Juventus se odvolal proti odpočtu bodů k tribunálu Italského olympijského výboru

31.01.2023, 09:33
Aktuality
Juventus Stadium (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
10

Podle toho, co říkají experti, včetně třeba bývalého šéfa soudu pod FIGC Santora, je šance na odvolání docela velká.

Reagovat
Petrinho17

Jasné, že uspejú. Aby bol každý spokojný tak sa dohodne na odpočte 6-9 bodov a všetko bude vyriešené.

Reagovat
10

Jasné. Odvolání trest může jen zrušit nebo potvrdit.

Reagovat
r.mrazik

odvolejte se rovnou k CAS nebo jak se ti komici jmenuji...ti vzdy rozhodnou tak,ze zadny trest neni at to dotycny udela nebo ne

Reagovat
oli9

Ale Juve řádně v hajzlu, i to co předvádějí ted. Myslel jsem si, že jak je tenkrát hodili do druhé ligy a schytali to nejvíc tak se poučí. Omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to dopadne jakkoli, je úplně jedno, kdo z té slaboučké Serie A půjde do pohárů, jestli si LM zahraje Juventus, nebo Lazio, Atalanta, Roma, ...

Do budoucna může reálně nastat problém s propadem mimo top 4 v koeficientu a následné zúžení účastníků LM ze 4 na 2 (přímo skupiny) + 1. Francouzi by si to vzhledem k daleko lepšímu zapracování mladých hráčů do ligy nebo stavem stadionů snad i zasloužili.

Všechna čest Neapoli, jediný tým, který zaslouží přísnější měřítka. Zbytek se po vzoru AS může soustředit na výhru v EKL.

Reagovat
LyEX

Asi vo všetkom sa dá s tebou súhlasiť, taliani z časti zaspali dobu, keď mohli využiť svoje renomé ako najlepšia liga sveta v čase minulých, ale z druhej časti korupcia od politiky až po funkcionárov rozložila Taliansko po ekonomickej stránke, čo má dopad aj na futbal. Škoda.

Reagovat
Shevchenko

Zatím Francouzi v pohárech nepředvádí nic co by stálo za řeč. O nějakém pádu mimo top 4 se nasledující roky nemusíme ani bavit.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
10

s těmi "následujícími roky" bych chtěl mít tvůj optimismus

Reagovat
Shevchenko

Francie měla lepší jen minulý rok. Teoreticky nejdříve může Itálii přeskočit za 3 a půl roku, vzhledem k tomu co tam jsou za týmy kromě PSG o tom ale momentálně velmi silně pochybuju.

Reagovat
DelPiero137

Cela liga si ide tomu naproti. Najvacsi vinnici su vseliake Lazia, Fiorentiny, Udine atd ktore z vysoka seru na EL, EKL. V LM pre prachy by chcel kazdy hrat ale zbierat body do koeficientu to nie. Radsej sa placat v lige, naberat skills v Europskych poharoch ani nahodou.

Reagovat
Yanek

Podle mě je největší problém ve vedení ligy a byrokracii italských úřadů, ne v klubech. To se bude těžko měnit.

Reagovat
10

jednoznačně

Reagovat
cresposuper

Ako to myslis?

Reagovat
10

Vždyť to jsou totální dinosauři žijící ve vlastní bublině, nějaký posun je jim úplně cizí. Pro ně je vrchol pokroku v tom, že prodají finále poháru nebo Superpoháru někam do Arábie.

Stačí se podívat na příjmy ligy, stačí jen příjmy za TV práva, který příští rok končí a už teď se mluví o tom, že dostanou ještě méně, než při tom minulém podpisu. Což je umění, když všechny ostatní ligy dostávají vylepšený smlouvy. Itálie má mnohem větší domácí trh než Španělsko, ale stejně vyjednala nižší částku.

A o úřední byrokracii, která brání výstavbě stadionů se asi ani nemusíme bavit...stačí si přečíst, co řešilo AS nebo Fiorentina.

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Ved ja to nerozporujem, len ma zaujimal pohlad niekoho, kto do toho vidi hlbsie.

Reagovat
10

já vím, jen mě to vždycky nasere

Reagovat
Dominator

Reagovat
Yanek

Viz 10. Ty stadiony proto, jelikoz bez nich se neda udelat ekonomicky krok kupredu a vystabva neni zalezitost jednoho roku. Vedeni, protoze resi nesmyslne regulace misto prace na komercializaci te souteze, dokud ma jeste nejaky zvuk.

Na druhou stranu, je otazka co s fotbalem udelaji ty do nebe rostouci vydaje. To se bude nekde muset zastavit a az se to zborti, kdo vi kdo z toho jak vyjde. Ale kdybych mel jit jeste vys, tak v horizontu 30 - 50 let to mozna v kontextu globalniho vyvoje bude stejne jedno.

Reagovat
Yanek

Kdyz uvazim, ze ciste jen stvba stadionu trva cca 3 roky a klub se musi enormne zadluzit. Je to min. dekada nez to umozni klubu se nekam posunout. Kde bude za 10 let Anglie? A ty stadiony se nestavi… Italie ma uz jen brand, ale ani ten neni vecny.

Reagovat
Largo

Presne tak. Plus neadekvatni prace s mladyma na klubovy urovni, pres zazemi az po uroven stadionu… Vinit jen kluby je hloupost, tech pricin je tam podstatne vic.

Reagovat
Furia Ceca

No za to špatný zapracování mladých hráčů si můžou kluby samy. Vedení ligy jim podalo velkou pomocnou ruku, když jim povolilo vytvořit U23 týmy, který můžou následně přihlásit do Serie C a všichni se na to – až na Juventus – klasicky vysrali

Jinak to zapracování mladých nadějných Italů do italských velkoklubů taky rozesralo zrušení spoluvlastnictví, to byl systém, který se rušit vůbec neměl.

Reagovat
DelPiero137

To nerozporujem. Ale tiez to nie je hlavna a jedina pricina preco SA pride o miesta v LM. Brat EL a EKL vazne nestoji take usilie. Koficient, konfrontacia s modernejsim futbalom, zviditelnenie sa, zvysenie ceny hracov atd. Tie kluby sa nato vykaslu, radsej sa koncentruju na dinosaurus futbal v lige aby v Europe dostali zakazdym nalozene.

Liga ma vela problemov, mi pride ze je to jednoducha vyhovorka pre cokolvek. Mna to sere ze kluby nato kaslu, pritom by stacilo malo.

Reagovat
10

Maldini údajně Juventusu navrhuje výměnu Tatarusanua za ten jejich odpočet -15 bodů. Snad to nevezmou.

Reagovat
danko10

Som myslel, ze ste mali tie body predat Chelsea, nie?

Reagovat
10

abychom za to dostali dalších -15 bodů a přenechali kvalifikaci do Intertoto Cupu definitivně AS? takhle vychcanej bych uměl bejt taky

Reagovat
Panini Calciatore

Maju do brany Miranteho nerozumiem preco ho nepouziju ked vidia co sa deje.

Typek je tam druhy rok a neodchytal jediny ligovy zapas pritom ich ma na konte takmer 400.

Reagovat
REPLIKATOR

Precizní zákrok, řekl by zubař

Reagovat
Melchior

Dnes oslavuje kulaté 40. narozeniny bývalý kanonýr Juve a dalších italských týmů. Poslední mohykán z legendární generace italských hráčů a mistr krásných gólů.

Tanti auguri, Fabio Quagliarella.

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Coniglio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele