Jak zpráskaní psi, dostat bůra za poločas je fiasko, zlobil se Hyčka po debaklu

05.02.2023, 10:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
monty25

No, asi bude potřeba dívat se spíš pod sebe než na prostřední skupinu. Na druhou stranu, pokud týmu jako Teplice vypadnou 3-4 hráči základu, tak se není čemu divit. Proti Zlínu už bude aspoň Gning. Jinak mám ale z toho zápasu obavy, protože Zlín to prostě dokáže "ukopat" a vytěžit z minima maximum, jak ukázal včera v Jablonci.

Reagovat
Crownowner

Souhlasím s většinou a na Gninga se těším. Navíc čekám více od Babacara Syho. Včera toho moc nepředvedl, i když to bylo také tím, že šel na hřiště až dost pozdě. Podle mě budou Teplice rádi když nepůjdou do baráže, o prostřední skupinu bych se tolik nezajímal. Spíš bych se díval pod sebe, jak bylo řečeno.

Reagovat
Losinho

Projebal vedení 2:0, to bych nebral jako "z minima maximum".

Reagovat
monty25
Reagovat
Albert Rusnák ml.

To vlaňajšie hosťovanie Fortelného mohol Řepka ošéfovať aspoň do podoby predĺženia na ďalšiu sezónu, keď sa v Tepliciach tak ujal. Však Sparta s ním do tejto sezóny aj tak moc nepočítala, ako sa ukázalo...

Reagovat
mario23

Co by dělal v Teplicích?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele