Kevin Doyle kvůli opakovaným otřesům mozku ukončil kariéru

30.09.2017, 23:25
Aktuality
Bývalá opora Wolverhamptonu a irské reprezentace Kevin Doyle se včera rozhodl po 16 letech uzavřít svou profesionální kariéru, čtyřiatřicetiletého útočníka Colorada Rapids k rozhodnutí dohnal další otřes mozku. Lékaři mu radili, aby se dále zcela vyhýbal hlavičkování balonu...

"Tento rok se jasně ukazovalo, že se pro mě hlavičkování stává problematickým, způsobovalo mi opakované bolesti hlavy. Dva otřesy mozku v to sezoně a několik dalších v uplynulých letech mě znepokojují," stojí v oficiálním prohlášení někdejšího tahouna Readingu.

Poslední otřes mozku Doyle utrpěl zkraje tohoto měsíce. V té době vynechal jediné utkání základní části MLS a zastával druhé místo v klubové tabulce střelců (pět gólů) i nahrávačů (čtyři asistence). Dalšího příspěvku se už Colorado od irského veterána nedočká.

V Irsku byl Kevin Doyle zkraje kariéry vyhlášen nejlepším mladým hráčem roku 2006 a o tři roky později převzal také ocenění pro nejlepšího seniorského fotbalistu. Za reprezentační áčko si odbyl 63 startů, v nichž také čtrnáctkrát zavěsil. Zúčastnil se Eura 2012.

Autor: Tomáš Daníček / coloradorapids.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Reagovat
Ferguson6

Tieto chronické zranenia sú hrozné. Stane sa to raz a potom sa to stále vracia

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nastydlej močák

Reagovat
smazaný uživatel

To by limberskému stát nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Funguje vám sazkabet?

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
Felitel

super hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fotbalista mě bavil. Škoda, že tehdy nešel místo k Wolves do WHU, o čemž se dlouho spekulovalo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele