Komentáře a souhrny

Skotská Premier League souhrn - 13. kolo

Glasgowské týmy Celtic a Rangers mají o víkendu volno a pozornost se tak soustřeďuje na jiné kluby. Hibernian podle očekávání vyhrálo na hřišti poslední Gretny a na třetí příčce má stejně bodů jako Rangers. To samé platí po výhře nad Kilmarnockem i o Dundee United. Po nepovedeném vstupu do sezony se směrem vzhůru protloukají Hearts...

Serie A souhrn - 12. kolo

V nedělních odpoledních zápasech se nedařilo favoritům, Fiorentina doma podlehla Udinese a Juventus si z Parmy veze jenom bod. Kvůli rozdílným problémům s fanoušky své zápasy nedohrály, respektive neodehrály milánské velkokluby AC a Inter...

Pohár UEFA: souhrn 2. kola ve skupinách

Pouze ve třech dnešních zápasech se radovali domácí, Spartak Moskva porazil Leverkusen, Aris Soluň si poradil s CZ Bělehrad a Fiorentina přejela švédský Elfsborg. Jinak se více dařilo hostům, včetně Sparty v Toulouse, ale také Villarrealu v Mladé Boleslavi, dále si body z venku vezou například Tottenham, Bordeaux nebo Everton. Výborného výsledku dosáhl Bolton, když uhrál bod na hřišti Bayernu.

Mladá Boleslav podlehla Villarrealu

Mladé Boleslavi se vstup do základní skupiny poháru UEFA nepovedl, na svém stadionu podlehla Villarrealu, který prokázal svoji letošní sílu. Žlutá ponorka přehrávala klub z města automobilů 89 minut, poté však přišel gól Mendyho, a v úplně poslední akci utkání neuznaný regulérní gól Řezníčka.

Sparta vybojovala v Toulouse vítězství

Mission completed – tak by se dalo okomentovat dnešní fotbalové vystoupení Sparty ve francouzském Toulouse. Po těžkém vyrovnaném zápase Sparťané přece jen byli lepší, když si vítězství 2:3 zajistili v druhém poločase dvěma trefami Karola Kisela a jedním gólem Libora Doška. Český tým si tak uchoval reálnou šanci na postup ze základní skupiny poháru UEFA.

Bolton veze cenný bod z Mnichova

Překvapivá remíza se urodila v Allianz Areně, kde domácí Bayern ztratil pár minut před koncem vítězství nad Boltonem. Po úvodním gólu Wanderers otočil skóre Lukas Podolski a zdálo se, že utkání dopadne tak, jak se předpokládalo. Ovšem 82. minuta přinesla vyrovnávající branku z kopačky Kevina Daviese a trápící se Bolton si odváží z půdy jasného favorita bod.

Inter otočil zápas s CSKA a míří za postupem

Inter Milán zvítězil nad CSKA Moskva 4:2 a udržel si vedoucí příčku ve skupině G před Fenerbahce, které také vyhrálo nad PSV Eindhoven 2:0. Oba vítězné týmy jsou velmi blízko postupu ze skupiny do další fáze Ligy mistrů.

Barcelona bez potíží přehrála Rangers

Bez sebemenších problémů přejela Barcelona ultradefenzivně hrající Rangers a po zásluze se osamostatnila na čele tabulky skupiny E. Skotové opět naprosto rezignovali na snahu hrát fotbal a do útoku se nehrnuli ani když prohrávali o dvě branky...

Fenerbahce směřuje za postupem

Fenerbahce i nadále pokračuje k úspěšném tažení letošním ročníkem Ligy mistrů. Turecký klub si doma poradil s PSV Eindhoven a je jednou nohou v osmifinále prestižní soutěže.

Lyon porazil Stuttgart a uchoval si naději

Olympique Lyon na svém stadiónu porazil VfB Stuttgart a udržel si šance na postup do osmifinále. Naopak německý mistr své účinkování nejen v LM, ale i v pohárech celkově končí, z posledního místa v tabulce už se neodpoutá.

AS Řím uhrálo cenný bod na hřišti Sportingu

Sporting Lisabon a AS Řím se rozešly smírně. Na lisabonském stánku Estádio José Alvelade viděli diváci čtyři góly, avšak ani jeden z nich nebyl vítězný. AS Řím si díky bodu udrželo druhou postupovou pozici ve skupině F, Sporting zůstal třetí.

Steaua doma nestačila na Sevillu

Steaua Bukurešť podlehla doma Seville a je na pokraji vyřazení nejen z Ligy Mistrů, ale i z evropských pohárů vůbec. Hosté naopak v poklidu kráčejí za postupem do vyřazovací fáze po boku Arsenalu.

Manchester United přejel Dynamo a postupuje

V rámci skupiny F se ve středu hrál zápas Manchesteru United s ukrajinským Dynamem Kyjev. Manchester doma svého soupeře jasně přehrál a nedal Dynamu nejmenší šanci. Po brankách Piquého, Téveze, Rooneyho a Ronalda vyhrál slavný anglický velkoklub 4:0 a postupuje mezi nejlepších šestnáct týmů Ligy mistrů.

Slavia hrála bez branek s Arsenalem

Výborným výsledkem s aktuálním lídrem anglické Premier League se můžou pyšnit fotbalisté Slavie. V nezáživném duelu vybojovali cenný bod za remízu 0:0 a z části tak odčinili debakl 0:7 z prvního utkání proti tomuto soupeři.

Liga mistrů: souhrn středečních zápasů 4. kola

Liga mistrů zná první dva osmifinalisty a oba jsou z Anglie, vstupenku do osmifinále si s předstihem zajistil Manchester, který je po výhře 4:0 nad Dynamem Kyjev jediným týmem s plným počtem bodů, a také Arsenal, jemuž stačila remíza na Slavii. Blízko je po výhře nad Rangers Barcelona, vyřazen je po prohře v Lyonu Stuttgart, za postupem mají nakročeno také Inter, Fenerbahce a Sevilla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele