Lambert se vrací do práce, má pozvednout Ipswich

27.10.2018, 10:57
Aktuality
Ipswich Town oznámil angažování manažera Paula Lamberta. Devětačtyřicetiletý kormidelník na lavičce druholigového anglického mužstva vystřídal Paula Hursta, načež podepsal tříletou smlouvu...

Lambert má za sebou vcelku bohatou hráčskou dráhu, během níž působil v Motherwellu, Borussii Dortmund nebo Celticu a v Livingstonu postupně přešel k manažerské roli.

Největší jméno si následně Lambert udělal na lavičce Norwiche City, se kterým v roce 2011 slavil postup mezi anglickou elitu, po pouhém roce však vyslyšel nabídku Aston Villy. Pro birminghamský celek pracoval skotský manažer dva a půl roku, než byl odvolán.

Lambert poté během relativně krátkého období postupně vystřídal Blackburn Rovers, Wolverhampton Wanderers a naposledy Stoke City, které nedokázal udržet v Premier League a následně se s Potters dohodl na předčasném ukončení smluvního dokumentu.

Bez práce však Lambert opět dlouho nezůstal, když ho tentokráte zaměstnal Ipswich Town, jenž přebírá na samém dně League Championship. "Jsem hrdý, že jsem se stal manažerem Ipswiche Town," prohlásil Lambert. "Klub má za sebou těžký úvod sezóny, abychom se ze složité situace dostali, musíme být jednotní," nabádá Skot, jenž nahradil Paula Hursta.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takový šašek. Kde byl tam to pohnojil

Reagovat
Ross Geller

I to je důležitá práce. Kdyby to nehnojil, tak by pak kluby nemohli zaměstnávat jiné trenéry.

Reagovat
Kincl

Snad se jeho výsledky dostaví postupně krok za krokem

Reagovat
Xaviercreus

Jak ho může ještě někdo zaměstnat omg

Reagovat
El-Pistolero-68

A na 3 roky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele