James McClean se vrátí do Premier League v dresu WBA

22.06.2015, 20:42
Aktuality
První letní posilu hlásí West Bromwich. Do nejvyšší anglické soutěže se po krátké odmlce ve Wiganu vrací bývalý křídelník Sunderlandu James McClean. Šestadvacetiletý Ir se celku z regionu Midlands upsal na tři roky s opcí na další sezonu...

"James si prožil dva nevýrazné ročníky ve Wiganu, ale dříve v Sunderlandu se mu dařilo a my jsme velice rádi, že ho máme mezi námi," prohlásil na adresu své první letošní akvizice zkušený manažer Albionu Tony Pulis.

"Má rychlost, je to levák - takže nám napříč sestavou dodává na rovnováze - a umí střílet góly," popisoval dále Pulis pro klubové stránky 26letého odchovance irského Derry.

James McClean poprvé do Premier League dorazil v srpnu 2011 a v lednu příštího roku si odbyl svůj debut v těžkém klání s Manchesterem City.

Na konci téže sezony si od fanoušků Sunderlandu vysloužil cenu pro mladého hráče roku a od trenéra irské reprezentace Trapattoniho dokonce i pozvánku na Euro 2012.

Ve West Bromwichi se McClean potká se svými někdejšími spoluhráči ze Sunderlandu, Craigem Gardnerem a Stephanem Sessegnonem. Nosit bude číslo 14, jeho cenovka zveřejněna nebyla.

Autor: Tomáš Daníček / wba.co.uk

Komentáře (763)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele