Kolín druhou ligu hrát nebude

20.06.2014, 14:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže do 2. ligy Jirny?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, ty několik let odmítaly postup ro ČFL a pochybuji, že by hned po roce šly fo FNL

Reagovat
smazaný uživatel

Chomutov, Čáslav, Domažlice?

Reagovat
smazaný uživatel

Chrudim

Reagovat
smazaný uživatel

FNL odmítly týmy: Kolín, Jirny, Chrudim, Králův Dvůr, Chomutov i Sparta B. To jsem zvědavej kdo to bude hrát. Snížit počet účastníků v Synot lize i ve FNL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nam zustane strizkov ve 2 lize

Reagovat
smazaný uživatel

nezustane

Reagovat
smazaný uživatel

Chrudim nema vyhovujici stadion a podpora mesta je hodne mala. Nejaka nadeje by byla, kdyby komunalni volby vyhrala ODS, protoze predseda i mistopredseda klubu jsou oba byvali starostove Chrudimi a byvali poslanci

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by bylo dobré, aby 1.ligu a 2.ligu hrálo 14 týmů. Zaprvé, naše stadiony, nejsou jako stadiony v Německu nebo Anglii, kde se liga hraje i v zimě a za druhé by nedocházelo k těmto sabotažím vlastních postupů. Je to škoda, protože ligové systémy jsou proto, že je zajímavé sledovat, které kluby postoupí či sestoupí a takhle to ztrací ten prvek. Je zajímavé, že v Německu nebo Anglii za poslední roky, nevím jak dříve, nedochází k tomu, aby tým s nižší soutěže nepostoupil do vyšší. Proto nechápu, že tam týmy postoupit výše mohou a tady ne. Ono se řekne, že tam jsou všeobecně druholigové týmy bohatší než naše, ale zase u nás nemáme takové zázemí, čímž logicky to vychází, že by to mělo být levnější. Možná by bylo dobré, aby FAČR pomohla nově postoupivším týmům na začátku a ti by se pak jako každý jiný tým musel o sebe postarat. Pokud by tým odmítl postoupit do vyšší soutěže, tak by automaticky sestoupil do nižší. Je to věc názoru, ale dostalo by to nový náboj a zamyšlení pro FAČR, jak pomoc klubům.

Reagovat
Jan Horáček

Tak prý si to zase rozmysleli a 2. liga se hrát bude ...

Reagovat
celticz

Je fakt smutný, že si kluby vybojujou postup sportovními výkony a potom "neůžou" postoupit. Chce to vybudovat adekvátní infrastrukturu, jenže když nejsou peníze..

Reagovat
smazaný uživatel

Opět kritika, na ty nižší soutěže vyloženě serete, hlavně, že víme kdy si uprdl rezervní gólman Barcelony, ale to, že Kolín 2.ligu nakonec hraje se už nedočtu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele