Juventus aktivoval opci a natrvalo získal Locatelliho ze Sassuola

08.02.2023, 18:32
Aktuality
Manuel Locatelli (© AFP)

Manuel Locatelli přestupuje ze Sassuola do Juventusu, kde v uplynulém roce a půl hostoval. "Stará dáma" za 25letého záložníka pošle 25 milionů eur bez započítání bonusů...

Juventus přivedl Locatelliho ze Sassuola po úspěšném představení na ME 2020 formou dvouletého hostování s podmíněnou opcí, kterou se nyní rozhodl využít.

Sassuolo na základě dohody obdrží 25 milionů eur, dalších 12,5 milionu eur může dostat na bonusech. Locatelli se Juve upsal do roku 2026 s výdělkem 3 miliony eur čistého za sezonu.

Italský reprezentant se po příchodu do Juventusu usadil v základní sestavě a během zmíněného období nastoupil do 68 soutěžních zápasů, v nichž zapsal tři góly a pět asistencí.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
Irek

Výborný hráč, ale že se mu chce do klubu prolezlého korupcí, za 20 let dvakrát odečty bodů atd atd atd

Reagovat
Maras5

A proč ne. V Itálii má každý klub problém s korupcí, jen Juve je největší, tak jdou vždy po něm. Kdyby se do toho vložil úřad důkladně, tak by skoro celou sérii A mohli zavřít.

Takže je úplně jedno do kterého klubu jde. Ale jsem docela rád že šel k nám. Jen uvidíme, jak bude silný, jestli přijde neco horšího. Jestli bude jako Del Piero, Nedvěd ....

Reagovat
Damis

Máš důkazy, že každý klub má problém s korupcí? Zoufalý výkřik do tmy fanouška Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Co je to to "atd, atd, atd"? Jinak Manu je Juventino odmalička, ty bidný červe.

Reagovat
Irek

Atd - sestup do druhé ligy tehdy... Atd - hrozící sestup nyní...

Reagovat
Raffaello

Sestup nikomu nehrozí.

Reagovat
Irek

Ale spekulovalo se o něm nedávno, to mi jako NEVĚROHODNÝ ZAMĚSTNAVATEL přijde a to jsem měl Juve vždycky celkem rád...není to nic proti nim

Reagovat
Raffaello

To je tvoje věc, koho ne/máš rád, ale tady prokazatelně lžeš.

Reagovat
Irek

A k tomu jsi přišel jak frajere ?

Reagovat
Pinturicchio

To jsou dvě a jedno není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně vstřícný deal s odloženou platbou bych ocenil u Frattesiho. Zatím to vypadá, že chce 30-35 na dřevo a nějakých 30% spíš přidá než by je odečetl. Tak doufám, že největší drsňák Pinto bude stejně "neústupný" jako se Zaniolem.

Šlo to s Raspadorim a Locatellim, West Ham by hned natáhnul každý, to neberu. Ale v Itálii můžou těžit z mládeže, kterou jim větší kluby posílají.

Reagovat
Raffaello

V Itálii je problém, že tohle čtyřrozměrný myšlení s přesahem, aby provinční kluby těžily z kontinuální spolupráce s velkými kluby, tam skoro nikdo nemá. Proto je naše milovaná liga "100 let za opicemi".

Reagovat
smazaný uživatel

Dlužno uznat, že jsme mohli Davideho mít za pár šupů, ale nebyl prostě ještě připraven. takže na druhou stranu, Carnevali si může říct, kolik chce. Ale někteří mají prostě lepší podmínky než jiní.

Rád bych ho viděl u nás už jen proto, že v něm vidím Daniho charisma na hřišti, které Pelle prostě nemá a myslím, že se může stát skutečným lídrem. Nesnesu pomyšlení na to, že Cristante a jeho mávání rukama, Mancini tahající sudího za rukávy a Pelle na zemi ztělesňují osu AS a blízkou budoucnost jako kapitán a jeho asistenti. Dal bych to z fleku Matičovi a Dybalovi, sentiment stranou.

Reagovat
Raffaello

Davide má tu správnou římskou bojovnou DNA. V Římě je teď trochu problém, že Mourinho tým herně výše neposune, protože není tím typem trenéra. V souvislosti s přestupovou politikou klubu je teď na maximu možností. Bojím se trochu, kudy se to bude ubírat. Před sezonou jsem hýřil optimismem, ale už mě to taky vrátilo do reality.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Friedkin ví, že mu Mourinho přináší pozornost i bez atraktivní hry. Gini pomůže k výsledkům, Fratessi by byl taky přínosem oproti tomu dřevu, které nesahá ani po Brighiho kotníky.

Liga Mistrů jednorázově zase tolik peněz nepřinese.

I když ji uděláme třikrát za sebou a pak se slavně otevře stadion, stejně se nikdy nedostaneme mezi severní kluby, není jiné cesty, než to dělat chytřeji, koncepčně, jako Neapol. Ale ani na to teď nemáme.

Reagovat
Csaplárova past

Logická volba. V Itálii není lepšího klubu. Juve, jediný klub, který je schopný se držet stabilně na vrcholu. Všichni ostatní jsou jen kluby jedné sezóny, viz AC Milán, mistr ligy, dnes. V neapoli bude solidní výprodej po sezóně, možná se ji povede ještě ta příští, ale jakmile Juve obmění svůj kádr, tak se vrátí zase na vrchol Juve. Finančně je Juve úplně jinde v porovnání s ostatními. Ostatní budou jen prodávat, jediné Juve nakupuje ..

Reagovat
SunFells

Chudák chlap.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Agnelli

Určitě dobře, musíme začít budovat na hráčích jako Locatelli, Miretti, Fagioli ti musí být v popředí nového lepšího juve nex generation. Celkově ti mladící je takové světlo na konci tunelu. Soule,Iling dát jim prostor a a do dvou let to ponese ovoce.

Reagovat
Kapřík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele