Káčer opouští Plzeň, bude hostovat v Dunajské Stredě

29.06.2022, 21:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (104)

Přidat komentář
Martin9719

Reagovat
db18

Reagovat
pohodak

necakane

Reagovat
Blasphemer

Škoda, nepřišel mi špatnej, když už občas hrál. Lepší než Bucha nebo Kalvach samozřejmě není, ale určitě mohl být další volbou místo tragickýho Čermáka.

Reagovat
db18

Na to už bude levnější Qose (nebo mohl být Janošek... toho bude větší škoda )

Reagovat
Blasphemer

Janošek mě hodně sere.

Reagovat
Martin9719

Otázka jestli bude odchod nebo hostování.

Reagovat
Blasphemer

Po sezóně mu končí smlouva, novou podepsat nechce, takže asi budeme chtít spíš přestup a ne hostování.

Reagovat
Salfovic

Qose levnější Káčera ?

Reagovat
Blasphemer

Oba byli zadarmo. Ale platově nevím, jaký je tam rozdíl.

Reagovat
Martin9719

Pokud Qose nedostal stovky tisíc tak docela velký, myslím že Káčer mohl brát i 400.

Reagovat
Salfovic

To se mi nezdá. To mají v Plzni nejlépe placeni, ne ?

Reagovat
Martin9719

Limberský měl i víc samozřejmě. Ale tak on Káčer přicházel ještě v době kdy to v klidu mohl dostat. Zároveň to byla doba kdy se mohlo dát přes 20 mega za kopyto typu Ondráška.

Reagovat
$dolar$

Ten Qose je hlavně solidní tragédie, neuveritelne pomalej hráč.

Reagovat
chytrejkluk

co máte s tím Janoškem, strašně pomalej hráč, kterej neumí zahrávat standartní situace, ale pořád se k nim hrne....

Reagovat
Bex5

Nerikas pravdu, Romane

Reagovat
Jan Horáček

To je blbost, Bucha se nechá odstrčit ramenem, ten má tak na ČFL.

Reagovat
Sosi

Nikdy na Plzeň neměl, celkově ty příchody z Žiliny stály za prd.

Reagovat
Martin9719

No tak Kaša se dostal až do repre, ale na hovno no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezké, že strední záložník odešel do Stredy ve stredu, ale nevím jestli si tímto polepšil.

Reagovat
Pablos

vybíral podle ostrahy v Tescu

Reagovat
Axelrose

Tohle bude zajímat hlavně Plzeňáky.

Mohl přijít super útočník, ale nakonec dal přednost lukrativní nabídce ze zahraničí.

Škoda že to nevyšlo, určitě bych na prvním domácím zápase Plzně nechyběl, mohlo by to být celkem zajímavé a zábavné.

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ostatni-s-panem-sadkem-mame-cisty-stul-krmencik-o-prvnich-dnech-v-indonesii-a-namluvach-s-plzni-3463749

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík se do Plzně slavně vrátí za 2 roky a vykope jí návrat do 1. ligy, čímž si zajistí sochu před stadionem.

Reagovat
Pablos

kterou ozdobí holubi svýma exkremenčíkama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ratusek

škoda, že to nevyšlo. ale příští rok se už vrátí

Reagovat
Pablos

v říjnu čekám prohlášení jak se chce z rodiných důvodů vrátit zpět do Evropy... ten bude v Plzni už v zimě

Reagovat
Martin9719

Představím-li si ten průser, že by opravdu měl nastat, tak nehrál ve Slavii, nebude hrát ani u nás. Máme lepší útočníky.

Reagovat
ondrasch77

Koho? Když pominu Klimenta, který dodnes žije z jednoho zápasu a krypla Chorýho, tak mě nic nenapadá... Krmelec i přestože je naprostý dement, tak je lepší útočník než tihle dva dohromady...

Reagovat
Martin9719

To určitě no. Však se nedostal na lavičku ani přes kanonýra Tecla. Lepší by byl možná i Pišta Mihálik. Chorý je jednoznačně prospěšnější i kdyby měl hrát jen 20 minut do unavený obrany. U Klimenta se uvidí.

Reagovat
ratusek

tvl přes Tecla už se tam nedostalo dost lepších borců

Reagovat
Martin9719

Např.? Já jsem si nevšiml že by Slavie měla na jaře útočníky kteří by se prosazovali v lize o moc víc. Takže můžeš jmenovat.

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi teda odborník

Krmelec na to ve Slavii sral a nemakal, proto hrál Standa (ukazauje aktivitu, to se Jindrovi líbí).

Jinak statistiky, aby sis trochu poupravil úsudek o tom mamlasovi Chorým.

https://www.fortunaliga.cz/statistiky-head-to-head/hrac-vs-hrac?id_player1=2977&id_player2=2116

Reagovat
Martin9719

Odborník jsi asi ty, když hodnotíš statistiky za celou kariéru a nedíváš se na situaci teď. Jako bych byl asi debil a zapomněl bych že Krmenčík za nás někdy hrál a dával góly. Neodehrál nevím jak dlouho 90 minut, dostal nabídku z Indonésie ale určitě je aktuálně lepší jak Chorý.

Reagovat
ondrasch77

Jakou hraje roli nějaká situace?

Forma je otázka "několika" tréninků. Krmelec je zkrátka útočník i navzdory formě, Chorý je tak maximálně jeho stín. Už se těším na kvalifikaci LM...

Reagovat
Martin9719

Forma je otázka několika tréninků? Ty mě bavíš hele čím dál víc. To se máš na co těšit, Jablonec ji nehraje. Já se těším na jeho statistiky v Indonésii. "Krmelec je zkrátka útočník" - další informace kterou jsme nevěděli, co tam máš dál co nevím? Můžeš klidně vykou*it panu Peltovi aby ho přivedl k vám když se ti tak líbí, my ho nepotřebujeme. Díky

Reagovat
ondrasch77

Když už ses uchýlil k sprostotě..., tak jsi zkrátka idiot, pokud nereflektuješ statistiky..., a ano, forma je otázka "několika" tréninků, jestli sis nevšiml těch uvozovek , ty sis zakopal s balónem v životě tak maximálně o panelák, ne?

A pokud by ses trochu zajímal, tak jsem zde už uváděl info, že FKJ byl s Krmelcem dohodnutý před sezónou, dokonce i s Bruggama na hostování. Krmelec nakonec cuknul kvůli dalším nabídkám (1. byla z PAOK) a byl jsem rád, že za nás hrát nebude. Je to dement i přestože je dobrý útočník...

Reagovat
Martin9719

O tvoji inteligenci svědčí už jen to, že do toho taháš kde jsem kopal s míčem. Statistiky a jeho forma z poslední doby totiž není dobře nebo špatně, ta totiž neexistuje. Nevím kdo je u tebe tedy pan útočník, ale pokud je to on, tak máme v repre momentálně i krom Shicka asi hvězdy světového formátu na všech postech. A že ty jsi uváděl info, ty jsi jako kdo?? Jedna paní co ve vesnici Jablonci povídala? O tebe se mám zajímat? Proč?

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi ženská předělaná na chlapa, že tak odbíháš od témat?

Že se tak sereš do mé inteligence? Co ta má společného s tím, že ty nerozumíš fotbalu?

Že si nikdy nehrál fotbal hodnotím podle toho, že vůbec nemáš páru o tom, jak to chodí. Jsi jen fanoušek.

Krmelec je na naší ligu dobrý útočník, pomohl by i v evrop. pohárech, nikde jsem nepsal, že je na úrovni Schicka..., ale to pochopíš až Choras nepromění a Plzeň místo LM bude hrát pouze pouze EKL...

Já? Já nejsem nikdo..., ale když tak tady sjíždíš ty diskuze a bereš si mě do držky, koho všeho bych měl vykouřit, atd..., tak si diskuze aspoň přečti pořádně, troubo!

Reagovat
Martin9719

Od jakýho tématu jsem odběhl holčičko? Jen je zajímavý že po každým komentáři toho tvýho Krmenčíka vlastně stavíš níž a níž, protože zřejmě tušíš jako sračky píšeš. Nejdřív to byl skoro pan útočník, pak to byl dobrý útočník, teď je to už jen dobrý útočník na naší ligu. Nějak nevím jestli by teda byl k něčemu v těch pohárech, naše liga je totiž jinačí level. Takže se rozhodni co z těch tvých plků vlastně platí.

Bavíme se tady o jediný věci u který bych nevěděl jak to chodí? O nějakým know-how snad? Ne, bavíme se jen o porovnání dvou útočníků. Já jsem fotbal hrál i pískal chlapečku. Takže jsi opět mimo. O formě totiž nerozhoduje jen trénink jak píšeš ty, ale zápasová praxe, aktuální rozpoložení, kde hraješ, s kým hraješ, v jakým systému atd. A jestli si myslíš, že ve chvíli kdy Krmenčík vstoupí na hřiště tak ho čekají u nás ovace, klidně třeba i v klíčovým zápase o LM, tak jsi na omylu. A to si piš že by se treprve projevilo. Další utopie je liga mistrů. Na tu nemáme a víme to. Hrajeme maximálně o EL a cíl je min. EKL. A Chorý dokáže proti hodně týmům být platný i jinak, než góly. Hlavně ani nemusí být útočník číslo 1 v každým zápase. A když jsme u těch statistik, tak můžeš udělat minulou sezonu u Chorého a Krmenčíka. Samozřejmě ti tam bude chybět X důležitých momentů u kterých třeba právě Chorý byl v uplynulý sezoně a vedli ke gólu který ani sám nevstřelil. Do držky si můžu brát koho chci, to je výhoda anonymní diskuze. Ale moc teda nechápu cože mě tak důležitýho v těch diskuzích uniklo, že je mám číst pořádně?

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi fakt ženská

Zveličuješ, přeháníš, vymýšlíš si...

Nikde nepíšu, že je PAN ÚTOČNÍK, jen že je lepší jak Kliment s Chorým dohromady.

A za tím si stojím. Stačí chápat psaný text a nepřekrucovat, ženo.

Jestli ty si hrál a pískal fotbal..., pak nechápu, že o know how "zisku" formy píšeš až teď, to si přece musel vědět už před hodinou, jak na to..., když jsi psal ty svoje sračky

"A Chorý dokáže proti hodně týmům být platný i jinak, než góly" - to víme, především lokty... už se těším až ho někde vylejou a zas bude čumět jak kokot...

Reagovat
Martin9719

Na základě čeho je aktuálně lepší než Kliment s Chorým dohromady? Podívej se na statistiky, Chorý dal za poslední 4 sezony víc gólů než Krmenčík, Kliment též. To ve svých statistikách nemáš co? Nebo se budeš dál ohánět tím co bylo před 5 lety? Chorý v kariéře nedostal nikdy červenou. Ty by sis měl nejdřív nastudovat nějaký fakta než tady začneš mlet tyhle nesmysly. Plácat a tlemit se umíš výborně. Ale ještě jsi tady nepředložil snad jediný fakt, který by nějak ospravedlňoval ty tvoje sračky. Vyjma toho, že Krmenčík dával víc gólů než Chorý před 5 lety. To máš dobře.

Reagovat
ondrasch77

fakt ženská...

Hele, věř si čemu chceš

Reagovat
Martin9719

Věřit? Věřit můžeš v boha, tohle jsou jasný fakta.

Reagovat
ondrasch77

Ty nepíšeš fakta, pouze vytrháváš věci z kontextu a skáčeš z jednoho téma do druhého.

Reagovat
Martin9719

Joo? Tak napiš co na tom tedy není pravdy. Nebo ti sem na ty statistiky mám poslat odkazy abys to viděl když si neumíš zjistit základní věci? Ty tady jen píšeš jak se pořád na něco těšíš a žiješ v realitě tak 5 let zpátky. Nemáš žádný pádný argumenty který by něco dokazovaly na to co jsem napsal a všechno jsou jen tvoje osobní falešný iluze. Vrcholem je to, že si myslíš, že nejlepší útočník spolu s těmi co jsou v kádru aktuálně by byl někdo koho v 1. minutě celý stadion vypíská.

Reagovat
ondrasch77

Ano, pošli mi nějaké odkazy, ať konečně jen neplkáš a vidím FAKTA.

Reagovat
Fabregas@ole

To jako vážně měl nabídku z Plzně, tudíž Šádek i Bílek ho chtěli nazpět?

Reagovat
Salfovic

No jistě, copak už snad Krmenčík někdy lhal.

Reagovat
ondrasch77

Říkal, že Šádkovi koupil oběd a vše bylo zapomenuto...

Reagovat
chytrejkluk

ten byl zbytečnej už za Koule

Reagovat
O.Giroud

Chakvetadze Slovan BA ci kacica? to by bola slusna posila

Reagovat
Degree

Co je na ňom dobre?

Reagovat
O.Giroud

Kvalitny hrac, sikovny, ktoreho pribrzdilo zranenie kolena. Hlavne stale velmi mlady, takze je tam aj velka sanca na pripadny dobry predaj. Akurat za posledne 2 roky premarodil asi 400+ dni kvoli tomu kolenu. Aj ked tento rok sa zatial drzi

Reagovat
smazaný uživatel

Celú minulú sezónu bol zdravý a je to na dobrej ceste

Reagovat
pohodak

chalan asi nebude zly, akurat ze budeme mat 17 zaloznikov a na FB stvoricu pauschek, medvedev, lovat, vernon

Reagovat
Degree

Predpokladám ze Lichy hosťovanie a som zvedavy co bude s Mustaficom

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ sú v klube aspoň trochu pri zmysloch, tak obidvaja ostanú a preč pôjdu de Kamps s Agbom

Reagovat
O.Giroud

De Kamps ale hraval vacsinou zaklad v tom Holandsku, tam nie je zaujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Opciu naňho neuplatnili

Reagovat
smazaný uživatel

Ja naivne dúfam, že by mohol ísť Hrnčár výkonnostne hore a na ľavo by som asi dal Zmrhala. Nikto nový podľa mňa už do obrany nepríde a brankár asi až po zápasoch s Batumi.

Reagovat
xawi

na kazdy post je pretlak (poctovo) hracov. Aj na FB mas este Hrncara a Vojtka.

Reagovat
xawi

Asi jediny, kto v Slovane porastol bol Sporar. Ostatni tam len vykonnostne upadaju.

Reagovat
smazaný uživatel

To je riadna sprostosť

Reagovat
xawi

no menuj, koho slovan kupil do acka a vykonnostne porastol

Reagovat
smazaný uživatel

Bozhikov, De Marco, Abena, de Kamps, Moha, Holman, Ratao, Čavrič všetci tu mali najlepšie obdobie vo svojej kariére. To, že ich klub nevie v správny čas predať alebo poslať preč je už druhá vec.

Reagovat
xawi

U vsetkych je to diskutabilne, ci mali najlepsie obdobie v slovane.

A zaroven minimalne 6 z 8 tu naozaj vykonnostne zasadne kleslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi prezraď kde mali tí hráči lepšie obdobie ako Slovane naozaj ma to zaujíma

Reagovat
xawi

ake su krtiteria? Ak to, ze hrali skupinu v Europe, tak mas pravdu. Ak ide o individualne vykony, tak je to tazko dohladatelne, ale fakt je ten, ze vykonnostne v slovane vsetci klesali.

Reagovat
r3

Co je to za otazku "ake su kriteria"? Ved kriteriom je to, ze ten hrac prezil najlepsie roky svojej kariery v Slovane. Neviem ci chces teraz datove analyzy alebo esej na 1000 slov.

Reagovat
penepi

Veď to je presne ten princíp - že keď tu mali svoje najlepšie obdobie a zažili výkonnostný vrchol, tak pochopiteľne časom z toho vrcholu padli, preto ten "zásadný pokles".

Reagovat
xawi

Bavime sa tu o tom, ze Slovan kyupuje 22-rocneho hraca a ze ho moze dalej predat.

Vsetci trito hore menovani su prikladom toho, ze slovan nedokaze kupit hraca, ktory sa tu zlepsi a potom ho preda.

Inak s Tvojim vyrokom suhlasim, len v reakcii na tuto diskusiu je to mimo.

Reagovat
penepi

Veď ti hore už písal, že "To, že ich klub nevie v správny čas predať alebo poslať preč je už druhá vec." Ty píšeš, že všetci spomenutí tu výkonnostne upadajú - to je proste blbosť. Všetci tých, ktorých vymenoval, tu po príchode výkonnostne rástli.

Reagovat
xawi

este mi prosim Ta napis, kedy bol ten spravny cas ich predat. Lebo mne vychadza, ze ten cas bol po skupine EL pod Kozakom. A to hlavne preto, ze sme mali klubovy uspech. Ale v tom case mal podla tejto logiky slovan rozpredat cely kader.

Proste slovan nie je dobra adresa na vykonnostny rast.

Reagovat
smazaný uživatel

Predať ich majú vtedy, keď je o nich záujem čo logicky býva po nejakom úspechu v Európskych pohároch alebo výnimočnej sezóne v lige. V našich podmienkach je nahraditelný prakticky každý hráč a ľudia v klube by si mali vedieť vyhodnotiť či z toho hráča ešte dokážu dostať viac alebo je lepšie ho predať. Držať tu Abenu alebo Čavriča 5-6 sezón je jednoducho nezmysel.

Čavrič mal byť predaný po prvom titule, keď bol oňho záujem z CZ Belehrad, vtedy mal výbornú individuálnu sezónu, dostal sa do širšieho kádra Srbskej reprea v klube boli Daniel, Dražič aj Ratao, ktorí by ho dokázali nahradiť

Moha a Holman mali byť predaný po skupine EL spolu so Šporarom a v lete ich mali nasledovať Abena, Greif a de Marco na všetkých boli slušné ponuky a Slovan by ich dokázal postupne nahradiť

Ratao odišiel viacmenej v správny čas a v Toulouse sa mu zatiaľ celom darí

Bozhikova s de Kampsom by som pustil preč už pred minulou sezónou, ale napríklad Joeri, ktorý už v Slovane nemal miesto sa bez problémov presadil na hosťovaní v Holandskej lige, takže asi natom až tak zle nebol

Reagovat
pohodak

suhasim ze politika predajov v slovane je tragicka, ale zas nemozes v ramci 12 mesiacov predat 7 hracov zakladu, ktory sa budoval dlhsie, to neda dokopy ani carodejnik...ale ano minimalne 1 hrac by sa mal kazde prestupove obdobie predat (pripadne aj dvaja ak by bola extra dobra ponuka) aby sa slovan dostal na trh a chodili sem dalsi zaujimavi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vychádzam so situácie, ktorá vtedy bola. Slovan mal po jeseni luxusný náskok, prakticky istý titul a bol tam priestor na prestavbu kádra a zapracovanie nových hráčov.

Slavia obmenila v priebehu sezóny a pol prakticky celý káder a stále bolí konkurencie schopný aj v rámci Európy.

Reagovat
pohodak

lenze v CZ funguje vnutorny prestupovy trh, beru si najlepsich hracov z inych klubov a vedia ich posunut dalej, u nas to je uplne na palicu a prestupy v ramci ligy naratas za sezonu na prstoch jednej drevorubacovej ruky, lebo sak radsej predam do polska za 200k jak do slovana za 300k...jednoducho si myslim ze tych hracov by slovan nenahradil ani vtedy ani teraz (co samozrejme nic nemeni na tom, ze scouting treba vyrazne zlepsit)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to čiastočne pravda, ale napríklad pred rokom sa im zdalo 500k za Kadáka veľa. Teraz ho Trenčín predal za raz toľko + percentá z ďalšieho predaja. Junior radšej nasypal po 50k mesačne Barseghyanovi so Šaponjičom a teraz 70 Kuckovi. Za náklady na Kuckov dvojročný plat tu mohli mať 3 Kadákov a ešte ich aj so ziskom predať.

Reagovat
pohodak

70 kuckovi mi nevadi, 50 saponjicovi a tigranovi za to co predvadzaju je samozrejme nonsens (i ked samozrejme ich potencial je niekde uplne inde)...pokial ide o kadaka tak cena pred rokom a teraz ked bol najlepsi strelec su 2 rozdielne veci :) ale uprimne ja z neho nejak uneseny niesom

Reagovat
penepi

Len kto sú tí 3 Kadákovia? Je len jeden a aj pri ňom si nie som istý, či by sa mu v Slovane darilo tak ako v TN, keďže tolko priestoru by tu určite nedostal. A keby došiel za 500k, tak pod 2 mega by ho určite nechceli pustiť a až taký potenciál nemá. Kucka je výrazná posila aj do Európy, tam je ten plat ok.

Reagovat
xawi

Suhlas.

Reagovat
penepi

Prečo by Slovan nemal byť dobrá adresa na výkonnostný rast? Povedz mi, ktorý z tej skupiny hráčov - Bozhikov, De Marco, Abena, de Kamps, Moha, Holman, Ratao, Čavrič - tu po príchode nerástol.

Reagovat
xawi

Lebo vsetci tito tu 'porastli' a boli predajni v rolu 2019 po skupine pod Kozakom.

Lebo vsetci tito tebou vymenovani isli individualne dole dalsie roky.

Lebo tu bolo mnohonasobne viac hracov, ktori proste upadali.

Reagovat
pistacik11

Ono je to rovnako chyba ligy ako Slovanu. Ak si ideš ligu na pol plynu a stačí to na to, aby o titule bolo jasno prakticky už po veľkej noci, tak ťažko sa budeš dlhodobo zlepšovať. Kmotrik mladší by mal pochopiť, že tuná držať hráča dlhšie ako 2 sezóny je somarina. Ak je záujem, tak v zime predať, a na jar zapracovať nové posily. Ináč sa budú Mohovia, Čavričovia a pod. opakovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pohodak

presne toto

Reagovat
xawi

Toto je samozrejme vyborne vystihnute.

Reagovat
penepi

Tak zrazu už rástli? Veď presne o tom sa bavíme, že tu rástli, dosiahli vrchol a pochopiteľne z neho časom začali padať. Ukáž mi jediný klub, kde hráč výkonnostne donekonečna rastie. Taký neexistuje.

Reagovat
xawi

Ak to tam vidis, tak ano. Ale ja to v tom texte nevidim.

Reagovat
penepi

"Lebo vsetci tito tu 'porastli'"

Reagovat
xawi

Reagovat
penepi

rovnako sa tvárim pri tvojich príspevkoch

Reagovat
xawi

Verim.

Reagovat
r3

Ramirez bude dufam upgrade oproti Mrazovi. Snad to budu cisla z DAC a nie posledneho obdobia.

Reagovat
QooBo

Tak zas v Gijone odohral v 12 zapasoch len 283 minut

Reagovat
penepi

V kvalifikácii dal gól Brazílii, takže taký hráč nemôže byť zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

V pondelok by mal byť predstavený aj Chakvetadze. Dúfam, že to zároveň znamená odchod Agba s Lovatom nakoľko by mal Slovan až 8 hráčov mimo EU (Rabiu minimálne celú jeseň out)

Reagovat
penepi

Teoreticky by sa našlo ešte miesto aj pre toho arménskeho stopéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Kankava, Kashia, Chakvetadze, Barseghyan, Ramirez. Jedine, že by mal Kashia holandský pas, ale vraj nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nepřihrával soupeři bylo to dobrý,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele