Fortuna liga - souhrn 17. kola: Žilina přistřihla křídla Slovanu

04.11.2022, 19:27, aktualizováno 06.11.2022, 19:28
Komentáře a souhrny
Žilina nečekaně jednoznačně přehrála vedoucí Slovan Bratislava. Dunajská Streda vyhrála nad Trnavou a upevnila si druhou příčku. Podbrezová sice dohrávala prakticky celý druhý poločas v oslabení, nicméně zásluhou proměněné penalty Borise Godála a další trefy Mosese Davida Cobnana přece uzmula tři body na půdě svého souseda z tabulky z Banské Bystrici...

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 3:0

06.11.2022 15:00

Góly: 43. Daniel Mareček, 47. Daniel Mareček, 61. Tomáš Ladra

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v 15. kole Fortuna ligy Teplice 3:0, a vyhráli tak už ve čtvrtém vzájemném soutěžním klání v řadě. O dva góly domácích se postaral Daniel Mareček, jenž se trefil nejprve ve 43. minutě a poté téměř ihned po příchodu z kabin. Díky výhře se Středočeši posunuli před svého soupeře o pět příček, přestože mají jen o tři body víc, což i nadále potvrzuje vyrovnanost celé soutěže.

Mladá Boleslav v aktuálním ročníku české nejvyšší soutěže získala více bodů na hřištích soupeřů, přesto na svém stadionu nebyla už ve třech duelech v řadě poražena. Naposledy tam po přestřelce zdolala Bohemians a dočkala se první domácí výhry v sezoně. Teplice vstupovaly do utkání až ze 13. příčky, přesto jejich zápasy mnohdy velmi bavily. Přízeň fanoušků si získaly zejména ofenzivní opory. Velmi dobré výkony předváděl Filip Žák, hlavní hvězdou Sklářů však byl Abdallah Gning.

Utkání zahájily dva tvrdé fauly domácích, po kterých obdrželi žluté karty. První šanci měl po rohu Tomáš Vondrášek, ale nevystřelil povedeně. Na druhé straně si v 15. minutě vypracoval šanci Tomáš Ladra, jehož střela nůžkami těsně minula prostor mezi třemi tyčemi. Postupem času Středočeši převzali aktivitu, ta však k další příležitosti nevedla. To se změnilo ve 43. minutě, kdy se po rohovém kopu odrazil míč k Marečkovi, který jej v pádu umístil na vzdálenější tyč.

Po změně stran se po nedůrazném chování obránců v šestnáctce k volnému míči probojoval Mareček, jenž zdvojnásobil vedení. V 56. minutě mohl zvýšit rozdíl ve skóre po samostatném průniku Vojtěch Kubista, jeho střela však rozvlnila síť pouze zvnějšku. Z další akce se opět radovala Bolka. David Pech svým pasem oslovil Ladru, který ránou k tyči přidal třetí branku svého týmu. V 77. minutě zvýšená aktivita Sklářů rezultovala ve střelu Jakuba Urbance, jež prosvištěla jen těsně nad břevnem. V nastaveném čase ještě osamocený Lukáš Mašek minul prostor mezi třemi tyčemi.

Na premiérové domácí vítězství tak Mladá Boleslav navázala dalším tříbodovým úspěchem. V příštím kole se 12. listopadu představí na hřišti Jablonce, Teplice tentýž den přivítají Liberec.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 2:0

06.11.2022 15:00

Góly: 14. Mick van Buren, 76. Imad Rondić

Slovan Liberec zvítězil v 15. kole Fortuna ligy na domácím hřišti 2:0 nad Hradcem Králové. Střelecký zápis otevřel svou devátou trefou v aktuálním ročníku liberecký Mick van Buren, jehož zásah zároveň duel rozhodl. Votroci tak neoblíbeného soupeře neporazili už v 11. vzájemném utkání v řadě mezi českou elitou.

Hradec si u svých fanoušků v minulém kole lehce pošramotil reputaci, navzdory dobré formě z posledních týdnů totiž padl ve vypjatém derby s Pardubicemi. Poslední výhra nad Libercem se navíc kvůli dlouhé anabázi Votroků ve druhé lize datovala až do roku 2011. Tehdy u toho nechyběl jeden ze současných hráčů Východočechů, na vítěznou branku totiž přihrával Pavel Dvořák.

Před čtvrthodinou hry se předvedlo domácí ofenzivní eso van Buren. Nizozemský útočník chytře prošel šestnáctkou a přesně zakončil mezi nohy vybíhajícího gólmana. Na druhé straně se o chvíli později prezentoval nenápadnou hlavičkou do pravého dolního rohu Jakub Kučera, libereckého brankáře ovšem nenachytal. Hra se poté přelévala ze strany na stranu a k vidění bylo minimum ofenzivních akcí.

Naopak zkraje druhého dějství mohl druhou branku pro Liberec přidat Michael Rabušic, jenž ve vyložené šanci hlavičkoval těsně vedle pravé tyče. Přímo výstavní gól si mohl po hodině hry připsat Denis Višinský, jeho dalekonosná střela zpoza vápna ale proplachtila těsně vedle pravé šibenice. Jinak tomu bylo v 76. minutě, kdy se akrobatickým způsobem v šestnáctce prosadil nikým nebráněný Imad Rondič. Pro forvarda z Bosny a Hercegoviny to byl vůbec první ligový zásah v letošní sezoně.

Liberec tak dokázal v utkání zvítězit a dotáhl se na svého soupeře na rozdíl dvou bodů. V příštím kole se 12. listopadu představí v Teplicích, Hradec o den později přivítá Slovácko.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice 1:0

06.11.2022 15:00

Góly: 55. Michal Tomič

Vůbec poprvé v sezoně dokázalo Slovácko vyhrát dvakrát po sobě. Po skalpu Teplic před dvěma týdny si Moravané tentokrát vyšlápli na dalšího soupeře z dolních pater tabulky. S prázdnou se z Uherského Hradiště vracely Pardubice, kterým zlomil vaz autor jediného gólu zápasu Michal Tomič.

Utkání začalo nepříjemným střetem domácího útočníka Mihálika s gólmanem Východočechů Markovičem. Především druhý jmenovaný dopadl na zem dost tvrdě, nakonec se ale vrátil zpět mezi tři tyče. Tam musel po půlhodině hry likvidovat zakončení Kozáka, jehož přesným nákopem vyhledal Havlík. Ve 38. minutě zase Markoviče ohrozil Trávník, jeho střela ale nakonec proletěla kolem tyče do zámezí.

Slovácko na konci první půle tlačilo a těsně před přestávkou mohl domácí fanoušky rozveselit Daníček. Ten se k zakončení dostal po dlouhém autu Tomiče, avšak výsledný pokus vytěsnil Markovič nad břevno. A tak se Moravané radovali "až" deset minut po změně stran. Na rohový kop Havlíka si naskočil Tomič, který tak konečně rozvlnil sít za Markovičem.

Podruhé se slovenský krajní bek mohl radovat deset minut před koncem, avšak tentokrát po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně. Nedlouho poté nedotáhl nadějný protiútok mladý útočník Slovácka Vecheta, ani Pardubice už ale do závěrečného hvizdu nic kloudného nevymyslely. Všechny body tedy zůstaly na Moravě, což těšilo mimo jiné křídelníka domácích Petrželu. Ten nastoupil ke svému 465. ligovému utkání, čímž stanovil nový rekord soutěže.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 0:1

05.11.2022 18:00

Góly: 82. David Pavelka

Viktoria Plzeň nestačila v Doosan Aréně v patnáctém kole FORTUNA:LIGY na Spartu Praha, se kterou prohrála 0:1. O zisku tří bodů ve prospěch letenských rozhodl David Pavelka.

Sparta přijela do Plzně s tím, že zde nevyhrála už jedenáct let a i nyní byli domácí favoritem. První však zahrozili hosté, kteří v úvodu byli více na míči. Mejdr se svým typickým náběhem po pravé straně dostal za Jemelku a poslal zpětnou přihrávku na Jana Kuchtu, který po zpracování z otočky vypálil těsně vedle a dal domácím první varování. Ve dvacáté minutě rozehrál Lukáš Kalvach další rohový kop Viktorie, tentokrát domácí zcela rozebrali defenzivu soupeře, po centru ale hlavičkoval Luděk Pernica vedle brány.

Ve 38. minutě měl gól na hlavě Jaroslav Zelený. Sparta rozjela protiútok, balon vedl Jan Kuchta, ten nakonec i dostal míč do pokutového území. Tam se k hlavičce na malém vápně dostal hostující obránce, jenže proti němu brilantní zákrok vytáhl Jindřich Staněk. Po přestávce se čím dál více začali prosazovat domácí, Vlkanova se poté dostal v pokutovém území k zakončení, Kovář jeho ránu na zadní tyč lapil.

Sparta zřejmě zapracovala na ofenzivních standardních situacích, v 66. minutě z jedné z nich zahrozila. Lukáš Sadílek poslal pas za plzeňské obránce, kteří zaspali náběh soupeře a Zelený hlavičkoval ve velké šanci těsně vedle. Hosté se nakonec po rohovém kopu ujali vedení. Ten opět rozehrával Sadílek, našel hlavu Martina Minčeva, který balon lehce prodloužil na zadní tyčku, kdy už byl připravený David Pavelka a z voleje poslal ránu mimo dosah bezmocného Staňka.

V 89. minutě ještě mohlo být rušno. Po pádu jednoho z domácích totiž sudí u videa zkoumal, jestli se nejedná o zákrok na pokutový kop. Nakonec ale rozhodl, že se o faul nejednalo. Sparťané si se závěrem poradili náramně, ačkoliv ještě měli domácí v poslední minutě standardní situaci. S tou si ale Viktoria neporadila vůbec dobře a poté už se pískal konec.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FC Trinity Zlín 3:2

05.11.2022 15:00

Góly: 55. Antonín Křapka, 67. Lukáš Hůlka, 86. Roman Květ - 30. Martin Fillo, 36. Vachtang Čanturišvili

Na osmý pokus získali Bohemians první domácí vítězství. Zlín přitom o půli vedl v Ďolíčku o dva góly zásluhou Filla a Čanturišviliho, Klokanům se ovšem po pauze povedl obrat zásluhou Křapky, Hůlky a Květa.

V úvodních minutách zápasu se lépe vedlo domácím. Rakovan se musel činit proti Květově ráně, následná Hůlkova hlavička skončila těsně nad. Poté se mohli náhle dostat do vedení Ševci, to když Bačkovského protáhl Bartošák. Bránu se povedlo ohrozit i Čanturišvilimu, rovněž on si ale vylámal duby na gólmanovi.

Po půlhodině se už dostali žluto-modří do vedení. Čanturišviliho centr našel v bezprostřední blízkosti brány střídajícího Martina Filla, jehož hlavička skončila v síti. Jen o pět minut později bylo vedení hostí dvojnásobné, to když právě aktivní Vachtang Čanturišvili napřáhl ze střední vzdálenosti, přičemž Bačkovského zaváhání mu vyneslo gól.

Vršovičtí se z tohoto dvojitého direktu oklepali až po přestávce. V pětapadesáté minutě se k Hronkovi vrátil jeho dlouhý aut a okamžitě letěl centr na Antonín Křapku, jehož hlavička znamenala snížení. Vzápětí Bačkovský nejprve vytěsnil Vukadinovićovu střelu, následně znovu chyboval a lovil míč ze sítě. Naštěstí pro něj sudí usoudil, že Fillo jej nedovoleně atakoval.

Po třech čtvrtinách utkání už na tabuli svítil nerozhodný stav. Květův centr na přední tyč si našel Lukáš Hůlka, který stejně jako jeho kolega ze stoperské trojice Křapka dokázal skórovat. Po osmdesáti minutách hry se do dvou příležitostí dostal Prekop. Nejprve z voleje poslal Beranovu pobídku nad břevno, načež spálil tutovou příležitost po Hronkově centru.

To nakonec Klokanům vadit nemuselo, neboť pět minut před koncem základní hrací doby zaváhání zlínské obrany vedlo k tomu, že se k míči dostal Roman Květ. Jeho rána z dvaceti metrů skončila za Rakovanovými zády, načež se ukázala býti vítěznou.

Hosté se totiž již na nic nezmohli a nadále se tak krčí na předposlední příčce. Bohemka naopak tento víkend zakončí na páté pozici.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 3:0

05.11.2022 15:00

Góly: 32. Pavel Zifčák, 54. Jiří Spáčil, 71. Mojmír Chytil (pen.)

Sigma Olomouc v 15. kole Fortuna ligy i bez nemocného trenéra Václava Jílka porazila v domácím zápase Jablonec 3:0. Hanáky nasměrovala k výhře branka Pavla Zifčáka, situaci jim následně ještě usnadnil hostující Václav Sejk, který musel už před přestávkou předčasně putovat do sprch. Domácí se navíc i díky zaváháním konkurentů posunuli v tabulce do elitní šestky.

Ačkoliv byl Jablonec mnohdy kritizovaný a spekulovalo se o pozici trenéra Davida Horejše, ztráta Severočechů na skupinu o titul činila pouhé tři body. Kritice se nevyhnul ani protějšek bývalého kouče Českých Budějovic Jílek, a to zejména na začátku sezony. Od té doby se však herní projev Hanáků zlepšil a vstupovali do utkání ze sedmé příčky. Na Andrově stadionu doufali v zopakování výsledku z loňského ročníku, kdy Sigma zvítězila vysoko 4:0.

Do utkání lépe vstoupili domácí, z čehož vyústila šance Jana Navrátila, který po výborném centru trefil hlavičkou břevno. Ve 23. minutě vystřelil zpoza pokutového území Juraj Chvátal, který však těsně minul bránu. Postupem času Jablonec převzal iniciativu, ale jeho akce končily většinou před šestnáctkou. Přesto se jako první radovali Hanáci. Po sérii několika povedených přihrávek se Zifčák ocitl za obranou a střelou na zadní tyč otevřel skóre. Před koncem poločasu po zbytečném nešetrném zákroku uviděl červenou kartu Sejk.

Po změně stran přidali domácí druhý gól. Jiří Spáčil vedl osamoceně míč od půlky hřiště až k pokutovému území, kde jej vystřelil nechytatelně k tyči. V 62. minutě si z přímého kopu vypracoval ránu Dion Cools, ta ale mířila přímo do náruče Jakuba Trefila. V další akci se Cools ocitl sám na vzdálenější tyči po centru ze strany, ale přestřelil. V 71. minutě se Olomoučtí dočkali pokutového kopu po podražení Ishakem Kondou. Mojmír Chytil střelou k tyči nabízenou příležitost proměnil. Konec utkání dohrály oba týmy v klidném tempu.

Sigma tak prokázala zlepšenou domácí formu z posledních týdnů a na svém stadionu zvítězila už potřetí v řadě. V příštím kole se 13. listopadu představí na hřišti Zbrojovky, Jablonec o den dříve přivítá Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno 3:2

05.11.2022 15:00

Góly: 45+2. Lukáš Havel, 59. Jan Hlavica (vl.), 81. Jakub Hora (pen.) - 47. Michal Ševčík, 85. Jiří Texl

Fotbalisté Českých Budějovic si v 15. kole Fortuna ligy poradili se Zbrojovkou Brno 3:2. K vůbec prvnímu domácímu vítězství Dynama, které vedlo nové trenérské duo, přispěl po necelé hodině hry vlastním gólem hostující Jan Hlavica. Po faulu stejného hráče se navíc v 81. minutě kopala penalta, již proměnil ve vítěznou trefu Jakub Hora. Moravané tak odmítli možnost dotáhnout se bodově na třetí příčku tabulky.

Uplynulý týden v české nejvyšší soutěži přinesl další trenérskou rošádu. Průběžná 14. příčka a třetí nejhorší ofenziva nestačila ke spokojenosti vedení Českých Budějovic, které sáhly k odvolání Jozefa Webera. Zbytek podzimní fáze měla odkoučovat dvojice bývalých hráčů Jiří Lerch - Jiří Kladrubský. Při jejich premiéře zavítala na Střelecký ostrov brněnská Zbrojovka posílená jasným triumfem nad Libercem. Celek z moravské metropole se díky tomu posunul v tabulce mezi elitní šestku.

Úvodní poločas utkání byl především bojovný a plný nepřesností. Wale Musa Alli zajímavě centroval do vápna, jeho pas ale domácí obrana odvrátila na roh. Stejně dopadl na druhé straně o několik minut později i Martin Sladký. Nepříliš atraktivní první dějství alespoň trochu vylepšil ranou ve 38. minutě Lukáš Skovajsa, proti jeho pokusu si však dobrý zákrok připsal Martin Berkovec. V nastaveném čase se nakonec aktivnější domácí dočkali branky. Sladký poslal do vápna centr, který si našel průbojný Lukáš Havel a hlavou přesně zakončil.

Začátek druhé půle byl o poznání zajímavější. Ve 47. minutě se ke střele ve vápně odhodlal brněnský talent Michal Ševčík a zakončením k levé tyči vyrovnal. Jihočeši byli po změně stran pasivní, v 59. minutě ale do vápna centroval Hora a balon si do vlastní brány nešťastně srazil Hlavica. Zbrojováci se tlačili za vyrovnáním, branka Jakuba Řezníčka však kvůli ofsajdu neplatila a zakončení Ondřeje Pachlopníka skončilo vedle. O několik chvil později ale v pokutovém území fauloval nešťastník Hlavica a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil Hora a přízemní střelou k pravé tyči penaltu proměnil. Jihomoravané však nic nevzdávali a v 85. minutě je vrátil do hry přesnou hlavičkou Jiří Texl. Více už toho ale Zbrojováci v hektickém závěru nezvládli.

Premiéra nových trenérů Jihočechů tak skončila prvním domácím vítězstvím této sezony. V příštím kole je čeká těžká zkouška na hřišti Sparty, kde se představí 12. listopadu. Brno o den později přivítá v moravském derby Sigmu Olomouc.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Viktoria Plzeň
14
11
2
1
29 : 9
35
2
Slavia Praha
14
10
1
3
44 : 13
31
3
Sparta Praha
14
7
5
2
25 : 15
26
4
FC Hradec Králové
15
7
2
6
18 : 17
23
5
Bohemians Praha 1905
15
6
4
5
26 : 25
22
6
Sigma Olomouc
15
6
3
6
22 : 16
21
7
Slovan Liberec
15
6
3
6
20 : 19
21
8
Zbrojovka Brno
14
6
2
6
25 : 27
20
9
FK Mladá Boleslav
15
5
4
6
24 : 23
19
10
1. FC Slovácko
14
5
4
5
18 : 22
19
11
Dynamo České Budějovice
15
5
3
7
17 : 29
18
12
Baník Ostrava
14
4
5
5
21 : 20
17
13
FK Jablonec
15
4
4
7
21 : 25
16
14
FK Teplice
15
4
4
7
21 : 34
16
15
FC Trinity Zlín
15
2
6
7
15 : 26
12
16
FK Pardubice
15
3
0
12
12 : 38
9

Zbývající zápasy

06.11. 18:00
Slavia Praha - Baník Ostrava

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
Hachim Mastour

DAC!

Reagovat
rossoneri89

Hajrá DAC szep volt fiuk

Reagovat
lukass111

tak v Ruzomberku praskne trubka z vyhrievania, vsetko sa riesi podla pokynov delegata a Ondrejka s Galadom zacnu od prveho momentu hovorit o kontumacii. Vedel som, ze Ondrejka je neksutocny traged, co si o sebe namysla, ale ze je az takyto sedlak...

Reagovat
JackDaniels.

Dufam, ze Slovaju konecne dopne ze treba kupovat najlepsich hracov nasej ligy alo Krajcirik, Kapralik, Ludha, Regali, Polievka, Veselovsky a spol....

Reagovat
penepi

A ako ich asi majú kupovať, keď Filo alebo Antošík ich radšej predajú niekam do Polska za polovicu toho, čo by dal Slovan? Inak z tých tebou vymenovaných ak by nevyšiel Plach, tak Krajčírik určite áno. Kaprálik má nestabilné výkony, ale za pokus by tiež stál. A zbytok by boli úplne zbytoční.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa bude dať s Filmom, Antošíkom alebo Sotákom normálne jednať, tak Slovan tých hráčov začne kupovať, ak budú chcieť kluby od Slovana nezmyselné sumy ako napríklad Dukla 800k za Polievku tak budú do Slovana aj ďalej chodiť Greenovia a Dražičovia.

Krajčírika alebo Belka si viem predstaviť ako brankára v Slovane

Ja nechápem prečo niekto vidí v Ludhovi brankára pre Slovan veď to je rovnaký klaun ako Chovan

Reagovat
dantetomas

A nemaju rovno ostatne kluby este platit za to, ze ich hraci mozu prestupit do velkeho a slavneho Slovanu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nech tých hráčov držia v kádri ďalšie 2-3 sezóny a potom im odídu zadarmo do Poľska alebo niekam do Karvinej

Reagovat
penepi

To by samozrejme mali, ale na to by museli mať aspoň trochu slušnosti.

Reagovat
pohodak

mi nehovor ze niekto pri zmysloch mohol za polievku realne pytat 800k

Reagovat
smazaný uživatel

Funkcionári Dukly a Holeščáková agentúra potom čo dal 2 góly Mikulášu a chvíľu bol najlepší strelec ligy

Reagovat
pohodak

keby sa pisal rok 2016 tak by som aj prizmuril jedno oko, ale toto je v aktualnej dobe na vymenu dilera

Reagovat
smazaný uživatel

a keby bol Polievka 19-ročný talent

Reagovat
pohodak

ved hovorim, vtedy mal 20 a nehral poslednych 5 rokov 2. ligu

Reagovat
xawi

Ja neverim, ze by sa Polievka v Slovane mal sancu chytit. Zatial sa nikde inde okrem Bystrice neukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno na ligu by bol dobrý, ale viac ako 400 by som zaňho nedal

Reagovat
O.Giroud

Ale zas ono to tak byva vsade aj v tom Anglicku by radsej predavali mimo nez konkurencii a ked uz predaju tak si tiez vypytaju nieco naviac. Hlavne ak to je z nejakeho timu zo stredu tabulky k TOP 6. Na jednej strane je to skoda, na druhej to aj chapem.

Reagovat
pohodak

nemozes porovnavat PL, co je koncova liga s touto srandou co mame u nas kde sportove ambicie ma okrem slovana akurat trochu dunajska a trochu trnava a tam to konci...vypytat si nieco navyse je uplne ok, ale zatat uplne ustrelenu cenu a potom hraca predat o rok neskor do polska za polovicu neprospeje absolutne nikomu

Reagovat
O.Giroud

hej no to je druha vec, chapem ze radsej predat do zahranicia o trochu menej nez co by dal Slovan, ale zas predat za polovicu menej len preto aby ho nemal Slovan je to fakt mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrcholom sedlačiny bolo keď Ružomberok preradil Daniela na celú jarnú časť do béčka, lebo už podpísal so Slovanom namiesto toho, aby zobral 100k, ktoré im vtedy Kmotrík ponúkal.

Reagovat
xawi

Myslis takych ako prisli posledne roky? Chovan, Krizan, Vojtko, Adler, Hrncar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam asi každý fanúšik čakal niečo asi len od Adlera.

Reagovat
JackDaniels.

Tak aki jeden z nich extra nevynikal az na Hrncara a ten zly nie je

Reagovat
Modroočko

Nejaké to máte pomotané s tými previews českej ligy, chlapci.

Reagovat
ratusek

Reagovat
O.Giroud

Slovan asi po oslavach, stane sa. Ale 4 goly Kapralika? Tak ten sa predal min. do Cracovie.

Reagovat
pohodak

uz som tu pisal ako tieto zapasy funguju, zilina dalsie kolo s prehladom ligne v michalovciach a kapralik neda gol v lige do aprila (ak ho v zime nekupi za 375k ta cracovia)

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte predtým zaňho Kmotrík ponúkne 800

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze mas prehlad Kapralik pod 1mil von nepojde. Do Polska isli stagnujuci Fazlagic za 500k. vtedajsia opora Vahan za 900k. a lavickovy Vallo za 350k

Reagovat
pohodak

zjavne si nepochopil o com tu je rec :)

btw lavickovy vallo co odohral za poslednu pol sezonu v ziline 14 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochopil len vas humor je trapny tak som nepocitoval potrebu pokracovat (no hate)

Ano Vallo bol lavickovy hrac a nepresvedcis ma ani tym ze mi tu das jeho statistiku ze poslednu sezonu kedy odohral 14 z 19 zapasov (1247min)

Reagovat
pohodak

cize hrac co odohra 18 zapasov v predposlednej sezone a 14 v poslednej polsezone je lavickar lebo ty si sa tak rozhodol, makes sense

Reagovat
smazaný uživatel

Supertalent Gono išiel za koľko?

Reagovat
doughty

Sampdoria, Fiorentina, Feyenoord, Spezia ... ... Cracovia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele