Komise sudích by přijala, pokud by rozhodčí Silného za atak na diváka nevyloučil

23.08.2021, 18:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Zajda

Tak mu tu červenou anulujte a je to, snadné.

Reagovat
Nizzie

A jsme zase u toho. Nehodnotím situaci. Ale ať rozhodčí rozhodne jakkoliv, vlastně to tak udělat může, ale nemusí. Jak pak v tom má být nějaký pořádek, když rozhodčí můžou ovlivňovat zápas tak silně. (vím, že toto zápas neovlivnilo a jde o docel specifickou situaci, ale poměry ve fotbale to vystihuje poměrně dobře)

Reagovat
Salfovic

Njn, ta šedivá zóna, kde si rozhodčí obhájí obě, zcela opačné, rozhodnutí, je ve fotbale strašně velká.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Axelrose

Neovlivnilo?

Však jim Zbrojovka v přesilovce dala branku, ne?

Vždyť si na to i stěžovali.

Reagovat
Nizzie

Aha, zápas jsem neviděl a vlastně článek dočetl až teď. Já se fakt nejdřív zarazil nad tím, že rozhodčí prostě má takovou moc ovlivnit fotbalový zápas. To je neuvěřitelné.

Reagovat
Axelrose

Jasný, taky někdy články nečtu úplně kompletně, případně vůbec.

Vím, je to špatně, ale život je boj

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Radek Voltr

proč pořádek? fotbal je jako život, se všim jtim bordelem, proto je tak populární.. jesli tak silně stojíš vo nudnej pořádek, tak sleduj volejbal, curling, vodní slalom a podobný srandy..

Reagovat
Nizzie

Fotbal je populární, protože každý podvádí, snaží se unfair vyzrát na soupeře (simulování, nátlak na rozhodčího, brečení, zákeřné fauly zezadu)? Všechno se to plně toleruje a baští to pivní násoskové z gauče. Emoce jsou v pořádku, do fotbalu patří, zákeřnosti a podvádění už ne. Nikde to není tak brutální, jak ve fotbale. A pravidla taky nejsou zrovna dobrá a hlavně jsou neuvěřitelně nejasná, kdy každý si to jedno pravidlo může vyložit po svém.

A jestli máš v životě bordel, tak je problém u Tebe, a měl bys ho řešit, ne na EF.

Reagovat
Radek Voltr

na první votázku jednoznačně - ano! tak vo mě nejde , obecně v lidský společnosti je bordel.. fotbal přesně odráží všechny ty lidský špatnůstky i dobrůtky.. hrdinství, patos, trapnost ba i čuráctví.. v tom se prostě každej najde..

Reagovat
dinss

Jako v tomhle má ale pravdu...

Reagovat
Nizzie

Jako takhle asi ano.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
h8_sfatto

dokud se hovadům bude říkat divák, tak se nic nezmění, hyperkorektnost

Reagovat
kilobyte

Podle mě to na červenou prostě nebylo. To už by mohli dávat červenou třeba i za resuscitaci (napadení).

Říct, že by akceptovali žlutou kartu, možná i bez trestu, je čistý alibismus. Ať klidně nedají rozhodčímu trest, protože se držel pravidel (i když nerozumně), ale proč neřeknou, že to byla jasná chyba.

Když pak nastane další taková situace, tak rozhodčí bude vědět, že si může písknout co chce.

Reagovat
jenage

Červená dle pravidel jasná, rozhodčí ani nemohl rozhodnout jinak, ale ten trenér je teda pěkný kripl, vždyť ten Silný mu mohl klidně zachránit život, stačí jeden kop do špatného místa a je zle, za mě jednal naprosto správně a spíš by se měl od klubu dočkat podpory.

Reagovat
Salfovic

Tak dle Příhody mohl.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
frank

Trestný čin Neposkytnutí pomoci podle §150 trestního zákoníku (trestní sazba až 2 léta) spáchá ten, „kdo osobě, která je v nebezpečí smrti nebo jeví vážné známky poruchy zdraví nebo jiného vážného onemocnění, neposkytne potřebnou pomoc, ač tak může učinit bez nebezpečí pro sebe nebo jiného“.

Hráč je hrdina, rozhodčímu chybí špetka citu. A ten vylízaný trenér by se měl minimálně hlasitě veřejně omluvit, když ne rezignovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele