Hyský: Účast v baráži klub posune, většina kluků si ligu zahraje

23.05.2022, 08:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
PalibrkUros

Urychleně zřídit nějaký podmínky co se týče stadionů i pro druhou ligu... vždyť je to komedie, fraška a amatérství, aby mohlo regulérně pomejšlet na postup 5 mančaftů

Reagovat
kilobyte

To by bylo zrušení druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by ji z fleku doplnit 2 nebo 4 nejslabší týmy z první ligy...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bobřík1

Jakože by už nepostoupil nikdo?

Reagovat
PalibrkUros

No museli by s tím prostě něco urobit v horizontu 4 let třebas, vždyť je to hrozný

Reagovat
mistr129

12 týmů v první lize, 12 týmů ve druhé. Když chceš postoupit do druhé, platí pro tebe stejná pravidla jako teď v první, tzn. do 4 let mít stadion a hřiště splňující prvoligové parametry (nebo alespoň v takovém stavu, že nutné úpravy pro první ligu zaberou max půl sezony). Do první ligy už nepouštět bez výjimek.

Vždyť kdyby Vlašim náhodou postoupila, tak na podzim hrajou 3 týmy na cizím stadionu (a to mi jsou všechny tři vesměs sympatické)

Reagovat
Bobřík1

Podle mě by teda zúžení ligy odneslo hlavně spoustu peněz z fotbalu od lokálních sponzorů, kde tito by nepodporovali klub z nižších soutěží a ani jiné kluby z jiných měst. Ve výsledku by to tak lize uškodilo. Navíc obrovskou výhodu by měly kluby z větších měst, kde už ta infrastruktura buď je nebo město má peníze na její vybudování. Hlavně to teda platí v současný situaci, kdy klub musí mít odpovídající stadion v místě svého sídla.

Celkově by to teda akorát vedlo k odlivu peněz a De facto uzavřené lize. Je navíc otázka, jestli by se vůbec dalo dohromady 24 klubů, který by splnily podmínky. Ledaže by půlku druhý ligy tvořili různý Střízkovy, Žižkovy, Vltavíny apod., který by se střídaly na Letný a v Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lampas

Reagovat
ratusek

Ty jo, dle něj hrály Teplice úplně katastrofálně oba zápasy a udržely se jen díky štěstí. Přitom tady dost lidí psalo, že v Teplicích to byla zoufalost ze strany Vlašimi. Tak nevím

Reagovat
Imos

druhý zápas byla Vlašim dobrá, jen ten přenos na ČT jsem vůbec nepochopil jak to může být tak amatérský

Reagovat
dinss

Při zápase v Teplicích tam byla jedna kamera. Mají konečně možnost nějak ukázat, že dělají ten fotbal na nějaký úrovni a přitom to fakt byla tragédie.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ani časomíra, skóre, opakovačky nebyly

Reagovat
Imos

jak vypadl na půlku prvního poločasu zvuk tak jsem si říkal, že i ty vysílání z okresního přeboru byly lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Trenersky baráž absolutně nezvládl

Reagovat
PISTOLERO

lůzr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele