LaLiga - souhrn 14. kola: Real Madrid stíhá Barcelonu

08.11.2022, 20:55, aktualizováno 10.11.2022, 23:31
Komentáře a souhrny
Oslavy hráčů Realu Madrid (© AFP)
Real Madrid si poradil s Cádizem a na vedoucí Barcelonu, která navzdory brzkému inkasovanému gólu a vyloučení Roberta Lewandowského vyhrála v Pamploně, ztrácí dva body. Real Sociedad vyhrál nad dvojnásobně oslabenou Sevillou a posunul se na třetí místo. Tři body má rovněž Athletic, naopak zaváhaly Atlético a Real Betis...

Real Madrid - Cádiz CF 2:1

10.11.2022 21:30

Góly: 40. Éder Militão, 70. Toni Kroos - 82. Lucas

Real Madrid zvítězil na domácí půdě proti Cádizu 2:1 a ve 14. kole LaLigy si spravil chuť po předchozí blamáži s Vallecanem. Rozhodujícím se stal moment ze 70. minuty, kdy se z voleje prosadil Toni Kroos, jenž v letošním ročníku skóroval vůbec poprvé. Bílý balet tak prodloužil pozoruhodnou sérii čtvrtečních ligových střetnutí, z nichž od prosince 1995 žádné neprohrál.

Fotbalisté madridského celku předvedli v posledním kole jeden z nejhorších výkonů pod Carlem Ancelottim, když klopýtli na půdě Vallecana 2:3. Touto porážkou mimo jiné Bílý balet ztratil pozici lídra tabulky, kam se nemohl vrátit ani při případné výhře proti Cádizu. Na první pohled se zdál být triumf nad Las Piratas jako jednoduchý úkol, jelikož hosté uvízli na předposlední příčce. S Realem ovšem v posledních dvou vzájemných duelech neprohráli, přičemž naposledy se jim to přihodilo v roce 2006.

A ani tentokrát nezačali hosté vůbec špatně. Po 11 minutách se odhodlal k dalekosáhlé ráně z 33 metrů Alfonso Espino. Rána z hloubi pole dokonce doletěla až na břevno. Bílý balet začal postupem času tlačit na pilu, přičemž zajímavou příležitost měl na kopačce zkušený Luka Modrič, jehož střílený centr zaměstnal Juliena Ledesmu. Favorit slavil až pět minut před pauzou, kdy vyslal ukázkový vzdušný balon Kroos. Německý středopolař vybídl ke skórování neobsazeného Édera Milítaa, který svou hlavičkou uklidil míč přesně k pravé tyči.

Povzbuzení Los Blancos pokračovali v dominanci i po změně stran, když svému soupeři prakticky nepůjčovali balon. Ovšem když už ho hosté uzmuli, neváhali zaútočit. Ve slibné pozici se tak po chybě domácí obrany objevil Rubén Sabrino, jehož pokus zmařil spolehlivým zákrokem Thibaut Courtois. Záhy přispěchal s odpovědí Federico Valverde, kterého ale pro změnu zastavil včasný blok obránce. V 70. minutě ukázal pohotové zakončení z voleje špílmachr Kroos, proti jehož ráně k pravé tyči neměl Ledesma nárok a podruhé inkasoval. Jeho kolega ze středové řady Modrič naopak v koncovce trestuhodně selhal, když netrefil odkrytou síť. Utkání ještě zdramatizoval v 82. minutě Lucas Pérez, který se prosadil po sérii dorážek, vyrovnání se ale hosté nedočkali.

Real Madrid navzdory předchozímu zaváhání zvládl poslední domácí duel letošního roku. Do ligové akce se oba celky kvůli nadcházejícímu mistrovství světa vrátí až na konci prosince.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Betis 3:0

10.11.2022 20:00

Góly: 63. André Almeida, 81. Hugo Guillamón (pen.), 90+3. Justin Kluivert

Jak to dlouho vypadalo na opatrnou až nudnou podívanou, tak posledních 30 minut muselo bavit. Béticos šli do oslabení po vyloučení Gonzáleze a Valencia jim na oplátku věnovala rovnou tři góly!

Valencia sice dnes večer měla výhodu domácího prostředí, ale momentální forma na její straně rozhodně nebyla. Lepší formu si totiž hýčkali hosté ze Sevilly. První minuty se nesly v hodně opatrném duchu, ani jeden z týmů nehodlal udělat chybu. Valencia postupem času přeci jen začala hrát mírně aktivněji, ale často jí podrážela nohy neschopnost vyhnout se ofsajdu.

Na první větší šanci jsme čekali více než třicet minut a dodala ji právě Valencia. Jmenovitě mladý talent a někdejší hráč Arsenalu Yunus Musah, který se uvolnil kousek za vápnem a tvrdě vypálil. Mířil nakonec jen do tyče, od níž se míč odrazil zpátky do hřiště. Následně poté si svou první šanci vypracovali i hosté ze Sevilly. Juan Cruz dostal míč ve vápně a placírkou trochu vystrašil brankáře Mamardašviliho, který jen tak tak udržel míč před brankovou čarou.

Hráči Los Che výborně dostupovali svého soka a tím mu znemožňovali tradiční rychlou kombinační hru. Když už se hosté odhodlali vystřelit, hned byl u nich někdo z domácích, kdo jim to dost ztížil. A pak si hosté sami zkomplikovali cestu za body. V 61. minutě totiž dostal za faul na Dura žlutou Edgar González a protože už jednu měl, musel ze hry.

A Valencia prakticky ihned trestala. Hned z následné standardní situace si totiž postavil míč André Almeida a pravačkou ho zakroutil přímo k tyči! Brankář Silva se jen ohlédl.

Definitivní rozhodnutí znamenala až závěrečná desetiminutovka. Na jejím začátku se ve vápně nechal faulovat otáčející se Justin Kluivert a sudí Ortiz měl o penaltě jasno. Odpovědného úkolu se zhostil Hugo Guillamón a vedl si přesvědčivě. Hořký konec pro Béticos pak přineslo nastavení, v němž si bek Gayá poradil s průnikovou nahrávkou na rozeběhnutého Justina Kluiverta a ten si poradil i s brankářem Slivou, jehož obstřelil - 3:0.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Celta Vigo 0:0

10.11.2022 19:00

Góly: -

V posledním hracím dni španělské nejvyšší soutěže před reprezentační přestávkou se na Vallecas představila předposlední Celta Vigo. Zápas bez větších příležitostí dospěl k bezbrankové remíze.

Perézovi svěřenci se vezli na vlně skvělých výsledků. Ve třech předchozích zápasech zvítězili a formu chtěli potvrdit i proti tápající Celtě, která naopak nevyhrála od druhého října. Zápas se od prvních minut neodehrával v příliš vysokém tempu a nadějných šancí bylo pomálu.

O jednu takovou se postaral Falcao v desáté minutě, když hlavičkoval z dobré pozice těsně vedle branky Marchesína, jeho zakončení ale předcházel ofsajd. O vzruch se poté postaral pár minut před koncem první půle García, který po velmi nepřesné rozehrávce hostí ve snaze ukořistit míč zajel ostře do argentinského gólmana ve službách Los Celestes a vysloužil si žluté napomenutí.

Ani po změně stran to žádná hitparáda pro oko nezaujatého fanouška nebyla. Za zmínku stojí pouze akce ze sedmasedmdesáté minuty. Po centru z levé strany se k hlavičce z malého vápna dostal Camello, dobrý zákrok však opět předvedl Augustín Marchesín.

A tak zápas bez většího napětí dospěl ke svému konci. Hosté z Vigy se tak mohou těšit z toho, že se dostali ze sestupového pásma, naopak Pucelanos se i přes remízu drží před dlouhou pauzou na skvělém osmém místě.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Atlético Madrid 1:0

09.11.2022 21:30

Góly: 16. Vedat Muriqi

Atléticu opět zbyly oči pro pláč a jeho tristní výkony pokračují. Dnes večer madridský celek padl na půdě Mallorky, které stačila jediná branka Vedata Muriqiho.

Atlético Madrid potřebovalo dát jasnou odpověď na poslední neuspokojivé výsledky a mělo k tomu zdánlivě snadného soupeře. Přece jen, s hráči jako Griezmann, Morata, Carrasco nebo Llorente si Atlético brousilo zuby na snadné tři body, které by v současné době byly velmi potřebné. V prvních minutách to byl spíš boj o střed hřiště a vítězně z něj vycházeli právě Colchoneros.

Jenže co jim to bylo platné, když jako první udeřili domácí! V 16. minutě vypálil z velké dálky Antonio Sánchez a brankář Oblak jeho ránu vyrazil jen před sebe. Tím otevřel cestu ke snadnému gólu pro útočníka Vedata Muriqiho, jenž byl dostatečně pozorný.

Atléticu se málem povedlo rychle srovnat, když po pěti minutách pálil přesně Álvaro Morata. Jenže jeho radost trvala pouze krátce, protože VAR odhalil, že Morata skóroval z ofsajdové pozice. Systém nákopů Atlética nikam nevedl a po herní stránce předváděl favorit z Madridu dost nepřesností bez nápadu.

Ani po změně stran se mu nezačalo dařit lépe a to ještě v 51. minutě přežil šanci Muriqiho, jenž hlavičkoval centr od Jaumeho Costy nad bránu. Pak se ke slovu znovu dostal Álvaro Morata, proti němuž musel vytáhnout parádní zákrok brankář Rajković. Až ke konci zápasu začalo Atlético tlačit. Nejdřív prodloužil bránící hráč na přední tyči balón na zcela volného Moratu, který v pádu hlavičkoval, a Predrag Rajković stačil zakročit těsně před brankovou čarou! A v samém závěru ještě Rajković zasáhl proti Moratově zakončení ve skluzu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:1

09.11.2022 20:00

Góly: 64. Benjamin Lecomte (vl.)

Na dostřel evropským pohárům zůstává Villarreal. Žlutá ponorka zvládla nesmírně těžké utkání na Espanyolu, které rozhodla jediná branka. O ni se v 65. minutě postaral do vlastní sítě brankář Benjamin Lecomte, ovšem velký podíl na tom všem měl zakončující Dani Parejo.

Villarreal začal v Katalánsku aktivně a po čtvrthodině hry vychytal Lecomte v dobré šanci Pinu. Zahanbit se nenechal ani Espanyol, ale oběma celkům scházela větší kvalita ve finální fázi. Tak jako tak remíza 0:0 průběhu utkání neslušela.

Do druhého poločasu se vstupovalo beze změn a bohužel tempo hry trochu opadlo. Jediná branka zápasu nakonec padla v 65. minutě a "zařídil" ji vlastním gólem Benjamin Leomte. Hostující hráči nejprve orazítkovali vzdálenější tyč a poté, co se balón odrazil zpátky, zakončoval z ostrého úhlu Dani Parejo, načež si Lecomte srazil kulatý nesmysl do vlastní branky.

Vedoucí gól měl hru rozpohybovat a přeci jen vyvinout větší iniciativu ze strany domácích. Deset minut před koncem si Espanyol vytvořil dobrou možnost a Bareho nebezpečnou střelu vyrazil Rulli. V 87. minutě šel brankář Villarrealu znovu do akce a tentokrát pohotově zareagoval na Calerův pokus. Snaha Espanyolu o vyrovnání vyšla vniveč. Hosté přečkali i čtyřminutový nastavený čas a z Katalánska vezou plný počet bodů. Na druhé straně Espanyol zůstává v sestupovém ohrožení.

Více informací k zápasu

UD Almería - Getafe CF 1:0

09.11.2022 19:00

Góly: 26. Léo Baptistão

Almería má další body, dnes večer si totiž doma poradila s Getafe. Za výhru vděčí jednak čistému kontu a jednak střelci jediné branky, kterým se ve 27. minutě stal Léo Baptistão.

Almería chtěla setřást poslední prohru s Barcelonou a dnes počítala s výhodou domácího prostředí. Getafe navíc hraje jako na horské dráze a dnes se mohlo stát cokoli. Od prvních minut jsme viděli několik osobních střetů, primárně po sobě dost nevybíravě šli domácí stoper Ely a hostující útočník Ünal. Jinak bylo zajímavé, že se obě jedenáctky nepokoušely o příliš častou střelbu. Avšak první pokus na bránu skončil gólem.

Psala se 27. minuta, když se trochu překvapivě ujala vedení domácí Almería. Po rohovém kopu na přední tyč se do vzduchu pověsil zkušený kanonýr Léo Baptistão a přesnou hlavičkou nedal brankáři Soriovi šanci zasáhnout. A to bylo na dlouhý čas všechno.

Druhou půli začalo aktivněji Getafe, ale byl to spíš optický tlak, bez větších šancí. Sudí musel čelit domácímu náporu kvůli možné penaltě, ale nepovolil. Pak si Almería sama zkomplikovala situaci, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit obránce Ely. Getafe sice docílilo vyrovnání, jenže Ünal byl v době zakončení v jasném ofsajdu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 1:2

09.11.2022 19:00

Góly: 44. Rafael Mir - 20. Alexander Sørloth, 36. Brais Méndez

Fotbalisté Sevilly riskují, že se před blížícím se mistrovství světa, a tedy vynucenou přestávkou, ocitnou v sestupovém pásmu. Svěřenci trenéra Sampaoliho totiž opět prohráli a tentokrát si z Andalusie odvezl všechny body Real Sociedad. Domácí jim to výrazně usnadnili, když už v prvním poločase přišli o dva vyloučené hráče.

To se zas tak často nestává, aby domácí tým měl během úvodní půlhodiny dva vyloučené hráče. V rozmezí pouhých pěti minut byli vykázání z hrací plochy Ivan Rakitić a Tanguy Nianzou.

Na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána se střetli dva pohároví zástupci a favorit utkání byl těžko k pohledání. Forma byla spíše na straně Basků, nicméně Sevilla s nimi neprohrála od roku 2017.

Jenomže letošní sezona je pro Sevillu jeden velký horor a špatně se vyvíjelo i středeční utkání. Po čtvrthodině hry vyvrcholila série příležitostí Realu Sociedad ve vedoucí branku, když zamířil přesně do horní části branky Alexander Sorloth. Prakticky okamžitě mohli domácí vyrovnat, jenomže Isca vychytal Remiro. A následně bylo všechno jinak. Během pár minut Sevilla zkolabovala a už se zpátky do zápasu nedostala. Ve 29. minutě uviděl rovnou červenou kartu zkušený Ivan Rakitić a o pět minut později ho následoval Tanguy Nianzou. Real Sociedad početní převahu ihned využil a Braís Méndez zvýšil na 2:0.

Po centru Tellese hlavičkoval do sítě Rafael Mir a Sevilla se dostala na rozdíl jediné branky. Real Sociedad ale nezazmatkoval a utkání měl nadále pevně ve svých rukou. Baskové si byli dobře vědomi své převahy, ovšem žádný další gól se z jejich strany nekonal. Byla to určitě škoda a zápas spíše ztrácel tempo. Sevilla se sympaticky nevzdávala a čtvrthodinu před koncem vyslal varování hlavou Navas. V závěru zápasu se musel i činit Remiro, ale stav se nepohnul. Sevilla opět prohrála a po tomto kole se může ocitnout v sestupovém pásmu. Pokud jde o La Real, ten si pojistil pohárové příčky.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 1:2

08.11.2022 21:30

Góly: 6. David García - 48. Pedri, 85. Raphinha

Důležité tři body vyválčila na půdě Osasuny vedoucí Barcelona. Katalánci to ale neměli vůbec jednoduché, protože jednak rychle prohrávali po brance Davida Garcíi a především pak ztratili vyloučeného Roberta Lewandowského. Ani to však Barcelonu nezastavilo a po brankách Pedriho s Raphinhou následoval obrat.

Osasuna zaskočila Katalánce hned v úvodu zápasu rychlou brankou. Do centru Ávily od rohového praporku se natlačil David García a hlavou uklidil balón k tyči. Barcelona sice reklamovala útočný faul, nicméně VAR žádný prohřešek proti pravidlům neshledal. Hosté museli dotahovat a ve 25. minutě na sebe poprvé upozornil Lewandowski, když technickou střelou donutil k zásahu Fernándeze.

Mnohem výrazněji a především negativně se Lewandowski zapsal ve 31. minutě. Polský útočník ve výskoku trefil loktem do oblasti krku a hlavy Davida Garcíu a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Takový průběh čekal jen málokdo, ze všeho nejméně pak příznivci Barcelony.

Domácí už tou dobou vedli a tak nemuseli nikam spěchat. První poločas skončil jejich těsným vedením, nicméně po změně stran bylo všechno jinak. Barcelona hned z kraje udeřila a i v oslabení srovnala na 1:1. Torres výborně sklepl přihrávku Alby a z druhé vlny Pedri napálil balón neomylně do sítě.

Osasuna se může spoléhat na služby Ezequiela Ávily, který hraje v dobré formě a v 69. minutě málem zaskočil Ter Stegena nepříjemně krouceným balónem. Německý brankář ho vyškrábl nad břevno. O deset minut později zase Kike García rozvlnil jen boční síť a na El Sadar se nadále hrálo nerozhodně 1:1.

Tento stav vydržel až do 85. minuty. Frenkie de Jong nádherně načechral balón na Brazilce Raphinhu a ten hlavou z dálky přehodil vyběhnutého Fernándeze. Situaci následně zkoumal VAR a žádné postavení mimo hru neodhalil, takže Barcelona i v oslabení dokonala obrat.

Los Rojillos ještě měli trochu času na případné vyrovnání a v nastavení měl skutečně na kopačce plichtu Moncayola, ale z vyložené pozice Ter Stegena nepřekonal. Na druhé straně přestřelil branku Fati a Barca už si vítězství vzít nenechala.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Valladolid 3:0

08.11.2022 20:00

Góly: 19. Gorka Guruzeta, 51. Gorka Guruzeta, 78. Dani Vivian

V posledním ligovém kole před dlouhou reprezentační pauzou hostil osmé Athletic mužstvo z Valladolidu. Po vcelku jasném průběhu se z vítězství radovali domácí, a to díky dvěma trefám Guruzety a jedné brance Viviana.

Zápas začal ve velmi svižném tempu a už ve třinácté minutě se k první gólové šanci dostal Guruzeta. Naskočil si na centr De Marcose a hlavičkoval těsně nad. Jak se ale později ukázalo, španělský forvard se teprve zastřeloval.

O pět minut později už totiž dokázal rozvlnit síť. K míči se dostal po přízemním centru z pravé strany a střelou první po zemi přinutil gólmana Masipa k obtížnému zákroku. Po něm se ale míč odrazil do volného prostoru, kde si jej Guruzeta opět našel a tentokrát jej nekompromisně uklidil do branky.

Další obrovskou šanci měli domácí o chvíli později. De Marcos ale, přestože byl úplně sám před bránou, naprosto selhal v zakončení a poslal míč mimo tři tyče. Prosadit se poté dokázali bratři Williamsové, Nico našel krásným centrem za obranu Iñakiho, který už neměl problém se zakončením, akci ale předcházel ofsajd.

V druhé půli domácí nepolevili, naopak, přidali další góly. V padesáté první minutě se o to postaral opět skvěle hrající Gorka Guruzeta. Vesga nejprve hraničním zákrokem získal míč a poté jej poslal do pokutového území, kde si s ním právě šestadvacetiletý odchovanec Athleticu dokázal poradit a i přes dva obránce jej poslal za záda Masipa.

To ale od Los Leones nebylo vše. Po standardní situaci, kterou v sedmdesáté deváté minutě rozehrával Muniain si na centrovaný míč nejvýše naskočil stoper Vivian a bylo definitivně vymalováno.

Pucelanos si tak z Bilbaa odváží porážku 0:3, Valverdeho svěřenci se naopak před pauzou vrátili na příčky zajišťující pro příští sezonu účast v evropských pohárech.

Více informací k zápasu

Elche CF - Girona FC 1:2

08.11.2022 19:00

Góly: 16. Pol Lirola - 39. Iván Martín, 66. Valentín Castellanos

Elche stále nedokázalo v sezoně ani jednou vyhrát a jeho čekání se teď výrazně prodlouží. V posledním kole před dlouhou pauzou vyhrazenou pro mistrovství světa v Kataru totiž Elche nestačilo na Gironu, ač se dostalo poměrně rychle do vedení.

Domácí přitom začali podvečerní utkání jasně lépe a aktivněji. Po čtyřech minutách pálil Collado, jenže trefil jen připraveného brankáře Gazzanigu. První zákrok si nedlouho po něm připsal i jeho protivník Badía. Domácí kapitán se vyšvihl proti zakončení Romeua, který po centru hlavičkoval pod víko. V 16. minutě už bylo v Elche veseleji. Colladovi se podařilo prostrčit míč na Pola Lirolu a mladý bek propálil brankáře Gazzanigu.

Téměř ihned poté mohlo být srovnáno, jenže Aleix García trefil z dobré šance jen tyč! Alespoň na pár chvil vyrovnal Romeu, jenže jeho hlavičce předcházel útočný faul, takže gól nemohl být uznán. Přesto se Girona ještě do konce první půle dočkala. Psala se 39. minuta, když García oslovil Villu. Jeho přetažený centr se dostal až k Ivánu Martínovi a střídající hráč na zadní tyči uklidil míč do sítě!

Elche během prvních minut druhého dějství několikrát střídalo, ale čerstvou krev do žil to pro něj neznamenalo. Gironě stačil jednoduchý náběh po straně a Martínez po něm našel nabíhajícího Valentína Castellanose. Na přední tyči si mladý hráč udělal prostor a z voleje propálil Badíu. V samém závěru ještě Romeu zakončil do břevna!

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
14
12
1
1
33 : 5
37
2
Real Madrid
14
11
2
1
33 : 14
35
3
Real Sociedad
14
8
2
4
19 : 17
26
4
Athletic Bilbao
14
7
3
4
24 : 14
24
5
Atlético Madrid
14
7
3
4
21 : 14
24
6
Real Betis
14
7
3
4
17 : 12
24
7
CA Osasuna
14
7
2
5
16 : 14
23
8
Rayo Vallecano
14
6
4
4
20 : 16
22
9
Villarreal CF
14
6
3
5
15 : 10
21
10
Valencia CF
14
5
4
5
22 : 15
19
11
RCD Mallorca
14
5
4
5
13 : 13
19
12
Real Valladolid
14
5
2
7
13 : 21
17
13
Girona FC
14
4
4
6
20 : 22
16
14
UD Almería
14
5
1
8
16 : 22
16
15
Getafe CF
14
3
5
6
12 : 20
14
16
Espanyol Barcelona
14
2
6
6
16 : 22
12
17
Celta Vigo
14
3
3
8
14 : 26
12
18
Sevilla FC
14
2
5
7
13 : 22
11
19
Cádiz CF
14
2
5
7
9 : 26
11
20
Elche CF
14
0
4
10
10 : 31
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (141)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Guruzeta = nový Aduriz? Možná přehnaný, ale je fakt dost gólovej...zatím necelých 40 min na 1 gól, to by šlo

Reagovat
Dr. Admess

Tak toto byl neskutečný obrat!

Visca el Barça!

Reagovat
patas92

Neumím si představit že ještě někdy prohrajem.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpecialOne

Pěkný gól Jen mi trochu vadí, že tam v nastavení byly dva půlminutové odkopy od brány, k tomu snad minutový roh a pak to odpíská v 93:55

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, Piqué mu o poločasu pořádně "promluvil" do duše. Hehe.

Reagovat
LAM

Tak tohle je mega výhra otočit v deseti na Osasuně při hodinový přesilovce. Raphinhův gól lahůdka.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
madridcan

Definícia mega výhry otočiť v desiatich na Osasune pri TAKMER hodinovej presilovke Osasuny

Reagovat
Pospovič

otočka pěkná, ale nevidím důvod pro porovnání.

Reagovat
madridcan

Iba titul

Reagovat
Pospovič

Tak v konečném důsledku, ta výhra může mít stejnou váhu, jako ta Realu v 2008

Reagovat
Banikovec7

Co na tom mění, že se to povedlo i někomu jinému před 100 lety? Ty máš svůj svět.

Reagovat
madridcan

Keď mi to píše Banikovec...

Reagovat
DonAndres

Tady vidím velký potenciál díky tvému přístupu. Nechceš to začít vyučovat? Nebo dělat referáty?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš to, on je jiný.

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

No, podle těch tvých častých mindráckých komentářů by šlo skoro až soudit, že máš měsíční příjmy menší, jak Bolův kabát v roce 2012.

Reagovat
madridcan

Že je zrazu späť a môže písať, tak môžeš súdiť, že si zaplatím internet a jemu ho vypli Úvaha hodná tvojmu nicku

Reagovat
Jordi Alba

Napsat prostě ano by bylo snazší.

Reagovat
madridcan

Nevyjadrovať sa vôbec by bolo lepšie zase pre teba

Reagovat
Rssa

Stále stejný trouba, že? Ztráta času.

Reagovat
madridcan

Už ten nadomnou je Liverpool...strata času

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zoufalec, to je hrozný. Jinak kabát pořád mám, ale už jej nenosím, pokud tě to zajímá.

Reagovat
madridcan

Dobre môj....ja som zúfalec a ty presviedčaš stále

Reagovat
smazaný uživatel

Dospělý člověk, který má doma hromadu uložených diskuzí, jen aby mohl vytahovat deset a více let staré sračky, jako ublížená holka během menstruace, kdykoliv proti němu někdo něco napíše. Co je ubožejšího a smutnějšího než tohle? Já bych si nalískal za to, jak jsem se choval ještě pět let dozadu. Ty ses ale dle všeho zasekl v patnácti a musíš se sám plácat po rameni, protože nikdo jiný to neudělá. Proboha vzpamatuj se a nechovej se jak malá holka

Reagovat
valloire

Jenže o tobě ta diskuze vypovídá dost. Moc se neměníme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dědo, prosím tě. Nemění se jen určitý typ lidí. No, lidí jako ty.

Reagovat
valloire

Takovej směšnej člověk jako ty v tý diskuzi se jen tak nepohledá.

Reagovat
madridcan

Veď túto kokotinu tvoju zdieľam celý čas...čo potrebujem mať vsugerované pri Fellainim? S ním sa môžeš spájať iba ty...a zjavne ti jebe doteraz

Čo? Spadla pyramidka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ublížená kundička u všech. Je mi tě celkem líto

Samozřejmě že spadla, jinak ani dopadnout nemůže.

Reagovat
mr.Silver

Lol

Reagovat
Trand

Reagovat
Switchback

-gól Osasuny neměl platit

-VAR k hovnu

-Lewa nezvládajko a aby ještě skrz to gesto nedostal delší ban

-v 10 super vyhrát tak těžkej zápas, snad se Raphinha chytí teď

Reagovat
pantondavo

Proř by neměl platit gól osasuny?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát v deseti v Pamploně a proti Manzanovi? Geniální. Druhý poločas jsme odehráli neporovnatelně líp a hlavně jsme už mentálně byli v zápase. Pedri a Raphinha nejlepší hráči zápasu

Reagovat
Lemiux66

Panecku to byla jizda. Rekulerne nam gola proste jen tak nedate. Lewa udelal kvalitni klukovinu, v jeho letech, no co uz. Tym to vyhecovalo a zavahani nepripadalo v uvahu. To je ta Barca na kterou chci koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vamoooos

Reagovat
Salfovic

Lewa za tu prasárnu dostal jen žlutou

Reagovat
Spasitel

Lewa sa naučil Barcelonské zákernosti ako toxické prostredie ovplyvní človeka

Reagovat
Lemiux66

Neni nahoda, ze te takhle skvelej, Barcelonskej vobrat v utkani vubec nepotesil.

Reagovat
REPLIKATOR

Barca otočí zápas v deseti

Real prohraje zápas ve dvanácti

Reagovat
madridcan

A nad Liverpoolom vyhrá štrnásty titul v LM

Nechcel som Ti do toho skákať, ale takú logickú hádanku si dal na doplnenie, ktorá Ťa isto teší

Reagovat
Lemiux66

Nad Live budete radi za postup joudo.

Reagovat
madridcan

Ono sa to už stalo totiž. Nepredpovedám buducnosť ako ty

Reagovat
Lemiux66

Takze se o nej nepobijete ted v osmifinale. Moje chyba.

Reagovat
madridcan

Nepobijeme...máme ho

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Krausio_Real_M

Vy jste tu fakt neskutečná banda šašků

Reagovat
misinho7

Realek ti neda spavat

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle se Piqué zařadil po bok Puyola. Neměl co ztratit, tak o poločase Manzana psychicky zničil a ten díky tomu celý druhý poločas najednou pískal jak jehňátko.

Reagovat
LAM

Jako chtěl bych vidět tu diskuzi

Reagovat
Eichel

Gerard Piqué didn't hold back to Gil Manzano, the referee, during his last game at

@FCBarcelona

: "Have you seen the corner [for the Osasuna goal]? You are the referee that has f*cked us the most by a distance. You are a f*cking disgrace, go f*ck yourself." [via

@samuelmarsden

]

Reagovat
JM

Hm, to jen ukazuje jeho malost.

Reagovat
LAM

Konečně mohl po celý kariéře říct Manzánovi co si o něm myslej všichni culés hezky od plic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

You are the referee that has f*cked us the most by a distance.

Tahle věta je stejně libová Na tohle se fakt musíš počkat až do konce kariéry

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Switchback
Reagovat
REPLIKATOR

Ještě větší zářez jak Chorý proti Spartě

Reagovat
Banikovec7

Ten borec celou dobu vůbec nesleduje míč a jde tam jen s tím sestřelit je jak kuželky

Reagovat
janinho

toto sa isto malo piskat

Reagovat
valloire

Reagovat
Mass

Docela kvalitně zahranej signál a Alonso tam spadnul jako švestka. Úplně stejně tam trefil hráč Barcy hráče Osasuny, ale ten nespadl.

Reagovat
USA_osloboditel

Ta Osasuna nechápem taká hanba. Proti Realu hrajú betón a teraz otvorená obrana. Barcelona náhodne góly, ten druhý to vyzeralo na ofsajd. To čo fetuju na VARE aspoň?

Reagovat
Eichel

Očividne na VARe fetujú, keď bol uznaný prvý gól Osasuny.

Reagovat
Diskostu

Už len to že Barcelona inkasovala je zázrak ,dôležitá výhra pri pohľade na priebeh...Tie slabšie tými nemajú šancu proti barce o jedného menej a ešte otočia výsledok...pomaly ale isto Barca kráča k titulu práve takéto zápasy rozhodujú ktorých je kopec v lige nie 2 EC...

Reagovat
2miguel1

Barcelona❤️

Reagovat
Rimmer77

Lewandowski úplně stejnej zákrok jak Chorý , rozdíl jen kdo čím udeřil. Španělská média se shodla , že měla být udělena rovnou červená.

Reagovat
Mercury

Souhlas. Taky bych mu dal rovnou redku, to byl uplny nonsens.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Phillipinho

Ty Xaviho tiskovce jsou skvely. To neni tiskovka, kde by si nestezovala na vyroky rozhodcich...

Nic se nezmenilo od ty doby co hraval a byl z toho legendarniho tymu mym nejmene oblibenych hracem

Reagovat
Tony Stark

Plačkovia z Katalánska sa nikdy nezaprú

Reagovat
Cracker10

Tak kdyz uznaj neregulerni gol asi bys byl taky nasranej

Reagovat
Visca el barca

Tak a byl to regulérní gól ? Nebyl.

Reagovat
Phillipinho

Jako ja vim ze jo. Ale chyby rozhodcich jsou ve Spanelsku temer na dennim poradku. A na minule tiskovce pro zmenu strasne lamentoval nad losem EL a stezoval si, ze Barcelona ma vzdycky nejtezsi los

Pristi tiskovku ocekavam, ze se vrati k nedostatecne pokropenemu travniku jako za dob kdyz hraval...

Reagovat
AlevsakNevadi

kks, nie tak to má nechať tak že uroven je tragicka. alebo moze na chola jebnut druhu loptu na travnik pri brejku.

Reagovat
Phillipinho

V tom pripade by si mel stezovat i kdyz mu rozhodci pomohou, jestli mu tak jde o zlepse urovne. To pak nereknu ani slovo

Reagovat
Kluivert9

Tak včera zrovna byl důvod.

Reagovat
JM

Jako obrat v 10 pěkný. Ale nutno podotknout, že Osasuna byla včera úplně marná. Hodinu přesilovka doma a nevytvořili si ani jednu pořádnou šanci (ani nezmiňuji, že si nechali dát dva góly v přesilovce).

Reagovat
Visca el barca

Tak to je spíš výkonem hostí ty joudo.

Reagovat
JM

Ty na mě prosím nereaguj, klaune.

Reagovat
Diskostu

Mam taký dojem že proti barce je každý Team márny ...hráš len to čo ti dovolia ,na barcu neplatí betón ako na Real tá ofenzívna sila je obrovská.

Reagovat
CHONG

Já ti nevím, kámo, Bayern, Inter ani Real tak úplně nevypadali...

Reagovat
vagneris

Inter i Real Barcelona přehrávala, zrovna v těchto případech jim ten beton vyšel. I když tam měla vliv taky zraněná celá obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak marná. Když nám dala jeden gól, vám by nakouřila tak 3.

Reagovat
CHONG

Jj, jste válec, Filipe, teda jenom do té doby, než proti vám nastoupí tým prvního sledu.

Reagovat
Diskostu

Ma pravdu Real by dostal tak trojku...kým proti barce nastúpi team prvého sledu uz bude mat 10 bodový náskok Ligu nevyhrávajú ElClasika ale pravé zápasy proti teamom na spodných priečkach ktorý hrajú beton a tie si Barca maže na chleba...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

To by vysvětlovalo tvé příspěvky.

Reagovat
blaugrana

Kazdeho zmrd pri Vare, ktory umyselne odignoruje situaciu za monitorom ako vcera by mali bicovat pri pochode hanby ulicami mesta poskodene klubu za pokriku Shame, shame, shame!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

pekne to prežívajú

hlavne radosť vidieť ako sa z mladíkov stávajú lídri. Vpredu Peňa, Balde, Gavi, Ansu, a pekne to prežíva aj Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

lídři oslav?

Reagovat
dextroza_m

Tam bych se prosadil...

Reagovat
_Blind_

Ještěže nemají kazetový podhled jak v Plzni.

Reagovat
CHONG

Hrát doma, vést od páté minuty, hodinu hrát přesilovku a stejně prohrát, to je taky umění No nic, hlavně musíme porazit Cádiz a po MS se jede od začátku.

Reagovat
LAM

Reálně se letos opravdu hrajou dvě sezóny.Otázkou je kdo se zrakví na MS

Reagovat
Diskostu

hraš len to čo super dovolí...Cadiz bude veľká fuška poraziť ,nečudoval by som sa ďalšej strate...

Reagovat
Diskostu

To ako za tu prasarnu nedostane Lewandowsky dodatočný trest ??? Nechápem prečo mu nedal rovno červenú...

Reagovat
pantondavo

Na rovnou červenou tam chyběl důraz a zásah do obličeje.

Reagovat
Mercury

no to nevím...vůbec bych se nedivil, kdyby ji dostal

Reagovat
pantondavo

Já teda jo, tohle bylo takový opření si loktu o soupeřův krk, zákeřný určitě, barca ho zničila, ale na červenou ne, možná lehce oranžovou.

Reagovat
Mercury

Ten prostredek vety sis mohl odpustit

Reagovat
pantondavo

Já ho měl vždycky za sympaťáka, ale čím víckrát jsem si to pustil, tím víc jsem v tom viděl úmysl, prostě nejdeš do souboje loktem napřed, to musely být jasný instrukce

Reagovat
Xavi

On podle mě počítal s tím, že do něho ten hráč vletí.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
LAM

Jojo. Čekal že půjde do výskoku a on místo toho počkal na ten střet.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético:D hrozná banda tragédů, 5 zápas bez vyhry. Tak hlavně Diegovi prodlužte smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

A s Mallorcou prohra 3x za sebou tvl

Reagovat
USA_osloboditel

A to tam naspäť dovolia kúpiť Griezmanna ktorý je 3 roky za zenitom, ten prezident nerozmýšľa očividne.

Reagovat
EaP

Po dnešku mozme s kludnym svedomím povedať, že boj o titul je už len v rukách dvoch mužstiev. Masaker. A to je ešte len 14 kolo

Reagovat
vagneris

Stejně tak v Anglii. Německo, Itálie a Francie je naopak o jednom týmu.

Reagovat
Bellgarion

Itálie není tak jistá, nezapomeň jaké jaro mívá Neapol :D

Reagovat
DreamTeam

To už jim nikdo nevezme.

Reagovat
Raul=Real

Simeone, rezignácia nič?

Reagovat
oli9

Zápas Valencie opět s červenou

Reagovat
Mass

Reagovat
misinho7

No forma nam celkom odisla, celkovo aj hraci vyzeraju tei posledne zapasy ze su uz myslou na MS. Tak nakoniec ta prestavka prisla vhod. Skoda ze sme posrali to prve miesto tesne pred ale neva.

Tak a teraz snad tie MS da Brazilia ale bo Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

Stratene body proti santinim

Inak co tam vasi blaznia ze ste tak dole?

Reagovat
Xavi

Díval jsem se na sestřih a Rayo ani moc šancí nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rayo si vela sanci nevytvara, Pacovo rayo je davno prec teraz sa hra viac zozadu. Co je vzhladom na silu kadru aj pochopitelne, vacsina hracov hra daleko nad svojimi moznostami

Reagovat
Phillipinho

Po sezone Carrasco out, Lino in pls

Reagovat
sergi

Mňa celkom prekvapuje, že ani len špekulácie o odvolaní Choleho nie su.. Atlético je tragické nie len túto sezónu.

Ale zase, koho?

Reagovat
wild

Caute. Nejaky Barca fan, ktory by vedel poradit ohladom vstupeniek na zapas Barcelona - MU? Budu dostupne cez ofiko stranku online alebo bude len pre clenov? Zatial tam vidim len VIP vstupenky. Pripadne nejake info, ako zohnat vstupenky? Vopred dakujem za info

Reagovat
Jordi Alba

Ahoj, měli by bejt normálně dostupný i pro nečleny. Jenom je moc brzo.

Reagovat
wild

Ahoj, okej budem cakat. Len ma prekvapilo, ze na vsetky ostatne zapasy su uz v predaju - aj tie, co sa hraju po tomto datume

Reagovat
Jordi Alba

Jojo, taky jsem přemejšlel na to letět, tak když si vzpomenu na jméno, tak ti pak pošlu do zpráv až to tam bude.

Reagovat
ADM

Ja takisto chcem isť - dal som to sledovať na stránke, nech ma upozornia emailom - VIP su uz v predaji

Reagovat
Jordi Alba

A pak, že EL netáhne. Ještě tam bude půlka EF.

Reagovat
Footballer

A nevite, proc jeste neni určen cas výkopu pristiho kola s Espanyolem?

Reagovat
Jordi Alba

Je to strašně brzo, to bude třeba 3 týdny před výkopem, někdy i dva.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole Crisovi uz fakt totalne jeblo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele