Evropský podzim pro Viktorku

27.07.2022, 23:14
Fejetony
Michal Bílek je opravdu kouzelnou postavou českého fotbalu. Vlastně celou jeho trenérskou kariéru ho někdo za něco kritizuje. Ve Spartě, u reprezentace, i nyní v Plzni. Jenže on vždycky tak nějak vytasí něco, čím dožene ten svůj tým k úspěchu. Dílčímu, anebo i tomu dlouhodobému. Se Spartou jako první v historii získal double, u repre skončil na 6. místě na Euru.

No a s Viktorkou? S mančaftem s výrazně nižším rozpočtem oproti konkurenci vyhrál titul a nyní je s naprostým klidem dostal do pohárů na celý podzim. To je pro plzeňskou partu, která vlastně stále asi ani neví, jestli náhodou nehledá nového majitele, příjemná sportovní, ale hlavně finanční vzpruha. Jako jo. Není to Marcelo Bielsa nebo Zdeněk Zeman. Nehraje na tři útočníky nějaký super útočný fotbal. Ale když je potřeba, nasází klidně soupeři pětku. Jako v úterý.

Takže pár poznatků k zápasu:

1) Po dlouhé době jsme viděli zástupce našeho týmu něco prohlásit do médií a pak to dodržet. Všichni se smáli Plzni za matný výkon v Helsinkách. Nutno říct, že oprávněně. A tak Západočeši slibovali soupeři domácí peklo. A to přišlo. 3:0 o poločase a bylo vymalováno.

2) Nejdůležitější byl samozřejmě ten třetí gól. Vést 2:0 o poločase by mohla být past (toto se líbí uživateli Josef Csaplár).

3) Ruku na srdce, výhra je krásná, ale zase bych ji úplně nepřeceňoval. HJK je opravdu poměrně slabý, řekl bych až podprůměrný evropský tým. Zejména jejich bránění standardních situací připomíná spíše hru "kolo kolo mlýnský", kdy se jejich hráči točí ve vápně při osobní obraně, jak když se polámá předmětné kolečko, ale v rozhodující chvíli vlastně nikoho nebrání.

4) Asi největší kauf je pro Plzeň resuscitace Honzy Sýkory. Po nadějném rozběhu kariéry ve Slavii se potácel po průměrných destinacích (nic proti Liberci a Jablonci). Pak se ztratil někde v Polsku. V sestavách ho dávali na beka. Aby v Plzni konečně dostal roli špílmachra a zatím to naprosto funguje. Včera dvě krásné střely (zejména ta druhá šibenice) a jasně mužem zápasu.

5) Plzeň má lavičku. Už za rozhodnutého stavu šli do hry Kliment, Holík, Pilař nebo Kaša. A rozhodně přinesli oživení a kvalita hry neupadla. Ba naopak. A to bude při množství zápasů důležité. A to jsou stále ještě k dispozici další posily Cadu, Čihák nebo Qose.

6) Náhradníci se opravdu budou hodit, pokud by byl někdo z formy. Anebo prostě hrál na facku. Takový Mosquera mi přijde jako vtip v mistrovské sestavě. Nejen, že má ego jak babylonská věž a dokázal by se pohádat i s kojencem. Ale jeho úchylka k tomu žonglovat s balónem v jakékoli situaci mě poměrně děsí.

7) Právě Pilař si užil snový návrat na stadion, kde válel jako jedno z nejnadějnějších křídel ve střední Evropě. Chtěl, běhal, tvořil, střílel. Připravil čtvrtý gól a málem urval gólmanovi ruce povedenou pumelicí v závěru. Jako ano, všichni víme, že se zase zraní. Pravděpodobně už v srpnu (a ne že bych mu to přál, ale jsem realista). Ale určitě si zaslouží kariéru ukončit na evropské scéně.

8) Dále má Plzeň poměrně štěstí v tom, že i když bude hrát dobře a bude zářit, má ten kádr složený tak, že o moc hráčů ani nebude zájem, a tak nepřijde o opory. Nachystaní na přestup ven jakožto nadějní fotbalisté jsou tak maximálně Staněk, Kalvach a Bucha. Zbytek nebude až tak těžké udržet. To nemyslím jako kritiku. Možná maximálně lehký rýpanec. Ale hlavně hodnocení toho, že ten tým není o individualitách a dokáže uspět, i když z něj talent zrovna nestříká na všechno okolo.

9) Jako věta "Kopic na Kašu" mi přijde poměrně úsměvná, zvlášť s přihlédnutím k Honzově minulosti (snad ne současnosti).

10) Co to má proboha Kliment na hlavě za komédii? To bych mu povolil nosit pouze v případě, že by dokázal napsat chemický vzorec peroxidu vodíku. Takže vlastně nikdy.

No a v dalším předkole čeká Sheriff Tiraspol. Co o nich víme? V základu není žádný Moldavan. Ale horda Afričanů, Brazilců a jeden Albánec. Takže klasický guláš, ale šikovní na míči. Patrně budou mít slušnou obranu, protože za dva zápasy nedostali od Mariboru ani gól. A obecně budou asi lepší než Helsinky. Což tedy jako není úplně těžké. Na druhou stranu, hratelní budou. Jen to bude chtít disciplinovanost, efektivnost v zakončení a skvělého Staňka. A to se může pod Míšou Bílkem klidně všechno sejít. Tak budeme držet palce dál. Ta Liga mistrů nakonec nemusí být tak vesmírně daleko, jak se na první pohled zdá.

Zdroj: Sportovní deník fanouška

Autor: články čtenářů

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A po dnešní klauniádě Olympiakosu mají jistotu nasazení i ve 4. předkole.

Reagovat
Infeld Prácheňský

i vypadnutí ve 4.předkole by bylo si myslim nad plán. Pokud se nepletu, krom EL z toho kouká i bonus 5m Eur - což by pomohlo kase, která je zbídačená jak účet u providentu Egona Vůcha

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
žrout

Reagovat
ratusek

On postoupil překvapivě i Žalgiris. Ono to není jednoduché být i nasazený. I když dle předpokladu by ti nenasazení soupeři měli být ve 4.předkole dost snadní na postup přes ně.

Reagovat
Pablos

tvl od Maccabi doma 0:4 ...tak to bych teda vůbec nečekal. Chytal Vacloš ?

Reagovat
ratusek

No moc nechytal

Reagovat
Pablos

Reagovat
dontcallmeandre

Jestli to byly jeho góly, tak to je na přestup :)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Reagovat
John Obi Mikel

Podle statistik 50% úspěšnost zákroků

Reagovat
Trand

https://www.youtube.com/watch?v=8VQ1Tz0nyis

Ten první gól mi přišel chytatelný, ten třetí byl sice z extrémní blízkosti, ale taky si podle mě mohl počínat lépe. Ten čtvrtej zase z celkem velký dálky, i když hezky umístěná střela. Nevím no, úplně přesvědčivě to nevypadá.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten první je jasná jeho chyba Ten třetí hodně smolný, ten čtvrtý bych mu určitě nevyčítal.

Reagovat
Trand

Všechny jsou takové smolné, kdyby u toho druhého stál o 10 cm vedle, tak ho to trefí, ten třetí taky a koneckonců i na ten první si sáhnul. Ten poslední bohužel bez šance no.

Reagovat
chavi.27

ten třetí bez šance, bud ho to trefí nějak že se to odrazí pryč nebo gól no...

Reagovat
Pablos

druhej i třetí

Reagovat
ladyboy arsenal

z mistrovské části se dá prohaluzit do skupin LM, každej rok se tam nějaký překvapení dostane, tak proč ne Plzeň

Reagovat
Stannis Baratheon

Plzeň 2x vyhraje 1:0.

Reagovat
Witcher

Měl by na repre?

Reagovat
deporpepa

A proč?? Je ta Šilhavý, není důvod ho měnit, respektive, není k dispozici lepší trenér. Pokud po někom posilhavas tak kdo??

Reagovat
king23

Nestačily ti jako odpověď jeho výkony v obě, kdy u ní byl?

Jenom ať zůstane v Plzni, tam mu to zjevně jde.

Reagovat
kattos

Myslíš když měl mnohem horší tým než je ted a i tak udělal stejné výsledky?

Reagovat
king23

Hele do téhle debaty se pouštět odmítám. Protože to je pořád stejná písnička. Můžeš to zkusit na někoho kdo si nepamatuje kontext a cestu k těm "úspěchům" od nafilmovane penalty v baráži, přes nejlehčí skupinu na EURU všech dob až po nejhorší předvádění hru, kterou naše reprezentace kdy hrála.

Reagovat
kattos

Počkat, proč úspěchům je v uvozovkách? Chápu to ostatní, tam nějaká pointa je (i když asi sám moc dobře víš že jsou to píčoviny) ale snad to že čtvrtfinále eura není úspěch moc dobře víš že není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
Csaplárova past

Nebav se s nim, vdyt to nema cenu. Ceskemu fanouskovi se nezavdecis nikdy. Tym muze vyhrat vsechno, ale jak prijde krize, tak existuje jen kritika, vysmech a vyhazov ...

Reagovat
Martin9719

Liga mistrů je stále vesmírně daleko ať se nám to líbí nebo ne. Zápas s Tiraspolem má prioritu z hlediska jackpotu 5m euro, co bude navíc je nad plán.

Reagovat
dejvikker

Kdo se v tom vyzná - proč Plzeň kupovala Čiháka? Žádnej stoper jim neodešel, navíc přivedli Tijaniho, (asi) Jemelku a z hostování se vrátil Hranáč. Takhle akorát dojebali s Pardubicema

Reagovat
Martin9719

S Hranacem a Tijanim se spíš dlouhodobě nepočítá kvůli zraněním, i když u Tijaniho je to spíš otazník. Následně máš rekonvalescenta Kašu který zatím sbírá minuty a Čiháka což je jediný náhradní stoper na 90 minut. O Jemelku je zájem i z hlediska toho že je to levý stoper, kteří nejsou a věkový průměr prvních dvou stoperů není nejmenší.

Reagovat
Jajinek

Spekuluje se, že by Čihák šel na hostování do Sigmy jako protihodnota

Reagovat
dejvikker

Na to právě reaguju, protože nechápu, proč si ho brali z těch Pardubic. Stejně na něj měli předkupní právo, takže ho klidně mohli nechat Pardubicím, kde by měl prakticky jistej základ

Reagovat
žrout

Tak asi právě proto, aby ho mohli nabídnout jako protihodnotu v transferu, který je pro ně důležitý, ne?

Reagovat
Pablos

Takže Slovácko čeká Dynamo teda ...asi jsem radši přál ten Fener.

Reagovat
kecipep

Hrajeme s poraženým, takže s Turky

Reagovat
Pablos

Jo a jo No tak bezva (snad)

Reagovat
kecipep

Za mě zklamání kvůli výjezdu, už jsem měl dovču na trip do Lodže. A navíc nemáme jistotu nasazení v případě nepostupu (v případě duelu s Kyjevem bychom jistotu měli už předem). Dnes musí vypadnout 4 nasazení, abychom byli my nasazeni ve 4. předkole EKLu.

Reagovat
Pablos

Výjezd na hovno to jo no Ale jinak je porazíte a pak Vám nasazení může být fuk na EKL

Reagovat
letitfly

Ty 4 nasazený snad musí vyletět. Už v tuhle chvíli je tam snad 7 "nasazenějších" týmů než Fener, který jsou buď úplně v prdeli, nebo maj pozici relativně těžkou. Budu držet palce!

Reagovat
kecipep

Ráno jsem si to kontroloval a mohlo by to vyjít. Astana a Bate už je ze hry. Pak se k tomu musí přidat 2 z množiny Rapid, Rijeka, Paok či FCSB, zbylé kluby dle mě jistě postoupí.

Reagovat
letitfly

Ještě tam je Basaksehir, u Turka nikdy nevíš

Reagovat
kecipep

Vyšlo to

Reagovat
letitfly

Bohužel z toho ani nemám radost ale gratulace k vám na Moravu, třeba se tam nějak procpete

Reagovat
smazaný uživatel

To (ne)nasazení bude zřejmě klíčové pro pohárový podzim, protože postup přes Fenerbahce ve dvojzápase moc reálný není. Snad to vyjde, z pozice nasazeného by tam bylo hned několik hratelných soupeřů.

Reagovat
kecipep

jj, jiná možnost moc reálná není :-) Respektive loňské podzimní Fenerbahce vypadalo o dost slaběji, pak brutálně posílili a vyhoupli se na 2. místo.

Reagovat
kecipep

4 vypadli, uf

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko teď bude muset zastoupit Spartu, jestli má být tahle sezóna aspoň průměrná. Taky se může stát, že Slovácko neuhraje nic, Panathinaikos vyřadí Slavii a Plzeň postoupí do LM, kde skončí ve skupině bez bodu

Reagovat
kecipep

My jsme necitelni, ale Slavce a Plzni verim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň už tam je, jde jen o to kterou soutěž bude hrát. V LM je víc peněz, v EKL zase větší šance něco uhrát, obojí má svoje.

Slavia měla s Panathinaikosem smůlu na los, ale měla by být aktuálně o něco kvalitnější a navíc bude o malinko rozehranější. Snad to zvládnou, jiná cesta není. A ve 4. předkole to bude hlavně o tom nedostat těch pár černých Petrů co tam jsou - Nice, Anderlecht, Twente... ale nikdo nepřekonatelný tam nehrozí, bude to hlavně o nich.

Slovácko by potřebovalo štěstí na los, Bez toho jim moc nevěřím, ale snad budou lepší než loni, kdy je srážela pohárová nezkušenost. Teď už budou mít všichni za sebou 2x Fenerbahce a to by jim mohlo pomoct.

Reagovat
Rišan

Co je to za zmateného troubu?

Reagovat
Pablos

Omlouvám se pane dokonalý bezchybný a jedinečný s egem až k Jupiteru.

Reagovat
Pablos

A ten Ferenc nakonec se Slovanem taky dobře vyjebal.

Reagovat
thewall

Zredukovat ten text o "vtipné" vsuvky a zbytečné hrátky se slovíčky, tak by to bylo docela ke čtení.

Jsem jediný komu vadí podobné texty nebo je průměrný věk na EF tak nízko?

Ta snaha napsat vtipný text je přiliš na sílu (z pohledu autora se asi čtivosti a kvality nedosáhne bez zařazení něčeho rádoby vtipného do každého odstavce/bodu).

Přeji autorovi, ať se časem "vypíše" tak, aby našel způsob, jak vytvořit svižný a čtivý text bez urputné snahy o hláškování.

Reagovat
Jajinek

Píšu jak to citím, už roky. Už to asi lepší nebude

Reagovat
Pablos

Náhodou občas jsem si něco přečetl, když si psal zápasy z MS v hokeji ...a máš docela nadhled a řekl bych, že se snažíš být objektivní... a vtipnost je dobrá né, že by mě to rozesmálo, ale je to prostě osobité... buď v klidu, děláš to dobře, však si fanoušek sportu a né redaktor (A mezi náma přečetl jsem i tenhle článek, ale pssst )

Reagovat
thewall

Psaní jako koníček je určitě skvělá věc. Kdybych autora viděl jako ztracený případ, tak článek ani nekomentuji

Občas musím vytvářet nějaké pracovní texty a většinou se dost nadřu na to, než text dostanu do podoby, ve které jsem ochoten pustit ho dál.

Jako knihomol mám velký respekt k těm, co umí psát i pro ostatní. Na druhou stranu to vede k tomu, že jsem kritičtější k amatérským pokusům ...

Reagovat
Jajinek

Já nemám tolik času, práce, rodina, dítě. Navíc většinu volného času věnuju právě sportu jak aktivně tak pasivně. Takže když k tomu večer sednu, za hodinu musí být hotovo. Píšu to pro zábavu a facebook, jak už je mrtvé médium, tak pro takovýto blog je celkem dobrý. A baví mě pak diskutovat s lidmi a říct svůj názor na danou věc. Nejdřív mě na to ukecali kámoši. Asi by se to dalo dělat sofistikovaněji, lépe, věnovat tomu více času...ale za mě by to ztratilo kouzlo. Aspoň pro mě. Nějaké fanoušky tam mám a to vždycky zahřeje.

Reagovat
thewall

Možná to tak nevypadá, ale přeji ti, že jsi našel něco, co tě hodně baví. Navíc máš odvahu to pustit mezi lidi.

Dostal jsi jen zpětnou vazbu jednoho člověka z EF.

Jestli ti něco říká jméno Sheldon, tak naši konverzaci zakončím: "Mír, vole"

Reagovat
ondrasch77

V několika věcech nesouhlasím, ale přijde mi to docela čtivé.

Za mě dobrý.

Reagovat
Pablos

Články se nečtou Ale souhlasím, že to mohlo být zredukováno, aby bylo svižnější scrollování

Reagovat
thewall

Články "Názory a komentáře" taky? Rád bych lépe porozumněl standardům chování na EF ...

Reagovat
kecipep

Reagovat
FC Porto FC

Poznámka ke Klimentovi byla zbytečná no

Reagovat
Jajinek

Vždyť vypadá jak Slunečník 21. století

Reagovat
letitfly

vzhledem k tomu, jaký výstřelky člověk vídá, je ten účes úplně v pohodě

Reagovat
Jajinek

ok, asi už jsem starší škola

Reagovat
FC Porto FC

Tak se podívej teď na Girouda, a tomu není 20 let :D

Reagovat
kattos

Reagovat
ondrasch77

Proč uvádět pouze strohá fakta, když to lze touto formou příjemně odlehčit, přesto fakticky popsat.

Za mě, to čtivé je.

Reagovat
thewall

Není to o tom psát jen strohá fakta. Jde o to, že s přibývajícími pokusy o vtipné hlášky a přirovnání, se mi osobně začíná hůř číst. Ta snaha to vyšperkovat mi přijede konraproduktivní.

Je to samozřejmě věc osobního názoru a pocitu.

Obecně mi přijde, že roste jakási infantilizace textů a hledání originality za každou cenu (a přitom se paradoxně stává text více stádním). A nejde jen EF, ale o veřejné vyjadřování obecně.

Reagovat
verv

Naprostej souhlas, za mě to do sportovní žurnalistiky nepatří, pokud nejde např. o nějakej fejeton.

Stejně tak mě serou ty pokusy být za každou cenu vtipnej při komentování a v TV studiu. Na to je expert Bosák a především Štěpán, z něj mě je většinu času trapně.

Reagovat
Jajinek

Tohle není žádná sportovní žurnalistika, ale fanouškovskej deník

Reagovat
Pablos

Reagovat
verv

Jasně, bral jsem to tak, že je to publikovaný tady na EF. Na nějakej blog je to v pohodě, ale myslel jsem to i obecně, že vidím čím dál větší tendence k tomu, že nad kvalitou informací převažuje snaha o vtipnost nebo ještě hůř o nějakou bulvárnost. Ale jde čistě o můj názor, spoustě lidí to zase takhle vyhovuje.

Reagovat
jenage

Tak on to v podstatě fejeton je, jakkoliv mi ten Jajinkův styl taky nesedí.

Akorát ten Autor: ČTK by tam asi být nemusel.

Reagovat
Jajinek

To ČTK je podle mě překlep. Fakt nevím, že by tohle chtěl někdo sdílet. Vyhověl jsem Eurofotbalu, že si to mohou brát, ale o nikom jiném nevím

Reagovat
Kily

moje chyba

Reagovat
Jajinek

v pohodě. Stejně zase dostaneme čouda, co to sem dáváme Jestli s tím nebudeš chtít pokračovat, tak pro mě úplně v pohodě. Mě stačí můj blog. Komu to sedne, dá sledovat, komu ne, prostě to nečte. Nechci se nikam cpát, to není můj cíl

Reagovat
$dolar$

Chceš do Clashe?

Reagovat
Jajinek

Nechápu

Reagovat
$dolar$

Neznáš Clash of the Stars?

Reagovat
Jajinek

Ne...a teď jsem to googlil a jsem celkem rád.

Reagovat
verv

K fejetonu to má podle mě docela daleko, i když pár společnejch znaků tam je.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
chavi.27

asi tak, tohle je max. tak na příspěvek do diskuze, ne na samostatnej článek na hlavní straně

Reagovat
Zephyr

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bakary3

Mne to teda celý nejak nesedi...

Louceni Pilaře na evropsky scene jako kdyby koncil zitra...

Pilar bude zranenej uz v srpnu...

Uces klimenta a chemickej vzorec...

Nadejny hrac Kalvach...

A ta forma psaní je tak jako by to podaval Jarda Soukup.

Na EF mi to moc neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan zasa v piči. My ten Kazachstán ani nepredbehneme

Reagovat
Pablos

OT: dnes v noci vyrážím (prvně) do Vysokých Tater... docela jsem se těšil, než jsem včera zjistil, že to tam je samá cikánská osada ...no tvl, Slováci proč jste dopustili si je tam nasrat na takové místa

Reagovat
letitfly

Kam se konkrétně chystáš?

Reagovat
Pablos

No bohužel mám zrovna ubytování v Huncovcích ...ale naštěstí jen jednu noc, že pak zase jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sú ako zákonom chránení. Keď sa v SR lopovážiš čo len pípnuť proti nim,( že robia bordel

v chránenom národnom parku napríklad) tunajší liberáli ťa ukrižuju hlavou dole s pomyjami. Hneď si onálepkovaný ako rasista, fašista, zavrieť ťa na 20 rokov atď.

Reagovat
Pablos

To je v prdeli tohle no

Reagovat
lampas

Já myslel, že to tam umíte vzít do ruky víc. Takže stejná situace jako u nás s progresivníma pražskýma mrdkama, který z cikánů dělají nedotknutelnou kastu....

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá sa, ak to zoberies do vlastných rúk skončíš tak ako som písal. Jop, povedal by som že u nás je to isté čo u vás. Podobný progresívny liberálny hnoj. Holt čo sme si ako národ zvolili, to máme. Treba ale z našej strany dodať, že cigáni u nás boli chránení aj za Fica, aj za Radičovej, aj teraz pod Matovičom. Či Hegerom alebo, ktorý k....t nám to tu vlastne teraz vládne...Nedotknutelná kasta, to si krásne vystihol.

Reagovat
smazaný uživatel

závidět ciganum

Reagovat
$dolar$

Klasika, jak u nás pražský povaleci.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Lemond Laws

Kurva co to je za článek?

Tak amatérsky napsaný text jsem dlouho neviděl. To se hodí tak na facebook profil nějakého fanouška, ale že to sdílí ČTK a i Eurofotbal

Reagovat
Lemond Laws

Tak už tady vidím autora v diskuzi.

Ok, tak jestli to píše jako koníček ve volném čase, tak taková kritika není potřeba.

Mně prostě hrozně vadí vtipy a narážky třeba na účesy fotbalistů.. Kolik ti je? 60 let a žijeme 100 let zpátky. Já myslel, že v dnešní době už prostě jsme zvyklý, že je moderní vypadat extravagatně, ale asi ne

Reagovat
Pablos

Narážku na účes jsem taky nepochopil... navíc, co je komu do toho.

Reagovat
stajnko

souhlasím, ta kvalita a vtípky stojí za prd. Na druhou stranu je lepší toto, než kdyby nebylo nic.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
vinetou

Reagovat
Martin9719

To je tak, že dřív dělal podcasty a podobný analýzy jen eurfotbal a teď toho je plnej youtube už i v ČR. Doba se změnila i v tom, že vzniklo kupa webů, kde kopírují vyjádření odkud můžou pro vlastní profit, ale když mají něco vytvořit sami tak je to..

Reagovat
$dolar$

Já bych Jemelku chtěl, ale ten počet stoperu u nás stejně nechápu. 4 stoperi jsou třeba, to je jasný. To je Hejda, Pernica, Kasa a Tijani. Do toho dva mladíci Čihák a Hranac a na hostování máme ještě Miku a Gabriela. Teď má přijít Jemelka, ok výměnou za Čiháka, ale i tak ke tam jeden stoper navíc. Takže Kasa nebo Tijani na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani na hostování do Slavie, protože jim nevyšel ten stoper ze Švédska.

Reagovat
icka

Hodně slabej článek a ty vtípky na sílu...

Reagovat
SpecialOne

Bílek je nepochybně kvalitní trenér, ale nejsem moc zastánce toho vyzdvihování jeho repre angažmá. Na EURO ho dostal Rezek, kdyby neudělal tu prasárnu, tak Bílek hned po kvaldě končí, pak relativně úspěšné EURO, ale ty hráče mu hodně připravil Vrba, no a pak kvalda na MS a např. domácí prohra s Arménií...

Reagovat
Pride

Každý repre trenér těží z dobré přípravy hráčů a sehranosti úspěšného klubu. To samé se dá říct o Šilhavce, který těžil z tehdejší skvělé Slavie a práce Trpiše.

Reagovat
Martin9719

A Kadlec který proměnil penaltu, a Plašil co dal gól břichem a ty ostatní zápasy se asi ani nehrály. Jedna penalta nás v celý kvalifikaci dostala na EURO. Úroveň vyjádření the Special one.

Reagovat
dinss

Reagovat
kattos

" ty hráče mu hodně připravil Vrba,"

Protože každý jiný repre trenér si ty hráče vychová a připraví sám

Reagovat
kattos

Famozní

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek kde byl, tak nešlo ovoce. OK, převedená hra není dobrá, ale tým takticky připraví na to, co momentálně má. Kde byl, nikde se nedá říct, že shořel. Je podobný trenér, který může říct to samé?

Ano, zatím Trpiš. Ale s jeho rozpočtem a možnostmi, "shoreni" může znamenat i 2.misto loni... Je to těžko měřitelné...

Reagovat
Andis

Přesně tvl s rozpočtem co dostal klištovka by tohle uhrála většina trenérů od nás taky

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Především vůbec nechápu to rádoby vtipné shazovani hráčů, to s mosquerou nebo kliementem je jak nějaký výkřik na Twitteru od nevyrovnaneho člověka..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele