Harry Redknapp po třinácti zápasech skončil v čele Birminghamu

17.09.2017, 16:45
Aktuality
Návrat Harryho Redknappa na trenérské křeslo končí velkým nezdarem. Sedmdesátiletý veterán se na anglickou ligovou scénu vrátil letos v dubnu jako Zolova náhrada v Birminghamu City, nyní však byl klubem vyhozen po pouhých 13 zápasech...

Bývalý manažer Tottenhamu, Portsmouthu a naposledy v Premier League QPR byl Birminghamem propuštěn po sobotní domácí prohře s Prestonem, která byla už jeho šestou v řadě. Brum mají po osmi kolech druhé ligy na kontě pouze čtyři body a sedí na předposlední příčce.

Redknapp se původně kormidla Birminghamu City ujal pouze dočasně, v posledních třech kolech minulé sezony však uhrál dvě výhry, tápající klub v League Championship udržel a v květnu si tak vysloužil nový roční kontrakt.

Přes léto potom došlo k výrazné obměně kádru, když do druhého největšího města Anglie dorazilo celkem čtrnáct hráčů za zhruba 20 milionů liber. Novým tvářím se však zatím pod Redknappovým vedením vůbec nedařilo, když mimo špatnou ligovou formu Brum stihli vypadnout také z Ligového poháru.

Birmingham City pro tuto chvíli přebírá kouč rezervního týmu a bývalý záložník Lee Carsley.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com, skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Counter

Po třinácti zápasech, třech výhrách, deseti bodech a čtrnácti nových hráčích

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

S takovým tempem by už Strama byl venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham. Harrymu nedokázali priviesť posily, ktoré chcel, a po pár zápasoch ho vyrazia. Pri čom Houdini ich zachránil a keby dostal viac priestoru, išli by pod ním hore tabuľkou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie je sa čomu diviť manažmentu, ktorý po dobrých výsledkoch vyhodí Rowetta a privedie Zolu, ktorý ich takmer potopil. Tam to musia viesť Indovia alebo Taliani.

Reagovat
fantomas

To je docela kumšt se na 14 pokusů netrefit do posil, co chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hovorím o posilách, nie o 6 hráčov under-20, ktorí prišli na hosťovanie. Jota dorazil pred 2 týždňami, rovnako Dean a Colin. Jota spolu s Gardnerom a N´Doyem jediné posily. Pri čom Gardner je v Birminghame už od Januára. Neprišli hráči, od ktorých sa veľa čakalo - Acquah, Song, Downing, Bannan.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
osobnostx

Když neumí psát ani jako dvouleté dítě....

Reagovat
Filip12

¨Tom Barnaby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele