Hráče Feyenoordu mrzelo, že jim převaha nad Římem nestačila k triumfu v EKL

26.05.2022, 11:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Largo

Velký dík a chvála patří i majitelům. Za dva roky (ještě s covidem) dokázali neskutečný věci. Forza

Reagovat
smazaný uživatel

Mentalita úplně jinde. Žádná velkohubá prohlášení, tlachání, ale jasný plán a ochota něco obětovat. Teď musí obměnit kádr Mourkovi a hlavně konečně kopnout do země!

Reagovat
Largo

Reagovat
kilobyte

Ta převaha trvala pár minut na začátku druhého poločasu. Jinak byli dost marní. A ty centry na tribunu? Tohle předvádí tým ve finále?

Trochu jim uškodil rozhodčí, který na začátku nastavoval volnější metr, ale pak už pískal všechno. Hráči AS se tomu přizpůsobili, ale hráči Feyenoordu to nezvládli.

Reagovat
Remt

na druhou stranu s tím Abrahamem jim zase dost pomohl. Tam si říkal bránící hráč pro redku docela slušně

Reagovat
kilobyte

To byla dobrá blbost od obránce. Ta nezkušenost Feyenoordu byla znát. Hlavně při bránění. I gól padnul po chybě v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dessers, který byl na ránu už v 5. minutě a který chtěl dát Ruiovi klasický bodycheck nenápadně Naštěstí netrefil. Dostal jeden loket od Manciniho, který nikdo neřešil, sám jich rozdal.

Zapomněl, že měli hrát půlhodiny v deseti, a že nepředvedli nic, víme, že třeba Slavia hodně gólů darovala velkými chybami a Marseille v prvním utkání zariskovala a nevyplatilo se, navíc postupový gól opět darovaný.

Sinisterra je super hráč, ten to dotáhne daleko, levý bek taky zajímavý, jinak o ničem. Ještě Senesi, kdyby neudělal tu chybu s Tammym, ze které vyváznul asi ani sám neví jak, taky dobrý hráč, agresivní, ale odebíral chytře, těžko říct, jak by si vedl proti tlaku AC nebo Atalanty.

Reagovat
Largo

Mě se hodně líbil Geertruida. Senesi taky ok a Kokcu taky. Sinisterra je asi mimo naše možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sinisterra byl včera úplně vynulovaný, neměl snad ani jednu akci za celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale ne každý tak proti němu bude hrát, za mě 1:1 s Hamedem ze Sassuola. Podobná cenovka, skvělý driblér, neskutečné zrychlení do středu na střelu. Jen včera jsme to všechno vyblokovali. Půjde ještě hodně nahoru.

Reagovat
Francesco Totti AS

Dressers vůbec nebyl ve hře, až mi ho bylo chvilkama líto. Mě se líbil ten pravý bek, měl přehled a byl docela dobrý na míči

Reagovat
Francesco Totti AS

Přijde to jen mě, nebo je ten poslední odstavec trochu ubrečený?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele