FORTUNA:LIGA - souhrn 17. kola: Slavia zdemolovala Jablonec, je v čele

28.01.2023, 16:59, aktualizováno 29.01.2023, 19:59
Komentáře a souhrny

Slavia rozstřílela Jablonec a po zaváhání Plzně, která doma nečekaně podlehla Hradci Králové, se posunula do čela tabulky. Dobře do jara nevstoupila ani Sparta, která si odvezla z Olomouce pouze bod za remízu 1:1. Tři body mají Bohemians 1905 a Slovácko, naopak Liberec a Baník Ostrava ztratily s týmy přímo ohroženými sestupem...

FC Trinity Zlín - Baník Ostrava 1:1

29.01.2023 18:00

Góly: 57. Libor Kozák - 41. Jiří Klíma

Poměrně hodně šancí si ve Zlíně vypracoval ostravský Baník. Slezané se u řeky Dřevnice taky dostali do vedení, o to ovšem přišli a se "Ševci" jen remizovali. Oba kluby tak zůstávají ve spodní polovině tabulky.

Už první půle vyšla lépe hostům. Poprvé zahrozil ve 14. minutě Plavšić, jehož přízemní střelu lapil zlínský gólman Rakovan. Gólu se Baník nakonec dočkal ve 41. minutě. Centr Cadua sice nedoputoval na levou stranu hřiště, Mišković ovšem poté prodloužil hlavou balón na Jiřího Klímu, který se k míči dostal dřív než Rakovan, jehož také překonal.

Ještě před přestávkou vyslal zajímavou ránu Kaloč, kterou musel Rakovan vyrazit. Strážce domácí svatyně se blýskl také čtyři minuty po změně stran, kdy zastavil brejk Ostravanů, jenž zakončoval Kuzmanović. Srbský ofenzivní hráč střílel také v 56. minutě po přihrávce od Fleišmana, ovšem tentokrát mu zakončení moc nevyšlo.

Hned za minutu došlo zničehonic k vyrovnání. Čanturišvili chtěl původně sám ohrozit brankáře Slezanů Laštůvku, svou střelou však trefil Kozáka. To ale Zlínu nemuselo vadit, neboť od vytáhlého útočníka se balón odrazil do protipohybu Laštůvky, který už neměl šanci zareagovat.

V 82. minutě mohli "Ševci" dokonce otočit skóre. Chybu totiž vyrobil hostující stoper Lischka, jenž poslal slabou malou domů na Laštůvku. Ten ovšem vychytal Vukadinoviće a celou situaci z pohledu Baníku zachránil. Slezané se tak mohli nadechnout k závěrečnému náporu, během něhož mohli nakonec urvat vítězství. Miškoviće ale dvakrát senzačně vychytal Rakovan, na něhož si v nastaveném čase nepřišel ani střídající Buchta.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec 5:1

29.01.2023 15:00

Góly: 11. Václav Jurečka, 65. Mick van Buren, 67. Ondřej Lingr, 76. Matěj Jurásek, 85. Matěj Jurásek - 45+6. Vladimir Jovović

Nebyl to pro Slavii jednoduchý vstup do jara, přesto jej nakonec zvládla jednoznačným výsledkem. Proti Jablonci po remízové první půli nasázela další čtyři branky a díky výhře 5:1 se posunula do čela tabulky.

Na první gól jara se v Edenu nečekalo dlouho. Centr z rohového kopu nešikovně srazil směrem k vlastní svatyni jeden z bránících hráčů Jablonce, a to přímo do míst, kde se nacházel Václav Jurečka. Pro takto zkušeného kanonýra už nebyla nastalá situace sebemenší výzvou. I tak jej však na chvíli napjal praporek pomezního rozhodčího, videoasistent ovšem chybný verdikt opravil a trefa tak platila.

Po čtvrtině utkání přišly další příležitosti domácích. Lingrova hlavička mířila mimo prostor tří tyčí, Teclův pokus z otočky zase zastavila připravená obrana. Následně se domácí podruhé radovali ze vstřelené branky a znovu to byl po rohovém kopu Jurečka. Praporek asistenta sudího tentokrát zůstal dole, opět šlo ovšem o chybné rozhodnutí. Slávistický střelec se totiž nacházel v těsném ofsajdu.

Deset minut poté Tecl prodloužil na Jurečku, jenž ze zajímavé pozice minul. A podobně si o chvíli později vedl sám přihrávající Tecl. Tím na nějaký čas skončil tlak sešívaných a v šesté minutě dlouhého nastavení pro ně přišel šok. Vladimir Jovović dostal spoustu místa navést si míč na střed a zpoza vápna vypálit, což nakonec rezultovalo ve srovnání skóre.

Po přestávce jako první zahrozili hosté, když po zaváhání obrany šel sám na Koláře Ikaunieks. Jednak se však skvělým zákrokem vyšvihl gólman, jednak šlo o postavení mimo hru. Hru Vršovických dokázali oživit až střídající hráči. Byl to právě jeden z nich, navrátilec z hostování v Liberci Mick van Buren, kdo výtečnou ranou ze střední vzdálenosti překonal debutanta Surovčíka.

A chvíli poté se nizozemský útočník zapsal i mezi asistenty, to když skvělou prostrkávačkou vybídl k zakončení Ondřeje Lingra. Exkarvinský záložník i s trochou štěstí procpal balón do sítě a dodal tak Trpišovského družině klid do kopaček. Definitivní pojistka přišla čtvrt hodiny před koncem. Van Burenův pas do vápna prodloužil Olayinka k Matěji Juráskovi, jehož zakončení slavilo úspěch.

Právě Matěj Jurásek se nakonec stal jediným dvougólovým střelcem zápasu. Ten totiž v závěru využil zaváhání obrany, šikovně si obhodil brankáře, a i přes skluz bránícího hráče dostal míč do poloodkryté klece.

Sešívaní tak potvrdili svou fantastickou domácí produktivitu, a i v devátém zápase před svými fanoušky zvítězili. Díky zaváhání konkurenční Plzně se tak dostali o bod na první pozici. Zato Jablonec je nadále na barážové čtrnácté příčce.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 0:0

29.01.2023 15:00

Góly: -

Nerozhodným výsledkem vstoupily ve vzájemném zápase do jara Mladá Boleslav i Brno. Po nepříliš záživném a nakonec také bezgólovém utkání si tak oba upevnily své místo v klidném středu tabulky.

Jen pár desítek vteřin po restartu ligové soutěže přišel pro Zbrojovku první velký problém. Po nepříjemném dopadu zůstal na hřišti ležet Fousek, jenž musel být už v sedmé minutě vystřídán. Na startu druhé čtvrthodiny se pak poprvé musel ukázat jeden z gólmanů, konkrétně Šeda zneškodnil Řezníčkovu ránu.

Právě Řezníček se znovu ukázal v závěru poločasu, kdy jeho pokus po velkém závaru skončil na tyči. Poté se pozornost upírala na domácí. Nejprve se musel nechat vinou špatného došlápnutí vystřídat Dancák, vzápětí Ladrova tvrdá střela prověřila Berkovcovu připravenost.

Po hodině hry se povedl skvělý kousek Allimu, jenž centru zužitkoval ke skvělé střele směřující do šibenice. Ještě lépe si ovšem vedl Šeda, jenž balón vyškrábl mimo prostor tří tyčí. V závěru se brankovou konstrukci povedlo orazítkovat i Středočechům. To když si střídající Škoda naskočil na centr a hlavičkou pořádně vystrašil Berkovce.

Ani on, ani nikdo jiný nic nezměnil na remízovém výsledku. Mladá Boleslav se tak propadla na osmou pozici, Zbrojovka je dočasně desátá.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Pardubice 1:1

29.01.2023 15:00

Góly: 40. Victor Olatunji - 47. Dominik Plechatý (vl.)

Na slavností otevření nového domácího stadionu se Pardubice naladily solidně. Ze hřiště Liberce si odvezly po remíze 1:1 bod, jenž jim může výrazně pomoci v boji o záchranu. Za Slovan sice jako první skóroval debutant Olatunji, vyrovnal však vlastním gólem Plechatý.

První zajímavá příležitost nastala už v páté minutě, kdy se Fukalův centr dostal až k Višinskému. Ten to zkusil z otočky, avšak pálil jen do připravených obránců. Na opačném konci hřiště si centr našel Vlček, ani ten ale úspěch neslavil, neboť ho zastavilo břevno.

Do šaten nakonec přeci jen odcházeli jako spokojenější Severočeši. Ve svém prvním zápase v Česku si Victor Olatunji našel Červův centr a s přehledem jej poslal za Nitova záda. Po návratu z kabin ovšem vedení nevydrželo dlouho. Po Janoškově rohovém kopu totiž nešikovným odkopem překonal vlastního gólmana Dominik Plechatý.

Jinak se druhá půle nesla ve vyrovnaném a nepříliš zajímavém duchu, přičemž výsledkem toho bylo, že diváci na stadionu U Nisy už další branku neviděli. Slovan tak nadále okupuje devátou pozici v tabulce, Pardubice jsou pořád poslední, ale přinejmenším do večera už jen o bod za patnáctým Zlínem.

Liberec za týden míří do Českých Budějovic, Východočeši doma přivítají pražskou Slavii.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 1:1

28.01.2023 18:00

Góly: 45+1. Jan Navrátil - 10. Tomáš Čvančara

Sparta mohla po odpoledním zaváhání Plzně zdramatizovat boj o titul, jenže nadějně rozehraný zápas na Hané nedotáhla do zdárného konce. Na hřiště olomoucké Sigmy ztratila jednobrankové vedení a zpět do Prahy si odvezla jen bod za remízu.

Na Andrově stadionu se přitom vše začalo odvíjet podle představ Letenských, kteří už v desáté minutě získali náskok. Haraslín se uvolnil parádní otočkou na míči, který následně předložil Čvančarovi. Sparťanský útočník se nerozpakoval a odhodlal se zpoza vápna ke střele, která se od tyče odrazila za Trefilova záda. Gólman Olomouce při zákroku trochu zaspal, načež se po Čvančarově projektilu marně natahoval.

Protagonistou první půle se jednoznačně stal Haraslín. Slovenský křídelník předvedl ve 41. minutě nejen vynikající zpracování, ale také bleskové zrychlení na bránu. Tímto Haraslín zamotal hlavu marně bránícímu Pokornému, jemuž bez problémů uprchl. Na konci své akce se dostal do střetu s Trefilem, v jehož blízkosti upadl. Sudí Zelinka nejprve nařídil pokutový kop pro Spartu, rychle si ale celou situaci zkontroloval u videa a usoudil, že Haraslín pád na zem nafilmoval. Hosté tedy penaltu nakonec nekopali.

Nepovedený závěr poločasu dokonali Pražané v první minutě nastavení. Po centru z pravé strany přehlavičkoval domácí Růsek stopera Letenských Vitíka, poté se do zakončení přes hlavu položil Navrátil, jemuž se "polonůžkami" podařilo překonat brankáře Sparty Kováře - 1:1.

Gól do šatny hosty evidentně zaváhal. Úvod druhé půle tak patřil Sigmě: do zakončení se dostal Breite, po hodině hry zase musel závar před svou bránou řešit Kovář. Utkání však pokračovalo za nerozhodnutého stavu.

Duel s minimem střel mezi tři tyče vygradoval v nastavení druhé pětačtyřicetiminutovky. V 97. minutě střílel ze zajímavé pozice domácí Vodháněl, jeho volej ovšem mířil příliš vysoko. Na druhé straně mohl vedení Spartě vrátil Haraslín, avšak nůžky se mu moc nepovedly. Následoval nicméně rohový kop, po němž na zadní tyči hlavičkoval osamocený Panák. Jenže blonďatý fotbalista trefil tyč a zachoval tak plichtu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 2:0

28.01.2023 15:00

Góly: 56. David Puškáč, 74. David Puškáč

Petr Hronek s Romanem Květem už sice zeleno-bílé barvy nereprezentují, přesto by Bohemians nemuseli mít potíže s nalezením nových útočných opor. Pokud tedy Václav Drchal s Davidem Puškáčem budou dál předvádět výkony podobné těm z utkání proti Teplicím. Právě zmíněné duo řídilo sobotní vítězství "Klokanů" nad Severočechy.

Dvougólový Puškáč přitom začal zápas pouze na lavičce. Do základní sestavy Pražanů se naopak dostaly dvě zimní posily z plzeňské Viktorie: brankář Martin Jedlička a záložník Adam Čermák. Poprvé od letního návratu se měl od úvodní minuty představit také středopolař Jan Morávek, nakonec se tak ale zřejmě kvůli zranění nestalo. Na straně Teplic nastoupil od samotného začátku prvně mladík Adam Čičovský.

První půle v Ďolíčku nabídla spíš pouze náznaky šanci. Hosté nabídli zajímavou kombinaci mezi Žákem a Gningem, avšak Urbancovi poté vůbec nesedlo zakončení. Bohemians si toho vytvořili o něco víc, za řeč nicméně stojí jen volej Prekopa, který zneškodnil gólman Teplic Grigar.

Po přestávce už dominovali domácí. Střídající Puškáč vybídl ke skórování Drchala, toho ovšem zastavil Grigar. Poté už Drchal po centru Čermáka Grigara překonal, jenže tentokrát mu radost překazila tyč. V 56. minutě to Drchal zkusil jinak: po autovém vhazování Köstla šikovně udržel balón a vyhledal Puškáče, který zblízka snadno skóroval - 1:0.

Náskok "Klokanů" mohl navýšit Drchal, který se dostal do úniku, znovu jej ale rozesmutnil Grigar. Střelecky se naopak dařilo Puškáčovi. Ten v 74. minutě prodloužil centr Jánoše pod břevno mimo dosah Grigara a upravil skóre do jeho finální podoby.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 1:2

28.01.2023 15:00

Góly: 6. Tomáš Chorý - 43. Vojtěch Smrž, 72. Petr Pudhorocký

Hradci Králové se po přípravných obdobích daří. V létě dokázal na úvod sezony zaskočit Slavii, nyní si z prvního jarního zápasu v Plzni odvezl opět plný počet bodů. Po gólu Chorého sice brzy prohrával, avšak ještě před pauzou srovnal Smrž a ve druhé půli obrat dokonal Pudhorocký.

Na gólovou radost nemuseli po zimní pauze čekat fanoušci v Doosan Areně dlouho. Již po pěti minutách Kalvach z rohového kopu posadil balón přesně na hlavu Tomáše Chorého, jenže otevřel gólový účet utkání. Tentýž hráč mohl ještě během úvodní čtvrthodiny vsítit další dvě branky, Holíkovy ani Kopicovy pobídky ovšem nevyužil. Právě zmíněný Holík také pálil zajímavě technicky, ani on ale nezacílil přesně, stejně jako v pětatřicáté minutě Jemelka.

A tak přišel pro Plzeň trest. Ryneš vyřešil rychlý protiútok přihrávkou na rozběhnutého Vojtěcha Smrže, jehož fantastická střela k vzdálenější tyči utišila před poločasovou přestávkou domácí obecenstvo. To mohlo burácet nedlouho po návratu ze šaten, jenže Mosquera z malého vápna o kousek minul prostor mezi třemi tyčemi.

Potenciální problém pro Votroky přišel po hodině hry. Po souboji s důrazným Chorým zůstal na zemi ležet hostující brankář Reichl, který nakonec musel být vystřídán Pavolem Bajzou. Ten dostal od spoluhráčů nějaký čas na rozkoukání, tlačili totiž právě Hradečtí. Po Jemelkově špatné rozehrávce spálil šanci na zadní tyči číhající Ryneš, lépe si však vedl při své premiéře Petr Pudhorocký. Tomu vyplaval balón na hranici pokutového území, přičemž následná tečovaná střela posily ze Sparty skončila za Staňkovými zády.

Viktoriánům se naopak nadále nedařilo proměňovat své příležitosti, což v úvodu nastavení potvrdil i další debutant Matěj Vydra. I díky skvělému střídajícímu Bajzovi, jenž ještě v sedmé minutě nastavení vyškrábl zajímavou příležitost Durosinmiho, nakonec slavil Hradec Králové nečekané tři body.

Posunul se tak v tabulce i přes nepovedený konec podzimu zpět na čtvrtou příčku, naopak Plzeň může v případě nedělního vítězství Slavie přijít o průběžné vedení v tabulce.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 1:0

28.01.2023 15:00

Góly: 70. Daniel Holzer

Je možné, že Filip Nguyen odchytal svůj vůbec poslední zápas v Uherském Hradišti. Pokud ano, může být se svou derniérou spokojen. Proti Českým Budějovicím totiž udržel čisté konto a jeho spoluhráči se díky náhradníkům prosadili jednou. Slovácko tedy vstoupilo do kalendářního roku 2022 výhrou.

Sám Nguyen si přitom v prvním poločase dost zavařil nepovedeným odkopem, který chtěl potrestat Hora. Pohotový středopolař Dynama okamžitě střílel do opuštěné brány, jeho pokus však na poslední chvíli odkopl Kadlec, jemuž tak gólman domácích musel vřele poděkovat.

Mnoho dalších zajímavých příležitosti první půle nenabídla. Nebezpečně pálil Kohút, a to po přihrávce Brandnera, jenž hrál zápas proti svému někdejšímu zaměstnavateli. Adresát Kohút ale přízemní ránou netrefil svatyni Jihočechů. Brankář Budějovic Janáček nemusel zasahovat ani poté, co po centru Kohúta hlavičkoval nepřesně Kalabiška.

Po změně stran oživila ofenzivu Slovácka zimní posila Kim. Ten se také hnal do velké šance, na jejímž konci ještě stihl přihrát Vechetovi, jenž ovšem nastřelil blokujícího Králika. V 70. minutě už se ale Moravané dostali do vedení. Havlík našel pasem za obranu nabíhajícího Holzera, jenž podobně jako Kim přišel na hřiště až ve druhé půli. A jelikož se obrana hostů mezi sebou nedohodla, mohl Holzer zblízka snadno rozvlnit síť.

Budějovice v podstatě nijak neodpověděly. Osmělil se pouze Čermák, který na jih Čech dorazil před několika týdny z druholigové Příbrami, nicméně střelou trefil pouze Nguyenovu náruč. V nastaveném čase si mohl střelecký účet ve Slovácku otevřít Kim, ale napálil pouze tyč.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
17
13
1
3
56 : 15
40
2
Viktoria Plzeň
17
12
3
2
35 : 12
39
3
Sparta Praha
17
9
6
2
31 : 16
33
4
FC Hradec Králové
17
8
2
7
21 : 20
26
5
Sigma Olomouc
17
7
4
6
26 : 19
25
6
Bohemians Praha 1905
17
7
4
6
29 : 29
25
7
1. FC Slovácko
17
7
4
6
21 : 27
25
8
FK Mladá Boleslav
17
6
5
6
26 : 24
23
9
Slovan Liberec
17
6
4
7
22 : 22
22
10
Baník Ostrava
17
5
6
6
27 : 25
21
11
Zbrojovka Brno
17
6
3
8
27 : 34
21
12
FK Teplice
17
5
4
8
23 : 37
19
13
Dynamo České Budějovice
17
5
3
9
17 : 31
18
14
FK Jablonec
17
4
4
9
23 : 32
16
15
FC Trinity Zlín
17
2
7
8
16 : 31
13
16
FK Pardubice
17
3
2
12
14 : 40
11

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (171)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Hradec Bohemka

Reagovat
dinss

Tak jak Bílka chvalim většinou za střídání, tak dneska tragédie. Kopic, Mosquera dneska na vystřídání po poločase. Střídání Holíka? Proč? Opět jsem se utvrdil v tom, že na jaře musí hrát beky Holík a Sýkora. Dneska proti Hradci stačilo hrát třicet minut na plný plyn a bylo by vymalováno. Radši takovou porážku teď, než za 10 kol.

Reagovat
Martin9719

Já se naopak obávám, že tohle je konec šancí na titul. Min. v těch prvních 3 kolech jsme měli mít 9 bodů a tohle dneska byl takový výkon - křeč lvl Sparta 1. polovinu podzimu. S tím střídáním souhlas, Sýkora chybí ne jen na beku ale i ve hře. Mosquera není ve hře a sám Chorý zápas nevyhraje. Začneme hrát v 92. minutě.

Reagovat
dinss

Tyvole odepisovat šance na titul po prvním zápase na jaře. Sparta hraje v Olomouci a sešívky proti Jablonci. P

Reagovat
Martin9719

Spartu bych do toho nepočítal i když si myslím že vyhraje. A ano, Slavie hraje doma proti Jablonci - tam je to jasný. Musíš počítat s tím kolik zápasů máme venku a proti jakým soupeřům. Naopak naši klíčoví hráči nic nehrajou už od přípravy. Pokračujeme v křeči z konce podzimu.

Reagovat
FC Porto

Pokud bude Hradec dál relativně často vyhrávat a držet se nahoře. Jsem zvědav kolik bude chodit lidí na nový stadion.

Reagovat
vanGomm

Tak domácí stadion je velké plus,navíc když bude nový.Pokud se bude Hradci i v lize dařit,tak by to s tou návštěvností mohlo být dobré.Npř.ve vyhnanctví na Strahově měla Slaviaza tu dobu v průměru něco málo přes 3 500 na zápas.Od sezóna 2008/09 co hraje v Edenu je průměr na ligové utkání kolem 10 000.A to je v tom zahrnuta ta herní mizérie 5 sezón 2010/11-2014/15,kdy na zápasy chodilo v průměru kolem 6 500.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Na Brno chodí taky asi 1000 lidí, a kdyby měly nový stadion, jakkoliv velký, tak bude vyprodáno

Reagovat
Martin9719

tak to je fór na nástěnku!

Reagovat
Selänne

Reagovat
Martin9719

Po té počáteční euforii max 3000 jak to bylo kdysi. Na Spartu nebo Slavii možná do 5000, ale to bude třetina fans hostů bez šál.

Reagovat
vanGomm

Hradec měl na domácím stadionu npř. v sezónách 1987/88 a 1988/89 pr.na zápas 11 986 rsp.9 492.Na Spartu v sezóně 87/88 přišlo pod lízátka 25 125 a na Slavii 20 639.na úvodní ligový zápas sezony 1972/73 bylo na zápas 1.kola Hradec-Sparta 3:2 na dnešní dobu neuvěřitelnýých 30 000 To se ale už n 99,99 % nikdy nestane a ani nemůže.To se samozřejmě vztahuje i na všechny naše ligové týmy.Přesto si myslím,že na tom novém stadionu by v Hradci na běžné ligové zápasy kolem těch 4-5 tisích chodit mohlo na Spartu nebo Slavii klidně i dvojnásobek.Neznám,ale kapacitu.Vše pochopitelně podmíněno,jak na tom bude Hradec herně.

Reagovat
Martin9719

Chodilo tam těch lidí ještě daleko víc někde za sociku třeba na Pardubice. Vem si kolik lidí jezdilo do Boleslavi a to je hodina cesty, jsou to max stovky. A to ještě určitě hodně lidí co chodí na fotbal ani nejsou přímo z HK. I na hokej je průměr 3000 takže víc lidí na fotbal půjde max jen první sezonu nebo při repre.

Reagovat
kilobyte

Ale kdyby dělali nějaké speciální akce na přilákání lidí, tak by mohli mít více. Prostě udělat akci "Pojďte zaplnit lízátka" a nekoukat na zisk. I kdyby měli být vstupenky zadarmo, tak prostě jednou za sezónu udělat plný dům. Třeba by se pak lidi chytli a chodili by i jindy.

Reagovat
Martin9719

Nic takovýho nepomůže ani v Plzni natož v Hradci. Teď udělali taky tu akci 2+1 zdarma a na Hradec teď tribuny prořídlé. Pamětníci a lidí se samozřejmě podívat na lízátka přijdou ale půlka budou stejně rozdány vstupenky přes sponzory. Na Pardubice taky nebude plnej dům pokud to neobsadi Pražáci až tam budou hrát.

Reagovat
kilobyte

2+1 zdarma není žádná pořádná akce na přilákání nových fanoušků. To bylo spíše pro zmírnění dopadů zimy.

A ono nejde jen o cenu a fotbal. Kdyby kluby opravdu chtěli vyšší návštěvnost, tak by se snažili dotáhnout lidi třeba i přes mimofotbalové věci.

Reagovat
Martin9719

No já to spíš myslel tak že snad 2000 lidí nepřišlo a to údajně zbývalo 100 balíčků. Ale podle těch tribun mi ani nepřišlo, že tam bylo 8000 lidí. To, že lidi nechodí a nezajímá je to je způsobený ale taky hlavně tím, že když je v ČR hokej všichni se můžou p*srat ale když hraje repre fotbal, tak skoro nikoho neslyším o tom mluvit ten den.

Reagovat
dinss

Reagovat
$dolar$

No klukům byla zima. Ale Durosinmi je parádní. Ten bude hrát jednou PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Legii nebo Rakow?

Reagovat
Imos

Za Termalicu Bruk-bet

Reagovat
Blasphemer

Ten mi hodně zaujal. Naopak bývalý hráč PL zkurvil vše na co sáhl. Ale jako vůbec tomu nerozumím, že ho tam dal, když nehrál ani v přípravě.

Reagovat
FCSL

Koubek je král Bez 5 hráčů základu vyhrát v Plzni Neuvěřitelný co z těch hráčů vymáčkne. Naopak Plzni snad konečně došlo štěstíčko

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Lof

Reagovat
Manik...

Reagovat
bazal67

Krásné tři body z Plzně.

Reagovat
PBLead

Pudhorocký

Reagovat
Zdechlina

FCS

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
oli9

jdeme na top 4

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
ratusek

je naprosto jasné, že Slavia i Sparta ztratí, když jednou za kvartál ztratí i Plzeň

Reagovat
oli9

Slovácko

Stíhací jazda začíná

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko důležité body Herně z toho boleli oči, ale to se dalo čekat po té pauze...

Reagovat
AjaxFans

První půle tragédie docela

Reagovat
oli9

Ale ten Tomič

Reagovat
smazaný uživatel

stream na spartu někdo?

Reagovat
El Cid z City

Babiš Plzeň paráda.

Reagovat
adalbertus

Hradec Králové, Hradec Králové

Reagovat
meno

Hezké! Plzeň i Sparta body dolu, tak zítra SKS výhra a jdeme si pro titul

Reagovat
KingMaster13

Mě se to právě nelíbí Zatím je ten víkend až moc hezkej Navíc ta první kola nám nikdy moc nešla

Reagovat
meno

Horejš bude chtít hrát fotbal, takže výhra 5:1 jasná. I přes fakt pěknou hru Jablonce, což je taky nastartuje a nakonec budou těsně pod skupinou o titul

Reagovat
Strojmír

Reagovat
meno

Co jsem říkal

Reagovat
KingMaster13

Měl jsi pravdu

Reagovat
r.mrazik

koukal jsem na zapasy v priprave a dneska a tyvoe...proc hraje sparte totalne jiny fotbal nez co zkouseli v priprave?

jinak to 343 je pekny hnus...hraje to v evrope vubec nekdo? co ceka za krevety,kdyz tam ma jen 3 utocne hrace a pak jen dva stredni zalozniky? tyvoe tyvoe tyoe

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný tvořivý záložník Haraslín. To fakt není moc...

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
$dolar$

Ženy proto, že v přípravě hráli v teple a teď v mrazech? Stejný jak my.

Reagovat
r.mrazik

teoreticky asi jo

ale prece kdyz je zima,tak musis vic behat,aby ses zahral

ale beze srandy...v priprave hral Kairinen,ktery je na mici fajn...dneska to byly jen nakopy dopredu...se dvema hraci uprsotred se proste hrat neda...achjo

Reagovat
Miguel19

Chelsea to hrála, naštěstí to vypadá, že Potter to hrát nebude.

Pak Spurs a je to prostě sračka..

Reagovat
r.mrazik

prave...tenhle system je fakt divny

staci ti jeden hrac uprostred navic a souper je celkem v kelu,kdyz to hodne zjednodusim

ono to je totiz ve skutecnost spise 523...

Reagovat
jester Radka Bejbla

To jsem si taky hned říkal, proč v přípravě hrajou nějak a pak přijde mistrak a rozestavení jiný a posily sedí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ratusek

Na konci podzimu a v přípravě vypadáte silně a sebevědomě a když přijde první zápas, tak jste byli zase dost špatní jako to bývalo dřív.

A jsem zvědav na Mabila, protože včera to bylo něco

Reagovat
r.mrazik

je to fakt zvlastni...ta stredova dvojka krejci x sadilek byla vcera dost spatna...a kdyz nemas stred zalohy,tak to je pak tezky

Reagovat
veikko

Tak podle mě hlavně kterékoliv rozestavení, ve kterém jsou jen 2 střední záložníci, je pro tým, který chce hrát s míčem a herně dominovat, absolutně nevhodné.

Reagovat
r.mrazik

naprosty souhlas

Reagovat
Losinho

Not bad

Reagovat
Mass

Počkal bych s hodnocením až na zítra, ale jo, zatím dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím 2. slovem.

Reagovat
FCB1922

Pan trenér Koubek

Reagovat
Firkraag

Co provedl?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smetos

Co vcera ta srazka Chory vs Reichl? Zas tam trochu naschval od Choreho, ktery hlavickuje pul metru pod micem primo do hlavy golmanovi

Reagovat
HanzBP

To snad nemohl být úmysl ne? Vždyť to muselo jako prase bolet i jeho.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Mass

Chorý nomen omen

Reagovat
Remt

Ono tamto bude i tim, ze on chodi (nechci rict ze to bylo i v tomto pripade) do tech souboju hlava nehlava jako hovado. A holt nekdy z toho neni nic, nekdy ublizi on nekomu a nekdy nekdo jiny jemu..

Reagovat
Mirek na tenisu

Prasárna Chorého. Sudí nechali bez trestu?! Ovšem ti dva komici komentátoři museli být slepí. Takhle zrakvit gólmana!

Reagovat
Firkraag

Upřímně mi to přišlo mnohem horší než za co dostal ten trest

Reagovat
Rarášek

Řekne mi někdo jedinej rozumnej důvod proč nehrál Kaan?

Reagovat
mario23

Priske se bál podle mě je nasadit a věřil tomu, co mu fungovalo na konci podzimu.

Reagovat
doshcz

prej ze Krejci zna lepe ligu a protihrace.. :D takze z teto logiky asi nebude hrat fin nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je to ale lepší vysvětlení, než kdyby řekli, že není adaptovaný na zimní podmínky.

Reagovat
doshcz

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

První poločas tak nějak stejný jako u Sparty nebo Plzně. Ale rozdíl byl v tom, že Trpišovi vyšla střídání a Buren nám zachránil prdel. Jablonec pak za stavu 3:1 odpadl. Snad trochu proměníme sestavu, protože bez chyb to opravdu nebylo i přesto, že jsme jim dali bůra.

Mick výkon 10/10, Jurásek si řekl o základ.

Reagovat
Greny

Bod z venku asi dobrej, ale vyhrát se dneska dalo... Každopádně naše pravá strana je úplně otřesna a fakt nevím co ten Blecha... On je slušný v přípravě přijde mistrak a je zralej na béčko Slavie... Každý půlrok je to stejný...

Teď přijdou zápasy kdy můžeme jen překvapit no

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec tam měl několik náznaků, kdy nám v obraně slušně zavařil. Ale moc jim nešly standardky a po třetím gólu jim došla šťáva. Zajímalo by mne, jestli podrží mladého gólmana Surovčíka, či se vrátí mistr Hanuš,.a proč byl střídán Jovovič. Ikaunieks na ligu nemá.

Reagovat
Losinho

Je mi vlastně jedno, jestli příště na hrotu bude Jurečka, Buren nebo Schranz, ale tyvole jestli tam hodí zase prdeláče, tak Trpiš ven.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mirek na tenisu

Prdeláč je kdo? Stanislão Teclituta?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
Kepy_FCB

Kozlomajznaball Peltonec

Reagovat
Pablos

Matěj Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

4+2 za 344 minut v lize. Takhle produktivní nebyl ani Hložek.

Reagovat
djiros

Až na ten dive.

Reagovat
Losinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Imos

Výkon velký zklamání, Pardubicím stačí trochu presovat a žrát trávu a my nevíme co s tím, nevýrazný, nepřesný a nedůrazný výkon, nakonec snad nejlepší Višinský co se tam snaží něco vymýšlet, obrana je hrozně labilní, 3-5-2 vůbec nefunguje, presing slabý od nás, souboje slabý anebo k ničemu, nevím co jim Luboš ordinuje že pak máme problém s Pardubicemi

Přitom jsem byl na jaro celkem optimistický ale potřebujeme zpátky Makse a nejlépe ještě rozdílového hráče

Reagovat
Imos

Aspoň že to bylo s Pardubicemi a snad jim bod pomůže k záchraně

Reagovat
ratusek

Reagovat
Axelrose

Reagovat
dejvikker

Reagovat
AjaxFans

Super výsledky

Reagovat
Freedo

Tak jsme to rozjeli ve velkém stylu, i když po poločase to tak nevypadalo. Přišlo mi, že mezi obranou a zálohou byly až moc velké díry. Nechápal jsem střídání pana inženýra, kterej byl jeden z nejlepších, ale asi zranění. To samé hádám u Jovoviče, kterej jako jeden z mála z Gablonze něco hrál.

Druhá půle válec. Mick úřadoval a to se přiznám, že jsem se divil, když jsme si ho stahovali z hostovačky (tehdy to vypadalo, že Chytil přijde už v zimě a Sor ještě neodešel). Pokud bude takto hrát pořád, tak budou mít trenéři pořádně těžkou hlavu. Super screamer a navrch áčko, vše během pár minut.

Hodně se mi líbil i Matěj Jurásek, kterej si taktéž hlasitě řekl o základ. Naopak Oli neukázal skoro nic a i kvůli němu levá strana moc nefungovala. Ještě musím na závěr pochválit Santose, kterej vypadal celkem jistě. A klasicky Linži super. Podle dneška by možná bylo fajn zkusit Jurásek, Lingr, Jurečka - Van Buren.

Dobrá návštěva, to jsem v té zimě nečekal, ale je vidět, že jsou lidi nadržení po dlouhé pauze na fotbal. Líbilo se mi i nastavení z prvního poločasu o 8 minut, akorát v druhé půli na tenhle trend nenavázal. Cením tifo TS, že počkali s dýmovnicemi až na závěrečný hvizd a bylo vidět, že klub nemá problém se s nimi domluvit a ještě jim zahrát Let it snow. Jen škoda, že hodně lidí už bylo na odchodu.

PS: opraví někdy ještě obrazovku nad TS? Ten černej čtvereček tam bude snad do konce našich dní.

Reagovat
Kepy_FCB

Modrobílé choreo na Slavií...

Reagovat
John Obi Mikel

Podle pozápasového rozhovoru Jurečku střídal kvůli výkonu a že chtěl aktivnější pravou stranu.

Reagovat
Freedo

Aha, tak to moc nechápu, protože se mi dopředu líbil. Dal gól, další mu neuznali, udržel spoustu míčů. Ale souhra se Schranzem nic moc, i když těžko ho vinit, když to není krajní obránce.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lischka dneska tragedie. Celkem slušný Cadu, Miškovič hrozná produktivita. Ztracené 2 body

Teplice vyhrajeme

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak jebat remízu. Šín na place. Víc už není a nebude.

Reagovat
monty25

No, já jsem váš zápas nesledoval, ale ten výsledek mi dal aspoň trochu naději. Každopádně bez Gninga, Vondráška a možná Trubače to bude dost těžký.

Reagovat
Firkraag

Sledoval někdo Liberec-Pardubice? Jak je možný, že za ten Vliegenův atak na Vlčka dostal žlutou kartu (dle isportu i onlajnu) a nebyla za to penalta? Nebo vubec jak je možný, že za to nebyla penalta?

Reagovat
Imos

Byl to ofsajd Vlčka, kontroloval to VAR

Reagovat
Firkraag

Ach ták. Dík

Reagovat
Greny

Tak jsem to našel v sestřihu ... A nechápu to... On faul nepískal nejspíš dle sestřihu ... Ale jestli pak dával kartu tak nevím za co... Jediné nějaké kecy - nesportovní chování těžko rici

Reagovat
Imos

karta za hrubý zákrok a pencle to nemohla být kvůli ofsajdu? nevím jak to je v pravidlech

Reagovat
Greny

Jasný chápu, ale myslel jsem že pak neplatí ani ta karta

Reagovat
Imos

joo to jsem si myslel taky ty pravidla jsou slušný kocourkov poslední dobou

Reagovat
Greny

A na základě čeho dal tu žlutou? Z toho sestřihu to vypadalo že penaltu nepiskal

Reagovat
PlackaSKS

Takže když někomu zlomíš nohu mimo hru, je to bez karty?

Reagovat
Greny

To nevím, zkus se zeptat van Dijka

Co já vím jen mě přijde divný že nepiskl penaltu, žlutá se zas dle varu dávat nemel ne? tak na základě čeho mu ji dal a penalta nejspíš teda nebyla pro ofsajd

Reagovat
PlackaSKS

Penalta nebyla, protože byl první offside. Tahle herní situace se pak logicky ruší. Ale pokud je o hrubou nebo surovou hru, tak karta samozřejmě zůstává. Stejně jako kdyby někdo sundal dres po gólu a ten se zrušil, jeho přestupek je nezávislý na offsidu. Za sundání dresu máš žlutou kdykoli, ne jen při oslavě gólu.

Pokud by došlo k faulu, kde by se žlutá udělovala pouze proto, že to bylo v situaci vzniklé ze zvýhodnění díky offsidove pozici ( třeba kdyby šel hráč sám na bránu a zezadu by ho někdo nenásilně zastavil), tak se ruší i ta. Podle mě to je celkem logické.

Reagovat
Imos

to s tím dresem to hezky vysvětluje, koho to vyloučili za druhou žlutou pro sundání dresu a pak mu VAR zrušil i gól?

Reagovat
Tigerinho

Milik

Reagovat
Imos

Yes! Ten! Díky

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

To jsem někde viděl, ale už si to vůbec nepamatuju. Hádám, že on na to ale nezapomene

Reagovat
Greny

Hej to já chápu, ale nechápu teda na základě čeho pořád dostal Vliegen tu žlutou kartu? Na základě rady od varu?

On totiž tu akci nechal normálně dohrát a ukázal že bude roh pak šel kontrolovat stav Vlčka původně vůbec faul nepiskal.

Asi na IMOSE otázka :

To ho během toho ošetřování povolali k varu tam viděl penaltu piskl ji dal kartu a var to odvolal ze tam pak našli ofsajd.?

Reagovat
Imos

To komentátor neříkal, podle mě udělali chybu a VAR mu řekl, že ho trefil do zátylku a Orel se rozhodl dát žlutou, jediný co mě zajímalo ať to není pencle ale máš pravdu, že nejdřív se dohrála situace, míč skončil na břevně a byl tam velký chumel, ale faul na první dobrou vůbec nepískal tak to muselo být po konzultaci VARU

Reagovat
Axelrose

Taky myslím, protože sice piskl offside, ale až po dohrání situace. A mezi tím ho trefil.

Úplně si nevybavuji, jestli se šel dívat, ale podle mě mu VAR řekl, že by měl udělit žlutou

Takže ani případný gól by neuznal, ale ten zásah asi na žlutou byl, no.

Jinak musíme poděkovat Liberci za ten vlastní gól, protože mě fakt nenapadá kdo by ho za nás mohl dát.

Reagovat
Imos

zakončení obou týmů bylo žalostný

Reagovat
Remt

Jsem rád že jsi toho van Dijka zmínil a nemusel jsem to udělat, tak jako v podobných diskuzích o tomhle tématu, jako vždy já

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník zklamal. Se slaboučkým Zlínem ztratil dva body. Sestava vybraná Hapalem působila nekompaktně. Včetně Jugošů v záloze, nejisté obrany, nemotorného gólmana. Vím je to začátek jara ale taky varování. Kvalitnější soupeř by trestal. Nebýt Vukadinović kopyto udělal by Laštymu kliku a bylo zle. Ještě že na 6. místo není ztráta tak veliká, ale pozor! Zájemců nad Baníkem je poměrně dost. Viz nebezpečný Hradec.

Reagovat
Axelrose

Mě tedy docela bavil Lischka. Nevím, jestli mu Laštovka něco udělal, ale co malá domů, to pěkná provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná slabota, oboustranně. Fantiš, Janetzký a hlavně Chanturishvili úplně k ničemu. Líbil se mi Kozák a samozřejmě Rakovan, který tenhle bod udělal. Tým s úrovní první ligy by dnes Baník musel porazit.

Od Vrby jsem čekal něco navíc. Alespoň nějaké povzbuzení v zápase. Tam kromě neustálého 'hráče' v době, kdy byl na míči Baník, nic nebylo. Mohl alespoň v závěru rozkouskovat ten tlak Baníku střídáním.

O sestupu rozhodne kdo z toho spodku bude nejhorší. Tam kvalitu nemá nikdo. Tenhle zápas byl ukázkou, že liga s 12 týmy by byla tak akorát. Příští kolo bude na severu Čech pravděpodobně ještě méně fotbalové.

Reagovat
Nuno čomes

Jo, to mnohdy (snad v každém kole) je prostě bizár těch 16 týmů. Kvalita hráčů žalostně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, kdo umí zatáčet a přihrát na 5 metrů, jde po pár povedených zápasech do elitní trojky. Hráči, kteří skrz věk pak z této trojky odejdou, můžou i v pokročilém fotbalovém věku v pohodě hrát horní polovinu ligy, jak to mají například borci ve Slovácku. I tohle svědčí o kvalitě ligy.

Navíc na konci ledna v -4 stupních ani to pivo na stadionu nepiješ s chutí. I když je otázka, zda existuje ideální počasí na pití Březňáka ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukal jsem pár hodin před tím na Slovan a Zlín v porovnání s tím zápasem vypadal jako Barcelona. Baník mi přišel mírně lepší, hlavně v 2. poločase. Rakovan chytnul fakt kotel...

Reagovat
Freedo

Hele, k čemu by byl Slavii ten Tomič? Četl jsem na něj dobrý ohlasy, ale nevím vůbec, jakej je typologicky. Tak jestli by ho někdo mohl víc popsat. Tvrdík potvrdil, že jsme na něj podali nabídku.

Reagovat
Nuno čomes

Asi na tribunu. Na lavičce už taky začíná být přetlak Ještě víc na hovno je to střídání 5 lidí, to je úplně k ničemu. Akorát to nutí ty silné mít víc pokémonů.

Reagovat
Freedo

A on je teda pravej obránce? Tam by si asi moc nekopnul, když tam jsou Douděra, Pech a Masopust, no.

Reagovat
Nuno čomes

Jo

Reagovat
ratusek

a Schranz

Reagovat
Freedo

Na toho jsem zapomněl. To je strašný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

To už snad ani nemůžou myslet vážně...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako kdyby dopadli i ti dva Tomic s Chytilem jeste v lednu (coz asi puvodne zamysleli), tak by mohli postavit tri jedenactky. To je uplnej nesmysl. Vsak je naopak potreba redukce.

Reagovat
Bakary3

Tohle je prostě už za hranou všeho.

Dlouho jsem se smál, když se psalo, jak to je jak za Jarolíma, to bylo úplně úchylný ..

Jenže jo, dotáhli to tak daleko, co se týká nabobtnanosti kádru.

Zatím je tak nějak omlouvají výsledky - ikdyz ne úplně ty aktuální.

Ani titul či double s takovým nesmyslem nebude jasný argument "je to správné", pokud neudělají zase LM nebo postup ze skupiny EL či EKL.

Nerozumím tomu, jsou už padly na hlavu...

Reagovat
Greny

Hele jde to dost na hranu s nima to bude tak minimálně 60-80 hráčů pod smlouvou ne ? (Počítám i béčko a nějaký dorostence)

Reagovat
Freedo

Napočítal jsem zhruba 33 a 10 hostovaček. Proč bys počítal béčko? I tak je to ale hodně, to uznávám. Chtělo by to, aby tak 5 hráčů z áčka odešlo aspoň.

Reagovat
Greny

Nevím jak to máte v béčku ale taky hrají profi soutěž takže tam zadarmo úplně nebudou, skrz to kolik dáte třeba jen za platy za rok a co jsem si tak orientačně spočítal je možný že to bude kolem 200-250 mega za rok?

Reagovat
Freedo

Tak pokud diskutujeme o šíři kádru áčka, tak asi není úplně směrodatný, kolik je hráčů v béčku. Ty výdaje na platy béčka navíc budou marginální, kluci tam fakt hodně neberou. Pokud jde o platy áčka, tak netuším.

Reagovat
clinger

Reagovat
Kuchta

Tahat ho sem teď v zimě by dávalo smysl snad jedině, kdyby odešel Masopust. Jinak nevidím důvod, proč nepočkat do léta

Reagovat
Bakary3

Já nevidím důvod...

Nevidím důvod.

Reagovat
Slavia10

Masopust je čím dál víc náchylný na zranění. Pech přišel a hned se zranil. Douděra má mezery v bránění a zatím se ukazuje mnohem lépe jako záložník, když ho ještě někdo ze zadu jistí. Také se mi nelíbí milion hráčů a nevím zda Tomič bude ten pravý, ale tenhle post opravdu potřebujeme.

Reagovat
clinger

Reagovat
Bakary3

S Masopustem a obecně zraněnými hráči ale Slavia už musí něco dělat, jinak bude mít pořád milion hráčů, tak prostě papa.

Ano, Pech se zranil na 3 týdny a to není důvod hned kupovat dalšího hráče.

Doudera teda dostal cuchnout a už hrát nebude? Proč ho tedy kupovali jako křídlo na beka? Takže buď chyba výběru nebo nedostatku důvěry v příchozí hráče, ne poprvé.

Nesmyslně tam cpou schranze.

Mimo to by beka zvládl klidně hromada jako záskok.

Ale to nemá cenu, už přestali úplně uvažovat realisticky a hledat rozumný řešení..

Reagovat
soukup

Ti zranění hráči se vám blbě udávají skrz plat. Proto u vás hnijí donekonečna. Maso bude brát kolik, tak vyšší statisíce měsíčně? To nikdo z ligy nedá ani kdyby chtěl a v zahraničí si ze zraněného hráče kolem třicítky taky nikdo nesedne na zadek. Leda by vás zachránili nějací Turci nebo Poláci

Reagovat
Slavia10

Douděra bude střídat dva posty - křídlo a beka. Já osobně bych ho chtěl pouze jako křídlo, dopředu hraje výborně, vzadu občas propadne. Pech může hrát oba kraje + zvládne DM, Masopust je můj oblíbenec, ale už se na něj nemůžeme spoléhat s jeho zdravím. Takže ten jeden bek se tu opravdu neztratí. Schranz tam hraje, protože bohužel i on je asi jistější v obraně než Douděra.

Reagovat
Bakary3

Jo, jenže stejně jako doudera může zase hrát na křídle olayinka (ikdyz v létě odchod), jurásek, ewerton, schranz či buren, možná se vrátí usor... Na křídlo bude zaiferise tlačit i lingra, Ševčíka či provoda... Jurečka jeste

Pech že může hrát dz...

To i Holeš, ibra, Oscar, hromada, Valenta, atd atd.

Nebo levyho beka

To i Jurásek, Oscar, bořil

Pravyho beka opět doudera, pech, bořil a sere tam schranze

Na každej post tři "seniorni" hráči, to je směšný už, žádný omluvy

Kolář, mandous, Stejskal, kinsky

Doudera, pech, masopust

Ousou, ogbu, Santos, kacharaba, Hovorka, talovjerov, kricfalusi, prebsl

Jurásek, Oscar, boril

Holeš, hromada, Traoré, Ševčík, Valenta

Provod, zaiferis, lingr

Ewerton, olayinka, jurásek, buren, schranz, hronek... Usor, beran, icha, plavací, sy

Tecl, jurecka, smiga, fila

To je absurdni

Reagovat
Greny

A to jsi ještě tak na pět hráčů zapomel

Reagovat
Bakary3

I já si musel pomoct soupiskou na EF

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Tvl týpekl co ukázal ve Slovácku, že občas dokáže něco zahrát v El ....to je přesně typ přestupu alá Filla, Beran, Hellebrand, Matoušek (jasný oni nehráli mimo sk evropu, když to shrnu jako celek) ...prostě né, na něm to vidíš... Slovácku super.. hodí se... občas základ, občas do hry... ale kurva já jsem laik a vidím to... tohle je od Slavie (nebo bude nebo nebude, záleží jak moc je to věrohodné) prostě píčovina,... průměrák co občas něco zahraje nad... ale klídek vidím tam, že to víc není. To mi neříkejte, že profesionální scoutintg (v rámci Česka, určitě se tak považují) to dokáže vyhodnotit hůř, než já laik.

Reagovat
Slavia10

Filla se ještě nerozhodl, jak dopadne. U Filly je opravdu blbý, že u nás furt musí hrát Tecl každý zápas. Beran byla naprosto zbytečná chyba. Hellebrand a Matoušek mohli a měli být hvězdami Slavie a to že nejsou, za to si můžou pouze sami, zrovna oni dva to mají v noze, ale nemají to v hlavě a to před přestupem nezjistiš.

Reagovat
Pablos

No já tím nechtěl úplně hodnotit ty předešlé, to jsem spíš vycházel ze situace, že po bitvě každý generál, tak jsem je uvedl jako příklad.... spíš hodnotím (predikuji) Tomiče.

Reagovat
ratusek

ty jsi respektovaný a vážený uživatel EF a ne žádný laik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele