Hannover dokončil příchod obránce Wimmera

27.05.2018, 18:41
Aktuality
Kevin Wimmer se vrací do Bundesligy. Pětadvacetiletý rakouský stoper, jenž se Stoke City sestoupil, zamířil na roční hostování do Hannoveru. Součástí dohody je rovněž opce...

Rodák z Welsu je odchovancem LASKu Linz, kde si ho vyhlédl Köln, jemuž následně pomohl k návratu do nejvyšší německé soutěže a dobrými výkony si řekl o přesun do Tottenhamu.

Do nabitého kádru londýnského celku se však Wimmer nedokázal natrvalo prosadit a před uzavřením letního přestupového okna se nakonec stěhoval za 20 milionů eur do Stoke City.

U Potters, se kterými následně spadl do League Championship, se rakouský reprezentant zařadil do základní jedenáctky, ovšem od poloviny ledna ze sestavy vypadl.

Další starty za Stoke potom Wimmer minimálně dočasně nepřidá, neboť se formou hostování stěhuje do Hannoveru, jenž má k dispozici také opci na trvalý přestup. "Horst Heldt a André Breitenreiter mi dali jasnou představu o tom, jakým směrem se chtějí s H96 ubírat, a jakou roli při tom mám hrát. To pro mě bylo přesvědčivé, abych na hannoverskou nabídku kývl," prohlásil Wimmer.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (339)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele