Hložek poprvé trénoval v Leverkusenu, Schick pózoval v novém dresu

07.07.2022, 18:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
ACSeRw!n

nestacila expreska

Reagovat
TaLy___

Tak zrovna tady stačila

Reagovat
Rudnevs

Ono to neni ani len na expresku. Si predstav, ze daju expresku o tom, ze kazdy jeden hrac pozuje v drese. Dokonca aj o kazdom Ceskom hracovi by to bolo moc. Kebyze radsej robia clanky s predstaveniami tych dresov aj s fotkami a popisu tam ten design. To by boli aj zaujimave diskusie si viem predstavit.

Reagovat
TaLy___

Tohle mi dost vadí. Jakmile se někam dostane český hráč tak se okamžitě píše o všem co dělá a bez ČTK bychom nevěděli ani když pohne prstem. Proti Hložkovi vůbec nic nemám a přeju mu ať z něho vyroste co nejlepší hráč ale tohle je vážně směšné. Ještě doufám že připojí svůj názor Petr Čech a poradí Hložkovi jak být efektivní v koncovce.

Reagovat
Rudnevs

Mne to az tak strasne nevadi, vsak nech si pisu o com chcu, aj tak to poriadne necitam, len sa na tom smejem. Ale pride mi to take ako keby to bola sprava pre nejake nefutbalove noviny, nieco ako u nas napr. SME (neviem co mate vy), kde sa vlastne futbal ani tak moc neriesi a ked o nom vyjde sprava, tak jedine o nejakych vyznamnych zapasoch, kuriozitach a o tom, aby ludia videli, ze tam hraju Cesi, tak nejaky pravidelny update o nich. Ludia, co ich futbal moc nezaujima, si proste precitaju, ze “aha, Schick, super, hra v Nemecku, dari sa mu, nas chlapec”, ale nejak moc to neriesia. Ale takyto clanok o vlastne uplne rutinnej zalezitosti na specializovanom webe pre futbal, dokonca na najväčšom v krajine, je predsa len proste trochu vtipny.

Reagovat
7kaka7

Že ti něco vadí ještě neznamená, že by se to nemělo dělat.

Reagovat
bobis21

Nevím jestli někdy byla posila do Baníku, kde by nebyly příspěvky na sociálních sítích a články když byli poprvé na tréninku. To je prostě úplně normální věc.

Reagovat
ACSeRw!n

ono se v Cesku pise o hracich z Ceska ?!?!?!?!

Reagovat
TaLy___

Nepřekrucuj to

Reagovat
kilobyte

Kolik českých hráčů letos představuje nové dresy v top ligách?

Reagovat
pistacik11

Aspoň neurobili každému samostatný článok

Reagovat
Salfovic

Jen aby tu zítra nebyl článek o pózování Hložka.

Reagovat
smazaný uživatel

Další článek bude až o tom, co si o Hložkově prvním tréninku myslí Petr Čech a Dominik Hašek. Resp. 2 články.

Reagovat
JFT97

a ani ten dres nam neukazali /:

Reagovat
xjert02

Reagovat
Kaspar

Vacino presel na EF?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Lof

Reagovat
spider_8

Aneb 2 zbytecne zpravy

Reagovat
Cotton

ví, že v Německu hezký holky nejsou, tak si vzal z domu

Reagovat
naheCZ

Jak vnímáte ten dokument, co Sparta vydala? Já ho teda neviděl, jen to zachytil na twitteru. Asi bych ten hate, co tam dávali naši fanoušci úplně nedával, ale stejně mi to přijde debilní o tak mladým hráči a nazvat to "Předurčen k úspěchu". Prvně je to pořád předčasné (furt může totálně vyhořet) a druhak mu to fakt nepomáhá a to kompletně ta aura, co se kolem něj vytvořila. Já mu jako přeji, ať se prosadí a máme zase dalšího top hráče, ale tohle mi i tak přijde strašně tlačené na sílu.

Reagovat
kilobyte

Beztak to natočili, aby naštvali některé slávisty. Podle mě se na to možná i kouklo víc slávistů než sparťanů.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Slušné zpracovaný, ale opravdu si nemyslím že by byl nějaká legenda a hráč na kterýho budou za desítky let vzpomínat

Reagovat
deiw

Tak ono předurčen znamená, že má všechny předpoklady k tomu, aby se z něj top hráč v budoucnu stal. Což ten dokument docela dobře ukázal, jeho talent, práci i povahu. Za mě super, i když některý věci mi tam přišly hodně navíc.

Reagovat
ACSeRw!n

je videt, ze ses slavista a nevyznas se v tom.. bohuzel ti to nezabranilo se k tomu vyjadrit.. Adam je psychicky uplne jinde na jeho vek.. naopak mu zodpovednost a duvera pomaha, podobny prohlaseni slycha asi od jeho 10 let

Reagovat
verv

Dokument zajímavej, nemám problém s tím, že je mladej a už se o něm točí dokument, přestože nic nedokázal. Naopak to zajímavě ukazuje jeho cestu, nastavení, co všechno je potřeba obětovat (i od rodiny). Ale mohli trochu ubrat na patosu a snížit stopáž. 100 minut je fakt hodně, zvlášť když se tam dost často opakujou stejný věci, který akorát říkaj jiní lidi. Tak třičtvrtě hodina, maximálně hodina, by byla akorát.

Reagovat
Kiwi-21

Jj být to kratší tak se možná dodivám

Reagovat
Kiwi-21

Přišlo mi to jak by spíše mluvily o Nedvědovi

Nic proti Hložkovi ale třeba věta že další a další generace Sparťanů budou vždy vzpomínat na něho mi přijde šílený

Neřeknu u Rosického jak odcházel co získal tituly, táhl i v LM Spartu ale ne u něj

Za sebe jsem to do konce nevydržel

Reagovat
bobis21

Jenže tu dobu Rosického nezažil ani Hložek, natož ještě mladší hráči. Reálně dnešní hráči v mládeži viděli jako nejlepšího hráče Sparty několik let po sobě Hložka, takže to smysl prostě dává. Koho jiného by nějaký 10 letý kluk měl mít jako vzor v dresu Sparty? Nezažilo ani Bonyho apod.

Reagovat
Kiwi-21

Vzor budiž

Psal jsem o tom že se nedá už teď říct že je to hráč na kterého budou pamatovat desetiletí

Z těch nedavných spíše Lafata (jako střelec),Dočkal (Kapitán i reprezentace (

V současné době Hložek, Hancko,Krejčí Ok Ale o nikom z nich se nedá říct že na něj budou vzpomínat desetiletí

Hložek třeba propadne jako Kadlec (myslím že víc ještě) a na toho si nikdo za chvíli nevzpomene

Čas ukáže ale teď mi to přijde předčasné

Reagovat
Pan.Antonin

Já to neviděl, ani se nechystám. Ale zaujalo mně, že na rozdíl od našeho dokumentu o sezóně 20/21 mohli použít záběry z Fortuna Ligy. Což je na druhou stranu dobře, jinak by měl dokument tak 10 minut.

Reagovat
žrout

Já to viděl večer

Reagovat
žrout

Každopádně mohl být o polovinu kratší, protože tam nebylo moc co o něm říct na tak dlouhou stopáž. A tím se dostávám k jádru problému celé věci. Ještě nic pořádně nedosáhl, nevyhrál ani jeden titul, neudělal se Spartou žádný úspěch v Evropě, suma sumárum nic, co by z něho dělalo klubovou legendu, ale točí se o něm film jako o legendě? To mi přijde úplně mimo a strašně na sílu. Já mu fakt fandím, nemám proti němu ani ň, ale nerozumím tomu, proč se o něm točí film. Jaký je ten důvod? Přijde mi to osobně tak trochu trapný, jakoby Sparta potřebovala přebít to svoje mizerné období tím, že za ni aspoň hrál Hložek. Jako reálně tam za mě bylo asi tak 10 minut zajímavého obsahu (informace a záběry jeho talentu z dětství), zbytek jenom kecy kolem, které vůbec nebyly důležité. Prostě dělat dokument s takovou stopáží o klukovi, co mu je 20 a nic zásadního nevyhrál... Netuším, koho to napadlo, ale za mě trapný, no. Říkám si, že i v zahraničí budem tak trochu za dementy jako Češi, že točíme film o klukovi, který je sice velký talent, ale jehož kvalit jsou po Evropě reálně desítky. A my jsme celí hotoví z toho, že jeden tady pár let hrál ligu. Fakt to na mě nepůsobí dobře.

Až udělá fakt dobrou kariéru snad aspoň na úrovni Rosy (a držím mu v tom palce), pak se na dokument o něm rád podívám. To bude stát zato. Teď z toho ale mám hodně smíšené pocity, tak trochu cringe

Reagovat
Pablos

Podle mě trošku na to nahlížíš jak kdyby to byl Film nějaké produkce do kina, či do televize ...prostě je to Sparťanskej dokumentík s popiskem, že je to součást rozloučení Sparty s ním. Za mě docela pochopitelné, když se nad tím zamyslíš.

Reagovat
žrout

V tom případě za mě naprosto nevhodný formát jak délkou, tak "dějovými" linkami. Jestli to bylo myšleno na rozloučenou se Spartou, pak stačilo bohatě do půl hodiny a bylo by to vkusné rozloučení. Takhle si to stopáží, snahou o jakýsi na sílu tlačený příběh a zápletku (osud bratra), tři makrely (za mě celkem wtf) a některé úplně mimózní úlety (sonet od Novotného, jak kdyby opěvoval nevím koho, já vím, asi to byl pokus o vtip, ale stejně dost cringe...) hraje na jakýsi pokus o plnohodnotný dokument. A to je prostě mimo. Prostě reálně není o čem ten dokument točit

Reagovat
Pablos

Jako já jsem teprve v půlce.. .takže je klidně možné, že ti dám pak za pravdu na konci Ale jinak ano hodně věcí už i teď mi příjde strašně klišé a rádoby superlativní ve všem... ale tak beru to, že to prostě dělala Sparta a ten cíl vidím, že to je pro mladé a pro vyloženě Sparťany...ta bublina je tam vidět. Nicméně proto s tím asi nemám problém (zatím), protože každý tým má svojí bublinu ve které žije a dá se s tím dopředu počítat.

Reagovat
žrout

Hele mi by stejně tak přišlo celkem cringe, kdyby třeba Slavie udělala nějaký dokument o Součkovi při jeho odchodu. A to přesto, že mezi klubové legendy patří asi tak o 2 tituly, 1 sk. LM a 1 ČF EL víc než Hložek. Prostě reálně vlastně není o čem točit v případě Hložka. Kluků, co měli ve 20 talent jako kráva, už bylo tolik, že kdyby měl mít každý svůj dokument, nebylo by už žádné místo ani na iCloudu

Reagovat
Pablos

Na jednu stranu asi ti dám i za pravdu i... na druhou stranu mi to, ale něják nevadí, že to natočili a to Hložkovi narozdíl od toho dokumentu a spousty lidí v Leverkusenu vůbec nevěřím

Reagovat
žrout

Já mám o něho popravdě taky trochu strach a pokud by se neprosadil, o to směšněji by ten dokument vypadal...

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Messy<3

Já večer nemoh, vždyť já dřu

Reagovat
žrout

Někdo pochopil

Reagovat
Pablos

Teď si to teda pouštím v práci ...a jsem v necelé půlce... a zatím musím říct, že v pohodě. Je to Sparťanskej dokument, takže i kdyby se jinak slušelo to nechat u ledu a vytáhnout až opravdu bude nějaký TOP hráč v Evropě tak, ale to už něják postrádá pak smysl, aby to točila Sparta, takže za mě je to logické a nedá se k tomu říkat, že je to vyloženě tlačené na sílu.

Reagovat
Gunner14

Schickova ta sláva pěkně stoupla do hlavy Hložek trénuje a on si radši pozuje v novým dresu

Reagovat
Anetis92

Ty jsi jinde

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
FC-RUBRIKA

Schick je naopak velky bojovnik! Proto sem si rychle objednal ten dres ale vzal sem si Mko a ted mam strach ze ho budu mit maly jak Koller

Reagovat
FC-RUBRIKA

Tak dres dnes dorazil a je opravdu nadherny! Lepsi jak na obrazkach!

Reagovat
Lof

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

Dneska trénoval znova, už podruhé, neví někdo, jak na tom je?

Reagovat
kilobyte

Určitě líp než ty.

Reagovat
žrout

Bylo by divné, kdyby ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele