Gergel zaznamenal v jednom zápase 4 góly

05.12.2015, 14:16
Aktuality
To sa len tak nevidí. Slovenský futbalista Roman Gergel zažiaril v dueli poľskej Ekstraklasy, keď v jednom zápase zaznamenal až štyri presné zásahy. Vo farbách Górniku Zabrze nedal šancu lídrovi tabuľky a Gliwiciam uštedril so spoluhráčmi debakel 5:2. Podľa jeho slov niečo také naposledy zaznamenal na hernej konzole PlayStation a aj to už poriadne dávno.

Prvý gól dal z penalty, potom pridal ešte čistý hattrick. Okrem toho asistoval kolegovi na ďalší zásah, čo sa len tak nevidí. Skóre 5:2 nad lídrom hovorí samo za seba. "Nedal som ani len tri naraz. Zatiaľ sa mi taký výkon podaril len na playstation, aj to už bolo poriadne dávno (smiech). Viem, že na Slovensku sa mi podarilo skórovať dvakrát v dvoch zápasoch," povedal pre sport.sk Roman Gergel a jedným dychom dodal, že tieto góly boli zásluhou poctivej práce, ale aj šťastia.

Zabrze má cieľ dostať sa do hornej osmičky, no tímu sa to nateraz nedarí. Gergel verí, že sa z toho vyhrabú. "Keďže sme na chvoste poradia, do každého duelu ideme s tým, že chceme zvíťaziť. Tento triumf si ceníme o to viac, že sa zrodil v jednom zo sliezskych derby," hovorí. Medzitým stihol Gergel zaknihovať ďalší gól na ihrisku súpera a už ich má na konte osem. Je najlepším strelcom klubu a hoci sa stále nachádza len na dne tabuľky, zdá sa, že mužstvu svitá na lepšie časy. Celkovo je Gergel štvrtým najlepším strelcom súťaže. V minulosti obliekal aj dresy Žiliny či Tatrana Prešov na Slovensku.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechali ho skórovat, ať si nepřijde tak bezcenný a utlačovaný

Reagovat
smazaný uživatel

ty si utlačovaný a vždy aj budeš trtko bez názoru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele