Kagawa bude formu hledat v Belgii, kde oblékne dres Sint-Truidense

10.01.2022, 11:45
Aktuality
Shinji Kagawa znovu mění dres a tentokráte si vyzkouší belgickou nejvyšší soutěž. Dvaatřicetiletý japonský záložník ukončil nepovedené angažmá v PAOKu Soluň a z Řecka se vydal do Sint-Truidense, jemuž bude pomáhat především k udržení se v první lize...

"Zdravím fanoušky STVV. Rozhodl jsem se odejít do vašeho klubu a přicházím s velkým odhodláním. Díky svým dovednostem a zkušenostem chci týmu přispět ke splnění jeho cílů a těším se, až poprvé nastoupím před místními fanoušky. Děkuji za vaši podporu," vzkázal po svém příchodu.

Kagawa strávil v Soluni jedenáct měsíců a na své konto si připsal pouze dvanáct soutěžních startů, premiérové branky se nedočkal a volným hráčem se stal těsně před Vánocemi, tehdy se s vedením dohodl na ukončení pracovního poměru.

Kagawa si velké jméno udělal v Německu díky působení v Borussii Dortmund. V červenci 2012 mu odměnou byl transfer do Manchesteru United a o dva roky později následoval návrat do Vestfálska. Asijský fotbalista už v Anglii nedokázal navázat na dřívější výkony, s postupem času vypadával z plánů BVB a nakonec odešel. Nejprve hostoval v Beşiktaşi, poté zamířil do Zaragozy.

Autor: Tomáš Pavlík / stvv.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele