Ian Holloway se po deseti letech vrací ke kormidlu QPR

12.11.2016, 21:46
Aktuality
Poprvé od března 2015 a svého prvního vyhazovu v kariéře na trenérskou lavičku opět usedne Ian Holloway a činit tak bude v důvěrně známém prostředí. Přesně po deseti letech se vrátí do čela Queens Park Rangers, které dříve poměrně úspěšně vedl dlouhých pět sezon...

Doposud poslední angažmá Iana Hollowaye bylo rovněž spjato s Londýnem a již v nepřítomnosti holohlavého manažera posléze ústilo v sestup Millwallu do třetí nejvyšší soutěže. Předtím Holloway zaujal především na štaci v Blackpoolu (2009-12).

Jeho statisticky nejúspěšnějším angažmá bylo ovšem právě to první na Loftus Road, když Holloway zvládl vyhrát přesně 100 zápasů, tedy 40 % z celkového počtu 252 utkání, které napoprvé v čele QPR odkoučoval. Hned ve své první neúplné sezoně tehdy Holloway nedokázal odvrátit sestup do třetí ligy.

Teď se do londýnského celku, kde dříve působil i jako hráč, vrací s obdobným cílem: napravit škody spáchané nezkušeným Jimmym Floydem Hasselbainkem a pozvednout Hoops ze sedmnácté příčky League Championship alespoň do pohodlného středu tabulky či ideálně ještě výše.

"Zná někdo tento klub lépe než já? Patrně ne. Změnil se hodně? Možná. Ale já vím, co pro každého znamená," prohlásil na tiskové konferenci Holloway, který danou práci získal v údajné konkurenci Garyho Rowetta (Birmingham) a Tima Sherwooda (nyní fotbalový ředitel ve Swindonu). Ve staronovém působišti 53letý manažer podepsal dvouapůlletý kontrakt.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
eder

Hollohlawey se vrací na místo činu.

Reagovat
smazaný uživatel

pro jistotu poslal bartheze jako volavku.

Reagovat
smazaný uživatel

úplnej Ben Kingsley

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Sherwood má práci ve Swindonu budou brzo litovat

Reagovat
hyper01

Tim 0Sherwood (nyní fotbalový ředitel ve Swindonu) Se poseru, chudáci ve Swindonu

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím. Je mizernej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tolik jak se z něj dělá.

Reagovat
hyper01

Kdyby nebyl, tak není ve Swindonu

Reagovat
Rarášek

Fakt bych tu uvítal i profily trenéru.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Hasselbaink by si mal nájsť iný koníček ako trénovanie. Napr. skladanie rubikovej kocky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele