Eredivisie - souhrn 14. kola: Feyenoord jde do čela

11.11.2022, 21:52, aktualizováno 13.11.2022, 21:57
Komentáře a souhrny
Vangelis Pavlidis (© AFP)
PSV nezvládlo šlágr kola s Alkmaarem a přišlo o první místo, na které se posunul Feyenoord. Ajax potvrdil závěrečné trápení před světovým šampionátem, potřetí v řadě nevyhrál, poněvadž jen remizoval na půdě Emmenu. Utrecht vyhrál na půdě posledního Volendamu a naplno bodoval počtvrté v řadě. Twente v pátek neurvalo výhru ani na půdě rotterdamské Sparty. Závěrečné vystoupení Eredivisie roku 2022 dopadlo smírem mezi Go Ahead Eagles a Vitesse...

Go Ahead Eagles - SBV Vitesse 2:2

13.11.2022 20:00

Góly: 8. Philippe Rommens, 20. Philippe Rommens - 49. Matúš Bero, 90+3. Simon van Duivenbooden

Go Ahead sice prodloužilo ligovou šňůru bez porážky už na devět utkání, ovšem vzhledem k průběhu klání s Vitesse bude přeci jen zklamáno. Do nedělní dohrávky 14. kola vstoupilo naprosto fantasticky a po dvou trefách Philippeho Rommense v úvodní dvacetiminutovce vedlo 2:0, jenomže houževnatý soupeř ihned po změně stran snížil a nakonec po trefě střídajícího Simona van Duivenboodena vyválčil bod.

Domácí tak díky skvěle stíhací jízdě v posledních týdnech zakončí tento rok na jedenáctém místě tabulky s patnácti body, klub z Arnhemu má na kontě o dva body méně a patří mu třináctá příčka. Tým z Deventeru měl výtečný vstup do zápasu a už v 8. minutě vedl. Pětadvacetiletý belgický záložník Rommens se postavil k přímému volnému kopu z dvaadvaceti metrů a svůj precizní technický pokus usměrnil přímo do bližší šibenice.

Neuběhlo ani dalších dvanáct minut a stejný hráč se prosadil podruhé. Po akci na levém křídle a následném závaru před hranicí pokutového území se tvrdě opřel do odraženého balónu a parádně se trefil do levého dolního růžku. Vitesse se od tohoto okamžiku začalo více dostávat do hry, nicméně necelých deset minut před přestávkou mohlo inkasovat potřetí. Rozhodnutí na kopačce měl Willumsson, ale jeho zakončení pouze lízlo pravou tyč.

Hosté se vrátili do hry o bodový zisk ve 49. minutě. Slovenský krajánek Matúš Bero si seběhl před hranici brankového území na přízemní centr Witteka a hodně netradiční tečí přehodil marně se natahujícího gólmana Reizigera. Svěřenci trenéra Phillipa Cocuho pak ve druhém poločase tlačili a srovnat dokázali ve třetí nastavené minutě, jelikož dvacetiletý forvard Van Duivenbooden překonal brankáře De Langeho přízemní střelou z deseti metrů.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - SBV Excelsior 5:1

13.11.2022 16:45

Góly: 11. Sebastian Szymański, 20. Orkun Kökçü, 50. Sebastian Szymański, 66. Orkun Kökçü, 78. Patrik Wålemark - 4. Kenzo Goudmijn

Feyenoord zvládl úlohu jasného favorita v duelu o Rotterdam s nováčkem Excelsiorem a nakonec ho deklasoval vysokým poměrem 5:1. Díky zaváhání PSV a Ajaxu tak zakončí podzimní části na prvním místě se ziskem třiatřiceti bodů a právě před dvěma největšími favority na mistrovský titul si vytvořil tříbodový náskok. SBV tentokráte zaostávalo ve všech ohledech a tabulkou se propadlo až na čtrnáctou příčku se třinácti body.

Outsider přitom vstoupil do utkání naprosto fantasticky a ani ne po čtyřech odehraných minutách senzačně vedl. Kenzo Goudmijn si zpracoval elegantně na prsa měkoučký pas Azarkana a z otočky chladnokrevně zavěsil k levé tyči. Nicméně domácí pak přepnuli na vyšší rychlostní stupeň a ani ne o tři minuty později chtěli srovnat, avšak tvrdou ránu Dilrosuna z hranice pokutového území zastavilo břevno.

Rotterdamský favorit přeci jen srovnal stav v 11. minutě. Polský špílmachr Sebastian Szymański obdržel balón před hranici pokutového území a z osmnácti metrů ho nechytatelně uklidil přímo pod břevno. Za dalších devět minut dokázal otočit vývoj turecký supertalent Orkun Kökçü. Stále teprve jednadvacetiletý záložník se postavil k přímému volnému kopu z půlkruhu před šestnáctkou protivníka a s naprostou přesností zamířil k pravé konstrukci.

Stejný hráč zahrával další standardní situaci zhruba deset minut před výměnou stran, jenomže brankář Van Gassel si tentokráte s jeho pokusem bravurně poradil. Domácí po přestávce ještě přidali a třetí uklidňující gól zaznamenali v 50. minutě. Podruhé v tomto střetnutí skóroval Szymański, jenž po nebojácném sólu Dilrosuna a jeho následné finální kolmici za obranu propálil naprosto bezmocného Van Gassela z hranice brankového území.

Hosté začali hrát od tohoto okamžiku na velké riziko a Feyenoord tohoto využil ještě dvakrát. Zhruba v polovině druhého dějství přidal svůj druhý gól v tomto střetnutí také nezastavitelný Kökçü, když po vystižené rozehrávce SBV vypálil z voleje ze šestnácti metrů a přízemním projektilem opět nedal Van Gasselovi žádnou naději na úspěšný zákrok - 4:1.

Parádní ofenzivní koncert současného lídra Eredivisie zakončil čtvrthodiny před závěrečným hvizdem střídající Patrik Wålemark. Jednadvacetiletý švédský útočník převzal míč na pravém křídle, pak se geniální kličkou přes tři protihráče propracoval až před hostující branku a nezištnou střelou se trefil k přední tyči kolem naprosto zoufalého strážce Excelsioru.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Fortuna Sittard 2:3

13.11.2022 14:30

Góly: 45. Ricardo Pepi, 90+1. Florian Krüger - 78. Paul Gladon, 84. Paul Gladon, 90+5. Tijjani Noslin

Groningen nedokázal potvrdit úlohu mírného favorita ani proti tápající Fortuně a i přes vedení nakonec prohrál nejtěsnějším poměrem 2:3. Momentálně tedy nevyhrál již potřetí za sebou a podzimní část sezóny zakončil na nelichotivém patnáctém místě s dvanácti body. Naopak celek ze Sittardu přerušil šňůru čtyř duelů bez výhry a tabulkou se posunul na dvanáctou pozici s patnácti body.

Hosté po změně stran otočili nepříznivý vývoj ve svůj prospěch, a i když soupeř srovnal v první minutě nastavení, tak o jejich úspěchu rozhodl Tijjani Noslin gólem v páté minutě nastaveného času. Trenérovi Juliu Velázquezovi dokonale vyšel tah s oživením hry, jelikož všechny tři góly Fortuny obstarali střídající hráči. První poločas toho příliš zajímavého nenabídl, jedinou větší možnost z poslední minuty první půle přetavil Groningen ve vedoucí gól.

Teprve devatenáctiletý americký útočník Ricardo Pepi obdržel zpětnou přihrávku na hranici brankového území od Oratmangoena a okamžitou střelou po zemi překonal bezmocného brankáře Pandura. Po změně stran se dlouho nic nedělo, ale závěrečná čtvrthodina opravdu stála za to. V 78. minutě srovnal stav třicetiletý zkušený útočník Paul Gladon, jenž po vysokém pasu Iva Pinta z pravého křídla hlavičkoval přesně do protější šibenice.

Neuběhlo ani dalších šest minut a stejný hráč dostal svůj výběr do překvapivého vedení. Druhý gól utkání přidal díky výborné práci na pravé straně, po následném centru a chytrém přistrčení dalšího nově příchozího hráče Úmara Embalóa zamířil ze šesti metrů do bližšího spodního růžku. Groningen se však rozhodně nechtěl vzdát a v 90+1. minutě se dočkal kýženého vyrovnání zásluhou Floriana Krügera.

Ten po parádní přízemní kombinaci svých spoluhráčů převzal finální pobídku Ngongeho před prázdnou branku a tu nemohl minout. Poté se zdálo, že se výsledek měnit nebude, nicméně v poslední možnou chvíli udeřil Noslin. Po rohovém kopu z pravé strany zůstal třiadvacetiletý forvard zcela zapomenut u protější tyče a nekompromisně uklidil balón do sítě.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Cambuur Leeuwarden 2:1

13.11.2022 14:30

Góly: 36. Amin Sarr, 81. Anas Tahiri - 10. Jamie Jacobs

Heerenveen sehrál velmi vyrovnaný duel s trápícím se Cambuurem a i přes špatný vstup do utkání nakonec zvítězil nejtěsnějším poměrem 2:1 díky trefě Anase Tahiriho zhruba čtvrthodiny před koncem. Po druhém ligovém vítězství v řadě mu stále patří osmé místo tabulky s třiadvaceti body a s podzimní částí proto může být vcelku spokojen. Hosté naopak prohráli již počtvrté za sebou a zůstávají až na předposlední sedmnácté pozici s osmi body.

Klub z Leeuwardenu přitom začal velmi dobře a hned z první nebezpečnější akce zápasu po necelých deseti odehraných minutách šel do vedení. Bangura vymyslel vynikající kolmici za obranu protivníka přímo do běhu Jamieho Jacobse, jenž následně obešel vyběhnutého brankáře Nopperta a z bezprostřední blízkosti snadno rozvlnil síť. Hosté mohli zvýšit náskok po půlhodině hry, jenomže úchvatnou přízemní kombinaci nakonec mizerně zakončil Jacobs.

Domácí se postupem času dostávali více do hry a důležitého vyrovnání se dočkali zhruba deset minut před přestávkou. Po odvráceném rohovém kopu a následném centru Tahiriho od levého rohu pokutového kopu předskočil Amin Sarr pozdě reagujícího gólmana Virgíniu a s pomocí břevna dostal míč za brankovou čáru. Ve druhém poločase se nic zásadního nedělo, nicméně v 81. minutě vsítil rozhodující zásah již zmiňovaný Tahiri.

Ten se po dalším rohovém kopu opřel do míče z patnácti metrů a svou levačkou ho usměrnil přímo do protějšího spodního růžku. Cambuur však ještě nesložil zbraně a v samém závěru mohl srovnat na konečných 2:2, avšak tečovanou střelu Paulissena skvěle jednoruč odvrátil do zámezí pozorný Noppert.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - RKC Waalwijk 6:1

13.11.2022 12:15

Góly: 38. Landry Dimata (pen.), 50. Souffian El Karouani, 73. Magnus Mattsson, 78. Marques, 88. Elayis Tavşan, 90+2. Marques - 4. Dario van den Buijs (pen.)

Waalwijk nedokázal navázat na předchozí senzační úspěch s Alkmaarem (3:1) a tentokráte i přes nadějný začátek utrpěl potupnou porážku 1:6 na půdě zvedajícího se Nijmegenu. RKC sice vedlo díky penaltě už ve 4. minutě, jenomže pak se nechal zbytečně vyloučit Iliass Bel Hassani a domácí do přestávky srovnali taktéž z pokutového kopu. Ve druhém poločase dokonce přidali pět branek a letošní rok v Eredivisii tedy zakončili s noblesou.

Po druhém tříbodovém zisku za sebou se rázem vyhoupli na devátou pozici se sedmnácti body právě o skóre před svého nedělního protivníka, kterému patří desátá příčka. Přitom svěřenci trenéra Josepha Oostinga vlétli do utkání s velkou aktivitou a hned první vážnější příležitost přetavili ve vedoucí gól. Cissoko totiž ve vlastní šestnáctce poslal k zemi Lelievelda a rozhodčí Perez okamžitě ukázal na penaltový puntík.

K míči se postavil Dario van den Buijs a nezaváhal, neboť nekompromisně zamířil doprostřed branky. Nicméně o sedm minut později došlo k nejdůležitějšímu okamžiku tohoto střetnutí. Špílmachr s marockými kořeny Iliass Bel Hassani po souboji s krajanem Souffianem El Karouanim neudržel nervy na uzdě a v nepřerušené hře ho udeřil hlavou do brady, Perez po přezkoumání videozáznamu rovnou tasil červenou kartu.

NEC od tohoto okamžiku tlačilo a kýženého vyrovnání se dočkalo zhruba deset minut před výměnou stran. Po zpětné přihrávce Tannaneho totiž ve skluzu zahrál rukou bránící Gaari a Perez po další konzultaci s VAR nařídil druhou penaltu v zápase. K ní se odhodlal Landry Dimata a bez problémů uklidil balón do levého dolního růžku. Povzbuzení domácí otočili vývoj pět minut po přestávce.

Prosadit se dokázal již zmiňovaný El Karouani, který si zpracoval míč na prsa a svůj skákavý pokus z dvaadvaceti metrů poslal přesně ke vzdálenější konstrukci. Domácí pak nikam nespěchali a během závěrečných dvaceti minut se zapsali do střelecké listiny ještě čtyřikrát.

Nejprve navýšil jejich náskok Magnus Mattsson přesnou hlavičkou doprostřed branky po obrovské hrubce gólmana Pereiry, ihned na to propálil hostujícího strážce z bezprostřední blízkosti Pedro Marques a po zásahu Elayisa Tavşana z 88. minuty podruhé skóroval střídající portugalský útočník Marques v nastaveném čase.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - AZ Alkmaar 0:1

12.11.2022 21:00

Góly: 17. Vangelis Pavlidis

Alkmaar po sérii neúspěchů nyní zabral v posledním utkání tohoto roku na půdě velkého rivala z Eindhovenu, když díky brzké trefě řeckého kanonýra Vangelise Pavlidise zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. V tabulce si tak pojistil čtvrté místo s devětadvaceti body a na vedoucí trio Feyenoord - PSV - Ajax ztrácí jediný bod. Naopak domácí celek nepotvrdil skvělou formu a tentokráte se v ofenzívě neprosadil.

Hosté působili od samého začátku odhodlaným dojmem a jediný gól utkání vsítili krátce po sedmnácti odehraných minutách. Po nepřesné rozehrávce soupeře získal míč švédský forvard Karlsson, jenž přesně načasovanou přihrávkou uvolnil právě rozběhnutého Pavlidise, a ten po krátkém sólu přehodil vyběhnutého brankáře Beníteze ukázkovým lobem ze čtrnácti metrů.

AZ si vzápětí hlídalo těsný náskok, nicméně PSV mohlo srovnat ve 34. minutě. Po centru z levé strany hlavičkoval zády k brance z dvanácti metrů mexický záložník Erick Gutiérrez, jenomže nakonec orazítkoval protější tyč. Branková konstrukce se chvěla dokonce podruhé v poslední minutě úvodního dějství, neboť hostující Reijnders unikl po pravém křídle a ranou z mírného úhlu napálil spodní okraj břevna.

Svěřenci trenéra Ruuda van Nistelrooye dokázali rozvlnit síť zhruba deset minut po přestávce. Přesnou mušku měl ostrostřelec Gakpo, nicméně jeho zásah přeci jen neplatil vinou těsného ofsajdu. Poslední možnost tohoto sobotního střetnutí se zrodila v 83. minutě. O vyrovnání se chtěl postarat střídající anglický mladík Noni Madueke, ale po fantastické kličce na bránícího Kerkeze trefil z hodně ostrého úhlu bližší tyč.

Více informací k zápasu

FC Emmen - AFC Ajax 3:3

12.11.2022 18:45

Góly: 6. Jeroen Veldmate, 58. Richairo Živković, 84. Mohamed Bouchouari - 8. Kenneth Taylor, 21. Kenneth Taylor, 25. Steven Bergwijn

Ajax odmítl, alespoň dočasně, povstat opětovně do čela Eredivisie. Ačkoli se zdálo, že klání v Emmenu má plně pod svou kontrolou, přišel nakonec o svůj dvougólový náskok a odvezl si domů překvapivě jen bod. Už potřetí za sebou tak na ligové scéně nezískal výhru, a možná že pauzu, způsobenou světovým šampionátem, teď mile rád uvítá, aby si odpočinul a zapomněl.

Že zřejmě Ajax nebude čekat v Drentsku vůbec snadná pořízená, ukázaly už úvodní momenty tohoto utkání. Veldmate měl v 6. minutě k dispozici přímý volný kop z vážně velmi výhodné pozice a levou nohou napálil míč tak, že ten obeplul připravenou zeď a poté zamířil přímo do šibenice. Opravdu stěží mohl na tohle skvostné zakončení hostující brankář Pasveer reagovat.

Každopádně euforie ze vstřelené branky domácím opravdu nevydržela moc dlouho. Jako by inkasovaný gól jejich soupeře pořádně vybudil, najednou dění na hrací ploše plynule a jasně přecházelo do iniciativy de Godenzonen. Tadič se v 8. minutě dokázal odpoutat z pravé lajny a proniknul blíže do středu, ve správnou chvíli adresoval přihrávku na hranici šestnáctky, kde nebyl důrazně bráněný Taylor, a ten uměl skórovat, byť si gólman van der Hart na balón sáhl.

Ve 21. minutě se Taylor na střeleckou listinu uvedl rovněž podruhé. Rensch ze středu pole na pravé straně pobídnul Tadiče, ten si přitom zapsal na na své konto další asistenci, neboť jeho jemný oblouček hlavou jeho spoluhráč úspěšně zužitkoval. A o čtyři minuty později se Taylor dostal také do role nahrávače. Přenechal merunu Bergwijnovi, ten se zbavoval Bouchouariho, který se ho snažil marně zastavit, hostující útočník poté až příliš jednoduše vběhl za pokutové území, odkud svou dělovku zacílil nekompromisně do horního rohu van der Hartovy branky.

Emmen se přitom v takových problémech ocitat nemusel, kdyby v 18. minutě proměnil svou tutovku Araujo a netrefil ze slušného postavení pouze brankovou konstrukci. Amsterdamský celek byl po třech přesných zápasech ve velké pohodě, jeho konkurent tak trochu vypadal, že je zlomený. Ve 49. minutě mohl o výhře hostující ekipy asi definitivně rozhodnout střídající Kudus, jenže svoje mířidla neseřídil správně. V 58. minutě se naopak domácím vlila čerstvá krev do žil, došlo totiž ke snížení stavu, jelikož pas Bernadoua protečovával účelně Zivkovic.

Ajax měl ještě možnost duel dále nedramatizovat, zase se mu ovšem nedařilo v konvoce, a to konkrétně stále hladovému Kudusovi, jenž orazítkoval jenom jednu z tyček, či krátce předtím Bergwijnovi, jehož vychytal van der Hart. V 84. minutě tedy hosté nadobro přišli o tříbodový výsledek, kroucený centr Bouchouariho doputoval k překvapení všech až za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

FC Volendam - FC Utrecht 0:4

12.11.2022 16:30

Góly: 14. Taylor Booth, 74. Bas Dost, 84. Sander van de Streek, 90+2. Can Bozdoğan

Volendam svou sérii tří porážek nezastavil, před vlastními fanoušky padl také s Utrechtem a zůstal na posledním místě tabulky. Utrecht sice tři ze svých čtyř tref zaznamenal až ve zhruba poslední čtvrtině utkání, i tak si nicméně tříbodový výsledek ve finále zasloužil. Potvrdil tak, že přes světovým šampionátem je v dobré pohodě, a v Eredivisie počtvrté v řadě triumfoval.

Hosté gólově udeřili ze své první větší příležitosti ve 14. minutě. Redan svou přihrávkou ve vápně pobídnul svého parťáka z útoku Dosta, ten ovšem trestuhodně na brankáře Stankoviče nevyzrál. Naštěstí pro Utrecht se každopádně balón odrazil k nikým nehlídanému Boothovi, který už snadno skóroval do poloprázdné brány. Volendam žádnou odpověď nenacházel, jeho protivník zkrátka působil v defenzívě kompaktně, a do poločasu se tedy skóre již nezměnilo.

Ani po obrátce pak obrázek hry zásadním způsobem nevybočoval od toho dění na hřišti, které bylo nastaveno od první branky. Utrecht pozorně bránil, Volendam v ofenzivě vykazoval dost chabou produktivitu, lépe řečeno si šance prakticky vůbec netvořil. A když v 73. minutě míč nasměroval hlavou o břevno a za brankovou čáru hlavičkou Dost po centru zprava Boussaida, byl zřejmě odpor domácí družiny nadobro zlomen. Hosté přitom stihli zasadit ještě dva údery.

Možná že v 79. minutě mohl ještě utkání zdramatizovat Oristanio, jenž se ocitl ve vyloženém postavení před gólmanem Barkasem, ten nicméně zavčasu vyběhnul a tutovku zneškodnil. A poté už opravdu úřadoval jen Utrecht. V 84. minutě vyprodukoval parádní dlouhou nahrávku Boussaid a van de Streek ji využil, následně do spodního rohu brány cílil levačkou Bozdogan.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - FC Twente 1:1

11.11.2022 20:00

Góly: 71. Arno Verschueren - 63. Sem Steijn

Twente nedokázalo odčinit minulé zaváhání s Go Ahead (1:1) a tentokráte se ve stejném poměru rozešlo smírně s rozjetou Spartou. Kvůli druhému nerozhodnému výsledku v řadě zakončí podzimní část nejlépe na čtvrté pozici se sedmadvaceti body, v neděli ho navíc může ještě předskočit Alkmaar. Rotterdamský klub naopak bude naprosto spokojený, jelikož se nachází na vynikajícím šestém místě se čtyřiadvaceti body.

Tato páteční předehrávka 14. kola se rozjížděla pozvolna a dlouhou dobu se nic nedělo. V hostujícím dresu nastoupil od samého začátku český útočník Václav Černý a nakonec byl střídán v 64. minutě, krátce po odehrané půlhodině se právě pětadvacetiletý rodák z Příbrami postaral o první větší vzrušení tohoto zápasu. Z více jak třiceti metrů se totiž postavil k přímému volnému kopu a svou levačkou zakroutil balón o decimetry nad břevno.

Ve zbývajícím průběhu úvodního dějství už k ničemu zajímavému nedošlo, FC vsítilo důležitý vedoucí gól po hodině hry. Teprve dvacetiletý záložník Sem Steijn si po vynikajícím pasu Van Wolfswinkela od pravého rohu šestnáctky seběhl před hranici brankového území a zcela osamocen usměrnil míč přímo k pravé tyči. Domácí však rozhodně nesložili zbraně a kýženého vyrovnání se dočkali o osm minut později.

Svou šestou ligovou trefu v probíhající sezóně zaznamenal pětadvacetiletý belgický špílmachr Arno Verschueren, jenž si na levé straně pokutového území skvěle zpracoval výbornou přihrávku střídajícího Eerdhuijzena a z mírného úhlu nekompromisně zamířil do protějšího spodního růžku. Od tohoto momentu se již nic zásadního nepřihodilo a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Feyenoord Rotterdam
14
10
3
1
35 : 13
33
2
AFC Ajax
14
9
3
2
44 : 17
30
3
PSV Eindhoven
14
10
0
4
42 : 20
30
4
AZ Alkmaar
14
9
2
3
25 : 16
29
5
FC Twente
14
8
3
3
24 : 9
27
6
Sparta Rotterdam
14
7
3
4
25 : 16
24
7
FC Utrecht
14
7
3
4
23 : 21
24
8
SC Heerenveen
14
6
5
3
16 : 13
23
9
NEC Nijmegen
14
3
8
3
19 : 16
17
10
RKC Waalwijk
14
4
5
5
25 : 28
17
11
Go Ahead Eagles
14
3
6
5
21 : 24
15
12
Fortuna Sittard
14
4
3
7
18 : 25
15
13
SBV Vitesse
14
3
4
7
17 : 30
13
14
SBV Excelsior
14
4
1
9
16 : 37
13
15
FC Groningen
14
3
3
8
17 : 29
12
16
FC Emmen
14
2
5
7
13 : 27
11
17
Cambuur Leeuwarden
14
2
2
10
9 : 22
8
18
FC Volendam
14
1
3
10
13 : 39
6

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
AjaxFans

Alfred rot op!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Ajax

Reagovat
Ranoth

klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Pasveer nejhorší brankař, který za Ajax za posledních 20 let chytal. Obrana Bassey, Blind, Timber... to je rovněž katastrofa. Každý lepší útok ji roznese na kopytech. Schreuder musí okamžitě skončit.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ladyboy arsenal

V ered nikdo dominantní zatím, jen tak dál

Reagovat
REPLIKATOR

Alkmaar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele