Jovetič zatím není na prodej

19.10.2007, 16:30
Aktuality
O útočníka Partizanu Bělehrad Stevana Jovetiče začíná být zájem na těch nejlepších evropských fotbalových. Na mladého hráče totiž jdou ze všech stran výborné reference, jeho současný klub ho však zatím prodat nehodlá.

Jovetičovi je teprve sedmnáct let, přesto už za Partizan odehrál čtyřiapadesát zápasů a nastřílel v nich osmnáct branek. K tomu přidal dva starty za seniorskou reprezentaci Černé Hory. Žádný div, že se o něj zajímají přední týmy Evropy.

Spekuluje se o zájmu Manchesteru United nebo Realu Madrid, v Partizanu však s prodejem svého klenotu nespěchají. "Mnoho klubů projevilo o Jovetiče vážný zájem, registrujeme oficiální nabídku z Ajaxu a očekáváme, že se ozvou další velké kluby," uvedl prezident Partizanu Tomislav Karadžič.

"Partizan nebude nikam spěchat. Naši fanoušci i trenér Djukič mohou klidně spát minimálně do června příštího roku. Neexistuje suma, která by nás dokázala přesvědčit, abychom se ho vzdali před koncem letošní ligy. A uděláme všechno pro to, abychom jeho odchod odložili až závěr roku 2008," dodal Karadžič.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Tomasso

Neskutečný talent,tohoto hráče sleduji už několik měsíců a může z něj být hráč absolutní špičky.Má podobný styl hry jako Kežman,neskutečný tah na branku a perfektní zakončení.Doporučoval bych mu Ajax a poté náký velkoklub.

Reagovat
HOST*

TY KOUKÁM SLEDUJEŠ CELEJ SVĚT. TAKOVEJ PŘEHLED JEN TAK NĚKDO NEMÁ. VEM NÁRODÁK NEBO JDI DO HAJZLU MAGORE. VÍŠ AKORÁT HOVNO.ŽE TĚ RADŠI FOTR NEVYCHCAL DO OBILÍ,POTRATE OPIČÍ KURVY. JDI SE LEČIT.

Reagovat
HOST*scarp

většího blbce na celém če¨ském netu nenajdeš...I kdyz fotbalportal . .

Reagovat
HOST*

Ty amatére,de vidět,že skauting v bývalé Jugoslávii ti absolutně nic neříká...Tak se n.e.s.e.r. do toho čemu nerozumíš a začni trochu sledovat fotbal h o v a d o!!!

Reagovat
HOST*

uvidime

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

kdo to je?

Reagovat
HOST*

Připomíná mi Kratochvíla ze Slavie podle fotky...

Reagovat
HOST*

Je vidět Tomasso, že jsi opravdový expert a máš o fotbalovém dění opravdový přehled. Z takových nemocných idiotů, kteří potřebují lékařskou péči si nic nedělej.Myslím především to zakomplexované individuum, které ti odpovědělo jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

1

2

3

4

5

6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele