Gonçalves zůstává ve Sportingu, lednový přestup je vyloučen

06.01.2021, 09:17
Aktuality
Lisabonský Sporting před rokem prodal do Manchesteru United Bruna Fernandese a nyní si o pozornost říká další produktivní záložník v řadách portugalského klubu. Skvělou sezonu prožívá Pedro Gonçalves, ten táhne tým za ziskem mistrovského titulu a začíná se spekulovat o jeho velkém přestupu...

Dvaadvacetiletý záložník prošel mládežnickými akademiemi Bragy, Valencie a Wolverhamptonu, loni na sebe upozornil v dresu Famalicãa a Sporting za něho zaplatil šest a půl milionu eur. Tato investice se mu rychle začala vyplácet, Gonçalves letos v portugalské lize odehrál jedenáct zápasů, nastřílel jedenáct branek a opakovaně si vysloužil cenu pro hráče měsíce.

Gonçalves má v hlavním městě Portugalska smlouvu do června 2025 a její dodržení není příliš pravděpodobné, součástí kontraktu je výstupní klauzule nastavená na šedesát milionů eur.

"V tuto chvíli neregistrujeme žádný konkrétní zájem a i kdyby přišla nějaká nabídka, tak pro jeho odchod není nejlepší čas, stejně jako na prodej ze strany Sportingu. O lednovou změnu nemáme zájem my ani klub, přestup je tak aktuálně vyloučen," prohlásil agent Jorge Pires.

"V případě hráčů, kterým se v portugalské lize daří, představují podobné spekulace něco zcela běžného. O trh se nestaráme, stejně jako by se trh neměl starat o nás. Pedro se koncentruje na Sporting a snaží se přispět ke splnění klubových cílů. Žije si svůj sen a je šťastný, že hraje za Sporting," dodal Pires.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (13)

Přidat komentář
vitecek15

Wow, něco takovýho fakt řekl agent?

Reagovat
ACSMan

To snad ani není agent

Reagovat
El Dejf

asi ví, že jeho hodnota zatím neklesne, spíš naopak a Sporting by ho teď stejně nejspíš nepustil

Reagovat
bobis21

Navíc můžou sázet na to že se ukáže na euru a půjde ještě za víc

Reagovat
Benfica

šanca že vôbec bude v nominácií na Euro je hodne malá

Reagovat
bobis21

Aha, nevím proč jsem měl pocit že už minule v nominaci byl. Asi jsem si ho s někým spletl. Pak teda mé vysvětlení neplatí no

Reagovat
Benfica

zatiaľ ešte nebol povolaný, ale tak môžem sa mýliť aj ja.. no v repre je teraz dosť veľká konkurencia, najmä medzi ofenzívnejšími hráčmi

Reagovat
Kucka

Reagovat
FC Porto FC

Sporting by se měl koncentrovat na to aby nic neposral a skončil první nebo druhéj aby měl jistotu LM a prachy. Což budou mít sakra těžký

Reagovat
noustres

Proč? Oni se soustředí co v létě rozprodat.

Reagovat
Smreky

štatistiky má na záložníka skvele :)

Reagovat
Tommy$

Bruno 2.0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taký menší ale rýchlejší Bruno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele