Kopúnek: Nabídka z Baku mě oslovila

13.03.2014, 11:06
Aktuality
Jeho gól proti Taliansku si najmä slovenskí priaznivci budú pamätať navždy. Od MS 2010 obliekal dres Saturnu Moskovská oblasť, AS Bari a pôsobil aj v Slovane Bratislava. Teraz preladil cestovný mód na východ a zastal miesto v azerbajdžanskom futbale. Kamil Kopúnek sa upísal Ravanu Baku.

Ravan Baku je v tabuľke najvyššej azerbajdžanskej súťaže na predposlednom deviatom mieste so 17-bodovým ziskom. O vypadnutie sa nemusí obávať, keďže súťaž pred novou sezónou budú rozširovať. Kopúnek bol pred pár týždňami na skúške v poľskom Ruchu Chorzów, napokon sa angažmán pod vedením krajana Jána Kociana nestalo skutočnosťou.

"Takmer to aj bola hotová záležitosť, ale nezhodli sme sa na podmienkach. Presnejšie, klub trochu pozmenil to, na čom sme sa pôvodne dohodli. Nebolo to o chorobe. Aj mi to bolo ľúto, hlavne kvôli Janovi Kocianovi, ktorý je skvelý človek i tréner a spolupráca s ním by bola určite zaujímavá," povedal pre Denník Šport Kopúnek.

Záložník bude pôsobiť v Azerbajdžane do konca mája 2015. "Ponuka i plány Ravanu sú zaujímavé, oslovili ma," dodal pre Šport Kopúnek, ktorý po rozviazaní kontraktu so Slovanom bol voľným hráčom pol roka.

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník Šport

Komentáře (6)

Přidat komentář
Minister

ty si dopadol

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadol,nedopadol,peníze tam nebude mít špatné a stadiony jsou tam lepší než na Slovensku,ikdyž návštěvnost je tam špatná,Ravan má průměr 500 a ligový průměr 1600 je jen díky klubu Xazar Lankaran(6300) Dal sice pro Slovensko památný gól,ale nemyslím si,že by měl hrát s Hamšíkem za Neapol...

Reagovat
nemanja

sleduješ azerbajdžanskú ligu, keď o nej toľko vieš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,nesleduju samozřejmě.Jen jsem napsal fakta,která jsem si našel na netu,nevím jaká je kvalita ligy ve srovnání se slovenskou,ale v předminulé sezóně Neftči Baku postoupilo přes Apoel Nicosia do skupinové fáze EL,tam získalo 2 body za domácí remízu s Partizanem a za remízu na San Siru s Interem 2-2 a skončilo na 3.místě před Partizanem.Takže úplně špatné to tam nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

v minulé sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

za ten gol by mal mat sochu dozivotnu zmluvu aspon na slovensku za horibilny plat a cestne miesto prezidenta uz teraz v 30-tke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele