Král má namířeno do Schalke, klub potvrdil jednání

13.07.2022, 09:49
Aktuality
Alex Král (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (161)

Přidat komentář
Pablos

No docela risk svým způsobem ...jestli se výrazně neprosadí v Schalke tak po něm asi neštěkne už mimo ČR pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas..taky to tak vidím. V sobě to má. Podle mě jen potřebuje cítit, že mu trenér věří a je stabilní člen kádru. Schalke moc neznám, je šance, že bude základ?

Reagovat
Pablos

Taky nevím... ale jestli tam jde, aby nehrál základ... tak je to úplně na houby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dirtyfoxx420

Na DCM maji v zaklade Flicka. Back up Latza byl vecne zraneny a v tehle "konkurenci" bude asi nejlepsi volba Kral, tak ze si myslim, ze si hodne zahraje, nejhur se bude stridat s mladym Flickem.

Reagovat
Rudnevs

Urcite, dokonca by som zasiel dalej a povedal, ze bude hrat klucovu rolu. Zaloznika tohto formatu tam nemame.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Zas tak daleko bych nezachazel, ve Slavii a Teplicich hral dobre, ale jen ceska liga, pak sel do Spartaku, tezkej pruser.. to byla jen ruska liga. Pak si (ne)zakopal v Anglii, v repre byl taky prumernej a ted jde do nemecke bundesligy. Ja bych si nebyl jistej, ze ma 100% zaklad. Ale ano, urcite si zahraje vic jak ve WHU.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Klicovy bude, jestli si Terrode konecne uvedomi, ze muze davat goly i v 1 lize.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, jakej těžkej průser ve spartaku

odehrál všechny zápasy, byl tam moc chválenej a výborně hrál za repre v kvaldě o euro. Pak přišlo euro a už v přátelácích to nebylo ono, na euru ho odstřelili ale překvapivě ho i tak koupil west ham kde si nekop přes kapitána český repre a hráče anglický repre. Jako jasně je to velký zklamání že se vůbec neprosadil ale ty chytráci který z něj dělaj absolutního nekopa protože mu to holt nevyšlo v 7. klubu premier league (jakoby byl první a poslední co) mě fakt bavěj

Reagovat
Dirtyfoxx420

Ja z neho nedelam nekopa, je to vyborny hrac jen si myslim, ze nebude klicovy hrac Schalke, ani jineho tymu z 1. Bundesligy. A dobre, kdyz to pro Tebe v Rusku nebyl pruser (je to individualni) tak i tak, je to jen ruska liga. Neznamena to, ze z nej v Schalke bude dalsi Gustavo.

A klid, jen diskutujem, tak se hned nenervuj

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu, já z tvýho komentáře čet víc než tam bylo

ale na tý ruský lize si stojím, odehrál tam všechno, s klubem udělal i zajímavý výsledky, byl chválenej. Čísla neměl ale tak defenzivní záložník. A neřekl bych "jenom" ruská liga, před tím než začali tu posranou válku tak ta liga byla normál etablovaná v první desítce evropy se zajímavejma hráčema. Podobný jak kdyby šel do Holandska v tý době imo (dneska už logicky ne)

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jo? Ja mam za to, ze jsem nekde cetl, ze i nebyt valky, tak ho stejne chteli prodat. Ale nesleduju Krale a uz vubec ne ruskou ligu, tak ze se asi pletu. To je fuk, prispevek mel jinou pointu

Reagovat
smazaný uživatel

jes, však v poho, based jméno btw

Reagovat
Dirtyfoxx420

Nevim co je based, ale asi dik

Reagovat
Kmonda7

Vždyt když hrál posledních 20 min PL za WHU, tak po něm všichni spoluhráči řvali ''Kral''. Sem viděl přímí přenos a byl úplně marnej. Moyes ho postalvil na SOZ a Král vůbec nevěděl kam běhat. Největší sranda byla, jak na něj spoluhráči pokřikovali, kde se má pohybovat.

Reagovat
Rudnevs

Čo sledujem fans Schalke na Twitteri, tak sú všetci z Krála veľmi nadšení. Pre Schalke v súčasnej zlej (finančnej) situácii je parádny ťah, že si vôbec môžu dovoliť takého hráča.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Ja ale nerikam, ze nejsem rad. Lepsi 6ku nemame a ani si nemuzeme dovolit. Jen uklidnuju emoce, protoze si nemyslim, ze to bude takovej sajgon a muze se stat, ze se proste neprosadi.

Reagovat
Rudnevs

Taktiez fanusik Schalke? Som netusil. Je pravda, ze jeho prichod netreba precenovat, v momentalnej situacii sme stejne vsetci fans natolko broken, ze mame trust issues voci kazdemu prichodu Ale ciste na papieri velmi dobra praca od Schrödera. Nechcem nic zakriknut, ale mam pocit, ze zachrana by z toho mala byt, aj ked to nebude lahke.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jj, uz od dob Raula, Huntelaara, Farfana, Metzeldera a jinych. To byla jina parada nez ted.

Ja si myslim, ze klicem k zachrane bude zivotni sezona Terroda. Vime ze v 2 lize mu to tam pada, ale v prvni se nikdy neprosadil. A co si budem, nebyt jeho, tak i pristi sezonu kopem dvojku.

Reagovat
Rudnevs

Paradoxne uz vtedy zacali tie dlhy, ked Magath poprivadzal tychto hracov. Schalke sledujem uz dlho, vzdy ma k nim tahalo, ale naplno som zacal fandit az od cias, jak to zacalo byt zle.

Druholigove kluby to na Teroddeho vzdy postavia, ale potom po postupe to hraju defenzivnejsie a na viacej kariet. Terodde je klasicka deviatka, pomaly vymierajuci typ, ktoremu sa v ofenzivne hrajucich kluboch dari, ale v defenzivnych nie. Ono to neni ani tak jeho chyb, ze by v BL zrazu nefungoval, ale tie kluby to proste na neho nestavaju. Som zvedavy, ako to vymysli Schalke. Tiez vyzera, ze sa tento rok nebudeme spoliehat len na Simona a budeme hrat trochu inac (co je samozrejme asi nezbytne), ale zaroven dufam, ze stale bude hrat rolu a prelomi svoju prvoligovu smolu.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Taky se diky tomu prosadili v Evrope. Zacalo to byt zle, kvuli smelu v jadru klubu a neschodam s hraci, kteri odesli kolikrat zadarmo. Bohuzel, to se stava (viz. Problemy v Barce, Juve), s rozumnym vedenim se muze hrat za 5-10 let o titul a zase v Evrope

To mas asi pravdu, ale s tou soupiskou, i s temahle posilama to moc nadejne nevidim. Podle me tam neni nikdo, kdo by pridal nejakou pridanou hodnotu. Snad se semknou a ukopou udrzeni. Za to cinknou dalsi eura a postupne se vyhrabat k lepsim dnum. Jen si par let ais pockame

Reagovat
Rudnevs

Na Európu a podobne to nebude, ale podľa mňa by sa v pohode dala spraviť taká sezóna, akú mal túto sezónu Bochum, niečo podobné je zrejme aj cieľ a asi všetci by boli spokojní.

Ono nejake veľké individuality v tom tíme nie su, ale Schalke vlastne vždy bolo úspešné takto. Privádzali za drobné hráčov, ktorí tvorili tím. Či už to boli Eurofighters v ‘97 alebo tie roky po tom. Schröder si zaslúži veľkú poklonu, že hráčov dokáže kupovať po ich trhovú hodnotu. Neviem pokiaľ si pamätáš Heidelovu éru, tak ten kupoval väčšinou presne naopak - prepálený plat i cena za priemerákov.

Reagovat
c_core

Co ten Krauss, nehraje podobnou pozici?

Reagovat
Rudnevs

Krauß je skôr osmička, Král šestka. Môžu hrať spolu, zvlášť keď Kramer chce tuším 4-3-3.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Krauss není typická 6ka i když tam v Norimberku parkrat hral, asi univerzal. Hral i ve stredu zalohy a taky jako OZ.

Reagovat
eder

Pro pána krále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Král je mrtev, ať žíje König!

Reagovat
didosh

Reagovat
Salfovic

Ten už dávno nejezdí

Reagovat
Gedofrey

Škoda, byly tam zajímavější adresy. Jaké mohou mít v Schalke vůbec ambice po návratu do ligy?

Reagovat
erudovanyodbornik

No nvm, i když se Schalke akorat vratilo do BL, tak je to lepší adresa než Fenerbahce, historicky i než Lipsko.

Reagovat
Pablos

To s tím Lipskem nemůžeš ale myslet vážně... jako ano historicky ano, ale to asi není relevantní u hráče co si jde na rok kopnout mimo Rusko a zabojovat o to dostat se z té země, případně nastartovat znovu kariéru. Když by se mu dařilo v Lipsku tak je to asi obrovský win... kdyby se mu tam nedařilo, tak je to pořád lepší adresa, než kdyby se mu nedařilo v Schalke... tím si skoro zavírá dveře někam.

Reagovat
erudovanyodbornik

Tak pokud se neprosadí ani v současném Schalke tak se mu tím zavřou dveře zaslouženě. Pokud jo, tak má angažmá v týmu se velkým jménem a potenciálem se určitě na úroveň Lipska dostat.

Reagovat
verv

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bucky

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pablos

Tak jestli má Schalke potencál se na úroveň Lipska dostat... tak je Lipsko lepší adresa né ?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
erudovanyodbornik

No momentálně je, ale Schalke má větší historii , ještě pět let zpátky byli třetí nebo čtvrtí. Pokud se prosadí, podle mě nebude litovat že si nevybral Leipzig. Tyhle roční pobyty v druhé lize často klubům pomohou odrazit se k světlým zítřkům.

Reagovat
Cotton

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
srandamač

"...historicky i než Lipsko."

"To s tím Lipskem nemůžeš ale myslet vážně... jako ano historicky ano, ale..."

wtf the fuck?

Reagovat
Pablos

No wtf mi příjde zmiňovat nějákej historický zvuk, když se objektivně bere fotbalovej aktuální zvuk snad... to jste všichni natvrdlý dnes ?

Reagovat
Seydou Doumbia

zase v šalke má daleko větší šanci že bude hrát než v lajpcišu sice jím odešel nějaký hráč a ještě nějací odejdou, ale nepochybuju že přivedou další zvučné, talentované jména...to u šalke už moc nečekám

Reagovat
Pablos

S tím souhlasím, já spíš koukal takovým skeptickým pohledem, že pokud by se neprosadil v Lipsku pořádně tak to není žádná trága, díky tomu, že je to fotbalově lepší adresa momentálně a konkurence je větší, než jestli se mu to nepovede v Schalke. Viz. i ten WestHam ...nekopl si tam prakticky přesto měl nabídky z Bundesligy.

Reagovat
Seydou Doumbia

chápu jak to myslíš, lepší tým do životopisu a může tam více získat než ztratit z jistého uhlu pohledu...možná je ale čas aby se chopil šance, ukázal co v něm je a jel ol in v šalke a klidně se pokusil být jejich oporou...než se poněkud alibisticky schovávat v lepších týmech a čekat na zázrak

Reagovat
Pablos

Jo to s tebou souhlasím, já vlastně ani nevím proč zrovna u něj jsem se podíval na něj tímhle skeptickým pohledem... asi mu moc nedůvěřuji, ale když se nad tím zamyslím, tak v jeho situaci je Schalke dobrá volba.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Selänne

Do Lipska hlavně přišel Schlager, přes kterého by se Alex do sestavy určitě nepodíval.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Rudnevs

Najmä v Lipsku by nehral a v Schalke ano.

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
verv

Ambice pro tuhle sezónu je určitě udržení. A spolu s tím finanční stabilizace. To je odrazovej můstek pro postupnej návrat na pozice, kde byl klub dřív. A kam patří

Reagovat
Salfovic

Jak jsou na tom finančně bez Gazpromu ?

Reagovat
verv

Myslím, že odchod od Gazpromu by neměl být velkej problém. Okamžitě našli novýho sponzora (Vivawest). Mluvilo se o tom, že to bude jen do konce minulé sezóny, ale těžko říct, protože na novejch dresech jsou pořád. Do toho uzavřeli novou sponzorskou smlouvu na několik let s HRS, jejichž logo je teď na tréninkovým oblečení.

Tam je větší průser, co se týče financí, práce dřívějšího managementu. Nákupy hráčů za přemrštěný částky, jejich přeplácení a tomu neodpovídající výkonost a v neposlední řadě i odchody hráčů, za který by normálně dostali slušnej balík, po konci smluv. A do toho všeho ještě přišel covid a výpadek příjmů s tím spojenej, což zrovna Schlke s jejich fanouškovskou základnou postihlo hodně výrazně.

Reagovat
verv

Tak zrovna před chvílí oznámili jako hlavního sponzora MeinAuto.de s platností na 3 roky.

Reagovat
Rudnevs

Prave som to chcel napisat. Vivawest som mal rád a toho MeinAuto.de som sa trochu bál, aby to nevyzeralo na tom drese na štýl Herthy, ale nakoniec to spravili velmi pekne

Reagovat
Rezan

Schalke je výborný klub. Podle mě má Král slušnou šanci být v základu. Zatím asi nebudou mít velké ambice, ale postupně můžou být opět jeden z úspěšnějších německých klubů.

Reagovat
kecipep

Jednatřicetinásobný reprezentant

Reagovat
eder

Škoda, že se neprosadil u Hammers, mohla tam být malá česká enkláva jako kdysi u Reds...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam žádná enkláva nebude, se Součkem není Moyes spokojený, tak to vypadá, že půjde na hostování do Sparty jako backup za Krejčího.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Špatně, backup za Pavelku.

Reagovat
dinss

O šestej flek? To může zůstat ve WHU na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je hloupý... Součka naprosto zavařil v minulé sezóně a teď si s ním navíc pokazil vztah. Souček přitom je důvod proč Hammers jsou ještě v Premier League.

Reagovat
ondrasch77

Zaplať pánbůh, že to tak nedopadlo...

On už tam možná brzo nebude ani Suk, WHU koupili Flynna Downesa (od kterého si Moyes dost slibuje) a o Suka se zajímá Newcastle, AV a Everton...

Reagovat
JeséRodriguez

Já bych mu ten přestup třeba do Newcastlu nebo AV přál, oba zajímavě posílily, a myslím, že na tom budou i mnohem lépe v letošním ročníku, než WHU (kterej teda nemám vůbec rád).

Jen doufám, že tam teda nepůjde, po tom vyjádření na adresu Kuchty by teda neměl mít zájem posílit konkurenta, jestli to dobře chápu.

Reagovat
ondrasch77

Newcastle půjde určitě do první poloviny, dokonce si myslím, že bude v boji o poháry. AV by měla být taky v horní půlce.

Nevím, co Suk plácal kolem kuchtova přestupu...

Reagovat
JeséRodriguez

Jen něco ve stylu, že nemá rád, když někdo něco dokáže a pak se objeví jinde, obzvlášť u konkurence. To by ale nemohl prestupovat nikdo nikam skoro taky to tak vidím, na ty poháry bych si možná tipl spíš tu aston villu, ale uvidíme. Musím říct, že ty 2 týmy se mi zatím hodně líbí. To samé bych řekl i u Tottenhamu a Arsenalu, kterým na LM verim víc, než Chelsea a ManUtd

Reagovat
ondrasch77

Tak Suk není žádnej myslitel a jak píšeš, to by nemohl nikdo nikam...

Spurs sidokonce myslím, že letos budou hrát o titul, přiřadí se k LFC a MC. Conte je velkej frajer, Kane už nikam nepřestupuje, Sony má formu jak prase, už na jaře hráli super a skvěle doplnili kádr. Kulusewski, Bentacour, Richarlison, Perisič, Bissouma jsou posily jak hrom.

Chelsea se podle mého taky dostane do top5, moc neoslabili a přišel Sterling.

Arsenal taky docela dobře posiluje, ale moc jim nevěřím, ani věřit nechci.

Reagovat
JeséRodriguez

O titul nevím, ale vidím to klidně na 3. místo. A to i díky Contemu, skvělej trenér. Posily se mi taky moc líbí, a třeba to sedne i Lengletovi. Sterling je pro Chelsea skvělá posila, ale uvidíme, jak zvládnout vyřešit obranu. Už je potvrzen i Koulibaly, tak jsem to asi trochu přehnal a top4 dají.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně at hraje.. Jak vidíte šance Schalke na záchranu? Podle soupisky zatím nic moc..

Reagovat
zasranej malíř

Hlavně ať zas nekraluje na lavičce

Reagovat
Tromas

Vzhledem k tomu, že se neprosadil ve West Hamu a ty 2 dobré kluby z Bundesligy byly úrovni ještě výše než West Ham ten 3. klub, který měl zájem byla Hertha, která se udržela v Bundeslize až v baráži o udržení proti Hamburku, tak bych řekl, že Schalke je na podobné úrovni jako Hertha a šanci se prosadit má daleko větší v Schalke než v Lipsku, kde si myslím, že by se neprosadil, když se neprosadil ve West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Věta na 5 řádků..Solidní

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu chybí jenom pakliže.

Reagovat
smazaný uživatel

Věta o 5 slovech, kde nedokážeš ani použít interpunkci. Solidní

Reagovat
smazaný uživatel

I když nejspíš budeš parádní ementál, tak jsi krásně použil číslovku ve větě. Po dlouhé době správně napsáno 5 namísto 5ti. Solidní

Reagovat
smazaný uživatel

akorát, že jsem to zapsal špatně ty blbečku a to proto, že jdem záměrně kopíroval formát tvý věty.

Pět slov se zapisuje 5 slov.

Pěti slovech se správně zapisuje 5slovech... bez mezery.

Všude kde se píše u číslovek -ti se zapisuje bez mezery ty jelito.

A ty mi říkáš ementál a píšeš že konečně vidíš správný zápis i když je to špatně

Ó můj bože ty musíš bejt fakt jelito... a ještě se takhle veřejně zahambuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jó, takhle se střelit do nohy

Smaž si účet, to je jedinej způsob jak se vyhnout zahanbení.

Reagovat
Witcher

Běžte na chvíli do stínu

Reagovat
smazaný uživatel

Až se dosměješ a vyměníš si slipy, tak koukni do pravidel pravopisu. To, o čem ty mluvíš, platí pro číslovky, přídavná jména a příslovce (např. 12roční kluk čumí jak bagr). Každopádně, piš si jak chceš.. Mi je to vcelku u zádele..

Reagovat
smazaný uživatel

Do té své úvahy musíš zahnout, že by ho v Lipsku trénoval trenér, který si ho přivedl do Spartaku. Navíc v Lipsku mají poměrně mladý kádr plný nadějných hráčů, kteří by ho mohli motivovat a svou kvalitou posunout kupředu. Lipsko by bylo atraktivnější a zajímavější destinací, ale i Schalke je velká výzva.

Reagovat
Rambajstago

Neprosazení ve West Hamu bych taky bral s rezervou. Na jeho pozici hrál Souček s Ricem, kteří v drtivé většině zápasů hráli 90min, na lavičce poslední sezónu Noble. Takže byl až čtvrtá volba. Je pravda, že v pohárech něco málo odehrál a nebylo to ideální, v rezervě WH nevím jak hrál. Bez zápasove praxe vždycky budeš hrát hůř.

Reagovat
Imos

v rezervě snad vůbec nehrál ani ne?

Reagovat
Rambajstago

Nevím, viděl jsem někoho v diskuzích to zmiňovat, neověřoval jsem si to

Reagovat
Imos

Podle mě se rezervy ukazují na livesportu už

Reagovat
srandamač

Já vám říkám, tam bude za hvězdu a po sezóně bude vyhlášen hráčem roku. Restart kariéry jako prase. Kdo nevsadí na záchranu Schalke 04, okrádá rodinu.

Reagovat
skteel

Posílám barák na ovcu díky!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Rezan

beru tě za slovo, vybral jsem úspory a vsadil je na Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

tak za rok na viděnou, sejdeme se na ubytovně s ukrošema

Reagovat
Rezan

Reagovat
smazaný uživatel

Investicni plan na dnesni den: Home Credit -> 3x po sobě červená na kuličce -> sázka na Schalke! Konečně změním svůj život, mrtki!

Reagovat
Pablos

černá, nula, černá ...a je po snu

Reagovat
Gedofrey

Vždy vsadí vše, po první černé čauko

Reagovat
Pablos

jako správný gambler snad narychlo sežene ještě prachy na další točky

Reagovat
vacin

Nn musí počkat na dvě černý po sobě, po tom je sázka na červenou jistota

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.. raději to hodím do bendy a počkám si na třešně

Reagovat
Pablos

rozumná řeč

Reagovat
Werkrider

A titul kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je v případě Bundesligy trochu zbytečná otázka.

Reagovat
Pablos

jasnej Leverkusen

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
srandamač

Neasi, Schožek to potáhnou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

legenda WHU

Reagovat
Losinho

V sobě to má, ten hnůj co se na něj kydá, to je fakt smutný. Snad se tam prosadí.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Nuno čomes

Tak on dává svůj luxusní život a auta na sociální sítě ne? K tomu fotbalově loni velký špatný, co v této době plné internetového hejtu tedy lze očekávat?

Reagovat
doshcz

tak tady se kyda treba i na Schicka nebo Čecha, tak co bys cekal u nej

Reagovat
Pablos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kucka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

Reagovat
Spalovač šancí

Na ně se ale kydá zaslouženě ...

Reagovat
Witcher

Čech už ani není na tribuně

Reagovat
Infi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pony Slaystation

Leda hovno, ani ne one-season wonder. Nechápu, že dostává tolik pozornosti a už vůbec nechápu ty kluby, co o něj mají zájem...

Reagovat
king23

WFT ani ne one season? Možná v Česku, ale jaksi jsi "zapomněl" zmínti, že i v Rusku patřil k njlepším v lize. Jediný co je spojený jen s one season je jeho špatný rok ve West Hamu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Selänne

Reagovat
JeséRodriguez

Jestli má, nebo nemá, to se uvidí. Držím mu palce, už jen kvůli našemu nároďáku, kde by byl skvěle zdvojenej post DM/CM vedle Součka (Sadílek, Král). Každopádně mě fascinují komenty třeba na FB "jestli chce poznat dřinu, ať jde házet lopatou" to je ale snad obecně na všechny české fotbalisty...tyhle lidi asi vůbec netuší, co je profesionální fotbal za dřinu.

Reagovat
Maximm9

Ve Slavce byl dobry, ale u mnoha lidi si to posral tim odchodem do RUska kvuli prachum. Misto toho, aby sel rovnou do Nemecka, tak ve 21letech odesel do Ruska, kde se akorat zakopal.

A souhlasim s vetsinou, ze tohle bude jeho mozna posledni sance se uchytit nekde v jedne z vetsich lig.

Reagovat
ondrasch77

On se ale v Rusku nezakopal...., naopak byl jedním z lepších hráčů elitního klubu, proto se těšil zájmu klubů ze západu...

Reagovat
Pablos

Reagovat
pobody's nerfect

Určitě lepší než Lipsko. Tady má šanci se prosadit do základu. Pokud to nezvládne a zase bude marný, za rok k turkovi nebo zpátky k cinanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se daří

Jak tu bylo řečeno, pokud shoří i v Schalke tak už je to max na návrat do Česka, mě přijde celkem nemastný neslaný, že nemá vyloženě silnou stránku

Reagovat
PH8

Pokud ho nechají hrát, tak bude skvělý

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kucka

Nechte hrát Krále!

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke tam dost rotovalo sestavou ke konci, pokud zacne ted naplno a priprava se mu alespon trosku povede, tak hrat Bude a za me to je skvela sance. Ze Schalke se pujde dale mozna i lepe nez predtim ze Spartaku. Porad na to ma, doufam, ze se chyti. Uz Jen proto, ze je to jeden z hracu, co se neboji hrat.

Reagovat
IgorMičinec

Škoda, že Schalke hned sestup

Reagovat
Ingimir

nový Jirka Nemec

Reagovat
oli9

pro něj jedine dobře. On vlastně nemá co ztratit. A musím říct, že na ten hejt nominace poslední zápas za repre zvládl skvěle

Reagovat
dinss

Dneska jsem to taky četl. Ale je to sport.cz takže horší info než Vacek. Nicméně Rosa bude spokojenej. Hlavně, že je analýza.

Reagovat
r.mrazik

a to nechtej vedet,co nekteri rikaji o Mourkovi nebo dalsich...

Reagovat
kilobyte

Nejdříve si stěžuje, že mu trenér neřekl pokyny a pak si stěžuje, že hráli pořád stejný styl. To mi nějak nesedí.

Reagovat
Spalovač šancí

Zapomněl mu dát pokyn, že to má hrát stejně

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou to do sebe hezky zapadá-hrát měli pořád to samý, ale nevěděli co a jak. A to stálo kouče místo

Reagovat
Kaspar

Sport je nejak zpomaleny, Ruik to ma uz par dni

Reagovat
10adam

Když zmiňuješ Ruika…co je to zač? Normálně borec, který “píše”články stylem ctrl c + ctrl v?

Reagovat
Kaspar

Prijde mi to tak, ja tam chodim akorat kvuli tomu, ze ty premium clanky z isportu tam oni kopirujou

Reagovat
Tomasso9

Jako člověka však dánského kouče respektuje. „Je to charakter a můžete ho požádat o cokoli. Za své hráče by dal ruku do ohně," uzavřel De Laet, který v Antverpách působí od roku 2019.

Reagovat
salami

Podle me fakt ideal, konkurenci by nemel mit tak velkou, zacne znova, v kvalitni lizem atmosfera by mela bejt v klubu taky pozitivni. Na Lipsko v soucasnym rozpolozeni nemel a bylo by tam fakt velky riziko dalsi prosezeny sezony a to uz si dovolit nemuze, navrat do Cech po vzoru Kuchty bych taky bral jako chybnej krok smerem k budouci moznosti pusobeni v lepsich ligach.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá adresa. =)

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer ve Ferrari... Který na sobě přestal makat a myslel si, že mu to spadne do klína... Pohybové strašně nefotbalovy hráč, jenže tyto nedostatky vždy vyrovnávál bojovnosti. Ta tam teď není a proto to je hráč zralý na 2.ligu

Reagovat
db18

Serge před podpisem nové smlouvy.

Teď ještě pustit toho Lewu...

Reagovat
ACSeRw!n

co je pravdy na tom, ze Sane byl nabidnut Realu

Reagovat
db18

Prý to nabízel čistě agent... asi se mu nelíbí příchod Maného.

Real ho ale prý nechce, nejdřív chtějí prodávat...

Reagovat
ACSeRw!n

no prave ze Carlo rikal, ze posily uz nebudou.. pritom backup za Benze by to chtelo a pokud odejde Asensio, tak i to kridlo

Reagovat
db18

Prý by víc šancí měl dostat Hazard... a backup za Benzemu asi bude dělat Mayoral.

Reagovat
ACSeRw!n

vim no.. hruza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele