Gudjohnsen si zahraje v Norsku, dohodl se s Molde

13.02.2016, 13:50
Aktuality
Eidur Gudjohnsen pokračuje ve svém putování po evropských a světových klubech a s blížícím se závěrem aktivní kariéry si vyzkouší norskou nejvyšší soutěž, zkušený islandský útočník se dohodl na spolupráci s Molde...

37letý fotbalista přichází na sever Evropy zdarma poté, co se rozloučil s čínským klubem Shijiazhuang Yongchang.

"Pokusím se co nejpozitivněji působit na mladé hráče jak na hřišti, tak i mimo něj. Je důležité si uvědomit, že jsem týmovým hráčem a všichni musíme bojovat o stejný cíl," prohlásil po podpisu smlouvy.

Gudjohnsen během kariéry vystřídal řadu dresů a působil v PSV Eindhoven, Chelsea, Barceloně, Monaku, Tottenhamu, Stoke City, Fulhamu, AEK Atény, Cercle Bruggy, Clubu Bruggy nebo Boltonu. V Molde se sejde s jedním někdejším útočníkem, jehož dobře zná z dob působení v Chelsea - klub totiž trénuje bývalý střelec Manchesteru United Ole Gunnar Solskjær.

"Je pro nás fantastické, že jsme získali tak zkušeného a kvalitního fotbalistu. Je přesně tou pravou osobou, kterou potřebujeme," pochvaluje si Solskjær.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (24)

Přidat komentář
Filipow

Solksjaer.

Neuvěřitelná škoda, že se nechytl výrazněji v tom Cardiffu, strašně bych mu přál nejaké vyšší úspěchy v lepší lize... i když každopádně s (do té doby [nad]průměrným) Molde 3 tituly za 4 roky .. to je fantasie.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych radeji u united zkusil jeho nez tam cpat mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

My už konečně potřebujeme hotovýho trenéra pro PL. Ne zase zkoušet někoho kdo na to zatím nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je potreba stabilita a nastoleni tech principu a zasad jako za fergusona. a mourinho je podle me presny opak. zase okamzity reseni na dva, tri roky nez to zase kvuli svoji povaze posere

Reagovat
smazaný uživatel

a pak zase bude potreba utratit spoustu penez a dat ten tym do poradku

Reagovat
Filipow

To mě úplně sere, že se spekuluje nad Mourinhem do United. Neříkám, že jsem nějakej vášnivej fanda United, ale jsou mi sympatičtí. Teď když Guardiola jde do City a do United má jít José... to je pak těžký jim přát..

Samozřejmě, Solksjaerovi bych to přál a lepší volba jak Mourinho to je na 100 %. Otázka jestli je to nejlepší volba i na trhu... a to si myslím, že už není ..

Reagovat
FC Porto FC

škoda že ho neuvidíme v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Gudjohnsen + Drogba = naj utočne duo Chelsea v dejinach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

drogba + torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres bol najväčši omyl Chelsea v dejinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát Chelsea a dějiny do jediný věty je vážně odvážný.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Haha

Reagovat
eder

Reagovat
homeles8

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
risk je zisk

Palec dole.

Reagovat
Murtago

Reagovat
fabec1222

Hlavně ať jede na Euro

Reagovat
jester Radka Bejbla

hod Eidurovo zbytek kariery

Reagovat
TheMally11

Řadu dresů, ale kde začínal nenapíšete ... Začal ve Valuru a na Island se vrátil ještě jednou na hostování do KR Reykjavík, když byl součístí PSV

Reagovat
C-M@ster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele