Håland si užil povedený debut v Premier League a byl rád, že jej viděl i otec

08.08.2022, 15:40
Aktuality
Erling Håland (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (200)

Přidat komentář
technecium

Pep z nej udela neskutecny delo

Reagovat
Lamskej#RMCF

Pep

Reagovat
CHONG

Protože do teď dělo nebyl

Reagovat
misinho7

no to uz ani nemusi ked davno delo je

Reagovat
technecium

Tak Messi byl před Pepem taky dělo a co z něj Pep udělal. On prostě téměř z kazdyho dostane to nejlepší a hráči se shodují, že pod ním hrávali v nejlepší formě v kariéře.

Reagovat
vladino10

Ibra nesúhlasí

Reagovat
technecium

Ibra je dement

Reagovat
vladino10

Ale ani mandzukic nesúhlasí

Reagovat
technecium

Z lopaty delo neudela nikdo

Reagovat
vladino10

Ten chalan dal vo finále LM viac gólov ako city za celú históriu

Reagovat
Phillipinho

A doted byl co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen náhoda. Podle některých tady to bude jeden velký flop

Reagovat
ACSeRw!n

nor a fotbalista.. ?? shori jak papir

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
El Cid z City

Nikdo není dokonalý, Haland má na první pohled ve srovnání se spoluhráči horší první dotek a kontrolu míče v prehustenem prostoru, za rok,dva s jeho pracovní morálkou to nebude poznat.

Reagovat
PalibrkUros

Góly dávat sice umí, ale ty jeho outfity to je mor...

Reagovat
Seydou Doumbia

Víš jak to chodí...kdo chce hůl bít, psa si vždy najde

Reagovat
PalibrkUros

Na bellerina se ale ještě nechytá... to je jinačí kandidát

Reagovat
formic81

Bellerin se umi oblikat

Reagovat
PalibrkUros

Jak buzna

Reagovat
Bakary3

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Lexi Belle

Od té doby, co začal Hector řešit víc planetu, veganství a módu, než fotbal, šel úplně do kopru.

Reagovat
Thab

Jj, to bylo určitě tim, že si troufnul mít i jiný zájmy než fotbal. Nic společnýho s tím ACL, určitě to je módou

Reagovat
Nizzie

ACL tomu určitě nepomohlo. Ono nejde o to, že měl i jiné zájmy, ale jak nastavil priority. A pokud jsi profík, měl by být fotbal na prvním místě, jinak to prostě půjde poznat. A taky že je.

Reagovat
Thab

A jak prosím tě víš, jak měl priority? Pokud by byly jakýkoli zprávy, že já nevim, byl neprofesionální/zmeškal trénink/whatever, pak jasně, ale nic takovýho se neobjevilo. Tohle je fakt prostě akorát bomerskej předsudek, že fotbal maj hrát pořádní chlapi, co ve volným čas (a že ho fotbalisti maj fakt ranec) sedí na prdeli a drží hubu.

Reagovat
Nizzie

Wut? Nikde nepíšu, že byl neprofesionální, nebo že by meškal tréninky, nebo whatever. Píšu, že měl zájmy, které postavil před fotbal, což je z jeho příspěvků například na sociálních sítích jasně vycítit, jelikož se tam věnuje spíše modelingu než fotbalu. Pokud nejsi v hlavě na sto procent soustředěný na fotbal, tak v tréninku odvádíš méně, než bys měl a pak se to i odráží na výkonech. Nastavení hlavy je pro profesionála velmi důležité.

Druhá polovina je už vyloženě nějakej tvůj dojem, kterj si vydedukoval fakt nevím z čeho. Ať si Bellerin a kdokoliv jinej dělá co chce, ale musí počítat, že za to příjdou následky. A to, že v hlavě už není nastavený na fotbal tak jak býval je jasné. Jeslti to nevidíš, to není můj problém, ale svádět to na ACL je bullshit. Díky ACL přišel o svou výbušnost, ale rozhodně to nemůže za to, že je schopný během zápasu hodit třikrát špatně aut.

Reagovat
Thab

Ale to je prostě blbost. Když jseš fotbalista, tak máš tréninky + další fotbalový věci třeba na půl dne. Zbytek prostě věnuješ dalším věcem a neznamená to, že fotbal pro tebe není priorita. Jedinej rozdíl je, že kopačky jsou většinou dementi a/nebo úplně nezajímaví, takže není důvod, aby tě obah jejich volnýho času nějak zaujal. Bellerín je holt inteligentní týpek, co ve volným čase dělá "viditelný" věci a něco si třeba i myslí, ale že fotbal není priorita je fakt předsudek.

Jinak ohledně jeho propadu - podle mě za tím bylo tehdy jednak rychlý nabrání svalový hmoty (kterým ztratil dost tý výbušnosti už dávno před ACL), a jednak se svezl s tím marasmem posledních Wengerových let. V tý první sezóně pod Emerym začal jít zase výkonnostně nahoru, ale přišlo to ACL, který ho zase zabilo.

Reagovat
Nizzie

Ne, když jsi fotbalista a profesionální, tak řešíš fotbal 24 hodin denně. Protože fotbal není jen hraní zápasů a tréninky. S tím souvisí i regenerace, správná životospráva, správný odpočinek, relaxace. A obzvláště důležitá je u hráčů, kteří jsou náchylní na zranění, což Bellerín byl a je. A správnou regenerací určitě není chození po modelingových akcích a jiné jeho obdobné aktivity. Neříkám, že je nemůže provádět, ale určitě ne v takovém rozsahu.

To, jestli je Bellerin inteligentní týpek hodnotit nebudu, neznám ho a z toho co o něm vím tento závěr vyvodit nemohu.

S druhým odstavcem by se dalo souhlasit. Já taky nikde netvrdím, že je špatný jen kvůli svým zájmům, to vůbec, ty zranění jsou velkým faktorem. Ale to, že hlavu nemá nastavenou 100 % na fotbal je také důvod jeho úpadku.

Reagovat
Thab

Ok, tak se prostě neshodneme, podle mě máš fakt divoce mylnou představu o tom, jak vypadá běžnej den jakýhokoli fotbalisty. Trénink, masáže, regenerační věci si řeší v tréninkovým centru, z něj vypadnou někdy po obědě a pak fakt fotbal neřešej (mimo dodržování basic věcí jako dát si zdravou večeři/jít spát). A celá ta věta o chození po modelingovejch akcích je fakt čirej předsudek

Reagovat
Blbos_Dlaha

si to ty kto ma velmi mylnu predstavu o profesionalnom futbale. na tej najvyssej urovni musis zit futbalom. mat futbal v hlave 24 hodin denne a trenovat aj navyse. iba tak sa da zostat top dlhodobo.

tak ako si to predstavujes ty ze par hodin si potrenujem a potom idem na kavicku a jebem si kokotiny na instagram a riesim oblekanie a vlasy a ine sracky, to je znak toho ze futbal o toho cloveka nie je na prvom mieste a casom taky futbalista zo spicky vypadne. prikladov mas mraky staci si vybrat.

Reagovat
Thab

Tak určitě

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

A máš taky mraky příkladů, kdy to neplatí, třeba neymar, pak třeba kdokoli kdo má rodinu, se určitě nevěnuje fotbalu 24 h denně, pak tu máš typky co chodí chlastat a obejdnavaji si eskort (grealish, foden), a MO bych klpokracovat dále..

Reagovat
Nizzie

Neymar je výborný příklad toho, jaký v tom máš vlastně guláš, protože Neymar mohl být mnohem, ale mnohem lepším fotbalistou, kdyby se fotbalu věnoval více, než mu dává.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je dlouhodobě top 5 hráč světa (byl i výše), podle tvé dementní logiky by na top týmy vůbec neměl mít. Slatanina jsou ty tvoje názory které nejsou podloženy vůbec ničím a vydavas z nich soudy se 100% pravdou

Btw i ja bych klidne mohl dojmologovat jako ty, že kdyby Ronaldo fotbalu dával víc a méně se věnoval pr, reklame, instagramu, ukajovani ega a soustředěním na týmový výkon tak bych mohl být úplně jinde..

Reagovat
Nizzie

Když nejsi schopen věcné diskuze, tak se do ní ani nezapojuj. Argumenty opravdu na úrovni. Já nikde Neymarovi kvality nepopírám, ale každý, kdo se fotbalu trochu věnuje ti řekne, že nebýt jeho povahy, mohl konkurovat právě zmíněnému Ronaldovi či Messimu, takhle je pořád o třídu níže než oni. To samé se říkalo třeba o Sneijderovi. Ale to jsou jednotlivé případy, které si tu můžeme rozepisovat do Vánoc.

Nikde své názory nevydávám jako soudy se 100 % pravdou, ale jsem o těch názorech schopný diskutovat, měl by ses to taky naučit. Dojmologuj si jak chceš. Vycucneš si z těch mých "dojmů" jen to, co se ti hodí a ani to nejsi schopen vycucnout správně, protože mi ukaž, kde tady někde píšu, že vím, kolik Bellerin věnuje času tomu či onomu, že není soustředěný a co se mu děje v hlavě. To jsi z toho textu schopný vydedukovat jen ty. Můj názor je takový, že Bellerín svůj zájem silně zaměřil mimo fotbal a mimo jiné proto šel výkonnostně výrazně dolů.

Pokud nemáš rozhled jako kůň, tak jsi schopný jisté věci vidět, aniž by ti je musel někdo napapouškovat víš.

A tu dementní logiku si příště odpusť nebo se na tu diskuzi vyser.

Reagovat
Nizzie

No vidíš, já si zase myslím, že ty máš těžce růžové brýle ohledně toho, jak probíhá život fotbalisty. Možná bych Ti doporučil se občas mrknout na nějaký dokument nebo na instáč některých fotbalistů, kteří o sebe pečují. Btw tréninky určitě neprobíhají ráno a nazdar po obědě šábes. To je hodně mimo představa. Fotbalisti v tréninkovém centru tráví naprostou většinu svého času. To je přesně ta mylná a naivní představa, že živit se fotbalistou je o tom přijít jednou denně na trénink a o víkendu na zápas a čau pipi. Hodně bláhové.

Reagovat
Nizzie

Ještě dodám, že předsudků si ve svých příspěvcích předvedl až až, a můj názor ohledně modelingových akcí rozhodně není předsudek. To je fakt. Protože chození na modelingové akce je také, jak fyzicky tak psychicky, velmi náročné.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu budeš někomu říkat něco o dojmech, když celou tu svoji teorii jsi postavil jen a pouze na tvých domech, jak má fungovat profesionální fotbalista (btw všichni asi stejně) a dojmech, že víš, kolik času věnuje jaké věci, a cose bellerinovi děje v hlavě, že víš, že není soustredeny atd.

A pokud si opravdu myslíš, že všichni profesionální fotbalisti se věnují fotbalu 24 hodin denne, tak jsi totální blázen bez kontaktu s realitou. Realita s instace Ronalda a pr dokumentů..

Reagovat
Nizzie

Wow, solidní slátanina. Ty musíš mít v hlavě dobrý guláš.

Reagovat
Nizzie

Ještě dodám, 24 hodin byla nadsázka, kterou by cítil i mentál z Marsu. Ronaldo je absolutní extrém, jeho protipólem je fotbalista z III. třídy, který hraje zápasy za pivo a párek. Ale dle tvého vyjádřování usuzuji, že to asi nemá cenu s tebou nějak více řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle narativ je jeden z nejdementnejsich co ve fotbalu sleduju, strašně konzervativní společnost kolem fotbalu, když se oblekas, chováš trochu jinak, tak si hned kokot, co nehraje naplno

Přitom belllerin hlavně nebyl nějaké technické terno hned od začátku, akorát se čekalo, že se zlepší protože byl mladý, když byl v zakladu, ale třeba v porovnání s vrstevníky na euru u21 vypadal jak kopyto už tehdy..

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Lexi Belle

Rozdíl mezi před a po je bohužel do očí bijící.

Reagovat
Thab

Tom ACL? Jo, souhlas.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že ten dres City na fotce je hodně nepříjemný.

Reagovat
vladino10

Reagovat
vladino10

Čo sa mu vlastne stalo? Jeden čas ho spájali s úplnou špičkou a teraz...ani neviem čo s ním je.

Reagovat
PalibrkUros

Odmítá hrát kdekoliv jinde než v Betisu a arsenal ho asi moc nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nebyl tak dobrý, měl hype + zraneni (pokud je to na belleho)

Reagovat
Maximm9

Nunez ho roztrha

Reagovat
Luc-Luc

rad bych byl, aby to tak bylo, ale Haland je fakt jinde momentalne

Reagovat
j_mrazik

V City.

Reagovat
pesky passer-by

V belasom Manchestri nabitý kanón. V cervenom jedna opotrebovaná precenovana hufnica pod arogantnym nafukanym trenerom. Mizereia UTD bude pokracovat. Citizens zas prehraju vo finale LM - moj osobny tip.

Reagovat
Mercury

Bestie. PL by mu mela dokonale sedet a mozna to opravdu bude ten posledni stripek ktery City chybel k uspechu v Evrope. Neni to uplne hrac do kombinace s dokonalou technikou a praci s micem, ale to splnuji takrka vsichni jeho spoluhraci. Na pozici, kterou v City ma jsou jeho dispozice a dynamika naprosto klicove a verim, ze tohle bude zpetnou optikou jeden z nejlepsich prestupu, zvlast vzhledem k cene. Snad mu vydrzi zdravi.

Reagovat
mimi_united

Asi najlepší útočník aký kedy v anglickej lige bol. Ak vydrží v anglickej lige, do 30tky prekoná všetky možné rekordy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Luc-Luc

tezko a tezko

Reagovat
Mercury

na takove prohlaseni je teda extremne brzo a trochu bych ten hype zas krotil.

Reagovat
Swarley

a doufejme, ze si ho casem stahne Real nebo Barca proda Nou Camp a zapoji se

Reagovat
misinho7

*Spotify Camp Nou

Reagovat
ADM

Suarez

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Nizzie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LeonardoUžoa

Rooney

Reagovat
LyEX

Odohral prvý zápas a už by si aj slovo legenda zachvilu použil. Treba počkať, dôjde zima, nahustený program a či to vydrží zdravotne, potom sa ukáže ako PL zvláda a ako by mohli vyzerať ďalšie roky.

Reagovat
Busby babes

Shearer, Rooney, Aguero, RVP, RVN, Henry, Kane...

Reagovat
El Cid z City

Všechny smázne (celou kariérou) asi až na Henryho.

Reagovat
Busby babes

to je klidne mozne, ale rikat to ted, ze je nejlepsi, ktery kdy do PL prisel je smesny.

Reagovat
El Cid z City

Píše bol ne přišel,ale to na věci nic nemění. Není nejlepší. Jenom si troufám tvrdit,že Håland teď už je lepší útočník než RVP nebo Rooney.

Reagovat
off-olda

Tak to samozřejmě není. A to ty dva pomalu nenávidim...

Reagovat
Busby babes

Smesny jak se tu Rooney porad shazuje

Reagovat
El Cid z City

To je možný,že není dost ceněnej. Rooneyho nejlepší ročník PL 27g, Haland to zvládl v bundeslize 27. Střelecký průměr v podstatě gól na zápas. V repre 21z 20g. Neporovnávám WR s šaškem, co měl jednu povedenou sezonu,ale se zvířetem.

Reagovat
LFC182

bundesliga není PL... jako určitě má šanci všechny tyhle překonat v takovým týmu jako city, když mu vydrží zdraví, ale jistý to určitě není

Reagovat
El Cid z City

City je tým,kterej mu stylem hry moc nesedí, jasně že mu to Pep trochu přizpůsobí,ale bude se muset zlepšit v mnoha ohledech. Jistý není nic a vždycky se následně dá všechno zpochybnit,relativizovat. Kdybych si mohl z těch všech hráčů vybrat jednoho, místo EH beru 100% jen Henryho. RVP fakt ne, Rooney by se k nám hodil na false 9, Kane je hrot dělaný pro Pepa,ale raději fakt Hålanda. RvN byl dělo,moje srdcovka, na jeho vrcholu byl šílenej zabiják,takže klidně ano. Jo a Suareze v tý jeho top sezóně taky.

Reagovat
Busby babes

jasne no, Rooney je jeden z nejlepsich hracu poslednich 30 let. Haaland jednou muze byt lepsi, talent na to ma, ale rikat to ted je smesny.

Reagovat
TopinB

V Bundeslize dával góly i Werner

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Reagovat
cristiano.K.

RVP není měřítko, vůbec nevím, co dělá ve společnosti,kterou Busby vypsal

Reagovat
r.mrazik

koukal jsem schvalne na goly v PL v danym klubu

Suarez ma za Liver 80 za 4 sezony, tj prumer 20 na sezonu

Ruud ma 150 golu za 5 sezon...tj. prumer 30 za sezonu

Shearer ma za Blackburn prumer 29 golu na sezonu

Kane ma 247 golu za 9 sezon. tj. 27,4 golu na sezonu

Aguero ma 260 golu za 10 sezon, tj. 26 golu na sezonu

Rooney ma 253 golu za 13 sezon, tj. 19,5 golu na sezonu

zdroj eurofotbal

Henry ma 174 za 8 - tj. 21,8 golu na sezonu

Suarez je nejlepsi utocnik PL leda tak pro Carraghera...

Reagovat
Busby babes

asi mel abyt reakce vedle? ale i tak dobry srovnani.

Reagovat
r.mrazik

spis potvrzeni toho,co pises... :

Reagovat
Busby babes

me matl ten Suarez.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ADM

Kolega vyššie napisal Haalanda po jednom zápase, preto som to ja bral ako nejakú overall kvalitu hráča, nie štatistiku v PL..

Reagovat
r.mrazik

Měla to být spíš reakce na toho Suareze

Reagovat
netopier

Však ale je iné dať 20 gólov v sračkovom Liverpoole a iné 20 gólov ako napr. Rooney v MU, ktorý v tom čase išiel bomby.

To je podobný nezmysel ako porovnávať čísla brankára z Levante s brankárom Realu. Tieto porovnania sú úplne mimo.

Reagovat
Luc-Luc

dal bych palec, ale za ten srackovej Liverpool nemuzu

Reagovat
netopier

Myslel som to tak, že Liverpool (keď tam hral Suarez) bol sračkový oproti súčasnému Liverpoolu alebo "Rooneyho" MU.

Reagovat
Luc-Luc

ok, tak to potom

Reagovat
dantetomas

No v tej dobe to bol fakt srackovy Liverpool...

Reagovat
Rothbard

Navas byl jednou vyhlášen nejlepším gólmanem v lize...a to byl...v Levante

Reagovat
El Cid z City

Ale gólů asi dostal víc než kluci v atleticu,barse nebo reálu.

Reagovat
r.mrazik

Díky a ahoj.

Reagovat
netopier

nie je hanba si priznať chybu

Reagovat
r.mrazik

Nie je hanba prostě nereagovat a jít si raději zaletat

Reagovat
netopier

Keď napíšeš niečo do verejnej diskusie, tak môžeš očakávať aj nejaké odpovede (najmä keď napíšeš taký nezmysel).

Reagovat
r.mrazik

Tvůj problém s čísly je mi jedno. Nebo tam je někde chyba?

Jestli jsou čísla správně, tak nevotravuj.

Reagovat
netopier

Je tam chyba v logike príspevku a v tvojej následnej arogancii

Reagovat
r.mrazik

Logika je průměr gólů za sezónu jednotlivých hráčů.

Jestli se ti to nelíbí, tak s tím fakt nic neudělám.

Reagovat
netopier

Priemer gólov jednotlivých hráčov, ktorý nijak nevyvracia Carragherove tvrdenie, pretože Suarez je jasne znevýhodnený v takejto štatistike.

Reagovat
r.mrazik

Chudák Kane co nikdy nic nevyhrál...

A znova, jestli s tím máš problém, tak s tím fakt nic neudělám...

A s deluded Carrou už vůbec ne

Reagovat
netopier

No veď však práve kvôli tomu sú všetky tieto porovnávačky a zlatá lopta jeden veľký bullshit. Kto je lepší a kto je horší sa dá stanoviť len subjektívne a nie podľa čísiel a vyhratých trofejí.

Ja ti tu len normálne píšem, že je to blbosť. Skôr to vypadá tak, že problém máš ty s jemnou kritikou a s tým ja nič neurobím

Reagovat
r.mrazik

Subjektivně může být carra nejlepší obránce v PL ever.

Nebo Suarez útočník.

A nebo objektivně podle čísel spíše ne...

Vem si z toho co chceš. Je to fakt jedno.

Reagovat
netopier

Jednotlivých hráčov môžeš porovnať iba SUBJEKTÍVNE. Podla čísiel to jednoducho nejde. Čiže ak sa väčšina odborníkov vyjadrí, že je Carragher najlepší obranca v PL a dali by mu prednosť pred hociktorým obrancom v zostave, tak v takomto prípade by bol Carragher OBJEKTÍVNE najlepším obrancom v PL (a nejaké skreslené štatistiky by boli druhoradé)

Reagovat
r.mrazik

Sranda

Vybraný odborníci by subjektivně vybrali Carru a pak by byl objektivně nejlepší....

Kašli na to. Jdi spát. Suarez je nejlepší a dej mi pokoj

Reagovat
netopier

Ale ja som nikde nenapísal "vybraný odborníci" Mohli by to byť napr. všetci tréneri z najlepších európskych súťaží.

Myslím si, že sa v dnešnej dobe príliš pozerá na čísla a potom to dopadne tak, že kluby ako MU, ktoré majú kopu peňazí si privedú Ronalda (však lebo má dobré čísla - vie zasúvať loptu do prázdnej brány a kopať penalty) a potom sú z neho sklamaní a zaostávajú za klubmi, ktoré majú lepší skauting.

Herný štýl a celkový prínos pre mužstvo sú druhoradé a potom sa len smejeme na tých neúspešných prestupoch za desiatky miliónov.

Len toľko k tomu, môj posledný koment. Nabudúce nám daj pokoj s takými nelogickými a ešte k tomu chybnými štatistikami

Reagovat
r.mrazik

Takže bys vybral trenéry.

Ale nebyli by to vybraní odborníci

Možná dej pokoj příště sám.

Reagovat
netopier

mohli by to byť napr. aj traktoristi alebo napr. gynekológovia to nie je teraz podstatné

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe kluku

Reagovat
drussbarb

Rozumím, jak to myslíš. Zajímavé jsou pokusy ty hráče hodnotit na základě víc komplexních statistik (whoscored), které jsou dnes ještě v plenkách, ale dávají ohromně zajímavé výstupy

Reagovat
netopier

Ak sa jedná napríklad o porovnávanie útočníkov, tak pre mňa sú najviac smerodajné názory obrancov, ktorý hrali pravidelne proti týmto hráčom. Oni vedia najlepšie posúdiť, kto bol ako nebezpečný a aký mal prínos pre súperov tím.

Reagovat
drussbarb

Jo, může být. Těch sledovatelných atributů je spousta, pocity obránců soupeře jsou důležité

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Kapřík

Z extrému do extrému. Mi připomínás toho týpka, co nám na konferenci vysvětloval, že všechna mezinárodní srovnání jsou v principu nenávistna a predpojata, protože vždycky vyjde nejhorší Afrika. Je přece jasný, že tým má vliv na jednotlivce, ale nedělej že nejsou výkony vůbec objektivně měřitelné, to je nesmysl.

Reagovat
netopier

Výkony sú merateľné len pre hrubý odhad. Podla čisiel môžeš zistiť, že je Ronaldo lepší ako Hološko, ale to je asi tak všetko. Nedokážeš podla čisiel stanoviť, či je lepší Messi alebo Ronaldo. Za tým si budem vždy stáť.

Reagovat
Luc-Luc

Kane u slepic slusny cisla teda

Reagovat
dantetomas

Ziaden z nich nema priemerne ani len gol na zapas. Haland ma priemer dva goly na zapas. Takze z tohto pohladu ma kolega na zaciatku tohto vlakna pravdu.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Banikovec7

To máš čísla někde z kariéry z Fify ne?

Reagovat
r.mrazik

Horníci neumí číst?

Reagovat
Banikovec7

Nevím, ale Kane rozhodně nemá 27 golů v PL na sezónu.

Reagovat
r.mrazik

Pravda. Je to včetně pohárů...napsal jsem to blbě.

Omluva a snad to pak již sedí

Reagovat
r.mrazik

Chtěl jsem tam dát Suareze, když hrál PL, ale všechny góly během toho roku.

Reagovat
Robertson

...je to trošku inak,ale pointu to nemení...

Shearer ma v PL 260 golu za 18 sezon...tj. prumer 14,44 na sezonu

Rooney ma 208 za 13 sezon, tj. prumer 16,00 na sezonu

Suarez ma 69 za 4 sezony, tj prumer 17,25 na sezonu

Aguero ma 184 za 10 sezon, tj. prumer 18,40 na sezonu

Ruud ma 95 za 5 sezon...tj. prumer 19,00 na sezonu

Kane ma 183 za 9 sezon...tj. prumer 20,33 na sezonu

Henry ma 175 za 8 sezon...tj. prumer 21,88 na sezonu

Reagovat
r.mrazik

Díky. Já měl ty góly všechny za dané roky.(A snad sečtene dobře )

Shearera jsem bral jen za Blackburn

Henry byl divoch

A Kane je taky ne skutečný

Reagovat
netopier

No vidíš a ešte si to aj dojebal

Reagovat
r.mrazik

Opravu jsem psal už před půl hodinou

Reagovat
Robertson

...ser na to,a buď normálny, ako si vo vašej sekcii

Reagovat
netopier

nemám rád arogantných ľudí a tento je fakt extrém trochu som sa nechal uniesť no..

Reagovat
Robertson

...v pohode...ale teda po istiacej kontrole, "se vloudila chybyčka"...

Suarez ma 69 za 3,5 sezony, tj prumer 19,71 na sezonu....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Robertson

piči...chybička

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Maresma

Salah má 118 gólů za 5 sezon - tj. průměr 23,6 na sezonu. A to hraje z kraje...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Robertson

...ale Salahovi nahrávajú úplne všetci,je krídlo,a o ňom sa nebavíme

Reagovat
fenixLFC

jojo, taky mane bol idealny priklad co mu furt nahraval

Reagovat
fenixLFC

ja som rozmyslal ako mohol mat shearer priemer 30 ligovych golov za sezonu ked rekord bol nieco medzi 31-33 ronaldo, salah a suarez tusim

Reagovat
r.mrazik

Já chtěl dát Suareze jen v Liverpoolu a napsal jsem, že beru góly v PL, přitom jsem bral všechny góly ve všech soutěžních.

Měl jsem napsat, že beru góly, když hrál v Anglii

A aby to bylo spravedlivé, tak jsem bral vždy jen jeden klub, proto Shearera jen v Blackburnu (abych nemusel brát u ostatních další kluby)

Reagovat
Swarley

Kane brutalni na to, ze vlastne nikdy nebyl uplne v tom nejlepsim tymu

Reagovat
r.mrazik

To jo. Neskutečný

Reagovat
Swarley

Zajimavy ten Shearer vzhledem k tomu, ze driv bylo v PL 22 tymu

Reagovat
Robertson

...inak teda,ešte som prišiel na to, že Kane mal ešte 2 polroky, kedy bol ako mladý v kádri prvého tímu,takže mal možnosť presadiť sa,a tak teda,ak mám byť voči ostatným spravodlivý, platí toto...

Kane ma 183 za 10 sezon...tj. prumer 18,30 na sezonu...

Reagovat
J0EL

Henry

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

+ veľa ľudí opomina asistencie a práve Henry ich mal najviac v priemere na zápas ( verím nemám to overené). Práve preto sa kategorizuje ako najlepší hráč ever PL

Reagovat
Swarley

Wazza ma slusny cisla na to, ze vetsinu kariery ani nehral primarne hrot a tech asistenci ma taky hromadu... Ale jako souhlas, Henry byl uzasny, kdybych si mel z PL vybrat za celou dobu jednoho hrace, aby hral nekdy u nas, tak to bude Henry...

Reagovat
Robertson

hm,tu je to na vážkach,či by ho Zombík prekonal po 8 sezóne...

Ruud ma v PL 10 asistencí za 5 sezon...tj. prumer 2,00 na sezonu

Shearer ma 65 za 18 sezon...tj. prumer 3,61 na sezonu

Kane ma 47 za 10 sezon...tj. prumer 4,70 na sezonu

Aguero ma 55 za 10 sezon... tj. prumer 5,50 na sezonu

RVP ma 67 za 11 sezon...tj. prumer 6,01 na sezonu

Rooney ma 115 za 13 sezon...tj. prumer 8,85 na sezonu

Henry ma 80 za 8 sezon...tj. prumer 10,00 na sezonu

Suarez ma 39 za 3,5 sezony, tj. prumer 11,14 na sezonu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Jo tak Suarez ich mal asi viac...na neho som zabudol. Každopádne skús spočítať G+A a uvidíme aký bude priemer na sezónu

Reagovat
Robertson

Suarez 69+39/30,86 bodu v priemere za 3,5 sezóny v PL

Henry 175+80/31,88 bodu v priemere za 8 sezón v PL

Je to tesné,ale King je len jeden

Reagovat
Nikikrew

našťastie

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

A pak ti tu budou jistí dezoláti tvrdit, že má Kane lepší čísla než Henry. Ne, že by měl čísla špatný.

Reagovat
Nizzie

No vidíš, a teď, když zprůměruješ Haalanda, tak má 76 gólů na sezónu, tak je to snad jasný ne?

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade to je pak fakt jasny

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže suarez byl celá ta ofenziva, kdy vytvářel šance sobě i spoluhracum a to v takové míře, že se z těch tvých vesměs zakoncovatelu na něj v tomto nikdo nechyta

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...jenom mel v kadru gerarda,sterlinga,sturridge a coutinha

ale jinak to byl vlastne sam

cisla jsou vysvetlena vyse

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on měl nakonec ten liverpool v té době skvělý tým ok

Gerrarda za zenitem, sterling měl 18 a tu opravdu dobrou sezónu až poté, co suarez odesel, sturridge byl ten co těžil ze suareze, taky to s ním po jeho odchodu tak dopadlo.. Coutinho opravdu nastoupil až po něm v nejlepší sezóně se suarezem měl 5 gólů..

Reagovat
r.mrazik

ne,nemel skvely tym a proto skoncil tu jeho posledni sezonu druhy...

sterling mel 19 a odehral 36 zapasu (predtim 35)

sturridge dal celkem 23 golu tu sezonu

coutinho odehral 35 zapasu

gerard mel 37/14

ne,byly to totalni kopyta...jinak tam byl vlastne sam...dzizs

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu ten tim skvely fakt nebol sice povies ze je tam coutinho suarez atd ale realne si tam mal cissokha, sakha, lucasa, skrtela, mignoleta... plus teda ten sterling bol niekedy do listopadu hrac na vyradenie z kadra a rozmyslalo sa o jeho hostovacke, chytil sa jednym zapasom ale zdaleka to nebol tak znamy hrac ako teraz. plus teda fakt sa neda spochybnit ze suraze ten tim tahal neskutocne, drviva vacsina stala na nom. jasne, ostanti maju tie cisla ale aj to bolo skrz jeho hru

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to máš úplně blbě ty čísla

Reagovat
SunFells

Co to je za zmatené čísla?

Reagovat
cristiano.K.

Suaréz dokázal z týmu hrajícho o šesté místo, udělát tým hrající o titul.

Reagovat
Salfovic

Může být.

Reagovat
Benzema

Reagovat
eder

"najlepší útočník aký kedy v anglickej lige bol." a stačili mi k tomu pouhopouhé dva góly proti West Hamu, z toho jeden z penalty... Svět se v prdel obrací

Reagovat
kvasha16

aby ste este vsetci nelutovali komenty... aj Moratovi vysli prve zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

norský Emile Heskey

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Wazza228

Jednoho problémovýho Francouze pustíme, abychom přivedli dalšího.

Reagovat
Seydou Doumbia

Aspoň je bílý....teda co

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Ten 2 gol čistá fantázia. Ten nábeh a zrýchlenie...wau

Pod Pepkom a s podporou zálohy bude nezastaviteľný

Reagovat
Martas30

Výběr místa má perfektní

Reagovat
Remt

Souhlas, perfektní výběr místa. Primo pred branou. Kde jinde by mel asi bejt?

Reagovat
El Cid z City

Jasný, ať tam stojí třeba Firminho a sype jeden za druhým, tak jednoduchý to je.

Reagovat
Remt

To bych tam dopinknul i ja z takoveto prihravky, nedelej z nej Maradonu

Reagovat
El Cid z City

Maradona není legendou díky výběru místa cucáku.

Reagovat
Remt

Mozna i Standa Tecl, kdyby měl den

Reagovat
LFC182

ten by vběhnul do golmana a chtěl penaltu

Reagovat
Remt

to mi ho docela připomíná

Reagovat
John Obi Mikel

Ne

Reagovat
Infi

Je dobře že se trefil, po community shield se z něj dělal pomalu Andy Caroll

Reagovat
Remt

Shoris jak papír, albine!

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem na něho dost zvědavý. Start ligy má skvělý. Když vedl United OGS, tak byl údajně nakloněný přestupu do rudé části Manchesteru, ale v současnosti se nedivím, že šel ke konkurenci. Každopádně sezóna je dlouhá, nedělal bych unáhlené závěry, nicméně tenhle kluk má předpoklady být v PL úspěšný, přestože není na míči kdo ví jaký kouzelník. Jeho dravost, výška a síla jsou ohromné plusy, že kterých těží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele