LaLiga - souhrn 13. kola: Real padl a přišel o vedení

04.11.2022, 22:54, aktualizováno 07.11.2022, 23:01
Komentáře a souhrny
Nemanja Gudelj (© AFP)
Barcelona naplnila úlohu favorita proti Almeríi a při rozlučce Gerarda Piquého se posunula na první místo. Protože navíc Real v pondělní dohrávce nestačil překvapivě na půdě Raya, katalánský celek na čele zůstal. Betis remizoval v derby se svým městským rivalem, padly přitom tři červené karty. Atlético Madrid hrálo proti Espanyolu většinu zápasu v početní převaze, přesto bere jenom bod za remízu 1:1. Girona minulý týden obrala madridského velikána a senzační bod potvrdila domácí výhrou proti Athleticu...

Rayo Vallecano - Real Madrid 3:2

07.11.2022 21:00

Góly: 5. Santi Comesaña, 44. Álvaro García, 67. Óscar Trejo (pen.) - 37. Luka Modrić (pen.), 41. Éder Militão

Vallecano ve 13. kole LaLigy nečekaně ovládlo madridskou bitvu, ve které zdolalo favorizovaný Real 3:2. Hrdinou domácích se stal v průběhu druhé půle díky opakované penaltě kapitán týmu Óscar Trejo. Jeho první pokus sice zneškodnil Thibaut Courtois, ten však v době kopu stál oběma nohama před brankovou čárou, a argentinský útočník tak dostal šanci na reparát. Ten úspěšně složil a zajistil svému celku tři body. Bílý balet tak musel po první ligové porážce v této sezoně definitivně přenechat první příčku v tabulce fotbalistům Barcelony.

Nedaleký výlet do jiné části hlavního města čekal mistrovský Real. Rayo se mohlo pyšnit čtyřzápasovou sérií bez porážky, proti slavnému Bílému baletu však logicky bylo outsiderem. Platilo to i přes citelné absence v kádru hostů. Ti totiž v předchozím kole s Gironou ztratili nejen dva body, ale také vykartovaného Toniho Kroose. K dispozici navíc nebyl Karim Benzema. O fyzický stav čerstvého držitele Zlatého míče měl starosti i kouč francouzského národního týmu Didier Deschamps.

Už v páté minutě domácí fotbalisté zaskočili favorita, když se po skákavé přihrávce od Frana Garcíi z levé strany k míči dostal Santi Comesaňa a překonal bezmocného Courtoise. Rayo bylo na hřišti lepším týmem, další větší šanci si však vytvořilo až ve 30. minutě po dalekonosné střele Isiho Palazóna, kterou ale vyrazil brankář hostů. Real Madrid se ovšem vrátil do hry po dvou rychlých gólech, když po faulu na Marca Asensia proměnil penaltu ve 37. minutě Luka Modrič a o čtyři minuty později z rohového kopu dokonal obrat Éder Militao. Ještě do přestávky ale bylo znovu srovnáno. Po šťastných odrazech ve vápně napálil zleva míč do sítě Álvaro García.

Fran García chtěl v 61. minutě korunovat svůj dobrý výkon gólem z dálky, jeho pokus ale mířil těsně nad břevno Courtoisovy branky. V 66. minutě kopalo Vallecano pokutový kop po hře rukou ze strany Daniho Carvajala, jeho exekuci na sebe vzal Trejo. Gólman Courtois jeho pokus sice zneškodnil, ale stál při tom před brankovou čarou, a kapitán domácích si tak mohl kopnout penaltu znovu a tentokrát se už nemýlil. V 90. minutě mohl alespoň bod pro Real urvat Rodrygo, po centru zleva však branku vysoko přestřelil.

Real Madrid tak poprvé v sezoně prohrál a přepustil první příčku Barceloně. V posledním kole před dlouhou reprezentační přestávkou přivítá 10. listopadu Cádiz. Doma bude tentýž den hrát i Vallecano, které vyzve Celtu Vigo.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sevilla FC 1:1

06.11.2022 21:00

Góly: 43. Jesús Navas (vl.) - 81. Nemanja Gudelj

Sevillské derby vítěze nepoznalo a oba soupeři si body jen dělí. Utkání hodně ovlivnila červená karta pro Montiela, ale nakonec jsme viděli ještě další dvě vyloučení. Na vlastní branku zkušeného Navase odpověděl pár minut před koncem Gudelj.

Sevillské derby možná nepatří mezi ta nejoceňovanější nebo nejdramatičtější derby v evropském kontextu, ale tentokrát bylo přeci jen trochu nevšední. Jako jasný favorit se jevil domácí Betis, kterému to šlape jak v lize, tak v pohárech. Sevillské FC naproti tomu tápe a zatím se nezdá, že by mu moc pomohla dokonce ani změna trenéra. Pro Sampaoliho bylo tohle utkání velkým testem jeho schopností.

Béticos začali mnohem lépe a po osmi minutách se málem dostali do vedení. Jejich radost ale dokonce dvakrát po sobě zhatila branková konstrukce za zády brankáře Bounoua. Další velkou šanci nevyužil ani Aitor Ruibal, který postupoval prakticky sám na brankáře hostí. Svou šanci měla i Sevilla, jenže Rafa Mir po obejití brankáře napálil jen prostor, kam se stihl vrátit González a vykopnul míč z brankové čáry.

Sevilla si ale zkomplikovala svou cestu sama. Ve 38. minutě totiž Montiel drsně fauloval Morena a vyfasoval od sudího rovnou červenou kartu! A aby bylo ještě hůř, tak ve 44. minutě si po Canalesově centru srazil míč do vlastní brány Jesus Navas!

Ani Betis ale neudržel nervy na uzdě. V nastavení se dal do fyzické konfrontace Nabil Fekir a byl sudím vyloučen. Posléze kopnul soupeře do kotníku Borja Iglesias a taky on se podíval do šaten o něco dřív.

Po hodině hry málem vyrovnal Lamela, jenže pálil těsně vedle. Kýženého srovnání se ale Sevilla přeci jen dočkala, když osm minut před koncem Rekik nahrál na Nemanju Gudelje a jeho nádherná dělovka zapadla přímo do brány! Gudelj pak ještě trefil břevno, ale Seville to už nepomohlo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - RCD Mallorca 0:2

06.11.2022 18:30

Góly: 32. Vedat Muriqi, 76. Amath Ndiaye

Na Estadi Ciutat de Valencia, se v nedělních podvečerních hodinách odehrál zápas mezi osmým Villarrealem a hosty z Baleárských ostrovů. A byli to právě oni, kdo se radoval z překvapivého vítězství 2:0 díky gólům Muriquiho a střádajícího Ndiayeho.

Velkým testem pro Quiqueho Setiéna, který svá úvodní dvě střetnutí na lavičce Žluté Ponorky prohrál, byl právě domácí duel s Mallorcou, ve kterém byl jeho tým favoritem a potřeboval zvítězit. Jenže hráči ve žlutém začali velmi špatně a už po půlhodině hry inkasovali.

Rodríguez předložil míč na pravou stranu Giovannimu Gonzálezovi, který jej s obtížemi stihl na hrací ploše a odcentroval na nikým nehlídaného Muriquiho. Kosovský ostrostřelec si s nabídnutou šancí poradil a z prvního doteku poslal míč do brány. Jeho ránu navíc z dosahu Rulliho ztečoval Albiol.

Na začátku druhé půle zahrával přímý kop Parejo, hostující brankář Rajković si s ní ale bez větších problémů poradil. Okolo sedmdesáté minuty se začali probouzet i domácí a hned z toho byly dvě velké příležitosti. Nejprve po přízemním centru z levé strany pálil z dobré pozice mimo branku Chukwueze, o chvíli později to zkoušel ten samý hráč, tentokrát jeho o poznání lepší rána trefila břevno.

O fungování pořekadla "nedáš - dostaneš” se pak přesvědčili domácí fotbalisté. Senegalský žolík Amath Ndiaye si na hranici velkého vápna zpracoval míč a parádním projektilem jej usměrnil do Rulliho svatyně. Další šance již utkání nepřineslo, Piráti si tak odvezli překvapivou výhru, naopak Villarreal se pod novým koučem nadále trápí.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 1:1

06.11.2022 16:15

Góly: 10. Hugo Guillamón (vl.) - 25. Samuel Lino

Do Baskicka přijela trápící se Valencia, která na vítězství čekala už čtyři zápasy. A nedočkala se ani proti domácímu Realu Sociedad, na vlastní gól Guillamóna sice dokázal odpovědět Brazilec Lino, obrat ve skóre se však nekonal, a tak zápas dospěl k remíze 1:1.

Utkání začalo ve velmi vysokém tempu a už po deseti minutách se poprvé měnilo skóre. Postaral se o to sice hostující záložník Guillamón, slavit však nemohl, míč si totiž nešťastně srazil do vlastní sítě, když se skluzem snažil zabránit nebezpečné přihrávce Illarramendiho do šestnáctky. Gruzínský brankář Mamardašvili byl bezmocný.

O chvíli později ocenil hlavní rozhodčí ostrý zákrok Elustonda žlutou kartou, po intervenci VARu ale své rozhodnutí přehodnotil a ukázal Španělovi ve službách Realu rovnou červenou.

A Los Che na zužitkování své přesilovky nečekali dlouho. V pětadvacáté minutě přiťuknul Gayá na hranici vápna míč Linovi, ten se nerozpakoval a vystřelil i přesto, že před sebou měl hradbu těl. Pomalá rána po zemi se nejspíše skryla domácímu brankáři a Valencia se mohla radovat z vyrovnání stavu.

Už za minutu si ale mohl celek ze San Sebastiánu vzít své vedení zpět. To by ale obrovskou šanci uvnitř šestnáctky nesměl spálit Méndez. A když na brankové čáře odklidil míč po hlavičce Sørlotha krásným zákrokem Cömert, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas přinesl hned v prvních minutách dvě velké šance, po nichž dvakrát zazvonila branková konstrukce. Nejdříve napálil Alexander Sørloth míč do břevna, poté se po standardní situaci Guillamóna opřel do míče André Almeida. Jeho střela ale orazítkovala pouze tyč.

Pak se hra uklidnila a ofenzivní aktivita lehce opadla. Míč na svých kopačkách drželi, i vlivem vyloučení, zejména Gattusovi svěřenci, k šancím to ale dlouho nevedlo. Jedinou slibnou měl v osmdesáté minutě Castillejo, bránu ale z bezprostřední blízkosti překopl. Nic zajímavého se ve zbylých deseti minutách už nestalo a soupeři se tak rozešli smírně.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 1:1

06.11.2022 14:00

Góly: 78. João Félix - 62. Sergi Darder

Krize Atlética, která se mimo jiné projevila dost výrazně i nečekaně rychlým koncem v Lize mistrů, pokračuje i na poli LaLigy. Dnes odpoledne se totiž Atlético doma protrápilo k pouhé remíze s Espanyolem a to i přesto, že mělo nad svým soupeřem více než hodinu hry dlouhou početní převahu.

Nad Simeoneho budoucností v Atléticu se stahují mračna a nejen španělská média už čile mluví o tom, že jeho éra končí. Smutně a neslavně, protože pozorovat současné Atlético opravdu představuje zmar a trápení. Do domácího utkání přitom Atlético vešlo dost aktivně a nenechávalo katalánskému zástupci moc volného prostoru.

Antoine Griezmann se během prvních deseti minut dvakrát odhodlal k ráně, který měla gólové parametry (mířila do brány). Faktem je, že hosté moc nestíhali tempo Atlética a jeho hráče zastavovali primárně za hranou pravidel. Například lob od Griezmanna na Moratu vypadal velmi nadějně, ale byl zastaven opět faulem. Sudí se k jeho potrestání neměl, ale vše si vynahradil ve 29. minutě. To opět fauloval Leandro Cabrera a tentokrát mu to už sudí všechno sečetl. Zkušeného univerzála vyloučil a poslal Espanyol do deseti.

Velký problém pro Colchoneros představovala přesnost. Do šancí se jeho hráči dostávali (jako třeba když dostal míč Llorente prakticky osamocen ve vápně), ale pak až nečekaně snadnou záležitost neproměnili. První poločas uzavřela akce Carrasca, který hledal centrem ve vápně Moratu, jenže ten nebyl dostatečně rychlý.

Viditelně nespokojený trenér Simeone do druhé půle vystřídal De Paula za Correu a ten se mohl jen pár minut poté zapsat mezi střelce. Jenže jeho ránu parádně zlikvidoval brankář Lecomte! A pak to bylo s domácími ještě horší. Oslabeným hostím vyšel jeden brejk, centrovaný míč vrátil hlavou do vápna Joselu a Sergi Darder nekompromisně zakončil - 1:0.

Atlético se ihned pokusilo srovnat, ale Giménez mířil hlavou nad. Griezmann zakončoval pár minut poté těsně vedle a úspěšný nebyl nejprve ani Félix. Portugalský mladík si ale vše vynahradil v 79. minutě, kdy si naběhl na Lemarovu průnikovou nahrávku za obranu a srovnal na konečných 1:1! V závěru jsme viděli mohutný tlak Colchoneros, ale neujala se ani jedna jeho šance, hostující obrana fungovala perfektně.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - UD Almería 2:0

05.11.2022 21:00

Góly: 48. Ousmane Dembélé, 62. Frenkie de Jong

Povinné tři body zapsala v utkání s Almerií Barcelona. Katalánci zvítězili na domácím Camp Nou 2:0 a zároveň se rozloučili s hráčskou kariérou stopera Gerarda Piquého. Robert Lewandowski tentokrát vyšel střelecky naprázdno a navíc neproměnil pokutový kop! Brankáře Fernanda překonali Ousmane Dembélé a Frenkie De Jong.

Loučení Gerarda Piquého, to byla hlavní náplň večerního utkání Barcelony s Almerií, ve kterém byli Blaugranas jednoznačným favoritem. Xavi svého bývalého spoluhráče nasadil od úvodní minuty a v 84. minutě mu dopřál potlesk zaplněného Camp Nou. Samotné utkání měla Barcelona pod svojí kontrolou.

Barca se mohla ujmout vedení po pár minutách, když sudí odpískal za hru rukou pokutový kop. K němu se postavil Robert Lewandowski a tentokrát fatálně selhal. Fernando zůstal na místě a jen sledoval jak polský kanonýr těsně míjí branku. Almería toho mohla využít ve 28. minutě, kdy postupoval sám na Ter Stegena Ramazani a německý brankář předvedl skvělý zákrok nohou.

Skóre se neměnilo ani pět minut před koncem prvního poločasu, kdy před Dembélém zívala prázdná branka, ale útočník Katalánců hlavičkoval jen do dobře postaveného brankáře.

Barcelona se dočkala vedení až krátce po změně stran. Pedriho pas si zpracoval Ousmane Dembélé a po jeho přízemní ráně se brankář Almeríe jen bezmocně ohlédl. V 62. minutě už to bylo 2:0. Fati nejprve zblízka Fernanda nepřekonal, ale balón rychle doběhl Frenkie De Jong a razantní dorážkou přiblížil Barcu třem bodům.

Domácí měli i řadu dalších šancí, ale žádnou z nich už se nepodařilo proměnit. V 84. minutě odešla ze hřiště klubová ikona Gerard Piqué a zaplněný Camp Nou to náležitě ocenil. Almería se ve zbytku zápasu snažila o kontaktní gól, ale ten jednoduše nepřišel.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - CA Osasuna 1:2

05.11.2022 18:30

Góly: 19. Iago Aspas - 8. Ezequiel Ávila, 28. Ezequiel Ávila

Ezequiel Ávila se stal ústřední postavou zápasu mezi domácí Celtou Vigo a Osasunou. Osmadvacetiletý rodák z argentinského Rosaria vstřelil obě branky svého celku a znepříjemnil tak domácí premiéru trenérovi Carlosovi Carvalhovi.

Celta Vigo vstupovala do utkání s novým trenérem Carlosem Carvalhem a očekávalo se, že tento impuls domácím pomůže k zisku tolik potřebných bodů. Nestalo se tak i proto, že Celta vstoupila do zápasu nejhůře jak mohla.

Osasuně stačilo osm minut, aby se na Balaídos ujala vedení. Ávila se na hranici pokutového území opřel do balónu a Marchesín se natahoval k tyči marně. Celta na povedenou střelu reagovala zvýšenou aktivitou a nejprve Galán přestřelil branku a krátce po něm dokonce srovnal na 1:1 Iago Aspas.

Opora domácího celku dostala přihrávku od Cerviho a po rychlé otočce nekompromisně zavěsila. Bohužel pro Celtu ani stav 1:1 neměl dlouhého trvání a Osasuna si vzala vedení zpátky. Ávila si tentokrát naskočil na centr Manua Sáncheze a i v tomto případě byl Marchesín bezmocný.

Diváci na Estadio Balaídos v tu chvíli ještě netušili, že se gólový příspěvek pro toto utkání vyčerpal. Druhý poločas byl sice bez gólů, ale o zajímavé momenty nebyla nouze. V 77. minutě VAR posuzoval případnou penaltu za hru rukou v podání Davida Garcíi a konečný verdikt byl pro Osasunu osvobozující.

Pět minut před koncem sahala Celta po vyrovnání, jenomže akrobatický Aspasův kop zlikvidoval Aitor. Hostující brankář si v poslední minutě zápasu připsal ještě jeden důležitý zásah, když vyrazil střelu Gonçala Paciêncii.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Elche CF 2:1

05.11.2022 16:15

Góly: 40. Javi Sánchez, 46. Roque Mesa - 63. Josan

Důležité tři body do tabulky získal Real Valladolid, když zdolal těsným výsledkem 2:1 poslední Elche. Domácí udeřili před koncem prvního poločasu a na začátku druhé půle. Hosté zvládli snížit, ale na body nedosáhli.

Souboj Valladolidu s Elche možná nepatřil mezi hlavní taháky kola, nicméně nabídl celkem slušnou podívanou. Oba celky vstoupily do utkání aktivně a výsledkem byly zahozené šance na obou stranách. Již ve druhé minutě fantasticky vychytal Gonzala Platu brankář Badía. Další možnost zahodil Valladolid ve 41. minutě, když Leónovu hlavičku vyškrábl Badía nad břevno.

Převaha domácích trvala a nakonec i vedla k vedoucímu gólu. Balón napříč vápnem doputoval k nohám Javiera Sáncheze a ten přízemní střelou otevřel střelecký účet.

Elche muselo dotahovat, ale začátek druhého dějství taktéž nezvládlo a Valladolid odskočil na rozdíl dvou branek. Plata opět odvedl skvělou práci a tentokrát jeho pobídku dopravil do sítě Roque Mesa.

Valladolid mohl vzápětí utkání definitivně rozhodnout třetí brankou, jenomže jak Plata, tak i Mesa nepřekonali pozorného Badíu. Elche si moc šancí nevypracovalo, přesto dokázalo utkání zdramatizovat kontaktní brankou. Z hranice šestnáctky se opřel do balónu Josan a Masip na to nedokázal zareagovat. Domácí ještě čekaly krušné chvíle, protože Elche cítilo šanci na bodový zisk, ale jakkoliv se snažili, Valladolid už si vedení vzít nenechal.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Cádiz CF 0:0

05.11.2022 14:00

Góly: -

Getafe se s Cádizem rozešlo doma bez branek a tedy smírně. I když mír v tomhle utkání nepanoval - v závěru jsme viděli tři červené karty!

Domácí chtěli sehrát s Cádizem pohodový duel, přeci jen jejich aktuální forma je jasně favorizovala. První dvě šance si ale na své konto připsali hosté z Cádizu. Především Sobrinova hlavička po centru, která zamířila jen těsně vedle, stála za to. Postupem času Getafe přeci jen hru trochu vyrovnalo a málem samo udeřilo.

Na zadní tyči se ocitl úplně osamocený Carles Aleñá a jeho hlavička překonala i brankáře Ledesmu, ale místo něj zaskočil jeden z jeho obránců a míč vykopl z brankové čáry! Jinak toho první půle zas tak moc nenabízela. Po změně stran se dvakrát pokoušel zakončit turecký útočník Enes Ünal, jenže mířil mimo.

Domácí brankář Soria, který nastoupil s kapitánskou páskou na ruce, musel likvidovat velkou šanci hostí až v 70. minutě. Sobrino se dostal do zakončení a jen parádní Soriův zákrok pomohl Getafe k udržení čistého konta. V závěru jsme ještě viděli tři červené karty!

Více informací k zápasu

Girona FC - Athletic Bilbao 2:1

04.11.2022 21:00

Góly: 67. David López, 75. Iván Martín - 78. Gorka Guruzeta

Gironští přivítali v páteční předehrávce třináctého kola LaLigy Lvy z Bilbaa a přestože byli outsidery, dokázali střetnutí opanovat. Prosadil se Lopéz a Martín, za hosty na konečných 2:1 snižoval Guruzeta.

Úvodní minuty nabídly velice pěknou ofenzivní podívanou. Lehce aktivnější byl klub z Katalánska, což dokumentovaly například nepřesné střely Gutiérreze a Fernándeze. Mnohem nebezpečnější se pak ukázala být standardní situace ze sedmnácté minuty. Tu zahrával Aleix García, který sice trefil zeď, ta však velice nepříjemně ztečovala míč na bránu a brankář Simón si poradil jen s velkými obtížemi.

Tempo zápasu v následujících minutách lehce opadlo, to ale neznemožnilo domácím vytvářet si další zajímavé šance. Gutierréz se dostal do skvělé pozice uvnitř šestnáctky, jeho střelu ale dokázala obrana Athletic Clubu zablokovat. Ke konci poločasu se k další dobré střele dostal Raúl García i tu však dokázal zlikvidovat brankář baskického celku.

Hned po startu druhé půle se do skvělé šance propracovali Michelovi svěřenci. Z úhlu pálil Toni Villa, Unai Simón byl ale opět připraven. Domácí ale byli za svou snahu nakonec přeci jen odměněni. V šedesáté osmé minutě rozehrál z pravé strany standardku opět García, tentokrát našel přesně hlavu na přední tyči číhajícího Lopéze a ten z bezprostřední blízkosti poslal míč pod břevno. Přestože si hostující gólman na balón ještě sáhl, mimo tři tyče jej dostat nedokázal a poprvé v zápase musel kapitulovat.

Ernesto Valverde udělal dvě změny a pokusil se své hráče nasměrovat k ofenzivnějšímu pojetí hry. To se jim ale proti zkonsolidované obraně Girony dlouho nedařilo. Z protiútoku naopak opět udeřili "Blanquivermells”. Nouze se změnila v ctnost když Bueno chtěl pouze odkopnout míč z dosahu hráčů Athleticu, čímž ale nechtěně poslal do samostatného úniku Ivána Martína, který pod tělem Simóna propasíroval míč do branky.

Celý stadion Montilivi byl v tu chvíli v laufu, to se ale změnilo už o pár minut později, kdy hosté vstřelili kontaktní branku. O tu se se postaral ranou pod víko Guruzeta, ke kterému propadl centr z pravé strany. A Bilbao začalo znovu utahovat šrouby. Do dobré pozice se o chvíli později dostal Nico Williams, branku ale, i za přispění bránících hráčů, minul. Favorit zápasu už druhý gól vstřelit nedokázal a z Girony si tak překvapivě odváži prohru 1:2.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
13
11
1
1
31 : 4
34
2
Real Madrid
13
10
2
1
31 : 13
32
3
Atlético Madrid
13
7
3
3
21 : 13
24
4
Real Betis
13
7
3
3
17 : 9
24
5
CA Osasuna
13
7
2
4
15 : 12
23
6
Real Sociedad
13
7
2
4
17 : 16
23
7
Athletic Bilbao
13
6
3
4
21 : 14
21
8
Rayo Vallecano
13
6
3
4
20 : 16
21
9
Villarreal CF
13
5
3
5
14 : 10
18
10
Real Valladolid
13
5
2
6
13 : 18
17
11
Valencia CF
13
4
4
5
19 : 15
16
12
RCD Mallorca
13
4
4
5
12 : 13
16
13
Getafe CF
13
3
5
5
12 : 19
14
14
Girona FC
13
3
4
6
18 : 21
13
15
UD Almería
13
4
1
8
15 : 22
13
16
Espanyol Barcelona
13
2
6
5
16 : 21
12
17
Sevilla FC
13
2
5
6
12 : 20
11
18
Celta Vigo
13
3
2
8
14 : 26
11
19
Cádiz CF
13
2
5
6
8 : 24
11
20
Elche CF
13
0
4
9
9 : 29
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Girona a Almería velmi příjemné oživení ligy, kdyby se udržely na úkor Cádizu a Elche, vůbec bych se nezlobil.

Reagovat
Rattlesnake

mančafty z chvostu tabulky, kteří chtějí hrát fotbal dělají la ligu la ligou.

Reagovat
Israha

Girona se tak prezentovala už při předchozí štaci v LL, ale u Almeríe mě to celkem překvapuje.

Reagovat
Phillipinho

Naprostej souhlas. Zabavny tymy se spoustou kvalitnich hracu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Elliasson

Gironu si přeji v Evropě.

Reagovat
Diskostu

Barca zas čisté konto to je neskutočne ...

Reagovat
santini

Ale co dnes zahodili, to sa len tak nevidí

Reagovat
LAM

2:0, ale mělo to bejt tak 10. Velmi pěkná hra, ale koncovka děsivá.Jinak ale 11 čistý konto v lize

Dembele si nejdřív zahraje na Messiho, aby to pak zase v další akci úplně deje...

Ferran,Lewa,Dembele je asi teď ideální útočný trio.

A hlavně díky Gery za všechno. 14 let 8 titulů v lize 3 LM a mnoho dalších

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
MadMrJacky

Siempr3

Reagovat
2miguel1

Pique! Odišlo kus detstva ďakujem..

Reagovat
smazaný uživatel

tiež to tak beriem

Reagovat
Pinturicchio

Respekt, vynikající stoper. Další odchod, díky kterému jsem starší o 10 let.

Reagovat
Switchback

je to v pejči

Reagovat
sensei25

Mna napadlo ci ukoncenie Poqueho nie je sucast planu pre navrat Messiho.Predsa len sa nemuseli tito dvaja.Hm?

Reagovat
LeonardoUžoa

Já teda nevím, ale návrat Messiho by byla prostě brzda. Barcelona se pustila do doby po Messim a tak by to mělo zůstat.

Reagovat
sensei25

Zdielam tvoj nazor.Len komentujem veci o ktorych sa pise.(aj ked tomu neverim)

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rssa

To nejspíše ne, Messi se dle mého už nevrátí.

Každopádně nikdy jsem neslyšel, že by se nemuseli. Jsou stejný ročník, hráli spolu od dětství, vždy byli přátelé. Jistě, ne jako Piqenbauer s Cescem nebo Leo s Suarezem, ale normální přátelé.

Reagovat
Reggie

vidím to stejně.

Reagovat
LAM

Jinak včera přes 92000 lidí na Almerii

Reagovat
vagneris

Na Almerii tam ale nikdo nešel.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
madridcan

Naposledy sa to stalo s Frankfurtom keď na Barcelonu nikto neišiel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Visca el barca

Grande Pique Ještě Bus a končí krásná etapa a nádherné vzpomínky na školní věk, kdy se buď koukalo na fotbal a nebo dělali turnaje ve fifě. Díky za vše.

Reagovat
zasranej malíř

Rayo naprosto zaslouženě, katastrofální výkon od všech dnes

Reagovat
Kokesh

Přizdisráčství od Carla...další zápas, kde hrajeme roztáhlý na 60m, každá linie 20m od sebe...to je fakt vražda a ani se nedivím, že nejsme schopni hrát s nikým na nulu. Jasný, s Karimem se to hrát dalo, takhle ale ne...

Reagovat
REPLIKATOR

Real se dozvěděl soupeře v LM a už je po nich

Reagovat
patas92

Hezky Rayo. Tak hlavně to zítra neposrat s Osasunou

Reagovat
Diskostu

Neni sa čoho báť Barca gól nedostane a Lewa tam niečo šupne Easy Win...

Reagovat
patas92

Reagovat
Diskostu

Prečo ma to neprekvapuje ? ten team je na dne ako som písal odhliadnuc od toho že Real ma deravú defenzívu je hlavne útok tragicky a nemá šancu konkurovať Kataláncom, Barcelona si znimi pekne vytrela prdel a už ani nikto nevie že nejaké El Clasiko bolo...

Reagovat
CHONG

Čím si s námi Barcelona vytřela prdel, průběžným vedením o dva body, prohrou v EC nebo vypadnutím z LM?

Reagovat
madridcan

,,Barcelona si znimi pekne vytrela prdel a už ani nikto nevie že nejaké El Clasiko bolo"

Netreba sa v tom rýpať. Minimalne jeden človek si spomína, že El Clasico bolo

Reagovat
misinho7

zbytocne reagujes na jeho kktiny

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Israha

To dlouho nepamatuju, aby doslova VŠICHNI hráči Realu podali v zápase špatné až příšerné výkony. Tam regulérně nikdo nepřinesl žádnou kvalitu (no, možná bych mohl být hodný na Asensia, ale to byl taky ten příslovečný jednooký). S tadytím ať s tím Cádizem ve čtvrtek radši ani nehrajou, pošlou tam Castillu a rovnou si odjedou na repre srazy, evidentně už všichni myslí jenom na MS a že je potřeba hrát o každý bod v lize, to jim je ukradené.

Reagovat
Mishko

Ten tím potrebuje nutne prerotovať, nie náhodou je posledné zápasy najlepším hráčom Asensio

Reagovat
Israha

No ale z náhradníků krom Asensia něco smysluplného hraje jen Rüdiger a ten je zraněný. Camavinga průměr, Lucas průměr, Ceballos průměr, Nacho není v tempu, o panácích typu Hazarda a Mariana radši nemluvím...

Reagovat
technecium

Uz se to sype, bude to jak sezóna 14/15 pod Carlem

Reagovat
Kokesh

Prý se to opakovalo kvůli Carvajalovi, né kvůli postavení gólmana...

Reagovat
pantondavo

Je to docela jedno, obojí bylo proti pravidlů, byť u Thiba to byly milimetry, Carvajal dva kroky.

Reagovat
Diskostu

To bola otázka času s takouto hrou Real vyhrávať nebude ,to len zaslepený mentaly tu onanovali nad výsledkami zo začiatku a EC.. Chaotická obrana Nekvalitný Útok Ti mladý Brazílčania su dobrý ked sa hra do otvorenej obrany inak su neškodný...Benzema zranený a aj keď hral tak to nebol ten z minulej sezóne asi mindráky z Lewandowskeho...Mariano to je snáď Nonsens čo ten tam vlastne robi aj ako maskot by bol zly...Aj záloha nekreatívna pokiaľ nemá Modrič tak nikto nič nevytvorí.

Reagovat
Banikovec7

Jako tradičně vše přesně řečeno

Reagovat
Mateo16

Carlova klasika utavi svojich 13 hracov a potom ze nema lavicku na striedanie

Ak Edenovi nedoveruje ok , ale ty vole to ako pracuje s kadrom nie je o ziadnom Edenovi to je rok co rok.

Reagovat
Salfovic

No co, tak holt letos vyhraje Real jen LM.

Reagovat
fsada

To se říká, to se teprve uvidí.. Na vítěze Lm letos vidím Bayern Mnichov a nebo Manchester City

Reagovat
madridcan

Stevie Wonder prvá veta, Ray Charles druhá

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
LAM

Paráda od Raya

Teď vyhrát na Osasuně, což bude dost těžký. Letos hraje velmi dobře.

Reagovat
wyqinac

my jsme teda byli hrozny, ale rozhodne bych nesnizoval vykon Raya, ktery podle me hralo fakt dost dobre, konec koncu jsou ted 3 body od tretiho mista a s velkou ctyrkou (Real, Atletico, Sevilla, Barcelona) maji 8 bodu a zadnou prohru..

Reagovat
Phillipinho

Jednoznacne. Tohle byl vykon na urovni TOP tymu. Real byl trochu vlaznej, ale proste a jednoduse byli slabsi v soubojich...

Reagovat
noustres

To je furt nějaká krize v Barceloně a podívej.

Reagovat
pantondavo

Tohle Rayo by dalo Barce šestku

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej dvakrát, přijde misinho a vypočítá ti, že:

Bez prohry v LM (oh wait), první místo v lize bez prohry (oh wait), hráči v top stavu (Valverde, Modrič a...? oh wait) atd. Prostě geniální forma nezničitelného týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele