Fantasy MS - Konečné pořadí

19.12.2022, 14:00
Aktuality

Katarské mistrovství světa máme definitivně za sebou a s ním i naši fantasy soutěž. Zbývá již jen odtajnit, kdo se nakonec může pyšnit titulem šampiona Eurofotbalu.

Zvládl to O Team s celkovým počtem 456 bodů. K tomuto úspěchu mu výrazně pomohla trefa kapitána. Nezvolil asi nejčastější variantu Messi se 13 body, ale jeho oponenta Mbappého se 17 body. Druhý se 448 body skončil Royal do repre, o bod zpět zaostal třetí Opavaeagles - lídr po semifinále, jemuž se nevyplatila především sázka na Perišiče jako kapitána.

Pojďmě se ještě podívat, jak dopadlo pouze to poslední kolo, které zahrnovalo zápas o 3. místo a finále.

Nejlépe vyšlo Monogramu se ziskem 77 bodů. Zvolil ideálního kapitána Mbappého, dále trefil i střelce úvodního gólu Chorvatska v boji o bronz Gvardiola s 8 body či navrátilce do základní sestavy Argentiny Di Maríu se 12 body. Na druhém místě se skončil Pablo613 se 75 body, který sestavu měl podobně složenou a na děleném třetím místě je hned čtveřice hráčů Royal do repre, AFC-Sebi, LadaCHC a Kiss Me Polka.

Některé výrazné osobnosti posledních dvou zápasů šampionátu již byly zmíněné, ale shrňme si to detailně.

Chorvatsko v boji o třetí místo zkušeně zvládlo duel s Marokem v poměru 2:1. Na Gvardiolově gólu s 8 body měl výrazný podíl Perišić, připsal příjemných 5 bodů. Mezi střelce Chorvatů se zapsal i Oršič, který jinak na turnaji moc šancí nedostal. Získal 6 bodů, jeho asistent Livaja 4 body. Za Maroko se trefil pouze obránce Dari se 7 body, ucházející 4 body získal Ziyech.

Velké finále mezi obhájcem titulu Francií a Argentinou bylo opravdu grandiózní. Pojďme ale popořadě. Úvodní gól zápasu si připsal Messi z penalty, kterou vybojoval Di Maria. Ten následně zvýšil na 2:0, což mu přineslo již zmíněných 12 bodů. Na gól mu přihrál Mac Allister se 4 body. Dlouho to vypadalo, že Argentina zkušeně dokráčí k vítězství 2:0 i s čistým kontem, konkrétně do 80. minuty, kdy Francie dostala šanci se vrátit do zápasu. Tu Mbappé proměněnou penaltou využil, následně přidal ještě jeden gól a poslal zápas do prodloužení. V něm opět vrátil Argentině vedení Messi, což mu celkově i s prvním gólem přineslo 13 bodů. Asistenci za 3 body si připsal střídající Lautaro Martinez. Nesměla by to být ovšem Francie a Mbappé, jenž odmítli prohru po 120 minutách díky další penaltě, kterou zkušeně proměnil a připsal svým majitelům největší bodový zisk z tohoto kola - 17 bodů. Remízový zápas 3:3 musel rozhodnout až penaltový rozstřel, kde tíhu daného okamžiku lépe zvládnuli Argentinci.

I celkovému pořadí zisků jednotlivých hráčů vévodí dvě hlavní hvězdy šampionátu. Nejvíce díky hattricku ve finále nasbíral Kylian Mbappé (63), o kousek za ním zaostal Lionel Messi (60) a následuje velká díra - třetí Julian Alvarez a Hakim Ziyech (oba 29) nenasbírali ani polovinu toho, co první dvojice!

To jsou poslední věty k tomuto mistrovství. Doufáme, že nejenom to, ale i naší EF fantasy jste si s námi užili a budeme se těšit zase za dva roky u mistrovství Evropy, které si samozřejmě také zpříjemníme oficiální fantasy hrou.

Autor: Coutinho10

Komentáře (27)

Přidat komentář
Hafna

Díky za přehledy, Coutinho

A gratulace ze si mě o bod porazil

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
aileroan

Reagovat
Coutinho10

díky moc a jinak velký poděkování si zaslouží i PJ, který mi dal tu šanci a poradil co a jak

jinak jo, bylo to těsný, koukám o bod s tebou, takže s přehledem nicméně zbytečně jsem zariskoval s páskou, měl jsem být 6., kdybych nevymýšlel s Alvarezem a dal to Messimu

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda no.

Já jsem si ještě v 75. říkal, že já vůl tu pásku nedal Messimu, ale Kylianovi A pak to přišlo

Reagovat
Coutinho10

tady je vidět, jak se ve fotbale dokáže během chvilky dost věcí změnit a nakonec Mbappé nejlepší volba

jinak kdybych to mohl ještě před tím výkopem tu pásku změnit, tak bych to asi udělal, ale ten Alvarez mě lákal, takže bohužel, ale do top 3 by mě to stejně nedostalo, takže jde o detail, ale štve to, to nepopírám

Reagovat
Mates_Matesović

Druhý místo

Reagovat
PJ

Reagovat
Coutinho10

gratulace, jinak škoda, že u některých týmů člověk neví, kdo to je...příště by bylo super, kdyby se pro název fanta týmu používal u co nejvíc lidí EF nick, ať víme nebo aspoň aby to bylo odvoditelný ti, co ho dali, tak super

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

95.místo . Ale bylo to ke konci těžké skládat tým, když mi téměř všichni hráči Chelsea vypadli.

Reagovat
Coutinho10

aspoň ta vysněná top 100 pořád si se držel svých jo ?

Reagovat
John Obi Mikel

Od nějakého čtvrtfinále už to nešlo.

Reagovat
letitfly

49. místo beru jako úspěch. Na to, že jsem byl velmi neobjektivní a fandil Argentině Co si ale neodpustím, to je Dumfries. Celou skupinu jsem si ho držel v sestavě, abych ho potom vyměnil před osmifinále s USA a on zapsal 1+2

Reagovat
PJ

s Dumfriesem jsem to měl úplně stejně

Reagovat
fabec1222

Z mojí strany katastrofa Finále nakonec úplně nejhorší

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ty jo já jsem v článku ale nějak moc nechápu, že to stačilo, protože jsem měl v sestavě 3 hráče s 0, Martinez dokonce -2 a většina bodů byla od těch, které musel mít snad každý (Messi, mbappe, adm)

Reagovat
Coutinho10

máš tam i ty hráče Chorvatska, tam to třeba já trochu podcenil + Ziyecha 4 body (toho teda mám), Mac Alistera 4 body, takže zálohu máš nadprůměr i díky Di Mariovi a jinak v obraně žádný čistý konta nebyly, hlavní útočníky máš, v pásce nemáš přehmat, tak jseš tam

Reagovat
Kiss Me Polka!

Proč se vlastně od playoff zacali davat body i za key passes a podobne věci? Ve skupinach to bylo jen o golech ne? (Nebo já si aspoň nevšiml, že by za to někdo body mel ) Protože od té chvile se vyplatilo imo davat na zalozniky, kteří jinak nejsou zase tak produktivni

Reagovat
Coutinho10

nn, bylo i ve skupině ...mrkni např. Ziyecha a jeho 1. zápas s Chorvatskem, tam měl +1 bonus point za key passes

Reagovat
PJ

Dávali je i ve skupinách, jen to na tom webu neměli dotažený a v detailu hráče se ty body nevypisovaly. Takže se často stalo třeba to, že hráč měl tři body, kouknul jsem na detail, a tam bylo +1 za 60 minut a jinak nic :)

Reagovat
John Obi Mikel

Máš tam Gvardiola Zatímco třeba mne dali obránci nulu.

A Di Maria ti to potahal

Reagovat
Kiss Me Polka!

Gvardiol byl přehmat z předchozího kola, kdy jsem ho koupil asi minutu poté, co už Chorvati zacali hrát.. Tak se aspoň takto vykoupil

Reagovat
Kiss Me Polka!

A adm tam měl dát každý, kdo si počkal na základní sestavu, protože hrál celý turnaj skvele + (a mezi ostatnimi fr a arg zalozniky nebyl nikdo jinak moc golovy)

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem váhal mezi ním a MacAllisterem, nakonec jsem tam dal Elistra.

Reagovat
Coutinho10

ADM byla povinnost

Reagovat
PJ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele