EF Podcast #32: Vzpomínky na Afriku

22.03.2020, 13:09
Názory a komentáře
Jelikož se nehraje a ani brzy hrát nebude, rozhodli jsme se u nás na Eurofotbalu podívat do minulosti. Proto vám nyní přinášíme první z řady vzpomínkových podcastů, ve kterých se zaměříme na významná mistrovství uplynulých dekád.

Začínáme světovým šampionátem, který se konal v roce 2010 v Jihoafrické republice. Španělské tiki taka dobylo po evropském trůnu i ten světový, Diego Forlán dotáhl Uruguay do semifinále a Albion zlomil neuznaný gól Lamparda.

Toliko z fotbalového hlediska. Jinak šlo ale také o první mistrovství konané na africkém území, kde mnozí varovali před bezpečností a zpochybňovali, nakolik je tato země pořadatelsky připravená.

Jací byli Jihoafričané organizátoři, bylo v zemi skutečně nebezpečno a byly vuvuzely opravdu tolik nepříjemné? Na to vše přijde řeč v povídání s Michalem Petrákem, bývalým sportovním redaktorem, který se druhé poloviny šampionátu od osmifinále až do finálového duelu účastnil na místě.

A nezapomeňte, že nás kromě tradiční platformy SoundCloud můžete poslouchat i na Spotify, iTunes či Google Podcasts. Přejeme příjemný poslech.

Pozor! V případě odebírání našeho pořadu na Spotify si prosím zkontrolujte, zda odebíráte správný feed - kvůli duplicitě jsme totiž jeden zrušili, tak případně přejděte na správný, který naleznete po zadání slov eurofotbal či ef podcast.

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (364)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele