Kdo má největší šanci na celkové první místo?

01.03.2002, 20:28
Aktuality
Letošní ročník nejvyšší Španělské fotbalové soutěže Primera Division se zdá být extrémně vyrovnaný, šanci na titul má Real, Valencia, La Coruňa, Barcelona, ale i staronový tým Primera Division Betis Sevilla, rozjeté Bilbao a nezavrhoval bych ani Alaves. Možná se divíte, jaktože jsem výše neuvedl i Celtu Vigo, ale podle posledních výsledků lze poznat, že Vigo je v krizi a ve velkém tempu letošní Primera Division je každé zaváhání trestuhodné, jediná výhra v posledním měsíci (únoru) byla 0:1 na půdě Realu Mallorca,která se ovšem tuto sezónu neskutečně trápí a patří jí průběžné poslední místo spolu s C.D. Tenerife. Řekl bych, že Vigo půjde dolů a nakonci to nebude stačit ani na pohár UEFA, naopak si myslím, že nahoru půjde Athletic Bilbao a na poháry by mohl dosáhnout i tým Deportiva Alaves. Velice dobrý fotbal letos předvádí Betis Sevilla, dosvědčuje to i poslední zápas Betisu, ve kterém porazil vysoko 4:1 Celtu Vigo. Myslím si ale, že letošní ročník Primera Division vyhraje buď Valencia či Real. Oba týmy nevstoupily do sezóny příliš dobře, ale teď jsou to již první dva týmy Španělské ligy. Barcelona se letos trápí nevyrovnanými výsledky a to platí i v Lize Mistrů, naopak Realu i Valencii se v pohárech daří, Real už si zajistil postup do čtvrtfinále Ligy Mistrů a to stejné se povedlo i Valencii v poháru UEFA. Do boje o vysněný titul by mohla zasáhnout i La Coruňa, ale já osobně favorizuji na celkové výtězství královský Real Madrid. Můj typ na prvních šest týmů celkově je následující : 1.Real Madrid, 2.Valencie CF, 3.Deportivo la Coruňa, 4.Betis Sevilla, 5.FC Barcelona, 6.Athletico Bilbao.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
EmC

Tak nakonec Valencia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele