FORTUNA:LIGA - preview 10. kola: Slavia snižuje manko

02.10.2022, 09:02
Aktuality
Plzeň včera jenom remizovala s Bohemians a nabídla šanci Slavii, kterou nečeká nic snadného, Liberec totiž letos má velmi dobrou formu. Slovácko nevyhrává a černou sérii by rádo ukončilo ve Zlíně, Jablonec se střetne s Brnem, poslední Pardubice cestují do Teplic...
FC TRINITY Zlín - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
V posledních třech derby mezi celky ze Zlínského kraje se z výhry vždy radoval domácí celek. Nyní je tedy řada na zlínských "Ševcích", aby tento trend potvrdili. Pokud se jim to povede, dostanou se v tabulce právě před nedaleké Slovácko.

Také poslední únorové střetnutí regionálních rivalů ovládli fotbalisté od řeky Dřevnice. Zápas na zlínské Letné tehdy dlouho spěl k bezbrankové remíze, v závěru však nepozornost gólmana Slovácka Tomáše Fryštáka potrestal Martin Cedidla. Jeho zásah zajistil Zlínu první výhru v derby od listopadu roku 2019.

Z dlouhodobého hlediska však tahají za kratší konec právě Ševci, kteří v posledních letech bojují v nejvyšší soutěži především o udržení. To "šohajové" z Uherského Hradiště zažívají pod trenérem Martinem Svědíkem skvělé období. Poslední dva ligové ročníky vždy zakončili na vynikajícím čtvrtém místě, k tomu navíc letos na jaře přidali premiérový triumf v národním poháru, díky němuž si nyní na podzim užívají pobyt v Evropské konferenční lize.

V tuzemské soutěži se však Slovácku momentálně moc nedaří. Výhra, která by Svědíkovu družinu posunula z dvanáctého místa v tabulce, by tak hostům v neděli přišla vhod. "Důležité je utkání zvládnout. Je jedno kolik vyhrajeme a kdo vstřelí branku, ale chceme hlavně uspět a naladit se na vítěznou vlnu. Jsme si však vědomi, že nás nečeká vůbec jednoduché utkání," prohlásil záložník Uherskohradišťských Daniel Holzer.

O prestižní vítězství nicméně budou bojovat také Ševci. "Všichni vnímáme, že hlavně fanoušci berou zápas se Slováckem hodně prestižně. Ani pro nás to není obyčejný zápas, byť se zase hraje "jenom" o tři body. V domácím prostředí chceme uspět, příznivce potěšit dobrým výkonem i výsledkem," řekl asistent hlavního kouče Zlína David Hubáček.

Domácím v derby nepomohou dlouhodobě zranění záložník David Tkáč s křídelníkem Antonínem Fantišem. Útočník Jan Silný bude pykat za čtyři žluté karty v sezoně, středopolař Marek Hlinka zase nebude hrát z důvodu trestu za červenou kartu, kterou obdržel v pohárovém klání na půdě Startu Brno. Trenérský štáb hostů nemůže ve Zlíně počítat se záložníkem Vladislavem Ljovinem a forvardem Filipem Vechetou. Nejistý je navíc start Holzera.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Bartošák - Kolář - Fillo, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Jawo
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Doski - Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.41 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Zbrojovka Brno  (neděle 16:00)
Zbrojovka Brno je příjemným překvapením letošní sezony, pohybuje se v popředí tabulky a formu hodlá potvrdit i na severu Čech. Probouzí se i Jablonec, který vyhrál tři soutěžní duely v řadě...

Bez bázně a hany vletěla do sezony Zbrojovka a na svém kontě má už čtrnáct bodů, navíc disponuje dvěma dohrávkami a jednu z nich sehraje v neděli odpoledne. A pokusí se prodloužit zajímavou sérii a vyhrát i čtvrtý venkovní zápas.

"Čeká nás suverénně nejtěžší venkovní zápas dosavadního průběhu sezony. Jablonec má aktuálně nejlepší formu v lize. Máme velký respekt k tomu, do jaké herní pohody se dostal. Můžeme v Jablonci jen překvapit," říká opatrně trenér Richard Dostálek.

Jablonec zažil mizernou minulou sezonu a ideální to od něho není ani letos po výměně trenéra. Severočeši jsou jedenáctí, důvodem k pozitivní náladě ale jsou poslední utkání před reprezentační přestávkou. Jablonec doma porazil Hradec a vyhrál na Slovácku, podle očekávání navíc nezavázal v pohárovém souboji s Motorletem.

"Bylo to samozřejmě znát, že zápasy, které jsme poslední dobou sehráli, nám vyšly. To se odrazí i na klima v kabině. Brno vnímáme jako tým, který zatím venku všechno vyhrál. Ale my jsme tady teď od toho, abychom jim to překazili," prohlásil Jiří Kohout, asistent trenéra Horejše.

V domácí sestavě se neobjeví zraněný Hübschman, až před utkáním se rozhodne o startech kvarteta Kratochvíl, Krob, Martinec, Šulc. Brno do Jablonce cestuje bez Pachlopníka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Akpudje, Heidenreich, Polidar - Cools, Považanec, Houska, Jovovič - Chramosta, Sejk.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Štěrba, Šural, Granečný - Texl, F. Souček - Alli, Ševčík, Hladík - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.84 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Pardubice  (neděle 16:00)
Teplice už tři ligové zápasy nenašly přemožitele a díky dobrému září se odlepily ode dna tabulky. Na něm naopak zůstávají Pardubice, kterým se nicméně v nejvyšší soutěži proti Severočechům daří.

Obě mužstva na sebe v první lize narazila pětkrát a ve všech případech brali body pouze Východočeši. "Je to velice důležitý zápas jak pro nás, tak pro Pardubice. Bylo by na čase Pardubice už také poprvé v lize zdolat, přišlo by to totiž v ideálním čase, abychom jim odskočili a nechali je v tabulce za sebou," věří trenér Teplic Jiří Jarošík.

Hosté prohráli posledních šest ligových střetnutí a situace, v níž se nachází, je z jejich pohledu dost nepříjemná. Na předposlední České Budějovice totiž ztrácí již pět bodů. "Do utkání chceme vstoupit hlavně s dobrou organizací hry. Také chceme být aktivní a pro soupeře nepříjemní. Uvidíme, jak se nám to podaří," prohlásil kouč Pardubic Radoslav Kováč.

Zatímco na straně domácích se během reprezentační pauzy vyprázdnila marodka, Východočeši dorazí do Teplic bez dvou hráčů. Zdravotní problémy totiž limitují záložníky Jana Jeřábka se Samuelem Šimkem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Urbanec - Trubač - Gning, Žák
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Icha, Hranáč, Vlček - Kostka, Tischler, Solil, Helešic - Janošek, Sychra - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.74 - 3.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (neděle 19:00)
Slavia před reprezentační pauzou neuspěla v Plzni a na čas ztratila kontakt s Viktorií, který může nyní opět navázat. Západočeši v sobotu jenom remizovali na půdě Bohemians 1905, v podobných místech budou sešívaní dnes bojovat proti Liberci.

Slávisté na podzim bojují s nabitým programem a také marodkou, reprezentační pauza jim proto přišla vhod. V neděli se představí před vlastním publikem a pokusí se ještě vylepšit už tak unikátní bilanci - ve čtyřech duelech brali dvanáct bodů a soupeřům nastříleli 23 branek.

"Plzeň svoje zápasy zvládá, my jsme venku třikrát ztratili a to dělá ten rozdíl. (Případných) šest bodů je dost. Pro nás to znamená, že nesmíme ztrácet a musíme zápasy zvládat. O postavení v tabulce rozhoduje komplexnost výkonů. Potřebujeme vyrovnanost výkonů, ne v jednom jednoznačně zvítězit a v druhém ztratit," uvědomuje si trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia před sebou má několik dalších anglických týdnů a tentokráte se bude muset obejít bez zraněných Bořila, Holeše, Hovorky a Schranze. Vykartovaný je Santos, otazníky se vznášejí nad startem Sora.

Liberci se na Pražany nedařilo a prohrál s nimi šestkrát za sebou, než přišel 13. březen tohoto roku a vzájemný duel na severu Čech. Slovan doma zvítězil 1:0 a získal sebevědomí, které ještě podporuje letošními výsledky a průběžným pátým místem. Vše mohlo být z jeho pohledu ještě veselejší, kdyby naposledy neprohrál s Mladou Boleslaví (1:3).

"Víme, že Slavia naposledy prohrála 0:3 v Plzni, takže určitě bude mít velkou motivaci po reprezentační pauze do toho vstoupit úspěšně. Čeká nás momentálně jeden z nejtěžších soupeřů. Slavia má vždy hodně hráčů v reprezentaci, mají taky nějaké zdravotní problémy, takže je těžké odhadnout, kdo bude hrát. Ale ať je to kdokoliv, jsou to hráči nejvyšší kvality. Čeká nás velký test. Někteří naši hráči nemohou (kvůli hostování ze Slavie) nastoupit, bude to pro nás oslabení. Někteří patřili k našim nejlepším. Ale musíme si poradit bez nich, šanci dostanou další," nechal se slyšet trenér Luboš Kozel.

Osu libereckého týmu tradičně tvoří kmenoví fotbalisté Slavie, kteří ke vzájemnému duelu nemohou nastoupit, zakázaný start tak mají Matoušek, Prebsl, Stejskal, Talovjerov, Valenta a Van Buren, což představuje velké oslabení hostí. Na marodce jsou Doumbia a Ghali, stoprocentně fit není ani Frýdek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Tiéhi, Ševčík - Douděra, Provod, Olayinka - Tecl.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Plechatý, Purzitidis - Mikula, Varfolomejev, Červ, Preisler - Višinský - Rondič, Kozák.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.33 - 19.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
Po pomalém rozjezdu do sezony se Baník alespoň odnaučil prohrávat, stále nicméně zůstává za očekáváním. Především doma by si pak neměl dovolovat bodové ztráty, proto ostravští fanoušci budou proti Českým Budějovicím brát pouze výhru.

Slezanům se v září povedlo vyvarovat jakékoli porážce. Nulovému bodovému zisku byli nejblíže zřejmě těsně před reprezentační pauzou. Navzdory nepříliš povedenému výkonu však remizovali na hřišti Sparty a následně odvrátili také blamáž proti třetiligové Kroměříži, kterou v národním poháru udolali po penaltovém rozstřelu.

Výkony Baníku mají k ideálu každopádně pořád daleko. Tomu odpovídá také až jedenáctá příčka v ligové tabulce. "Rozptyl bodů je v tabulce pořád strašně malý, jedno utkání, když ho zvládnete, vás posouvá výše a výše, do míst, kde chceme být. Chceme odčinit špatný vstup," prohlásil přes střetnutím s Budějovicemi asistent hlavního trenéra Ostravanů David Oulehla.

Zatímco Baník devátý měsíc v kalendářním roce alespoň výsledkově zvládl, Jihočeši se zářím protrápili. Zdá se, že si svěřenci kouče Jozefa Webera přestali vybírat štěstí, které jim několikrát pomohlo během horkých letních dnů. Chladnější počasí však zřejmě budějovické fotbalisty zamrazilo. Dynamo postupně nestačilo na Mladou Boleslav, Slavii a Olomouc a v ligovém pořadí se propadlo až na předposlední patnácté místo.

Jihočechům navíc dál schází klíčový středopolař Jakub Hora. Ten za červenou kartu, kterou obdržel během utkání na Slavii, vyfasoval třízápasový distanc a výlet do Slezska se jej tedy netýká. Na straně Baníku se pomalu vyprazdňuje marodka. Klub hlásí absence pouze v případech defenzivně laděných hráčů Ladislava Takácse a Jaroslava Svozila, což je mnohem lepší stav než zkraje sezony.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Kaloč, Kuzmanović, Tetour, Plavšić - Klíma
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Havel, Králik, Sluka - Grič, Čavoš - Čmelík, Hellebrand, Potočný - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.95 - 5.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Hned pět desetibodových celků najdeme v tabulce nejvyšší české soutěže, přičemž tuto smečku vede olomoucká Sigma. Ta přitom může v sobotu proniknout do horní poloviny tabulky, v přímém souboji hostí osmou Mladou Boleslav.

Středočeši po nepovedeném vstupu do sezony zabrali a za posledních pět kol získala více bodů jen plzeňská Viktorka. Paradoxně však body sbírají především venku, jako když před reprezentační přestávkou uspěli v Liberci poměrem 1:3. Po van Burenově trefě sice prohrávali, jenže o obrat se postarali Matějovský, Ladra a Stránský. Doma naopak stále čekají na první vítězství, nezadařilo se jim proti Jablonci, Spartě, Hradci Králové ani Slovácku.

Hanáci po dobrém vstupu upadli do šedi a průměru, z předchozích čtyř zápasů však vytěžili velmi solidních sedm bodů. Po remíze s Libercem a výhře na půdě Pardubic uspěli i v Českých Budějovicích, kde se o jasný výsledek 0:3 postarali Ventúra, Navrátil a Zifčák. Předtím ještě smolně podlehli Plzni a v poháru si po prodloužení poradili s Uničovem.

V minulé sezoně na sebe tito soupeři narazili hned čtyřikrát, a to s vyrovnanou bilancí. V základní části získala čtyři body Sigma, spokojenější ale nakonec mohla být Mladá Boleslav, neboť ta zvládla dvojzápas o sedmé místo. V Olomouci uspěla 1:2, když Zifčák jen korigoval po gólech Pecha s Hlavatým, doma pak na góly Zmrzlého a Chytila zareagovala vlastencem Jemelky a trefou Ewertona.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněných Kubisty se Škodou, otazník visí nad Krobotem stejně jako na druhé straně nad Macíkem, Vaněčkem a Zorvanem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Mašek, Matějovský, Mareček, Fulnek - Ladra, Ekpai
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Breite, Ventúra - Zifčák, Růsek, Navrátil - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.77 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Výhra nad hlavním rivalem, zápas k dobru a oblíbený protivník jako další sousto, co víc si Plzeň může přát? Západočeši se před reprezentační pauzou odpoutali od pražské Slavie a tříbodový náskok v tabulce hodlají uhájit i po zápase s Bohemians, kteří Viktorii naposledy obrali o body před více než třemi roky.

Očekávaný vrchol podzimu proměnila Plzeň ve svou exhibici. Svěřenci trenéra Michala Bílka si před dvěma týdny začali na Slavii pochutnávat již od samotného úvodu. Vše započala proměněná penalta spolu s vyloučením stopera Pražanů Eduarda Santose. Ještě do přestávky pak Viktoria náskok zdvojnásobila a po změně stran pečetila jasnou výhru třetím zásahem.

Poslední soutěžní duel tak Západočechům vyšel na jedničku. Plzeň díky vítězství 3:0 odskočila od sešívaných na rozdíl tří bodů a průběžným vedením ukazuje, že to s obhajobou mistrovského titulu myslí vážně. Na juchání je však pochopitelně pořád brzo. Teprve se uvidí, jak Plzeň zvládne náročný závěr podzimu, v němž vedle domácí soutěže musí zvládnout také klání v Lize mistrů. Nejbližším soupeřem Bílka a spol. v Champions League bude německý Bayern.

Před úterní cestou do Mnichova se však Viktoria ještě vytočí v Praze. "Bohemka je nepříjemný soupeř jak venku, tak i doma. To, že doma (v ligové sezoně) nevyhráli, je spíš shoda náhod. Bohemka nehraje špatně a dokázala to i proti silným soupeřům. V Ďolíčku bude bouřlivá a nenávistná atmosféra jako vždycky, ale patří to k tomu a jsou to super zápasy," řekl Bílkův asistent Pavel Horváth.

"Klokani" z vršovického Ďolíčku sice v tabulce ztrácí na Plzeň osm bodů, ovšem ani oni si na start ligového ročníku nemohou moc stěžovat. Pravda, v domácím prostředí ještě ani jednou nevyhráli, tyto neúspěchy nicméně vynahrazují venku, odkud ani jednou neodjeli s prázdnou. Díky tomu sídlila Bohemka před startem 10. kola na solidní páté příčce.

V sobotu se ovšem chtě nechtě představí ve svém Ďolíčku, navíc proti soupeři prvotřídního kalibru. "Momentálně je Viktorka asi skutečně nejsilnějším mužstvem, kterého je možné v naší soutěži potkat. Neprohráli už třicet zápasů. Navíc teď hrají základní skupinu Ligy mistrů a zvládají vyhrávat zápasy, v nichž se jim herně úplně nedaří. To dělá mužstvo ještě silnější," uvedl na adresu Západočechů asistent hlavního trenéra Bohemians Ivan Hašek.

V domácím dresu se nepředstaví zraněný útočník Tomáš Necid ani defenzivní středopolař Ondřej Petrák, jehož do hry dál nepustí disciplinární trest, který si vysloužil za červenou kartu proti Liberci. Plzeň si bude muset poradit bez brankáře Jindřicha Staňka, jenž se ze srazu české reprezentace vrátil s pochroumaným ramenem. Staněk tak na marodce Viktorie doplnil obránce Radima Řezníka, záložníka Jana Sýkoru, křídelníka Jana Kopice a forvarda Jana Klimenta.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Hronek, Květ - Puškáč
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Bucha, Kalvach - Pilař, Vlkanova, Mosquera - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.91 - 3.38 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - FC Hradec Králové  (sobota 19:00)
Bude to mít někdy konec? Remízová šňůra pražské Sparty se už natáhla na pět zápasů a jeden pomalu nabírá dojmu, že Letenští žádný jiný výsledek již uhrát nemohou. Sami se však s takovým osudem rozhodně nechtějí smířit. Další šanci na ukončení nelichotivé série budou mít na domácí půdě proti Hradci Králové.

Těsně před reprezentační pauzou si Sparta nedokázala poradit ani s ostravským Baníkem. Pražané měli sice herně navrch, avšak zatímco z řady příležitosti zužitkovali jednu jedinou, Ostravanům stačila k zajištění plichty ojedinělá trefa Jiřího Klímy přesně k tyči. Závěrečný tlak Letenských poté přišel vniveč.

Po řadě bodových ztrát je tak až s podivem, že sparťané v ligové tabulce dál drží třetí místo. To je ovšem pouze slabá útěcha. Už dávno totiž vypadli z pohárové Evropy a víc než potěšení z toho, že většina účastníků soutěže kouká Letenským na záda, Pražany znervózňuje vzdalující se dvojice před nimi. Na vedoucí Viktorii Plzeň, která má navíc odložené utkání s brněnskou Zbrojovkou k dobru, totiž ztrácí už osm bodů.

Stejně bodů jako Sparta posbíral za devět kol také Hradec, přesto sídlí o čtyři příčky níže než Pražané. Důvod? Ziskem 14 bodů se totiž pyšní také Liberec, Bohemians a Brno, přičemž Východočechům při bodové rovnosti nehraje do karet záporné skóre. "Votroci" už na tom přitom byli i lépe, jenže v posledních třech zápasech nezvítězili, aniž by vsítili jedinou branku.

Navzdory čekání Letenských na další výhru nehodlá Hradec sílu soupeře podcenit. "Soupeři se na ně pochopitelně pečlivě připravují, v některých zápasech měla Sparta i smůlu. V Teplicích měla například své vedení z první půle rozhodně udržet. Zvlášť na Letné je ale stále strašně silná, má svou kvalitu, myslím, že určitě bude na předních příčkách," řekl asistent hlavního trenéra Východočechů Stanislav Hejkal.

Podobně však zůstává ostražitý také tábor Pražanů. "Hradec hraje dlouho pospolu, má velmi dobrého trenéra, který dbá na dobrou organizací hry. Vědí, co hrát a jak to hrát. Čeká nás určitě těžký soupeř na dobývání. Zároveň mají velmi dobrý rychlý přechod do útoky a šikovné kluky vepředu. Na to musíme být také nachystaní," sdělil asistent kouče Sparty Luboš Loučka.

Na straně domácích se zápas nebude týkat čtveřice zraněných hráčů: pravého beka Andrease Vindheima a křídelníků Jakuba Jankta, Jakuba Peška a Lukáše Haraslína. Otazník navíc visí nad startem nejlepšího střelce Sparty Tomáše Čvančary. Středopolař David Pavelka si zase musí odpykat trest za čtyři žluté karty, které již stihl v průběhu ligového ročníku posbírat.

V Hradci ze Sparty hostuje záložník Matěj Ryneš, jenž tak kvůli pravidlům nemůže proti svému mateřskému klubu nastoupit. Zranění limituje obránce Otta Urmu, o nasazení někdejšího zadáka Letenských Adama Gabriela a záložníka Jakuba Rady se teprve rozhodne.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Mejdr, Sørensen, Zelený, Højer - Daněk, Sadílek, Karabec, Fortelný - Čvančara, Kuchta
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Kodeš, Smrž, Kučera - Kubala, Vašulín, Trusa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.45 - 7.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň871017:622
2.Slavia Praha961231:919
3.Sparta Praha935113:814
4.Slovan Liberec942315:1114
5.Bohemians Praha 1905942313:1114
6.Zbrojovka Brno842215:1414
7.FC Hradec Králové94237:814
8.FK Mladá Boleslav933314:1212
9.Sigma Olomouc931512:1110
10.FK Jablonec924315:1510
11.Baník Ostrava924313:1310
12.1. FC Slovácko924310:1410
13.FK Teplice924312:2110
14.FC TRINITY Zlín91538:138
15.Dynamo České Budějovice92258:188
16.FK Pardubice91084:233

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (598)

Přidat komentář
Pablos

Tak dnes by Baník měl taky jednou zase aspoň za 3 body.

Reagovat
John Obi Mikel

Budějky šly v posledních zápasech dost dolů, takže myslim, že Baník vyhraje.

Reagovat
Pablos

no právě, jestli tady Baník nevyhraje... navíc doma... tak to už by bylo fakt tragický. Nicméně to nepředpokládám... tipuji tak 3:1. I když, toho jsem si všiml už dřív, po repre pauze pak padá málo gólů v lize většinou ...tak možná 1:0 jen

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Budějky přejedem.

Reagovat
lichna.

Tak s ohledem že pak jedeme do Liberce doma máme Slovácko a pak Plzeň venku, tak by se to hodilo.

Reagovat
ratusek

hezký los ani nechci radši pomyslet, na jakém místě v tabulce můžeme být po těchto zápasech

Reagovat
HorajzmAmmann

3.

Reagovat
HorajzmAmmann

15.

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kaspar

Potocny Zajic to dneska zaridi

Reagovat
Remt

Zas tahle krysa na uvodce. Nemůžu si pomoct ale tenhle hráč mě sere jak málo kdo. To i chorý je vedle tohohle paka v klidu borec

Reagovat
Sosi

Proč Krysa? Krysa by sedělo Pilařovi či Sýkorovi, ale Mosquera?

Reagovat
Remt

Uplakany podrazak, jak jinak bys ho nazval než krysa? Proč Pilar?

Reagovat
Sosi

právě nevím, že by byl podrazák... simulant? uplakánek? zákeřňák? možná... ale krysa mi na něj nesedí. Pilař kvůli útěku do Německa, Sýkora kvůli Slavii,....

Reagovat
Firkraag

Tak od nás utekl, i když už slíbil podpis a z Liberce v podstatě taky. A chováním na hřišti nemůže být sympatický asi nikomu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Sosi

Aha, to uz nepamatuju

Reagovat
ondrasch77

Krásně zapadl tenhle zmrd do plzeňský kabiny...

Reagovat
Axelrose

Přesně tak, jeden z největších simulantů v lize, neustále brečící, po zemi se válející hráč, který si na všechno a všechny stěžuje, ale sám hraje jak prase.

Navíc jeho přátelské odchody z Bohemky a Liberce jenom dokreslují jeho perfektní charakter.

I když bych mu nevyčítal včerejší oslavu vstřeleného golu, protože nějak nemůžu pochopit, proč hráči neslaví vstřelenou branku, i když je to mužstvu, kde dříve hráli. Respektive u českých hráčů to samozřejmě chápu - viděli to v televizi v přímých přenosech z jiných lig.

Reagovat
Mass

Reagovat
mistr129

Vždyť vyjebal s Bohemkou a myslím i s Libercem ne?

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Máš k tomu něco? Jsem myslel, že z Liberce odešel normálně po konci smlouvy...

...u Bohemky to asi bylo tak, že měl dorazit k podpisu smlouvy, ale zabloudil do Liberce. (a Liberec už s tím mohl počítat, když ho za takových podmínek bral... stejně tak si já užívám jeho fotbalovost, ale čekám pak podobnou koninu na konci smlouvy... sice už bude starý, ale nějaká Indonésie apod ho na prachy může zlákat).

Reagovat
mistr129

U Liberce upřímně netuším, tam byly asi mým zdrojem EF diskuze, ale četl jsem o tom víckrát

Bohemka ho tuším nějak i veřejně vyhlásila, že ústně souhlasil se smlouvou a pak podepsal Liberci.

Reagovat
Salfovic

Pilař kvůli útěku do Německa

Reagovat
db18

Plzeň na něj uplatnila opci, ale tu měla jen s Hradcem ohledně přestupové částky, jakmile došlo na jednání s Pilařem, tak se vypařil podepsat smlouvu do Německa.

Reagovat
Salfovic

Já si to pamatuji, tehdy to prostě posral Šádek. Těžko mít Pilařovi za zlé, že chtěl jít do BL,

Reagovat
Sosi

Zachoval se tehdy jak zmrd a nehral cistpu hru

Reagovat
naheCZ

Ze dvou nabídek se rozhodl pro tu zajímavější. Jak je to vůbec s tou opcí? Musí se čekat do konce hostování nebo jste ji mohli v klidu uplatit ihned po postupu do LM?

Reagovat
Greny

Chytá Tvrdoň to jsem nečekal ty jo

Reagovat
Salfovic

Neměl bejt Jedlička nějakej velkej talent ?

Reagovat
Pablos

jestli je to velký talent... tak očekávám nějaké první starty ve 24letech I když vlastně nevím kolik mu je

Reagovat
db18

Je mu 24

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Pablos

a sakra

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Cotton

OT: Vystrčil

Reagovat
bobis21

ANO klasický výsledek senátních voleb

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Referendum o vlade

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smetos

Hamplova

Reagovat
smazaný uživatel

Dostala se do Senátu, nebo jsi naštvaný že ne?

Reagovat
smetos

Desi me kolik dostala hlasu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to těší

Reagovat
Kiss Me Polka!

protoze jsi guma

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na ní špatně? Slyšel jsem s ní pár rozhovorů a nechápu to blití.

Reagovat
Imos

Dezinformační svině co kdáká hovadiny a ti tupci ji budou brát ještě vážněji se slovy paní senátorka říká tohle a tohle

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně škatulek a nálepek, ale nula konktrétních informací. Moc jsi mi nepomohl. Ale děkuji za snahu.

Reagovat
Imos

Tak jsi pročti sám co vydává a říká abych se ale nedočetl nálepek vůči mě že jsem prozápadní kolaborant

Reagovat
Kepy_FCB

škodič

Reagovat
C-M@ster

Však proto Babiš nepůjde do prezidentskejch voleb.

Dvoukolovej systém by ho semlel jak jeho senátory.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, kdo by byl v 2. kole proti němu. Myslíš, že když tam bude jako jeho soupeř další bolševik (např. Pavel), tak to voliči 5koalice všichni hodí jemu? Já bych senát úplně jako referendum nebral s ohledem na tu účast. Spíš si to vzít podle voleb do PS - vládní strany dostaly o necelých 900k hlasů víc než Bureš. Ale pak je tam 500k od Tomia, 250k Přísaha, 600k mají ČSSD+KSČM+Trikolora, 70k Volný... z toho půjde většina jemu. Bude záležet, kolik lidí se na ty volby vykašle, já čekám v 2. kole skóre tak 52:48 a minimálně 3/4 hlasů (včetně mého) budou antihlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Právěže senátní volba v Jihlavě byla takový prubířský kámen pro prezidentskou volbu... Ty zmrdi z ANO pro zvolení Nagyové udělali takřka vše..., narvali lidem pivo, koblihy, klobásy, guláš a bůhvíco ještě lidem do chřtánu a stejbě to nestačilo....

Podle mě, po tomhle ten zmrd Babiš do prezidentský volby ani nepůjde, radši zdrhne do nějakého azylu...

Reagovat
Marv

No pokud postaví jako protikandidáta tohohle kurvu, tak to snad schválně hodím Babišovi. Ale obecně si myslím, že s trochu rozumným kandidátem nemá velkou šanci

Reagovat
Mass

Na to bych nespoléhal, přesně tohle se říkalo i o Zemanovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

pěkný debakl ANO a SPD

Reagovat
smazaný uživatel

za to jsem nejvic rad. Podle diskuzi na netu to skoro vypada, ze maji dohromady spd a ano 80%. To musi byt pro ty lidi strasnej sok, ze jsou lide s vladou vicemene spokojeny

Reagovat
Mass

Kolik je ve vládě senátorů?

Reagovat
Imos

Kolik má koalice senátorů?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Sosi

Reagovat
ondrasch77

yesss kurva...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Edgar Davids

Ladra co ted nedal a Skalak zatim perfektni, je hodne hladovej

Reagovat
bobis21

Domácí tradice se musí dodržovat

https://i.imgflip.com/42kgdv.png

Reagovat
smetos

Banik

Reagovat
bobis21

Dopředu to vůbec není špatné a šancí už bylo dost, ale bránění tak na úrovni MSFL

Reagovat
ZB 07

Mosquera

Reagovat
Greny

Mosquera to dobře trefil

Reagovat
db18

Jsem sklidil výsměch, ale bez Staňka jako řidiče tam ten autobus nepřistavili... Očekávám omluvu!

Reagovat
bobis21

Klidně bych řekl, že zatím nejlepší výkon v sezoně. Šancí jak najebaných, že z toho zatím nepadl gól je neuvěřitelné. Když budeme takto pokračovat, nemám strach.

Akorát to lajdácké bránění

Reagovat
HorajzmAmmann

Klíma dá proti Spartě takovou haluz a pak nedá z metru...

Reagovat
djiros

Almasi je cítit, ale co s Klímou spálili se jen tak nevidí. Vydržet a bude otočka.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tohle otočíme. Hrajeme dobře, jen nedáváme šance. Herně nejlepší poločas v této sezoně.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
veikko

No já bych se vůbec nedivil, kdyby to byl takový ten klasický " PC FIFA" zápas, kdy nedáš 15 šancí a soupeř vyhraje 0:1.

Reagovat
Kepy_FCB

Já se spíš bojím že nevydrží celý zápas takto, máme hrozné rozdíly v poločasech i pasážích

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

zase zachrápali fakt kokoti tvl

Reagovat
Gelu28

Na nějaký kecy typu hrajem dobře se můžem vykašlat...jak říká klasik...fotbal se hraje na góly ...proto Budějky 2:0 vedou i s kopejtkem Potočným v sestavě

Reagovat
Shevchenko

To je obrana panečku

Reagovat
HorajzmAmmann

běžte ale do hajzlu s tou obranou

Reagovat
$dolar$

Tak se to mrdkam povedlo, vytvořit tlak na rozhodčí a ak se nejde ani podívat na jasnou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Tvrdoň posral tohle chytit.

Reagovat
Blasphemer

Staněk už si nezachytá.

Reagovat
veikko

Jak dlouho tam ještě bude Vrba držet Cadua na úkor Jaroně nebo Buchty?

Reagovat
ratusek

Cadu neskutečný omyl. Ale hrát musí no.

Reagovat
veikko

OK, Ndefe klidně taky dolů, to už mi nevadí.

Reagovat
Pablos

dlouho né, protože ho vyhodí

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Pablos

Koukám, Baník dobře otáčí

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z tria Sparta, Kroměříž a ČB dostal Baník nejméně gólů od nás... Neuvěřitelné.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
veikko

Ježiši, ta ruka Haise. Jako chápu, že podle těch nových nesmyslných pravidel se to asi nemá pískat, ale zase se budeme opakovat, že to jen podporuje absolutní technickou neschopnost českých fotbalistů. Vždyť ty naše vemena za chvíli nebudou chtít ani v té Indonésii.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek si myslí, že už hraje proti Bayernu? Co to je za výkon tvle.

Reagovat
FCSL

Pánik > Vrba

10b za 10 kol, to už je na vyhazov Vrba už je fakt hotovej. Katastrofální deffenziva, navíc se svojí odevzdaností to bude mít těžký to nakopnout. Ikdyž příští kolo hrajou u nás, tak to je jasná výhra

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Baník

Tak třeba tu remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý vypadá, že včera vychlastal 30 piv, brutálně zoufalý zápas i na jeho poměry.

Reagovat
exse

Až je mi Baníku líto, místo 5:0 prohrát 1:2. Snad nebudou dělat nějaké unáhlené závěry, tohle je čistě variance. Stejně jako Budějky, které mají 11 bodů místo 1, jednoznačně nejhorší tým ligy.

Reagovat
Messy<3

Bohemka titul

Reagovat
monty25

To byl teda nápad dát si do Fantasy komplet obranu z Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si asi komplet kokot.

Reagovat
monty25

No, v předchozích třech zápasech dostal Baník jenom jeden gól a ČB naopak jenom jeden gól daly...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali 3 v plne sestave v Kromerizi.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

konecne se dneska na travniky vraci nejvetsi hvezda ligy #LK37

Reagovat
Gelu28

řezník z jižní moravy z jeskyně

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Tou není Karabec

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ahoj1

Největší hvězda se ukázala:D

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Salfovic

Kurva, Kubalo, to se musí dávat.

Reagovat
Salfovic

To už je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze dobre Hradec, ale uz maji tri borce nachystany na redku, to je hrozny to jejich dohravani.

Reagovat
Mass

Fakt by mě zajímal Hradec se stadionem a trochu většim rozpočtem, ten by nemusel bejt špatnej do evropských pohárů.

Reagovat
Salfovic

Ta žlutá pro Rybu byla za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Prickske baví

Reagovat
Mass

Mám to zapnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Mass

ok

Reagovat
Kaspar

Tady nema tunaka nikdo rad

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze 442, jeste k tomu ve stredu s Krejcim a Sadilkem ? Zase toho kokota spartani obhajujte, protoze bude mluvit hezky v podcastu

Reagovat
Mass

Jankto na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Fail byl vubec Jankta chtit do kadru do pici.

Reagovat
Salfovic

Bojujte za Spartu už v 19´ minutě

Reagovat
KoryVCF

Zrovna sem se chtěl zeptat jestli to uz proběhlo

Reagovat
Miguel19

Rosický demisi a bojujte za Spartu už máme....co bude dál? Sparta Praha šampion?

Reagovat
Neon

už chybí jen jude slavie

Reagovat
Strojmír

To bude až za stavu 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek do Sparty.

Reagovat
Salfovic

Do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo podle me tomu vic rozumi a zaroven by byl min posranej nez Franco

Reagovat
Salfovic

Pokud Trpiš nechce, tak z našich nejlepší volba.

Reagovat
Salfovic

Taková šance

Reagovat
Greny

Už bylo bojujte za Spartu? Zapínám to až ted

Reagovat
Pablos

To je něco jako,,Přijdu, až nastaví zrcadlo" Zapnu, až bude bojujte za Spartu

Reagovat
Greny

A hned rudá...

Reagovat
Mass

Ale musim uznat, je to zatim pěknej fotbal se spoustou šancí.

Reagovat
Mass

Teď tam Kovář chytil gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Spíš ho ten hradečák trefil, ale udělal pro to maximum.

Reagovat
Mass

To jo, ale je vidět, že Kovář je kvalitní gólman.

Reagovat
Miguel19

Solidní mrdka Čvančara...neprosto úmyslný loket. Jasná červená.

Reagovat
John Obi Mikel

VAR už to zkoumá

Reagovat
Strojmír

Je tam

Reagovat
pingla

jasná ne, ale rozhodčí si ji obhájí

Reagovat
Mass

Má jí tam.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Ten Hradec si s nima dělá co chce

Reagovat
Pablos

Čvančara

Reagovat
aither

Reagovat
Coutinho10

jak se jeste divil

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna

Reagovat
r.mrazik

VAR a rozhodci...

Reagovat
doshcz

dobře nám Příhoda dává

Reagovat
r.mrazik

at si sebere ty pice u videa a tahne do hajzlu

Reagovat
Mass

Reagovat
r.mrazik

vzdyt to jsou normalni vemena,co tam ty ajtaci predvadi...a to nejsou jen nase zapasy

svine cerny

Reagovat
bartes

3:0 pro hradec, není o čem

Reagovat
Greny

Jeden zákrok Vasulina nebo Rybičky a jdou ven taky

Reagovat
John Obi Mikel

Tocvan Mascara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Tocvan Mascurak

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubinho

Tukan Maškara

Reagovat
lada.sp

dneska všude psali že Sparta nechce být remízový král a měli pravdu :-D

Reagovat
Firkraag

Koukám, že Sparta vzala to přerušení remízové série opravdu vážně

Reagovat
Miguel19

Ty vole jak ještě ukazoval, že to bylo rameno To je fakt mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna

Reagovat
Mass

Řikal sem si že byla přísná, ale za to lhaní si jí zaslouží.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

U spartanskych utocniku neni otazka kdo je golovejsi, ale kdo je vetsi mrdka vylizana .

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si ti dva mysli, ze se dostanou jeste nekdy do zahranici s povesti kretenu co nezvladaji tlak a nechavaji se pri prvni prilezitosti vylit... tak nevim no.

Reagovat
C-M@ster

Tohle přece není červená... sorry jako

Reagovat
Stannis Baratheon

Vždyť ten loket šel úplně jinak než zbytek těla.

Reagovat
C-M@ster

Však jako loket to byl, ale za mě je to na červenou málo.

Reagovat
r.mrazik

zluta odpovidajici...

Reagovat
smazaný uživatel

Priske je bůh, ten je snad ještě lepší než všichni předchozí komedianti dohromady

Reagovat
Mass

Kuchta- Čvančara to je jak duo https://www.youtube.com/watch?v=1T14eOUf-28

Reagovat
Pablos

No tvl, Vašulín

Reagovat
Firkraag

Tyvole to už mohlo bejt 0:4

Reagovat
Mass

Z tohohle by už i Tecl měl aspoň dva góly.

Reagovat
Salfovic

Já napočítal dokonce 5 velkých šancí Hradce.

Reagovat
John Obi Mikel

S touhle produktivitou Hradce to skončí 1:1

Reagovat
Neon

První pomoc pro vaše oči. Jo, to bych potřeboval.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Já bych zase občas potřeboval Hemostop.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

Mě je toho Priskeho normálně líto. Ten se musí proklinat, kam se to dostal.

Reagovat
Mass

Dneska se vymluví na červenou, i když podle mě by prohráli i bez ní.

Reagovat
Pablos

vždyť neprohrajou, je jasný, že Hradci odejdou síly... to skončí remkou a nebo výhrou Sparty... rozhodující bylo, že neproměnili aspoň ještě jednu, dvě šance Hradec.

Reagovat
Mass

Proč by měly Hradci odejít síly? Jako nedávají velký šance a to je trestuhodný.

Reagovat
Pablos

Tak je to můj tip jen... protože utkání má docela velký tempo a protože do zápasu celkem vlítnuli a je vidět už teď, že trošku odchází. Ale jako klidně ok, je to jen můj subjektivní pohled.

Reagovat
Mass

Si myslim, že tohle má právě Koubek promyšlený dobře. Kdyby viděl, že mu odcházej hráči, tak je trochu zatáhne. Má to vypočítaný. Stejně jako na Slavii.

Reagovat
bartes

Sparta o 10 fakt nepřeběhá Hradec. Kdyby hráli o 11, tak bych na obrat věřil, ale v 10 na tom budou fyzicky podobně jako Hradec v 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Urbis__

Já si spíš začínám myslet, že špatné výkony jsou hlavně jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta doma většinou vyhrávala i přes krizi a trenéry posledních let...když nezvládá ani to, tak je to pořádný zoufalec.

Reagovat
Firkraag

Jo, to vždycky byla taková jejich pevnost, ale letos jsme tam už "ztratili" body my i Zlín...Sparta je úplně mimo.

Reagovat
FCSL

Sparta To mi o repre pauze chybělo

Reagovat
doshcz

Hojer je skvelej, skoda ze mu to ostatni kluci se spartanskym srdickem a nebo jiny jelita z ligy kurvej no

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník je v kundě, ale aspoň ti vždycky zvedne náladu Sparta. Díky za to

Reagovat
thewall

Se smutným úsměvem...

Reagovat
FCSL

Sparta sice teče, ale West Ham vede, takže Křéta bude spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo za Priskeho?

Reagovat
bartes

je to úplně jedno. Dokud ten cirkus povede Rosický a spol, tak tam tu loutku na střídačce může dělat kdokoliv......

Reagovat
Coutinho10

a pro Rajnocha to nebyla červená

Reagovat
C-M@ster

ani pro mě

Reagovat
Coutinho10

tam sel loktem ne, vedel, kde ma oblicej

Reagovat
Greny

Mě přišlo že se chtěl dostat tělem před něho a u toho ho trefil tím loktem a ještě tak blbě že to byla červená ale neřekl bych teda vůbec že to byl umysl

Reagovat
Coutinho10

j, mozna se chtel pred nej dostat, ale ten loket vystrcil a za to by hrac mel bejt zodpovednej, takze podle me spravne redka udelena

Reagovat
czechfant

My za to dostáváme žlutý, když to udela wiesner, tak to není ani faul

Jen to video do toho sudimu hodilo vidle.

Reagovat
Firkraag

Hlavně si do toho házíte vidle svoji produktivitou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
czechfant

Tak my jsme špatný. Po ty redce hrajeme úplný hovno. To je zas ale jinej příběh.

Reagovat
Salfovic

Jo, tu přesilovku jste moc nezvládli. Snad se teď zvednete.

Reagovat
jsemdement

6,5 na Spartičku to je hodně free money, už ani v tej fortuně nevěděj, co dělaj. Voleženej jeden rezounek v PETce a nakládám na Spartičku, to bude večer pak .

Reagovat
Neon

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
Firkraag

idioti

Reagovat
Firkraag

Uplny idioti...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot... 3 na 1 a on trefi tyc?!

Reagovat
Firkraag

Hlavně si mohl vybrat komu nahraje před prázdnou, uplnej blbec

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
bartes

ještě není konec, to klidně může skončit 3:3

Reagovat
Urbis__

Kuchta ještě nedal gól?

Reagovat
John Obi Mikel

Dal

Reagovat
Mass

Ofsajd?

Reagovat
Urbis__

Myslím letos v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zápasů stál za tu redku přece.

Reagovat
REPLIKATOR

Hradec

Reagovat
bartes

ofsajd

Reagovat
Miguel19

Offside

Reagovat
Firkraag

Tečoval, nebo ne?

Reagovat
Neon

ne

Reagovat
Neon

a, tak jo

Reagovat
bartes

zvedl to

Reagovat
Salfovic

Asi jo.

Reagovat
Salfovic

Hradec standardky brání úplně šíleně.

Reagovat
ratusek

Podle mě netečoval

Reagovat
ratusek

aha, tak tečoval

Reagovat
Miguel19

Jasná teč.

Reagovat
Firkraag

těžko říct, ale čumim přes fortunu nemám to uplně HD

Reagovat
HorajzmAmmann

jasně lízal...

Reagovat
ratusek

Což o to, lízal by každej

Reagovat
C-M@ster

Jasnej ofsajd proboha

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně

Reagovat
Urbis__

To nebyl ofsajd?

Reagovat
Mass

Byl, a nebo ten míč zrovna zahnul, když letěl kolem sparťanovy hlavy.

Reagovat
Urbis__

taky jsem tam viděl jasnou změnu trajektorie

Reagovat
Greny

Za mě asi správně uznány... Pomezní to vidět nemohl, když to není stopro poznat ani z x záběru

Reagovat
Miguel19

Však ten záběr z druhé strany co ukazovali na O2 byl naprosto průkazný

Reagovat
Greny

Pokud jo tak pak nechápu že plati. Čumím na to jen přes mobil

Reagovat
Stannis Baratheon

A není tam právě proto VAR?

Reagovat
C-M@ster

Na tom jednom záběru to bylo jednoznačně vidět právě

Ten balón úplně změnil rotaci a směr

Reagovat
Neon

rotaci právě ne. Ale směr jednoznačně.

Reagovat
Mass

To už se VAR bál, že by neodjel, kdyby tohle neuznal

Reagovat
HorajzmAmmann

zrušte ten VAR, vždyť to je k smíchu. Lízal na 100%

Reagovat
Neon

Jako chápu, že se nijak nezměnila rotace toho míče, ale ten boční záběr ukázal asi jasně, že to změnilo směr. To si nemůžou na monitor nakreslit tu dráhu letu?

Reagovat
doshcz

konečně Křéťa zavolal Příhodovi

Reagovat
5PUR5

Wtf? Tohle už není ani vtipný.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

byla tam tec? ja ten stream mam kostickovany jak prase

Reagovat
doshcz

z jednoho zaberu jasne viditelna.. asi ho u VARu nemeli jinak nevim no

Reagovat
r.mrazik

fakt? to rikam,ze ten VAR je totalne k hovnu a lidi co tam u toho sedi totalni vemena

Reagovat
lada.sp

nevím já mám telku jak kráva ale brejle jsem ztratil v hospodě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bartes

Reagovat
Mass

To bys mohl dělat VAR

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Cotton

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Salfovic

Dobrý večer, pane Štěrbo.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
bartes

byla úplně jasná. když byl záběr směrem k bráně, tak krejčí balón lehce přizvedl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Byla

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

To společné brečení SS nese plody. Plzni odepřena pencle, Sparta gól z ofsajdu, chudák Liberec.

Reagovat
Mass

Nechceš už s tim ty a vy ostatní co pořád píšete o brečení už s tim jít do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Je škoda, že třeba není nějaký video, kde si to můžeš stopnou, přiblížit a třeba 5 minut čumět pořád dokola na tu hlavičku a zjistit, že to tečoval...

Reagovat
Mass

Červená byla dost přísná, ale tohle byl ofsajd, doprdele.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

Příhoda prohlásí, že se jednalo o hraniční situaci a je z obliga, jako vždy

Reagovat
Greny

Reagovat
doshcz

se rekne ze ten zaber v TV nebyl u VARu a tak to nebylo jasne poznat a je to cajk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Jankto to těžce nedává

Reagovat
bartes

tak mohli by jít do 9, pak by to třeba i Hradec srovnal

Reagovat
Salfovic

To jsou takoví spalovači, že nechápu, jak mohli dát aspoň ten jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to dopici...jak 2:1? To neuznal ze ne?!

Reagovat
ondrasch77

Rada , bude to na redky 1:1

Reagovat
ratusek

Akorát že Smrž

Reagovat
John Obi Mikel

Smrž je asi magor, loni se nechal hodně hloupě vyloučit proti Slavii a letos už má taky druhou redku

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec to dobre posral, jestli z tohodle neudela ani bod.

Reagovat
Mass

S tim co dneska nedali, tak asi neudělá. Navíc oni moc neumí útočit do plných.

Reagovat
Salfovic

To už neudělá.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Ok asi Hradci tu prohru preju, nedat tolik sanci a delat takovy zpicene zbytecny zakroky od 1.minuty... to musis byt uplne vypatlanej.

Reagovat
Neon

Podobný zákrok jak po poledni ten pitomec od Slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek nezvlada.

Reagovat
ratusek

Jasná. Tyhle zákroky jsou prostě hnus

Reagovat
r.mrazik

prdele...kosticky na streamu...fakt to bylo tak drsny?

Reagovat
Neon

kolíky na kotník

Reagovat
r.mrazik

musim pockat na lepsi stream...

Reagovat
Mass

Já to tak hrozný neviděl, myslim si, že "kompenzoval".

Reagovat
r.mrazik

ani jednu cervenou bych dneska nedal...

Reagovat
Mass

Já asi taky ne. Oba takový oranžový.

Reagovat
r.mrazik

z mych kosticek bych to taky tak videl...ale jestli tak cvancarovi,tak tady taky "musel"

Reagovat
Salfovic

Tal nějak.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Jak se jmenuje ta blonďatá reportérka, co teď sedí mezi střídačkama? Smála se, jak tam Koubek něco nadával.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprofesionalni pizda protekcni se jmenuje.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Urbis__

Taky Koubka nemám rád, neprofesionální je rozhodně, ale zase bych ho neurážel.

Reagovat
AC.Milan

Denisa Doležalová?

Reagovat
Mass

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle byla ještě mnohem přísnější, vždyť ho skoro netrefil.

Reagovat
Mass

No právě, nevypadalo to moc dobře, jak do toho vletěl, ale ve skutečnosti to tak nebezpečný nebylo.

Reagovat
Neon

Bych každému, kdo už během pádu čumí po rozhodčím, dával okamžitě žlutou.

Reagovat
C-M@ster

teď měl dostat Kuchta kartu za filmování...

ale ten zápas už je tak rozjebanej zásahem sudích, že je to jedno

Reagovat
Greny

Kodeš ho teď pěkně zprasil..

Reagovat
Neon

už je tu to se slavií.

co za močky ti lidi musí být.

Reagovat
KnoxXx

Wiesner

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

strasny

Reagovat
Mass

No ale usimuloval tam dobrou minutu navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas dvou naprosto vyrovnanych tymu. Hradce 2x vic golovek. Gol Sparty nemel platit. Ale jo, tesim se na ty kecy "ukazala se psychicka sila, Kuchtovi to tam zacne padat apod.".

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, dědku.

Reagovat
Mass

Hele , můžeš bejt rád, že se Sparta z vyloučení neposrala a vytvořila si aspoň ty standartky. A kolik toho Hradec nedal, to bylo neuvěřitelný.

Reagovat
r.mrazik

to ja rad jsem

akorat nevim,co tu zkousi ten cinan...

jako ze bychom nemeli byt radi za tri body,kdyz jsme hrali od 20 minuty bez jednoho hrace? se posral ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsou to mrtki

Reagovat
kilobyte

Je to víc vtipné než výkony Slavie proti Hradci?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak doma jsme taky vyhráli.

Reagovat
kilobyte

No a? Poslední 2 zápasy máte 2 prohry. To nejste Hradci asi ani vyrovnaným soupeřem.

Reagovat
John Obi Mikel

Doma/venku rozdíl. Až s nimi doma prohrajeme/venku vyhrajete, tak dej vědět.

Reagovat
kilobyte

Venku jsme s Hradcem nevyhráli naposled před 10 lety.

Reagovat
KnoxXx

Hojer zrakvil svojho konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Dopici zahrat tohle na kratko uz radsi nerikam nic na Hradec dneska

Reagovat
Mass

To vypadalo jak standartka Barcy z minulýho roku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Slavia snižuje manko No spíš může snížit manko

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ten titulek líbí, taková zakřiknutí často vycházejí.

Reagovat
oli9

Snad ta repre pauza Slovácku pomohla, protože dnes to chce 3 body po těch ztrátách

Reagovat
John Obi Mikel

Tiehi kvůli hostování musí dnes jen za béčko. Takže večer Hromada nebo Traoré?

Reagovat
Greny

Se divím, že Kinský může chytat proti svými týmu.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi je nám to ve druhé lize jedno. Za Vlašim minule taky všichni hráli a teď ve Vyškově taky oba dva normálně v základu.

Aspoň uvidí trenéři v akci víc našich hráčů.

Reagovat
Coutinho10

Traore, dal jsem ho do fantasy

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, takže bude Hromada

Reagovat
Coutinho10

jenom to ne

Reagovat
Mass

Hromada, Ousou, Kačaraba. Tam bych si i vsadil, že někdo z nich udělá strašnou botu, nebo dostane redku

Reagovat
Coutinho10

a Santose pak vezmeme rychle z béčka zpět

Reagovat
Greny

V béčku asi není když nehraje ne?

Reagovat
Mass

Asi s tim jen strašili

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nemůže, když dostal červenou

Reagovat
Greny

Jo vlastně on má ještě tu stopku. Ty vole zasrana repre pauza kdo si má pamatovat co se dělo před ni

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

dnes nebyl v nominaci, nevím, jak přesně to je pravidlově, ale asi ten trest za redku, který má v Ačku, tak možná souběžně platí i pro B tým, takže tento víkend nemůže hrát tak či tak

Reagovat
Blasphemer

Je to tak. Pačinda taky nemohl hrát za áčko Plzně, protože si nechal dát rudou za béčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak, že stopka za redku platí pro všechny soutěže? I když nevím, jestli se v pravidlech myslí i na béčko.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Není teď Traore zaneprázdněný tím vojenským převratem?

Reagovat
Coutinho10

něco jsem zaznamenal, ale přesně nevím podrobnosti, takže nedokážu říct..doufám, že ne

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

O důvod víc dát dnes Traorému kapitánskou pásku.

Reagovat
Mass

Liberec má hodně absencí, takže bych to vyrovnal Hromadou

Reagovat
mistr129

Liberec

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Imos

necháme hrát Tiehiho když necháte Makse, Prebsla a Mickyho

Reagovat
mistr129

Však jo, to bylo na některé co tu z nás dělali že vás vykořisťujeme, protože byla nějaká dohoda o hostování

Reagovat
Imos

myslíš sparťany nebo plzeňáky? jako zápas je to sice dost o ničem bez těch hráčů ale co už

Reagovat
mistr129

Tak nějak celkove, ale určitě spíš na ty co píšeš než na někoho z vás liberečáku

Reagovat
Losinho

Dobrej zápas. Kinský i Matys dobrý výkony, ze Slavie hlavně Jurásek a Kričfaluši. Ten z Estonska byl hroznej, ale nejhorší na hřišti jasně Trédl. To byl takovej divizní kopyťák

A Jambor namistrovanej vocas

Reagovat
John Obi Mikel

Dík za shrnutí Trédl je ještě dorostenec, tak byl třeba nervózní. Nikdy jsem ho hrát neviděl, ale byl myslím i v nominaci áčka loni v EKL, takže v něm něco být musí.

Reagovat
Losinho

Třeba to byl zápas blbec no.. doufám

Reagovat
Greny

Ok tak dneska v Jablonci to bude bez bodu. Ty vole já to prostě nepochopím jestli zase Dostálkovi jeblo v palici... Se stoperskou dvojici Šural a nevím asi Štěrba tam nemáme šanci nic uhrát..

Tak hlavně že Endl hrát z nějakýho pro mě nepochopitelnýho důvodu nebude

Reagovat
ZB 07

Dneska bohužel povinnost vsadit barák na Jablonec

Reagovat
Greny

Ale nechápu to, ok byl přes repre nemocný .. ale tak mu měli dát úplně volno a ne že ho pošlou hrát divizi, to je akorát o zrakveni ..

Pozitivni je že hrál za béčko poprvé Pachlopnik

Reagovat
ZB 07

Já se k některým krokům Dostálka ani nevyjadřuju radši Fakt nevím, k čemu Endlovi byl zápas s Kozlovicema.

Reagovat
soukup

zas tak nepochopitelný to není, prostě je po nemoci, tak šel za béčko, kde určitě stačí hrát ten zápas v o dost menší intenzitě než ligu. Štěrba není špatnej stoper, naopak jsem čekal, že tu dvojku s Endlem bude hrát v lize on.

Reagovat
FCSL

Vliegen - Gebre Selassie, Plechatý, Purzitidis - Mikula, Varfolomejev, Mara, Preisler - Višinský - Rabušic, Kozák

Kvůli hostování mimo Stejskal, Prebsl, Talovierov, Valenta, Matoušek a van Buren. Ghali, Doumbia a Frýdek zraněný. Červ se prej vrátiil z repre s lehčím zraněním a Rondič byl přes týden nemocnej... Dneska dostanem strašnou rychtu, snad dopadnem líp než Teplice a Budějky

Reagovat
Freedo

Pořád ta sestava nevypadá tak slabě a s Liberecem je to vždy těžký zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Liberec tu hloubku kádru letos docela má

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
exse

Je to tak, dnes dostanem strašnou nadílku. Škoda že to je takhle blbě po repre pauze, jinak bych to nechal odehrát béčko a připravoval se na Baník.

Reagovat
Imos

Radši Mikyho na stopera, Mariose místo Ivana a Fukalu doprava

Reagovat
PavlíčeQ

hanus - cools, akpudje, heidenreich, krob - kratochvil, povazanec, houska - polidar, chramosta, jovovic

dnes bohuzel bez martinec, coz je citelny oslabeni, uvidime.

Reagovat
ratusek

Tak dnes sledovat Brno nebo derby?

Reagovat
monty25

Teplice - Pardubice

Reagovat
PavlíčeQ

jablonec

Reagovat
Slejdy

Derby 0:3

Reagovat
Losinho

Porno

Reagovat
ratusek

No jde mi o to, co po těch třech minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Mohou být Kuchta a Krejčí disciplinárnkou potrestáni za záměrné lhaní? Navíc v případě Krejčího přímo rozhodčímu...

Reagovat
Greny

Wtf? Za co? Ty vole

Reagovat
Kaspar

Bude tezky po City prepnout na Zlin-Slovacko

Reagovat
$$CaptainKokotko

jj

Reagovat
AjaxFans

Přestřelka holandského typu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kaspar

Co je zac ten Cools z Jablonce?

Reagovat
Freedo

legenda Malajsie

Reagovat
ondrasch77

Frajer, kterého bude chtít Slavie v létě koupit za 40 mil...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning a Vondrášek

Reagovat
monty25

Góóól!!! Shejbal a Žák

Reagovat
Greny

Ok tak když jsem viděl co neuznal rozhodci v zápase Nijmengen vs Feyenoord tak si nemůžeme u nás na sudi moc stěžovat. To byl brutální zářez jak najdu video dodam

Reagovat
John Obi Mikel

Oni jsou sudí na hovno v každé zemi a v každé zemi si myslí, že u nich je to extrém.

Reagovat
kilobyte

Bylo tam něco předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

spravne neuznano

Reagovat
Firkraag

proč? nesmí se stát v tom kruhu, nebo o co jde?

Reagovat
Greny

Taky nechápu proč? Vždyť nijak nebránil brankáři

Reagovat
Greny

Reznaaaa a Sevciikkk

Reagovat
Edgar Davids

Jakub Reznicek- zbran hromadneho niceni

Reagovat
Greny

To obrana takhle hrát nemůže... Zase úplně vše spatne kurva

Reagovat
monty25

Góóól!!! TK27 parádní bomba!

Reagovat
Kaspar

Linda mu svedci

Reagovat
monty25

Dva góly za poslední dva zápasy, to od něj snad nepamatuju...

Reagovat
ZB 07

To bránění je tragický, hrůza.

Reagovat
naheCZ

Jsem si říkal, že by jste to snad mohli i otočit, ale obrana mě hned přesvědčila, že tomu tak nebude. Bránění level okresní přebor...

Reagovat
Greny

A co jsi čekal? Obranu drží Endl .. a ten šel hrát do Kozlovic

Reagovat
FCSL

Chramosta se na starý kolena rozjel

Reagovat
ondrasch77

Stačilo, aby mu dal plukovník víc šancí než kopyťákovi Dolimu a rozstřílel by se daleko dřív...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Trubač a Žák

Reagovat
monty25

Dejte jim bůra, Teplice dejte jim bůra, dejte jim bůůůůra, Teplice dejte jim bůůůůra!!!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

Jak jsme kurva mohli prohrát s Pardubicema? Dneska napravit a vyhrát na Slavii

Reagovat
Firkraag

Coby, mysleli jste si, že jste mistři ligy už

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
monty25

Akorát je pech, že mám ve Fantasy kapitána Gninga, Teplice dají čtyři góly a on zrovna nemá ani bod. A pak tam mám Urbiho, co nehraje...

Reagovat
Firkraag

Jsou Pardubky fakt tak marný?

Reagovat
monty25

Jsou.

Reagovat
Firkraag

Zrovna jsem to zapnul na pátý gól

Reagovat
monty25

Góóól!!! Žák hattrick!!!

Reagovat
Kily

hoď tam ale ručník, kua už do zádele, to se nedá sledovat ani na Livesportu

Reagovat
monty25

By mě zajímalo, co ten Kováč s nima o reprepauze dělal...

Reagovat
AjaxFans

Nic

Reagovat
monty25

Vypadalo to tak.

Reagovat
John Obi Mikel

Měli nechat Krejčí-Novotný

Reagovat
Coutinho10

ani nevim, jestli definitivne teda teda skoncil na Canal+ Sport jako expert nebo treba tam obcas prijde rozebrat do studia nejaky zapas, tak mozna je jeste myslenka u PL misto Pardubic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Pardubice sestup, škoda na novém stadionu ve 2.lize

Reagovat
Kily

snad budeme mít dostatek rozumu, v zimě vrátíme hráče na hostování a začneme stavět tým na vlastních

Reagovat
Miguel19

Tvl Tepláky 5 fíků a bubák ani bod...

Reagovat
monty25

3 body Jenom škoda, že v závěru pokazili Muchovi čisté konto...

Reagovat
Coutinho10

Traore lavicka a Mandous nejaky zdravotni problemy => Koli v brane

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Hromada, Ševčík – Provod, Ewerton, Olayinka - Tecl

Lavička: Dvořák, Sirotník, Nikl, Jurečka, Usor, Oscar, Sor, Traoré, Kričfaluši.

Reagovat
djiros

Ať jde do hajzlu s Kolářem. To dostal od Trpiše svatební dar?

Reagovat
Coutinho10

ja nastesti dal jinyho brankare, takze me to tak netrapi, ale kde je pravda nevime

Reagovat
djiros

Mezi poháry bych to chápal, ale po repre pauze? Ať si užije svých 90 minut slávy.

Reagovat
Coutinho10

jako fakt tam muze bejt nejaky drobny zraneni, jak pisou na webu, takze to muze bejt vynuceny...v posledni dobe mi prislo, ze to Trpiš uz nechce protacet ani mezi poharama, takze mi to nedava uplne smysl, jestli to fakt je tak, ze to chce zakamuflovat nejakou Mandousovou indispozici...uvidime, kdo bude chytat ve ctvrtek

Reagovat
naheCZ

Tak snad aspoň už uvidíme Sora v akci. Na Koláře jsem teda zvědavej, snad nebude mít moc práce

Reagovat
Coutinho10

taky se na nej po ty dlouhy dobe tesim, vlastne na oba

Reagovat
Akinfeev

Jak může Nikl hrát 2 zápasy v 1 den

Reagovat
Coutinho10

tak za Becko hral jenom 20 minut...pokud nejakou minutu dnes dostane, tak to neni nic slozityho

Reagovat
Akinfeev

Spíš jsem myslel, že to neni ani možný, co jsem tak četl loni diskuze k béčku Sparty

Reagovat
Coutinho10

aha, tak to uprimne nevim, jestli to je nejaky problem nebo ne, ale asi by nemel bejt, pokud je mame na lavicce nebo jestli je tam berem, aby to nadejchali z ty lavicky a treba je tak jasny, ze urco nenastoupi

Reagovat
naheCZ

Beztak všichni čerpají z FMka, kde to nejde

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sasha

Reagovat
Greny

Snad výhra o dva a více .. nechytal ten Dvořák ráno?

Reagovat
naheCZ

Chytal, Křičfaluši odehrál celej zápas a Nikl nastoupil z lavičky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

asi to teda neni problem, pokud zasahli za Becko, aby byli na lavce za A tym

Reagovat
Mass

To sem myslel, že nejde v jeden den hrát dva zápasy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

Kontumace

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem na Koláře zvědavý, jak to po takové dlouhé době zvládne.

Reagovat
Coutinho10

taky taky

Reagovat
FCSL

Vliegen - Plechatý, Purzitidis, Mikula - Fukala, Červ, Gebre, Meszáros - Višinský, Frýdek - Rondič

1,13 na Slavii odpovídá To bude nášup

Reagovat
Coutinho10

Frydek

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl nám zase chytá Kolář

Reagovat
Greny

Vysvětlí mě někdo jak to má Prema Kovář ve Slavii? Vždyť to je Dream job ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud jsou love a dari se, tak je to pohadka. Jakmile budeme v prdeli, tak rychle tady ty lehkozivky vystrizlivi.

Reagovat
Coutinho10

tak on nejak dela na tom projektu s Vlasimi

Reagovat
soukup

být druholigovej golman, napíšu hned Slavii, že to půjdu dělat za půlku

Reagovat
monty25

Taky vám to na Tipsportu hází nějakou chybu?

Reagovat
Coutinho10

dobre Olie , ale na ty zadni nekdo musi bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Provode nechrápej piča.

Reagovat
John Obi Mikel

Ševo střílej

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou

Reagovat
Coutinho10

Ousou krasne

Reagovat
naheCZ

No, nevím jestli nebyl ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Do hry se nezapojili, ofsajd určitě ne.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gelu28

To byl ofsajd...zapojil se do náběhu hráč co nedal góla....ofsajd ted Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

kompenzuje nám spartu

Reagovat
Coutinho10

nebyl, byli tam zapomenuti hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Šimák, Pacanda a Matušovič?

Reagovat
Coutinho10

ti se zapomneli jinde

Reagovat
Strojmír

To nebyl ofsajd

Reagovat
Firkraag

vzdyt to ofsajd nebyl

Reagovat
John Obi Mikel

Olej

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaal Olieeeeee nadherne sehrany

Reagovat
naheCZ

Ševčík a Olej

Reagovat
PhilipS

Zdravej Ševčík je fakt jeden z nejlepších českejch fotbalistů. Když mu zdraví vydrží, v repre musí hrát základ.

Reagovat
Igner Farnsworth

bohužel mu nedrží, vždy když má formu se zrání na x měsíců

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
Coutinho10

no drzel ho celkem dost

Reagovat
DieFohlenBMG

Jo to je penalta

Reagovat
Mex88

Jako faul to byl, ale pískat to nemusí

Reagovat
PhilipS

Btw Talovierov vytáhl hodně dobrou přítelkyni.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondič je kokot, ale vedeme dva nula, takže bych to nutně nepískal. ale nevadí...

Reagovat
bartes

ten rondič fakt není fotbalista. Tohle už mohla být jeho druhá žlutá. Strašně hloupý fotbalista

Reagovat
Urbis__

Další komická penalta. Takový zákrok jde najít u každého rohu.

Reagovat
bartes

ho tam objímal jak svoji babu

Reagovat
Coutinho10

Standaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

bez problemu

Reagovat
John Obi Mikel

Ale příště bych to nechal kopat někoho jiného teda.

Reagovat
Coutinho10

Eweho

Reagovat
DieFohlenBMG

Koláře

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tutovka, takže Standa nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopiči to je fakt legenda. On si to nachystal na těžší pozici, aby mohl proměnit...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

preci si nebude pocitat goly z penalt ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze mame mezi utocnikama dva inzenyry, ne jednoho.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Aspoň že tak

Reagovat
John Obi Mikel

Teclik

Reagovat
JackBlack

Standa zkušené, aby se mu to nepočítalo jako gól z penalty

Reagovat
Coutinho10

penalty dokaze dat kazdej...goly bez penalt je umeni

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Krásná práce od Slavie

Reagovat
PhilipS

Ty Juráskovy rohlíky mě strašně baví. Hrozně konzistentní

Reagovat
monty25

To je taky vůl ten Tecl. Za proměněnou penaltu by mi udělal 3 body, takhle má za gól 5 bodů ale za neproměněnou penaltu mínus čtyři. Ale po gólu Ousoua už to proti Kangovi asi stejně neotočím...

Reagovat
John Obi Mikel

Rip trávník

Reagovat
monty25

To je fakt děs. Nakonec ještě nebudou chtít, aby tam slávistky hrály skupinu Ligy mistryň...

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedie

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

Spíš ostuda. Hlavně že jim to Tvrdík pořád slibuje...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
PhilipS

Docela ostuda. Jak je to možný?

Reagovat
John Obi Mikel

Dával se nedávno nový a nějak se jim to prý nepovedlo.

Reagovat
Imos

tak doufám, že až dojedete k nám v lednu tak bude trpiš držet hubu tentokrát

Reagovat
cubinho

Však dal dneska gól

Reagovat
Coutinho10

uz aby byla zimni prestavka a dotahnuli nejakej novej...na tomto se jako finale EKL fakt hrat nemuze

Reagovat
Pablos

Snad se nedívá Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou fenomenální. O parník nejlepší stoper v lize

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bartes

Reagovat
Firkraag

bude redka?

Reagovat
Freedo

mohla být

Reagovat
Coutinho10

sel tam hodne nebezpecne

Reagovat
Igner Farnsworth

Provod <-> Usor musí přijít ať nehrajeme v 10 cely zápas

Reagovat
Pablos

je strašnej no

Reagovat
Pablos

To se divím, to bych červenou i dával za tohle.

Reagovat
Coutinho10

az na toto piska ale tento novej rozhodci celkem dobre, ale poradil mu to VAR, takze si nemohl udelat vlastni obrazek

Reagovat
Firkraag

tak on to má docela lehký, Liberec moc odpor neklade

Reagovat
Firkraag

žlutá se dá taky, byl blízko, chyba to není

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím dobrý. Teď to v klidu dohrát a pošetřit se na čtvrtek.

Reagovat
Pablos

takže 3:2 ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Fandové u prvního gólu

Reagovat
Coutinho10

to mohlo bejt hodne neprijemny

Reagovat
naheCZ

Sor do hry

Reagovat
Freedo

Druhá půle docela nuda. Ale důležitá je výhra. Dnes navíc docela v suchém triku. Snad jsme se dobře navnadili na zápas v týdnu.

Reagovat
John Obi Mikel

Nikdo se nezranil a nikdo se nevykartoval.

Reagovat
Freedo

To je taky pozitivum. Navíc čistý konto pro Kolyho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele