Halenár si zahraje za Borčice

07.02.2016, 13:56
Aktuality
Po krátkej anabáze v zahraničí sa vracia na Slovensko. Kanonier Juraj Halenár je novou posilou druholigového tímu TJ Iskra Borčice. Chce mu pomôcť do ligy, na ktorú má tento zázrak na futbalovej mape nakročené veľmi dobre.

V tíme sa stretne s ďalšími skúsenými hráčmi ako Peter Bašista, Ján Novák či Miroslav Barčík. Zázrak na futbalovej mape aktuálne okupuje druhé miesto v skupine Západ, kde stráca na tím Pohronie Dolná Ždaňa len jeden bod. V celkovej tabuľke strácajú na prvé Košice len štyri body. Teraz im v boji o postup do Fortuna ligy pomôže aj najlepší ligový kanonier Juraj Halenár. Ten sa vracia po krátkych anabázach v Maďarsku a Česku. Do Borčíc preto prichádza ako voľný hráč.

"S majiteľom pánom Fabušom sme sa veľmi rýchlo a korektne dohodli. Mal som možnosť ísť aj do Maďarska, ale chcem pomôct Iskre do Fortuna ligy. Viem, že sa odo mňa budú čakať najmä góly. Som pripravený dokázať, že ich naďalej viem dávať. Urobím maximum, aby sme s tímom splnili vytýčené ciele," uviedol Halenár pre klubový web. Doposiaľ pôsobil Halenár na Slovensku len v bratislavských kluboch, vystriedal Inter, Slovan aj Petržalku. Doposiaľ vsietil v lige 125 gólov, čo je najvyššie číslo spomedzi všetkých kanonierov, nikto iný nedal viac. Zahral si aj skupinovú Ligu majstrov, v predkolách hlavnej fázy je pamätný jeho hattrick do siete Celticu Glasgow v roku 2005. V zahraničí pôsobil len krátko, práve v nedávno skončených angažmánoch.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbal.pravda.sk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

může to někdo přeložit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofální hráč, ještě že už je pryč...

Reagovat
fabec1222

Basista, legenda Sparty

Reagovat
Emmett Brown

Halenár už nemá čo ponúknuť ani Borčiciam, už dobré tri roky to nie je futbalista ale skrachovanec

Reagovat
smazaný uživatel

V 2.lige sa chytí, tu veĽa netreba.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl pro sigmu bomba přestup. Tím, že odešel sigma posílila

Reagovat
smazaný uživatel

přeložte mi to někdo z tý maďarštiny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele