Janssen je ve Fenerbahçe spokojen, budoucnost vyřeší v létě

10.12.2017, 17:35
Aktuality
Druhou polovinu sezony a následně zvažování další budoucnosti před sebou má Vincent Janssen. Nizozemský útočník neuspěl v Tottenhamu a v létě byl zapůjčen na hostování do Fenerbahçe, které podle posledních zpráv pomýšlí na změnu hostování v trvalý přestup...

Tottenham za Janssena v létě 2016 zaplatil Alkmaaru sedmnáct milionů liber a tato investice se mu nevrátila, jelikož Janssen dal v 27 ligových duelech pouhé dvě branky. Před několika měsíci se tak řešením stalo hostování v Turecku a nemuselo by zůstat pouze u něho.

"Samozřejmě že pokud dostanu nabídku, budu od té chvíle uvažovat, co dál. Ale teď je na to příliš brzy, musím se soustředit na práci," říká nizozemský útočník.

"Celou situaci si můžeme vyhodnotit po skončení sezony. Pravdou ovšem je, že si působení tady užívám, je to radost," naznačil, že by se nemusel bránit trvalému přestupu do Istanbulu.

Třiadvacetiletý útočník v Istanbulu zatím nastoupil k jedenácti zápasům nejvyšší soutěže a na své konto si připsal dva góly. Fenerbahçe je na třetím místě tabulky s tříbodovým mankem na vedoucí Galatasaray.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dúfam, že ešte u nás dostane šancu.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

To byl taky nákup

Reagovat
Kucka

No jenom jestli ho Fener bude chtít, jeho 11z/2g zatím úplně hrůzu nebudí.

Reagovat
smazaný uživatel

legenda spurs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele