Ince neřeší, jestli přestoupí teď, nebo později

28.01.2013, 11:46
Aktuality
Křídelník Blackpoolu Thomas Ince je dlouhodobě v hledáčku Liverpoolu, kde dříve působil. Dvacetiletý hráč ale stále zůstává v druholigovém klubu, přestože se o něj zajímá víc klubů. Blackpool se zatím s žádným z nich nedohodl na odstupném.

Podle nejnovějších zpráv se do hry o autora letošních patnácti tref v League Championship výrazně vložil Reading. S nabídkou 6,5 milionu liber ale neuspěl, Blackpool podle anglických médií žádá za svou oporu nejméně osm milionů.

Ince si z přestupu těžkou hlavu nedělá, se setrváním v současném klubu nemá problém. "Každý hráč se chce zlepšovat a hrát v co nejlepší soutěži, všechno ale má svůj čas. Já jsem stále hráčem Blackpoolu a jsem s tím spokojený. Zájmem klubů z Premier League se nenechám ovlivnit, můj přístup bude stále stejný," hlásí anglický reprezentant do jednadvaceti let.

"Budu pořád tvrdě pracovat a budu šťastný, když budu střílet góly za Blackpool. Klub mi dal prostor pro to, abych se ukázal, jsem vděčný i spoluhráčům, že mě podrželi. Proto nemám důvod odsud utíkat," dodává Ince, který do Blackpoolu přišel v létě 2011 právě z Liverpoolu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele