Látal se nakonec v Polsku opravdu ujme poslední Niecieczy

09.01.2022, 23:33
Aktuality
Český trenér Radoslav Látal se po několika dnech spekulací skutečně dohodl se zachraňujícím se polským celkem Bruk-Bet Termalica Nieciecza. Před bývalým koučem Olomouce, který se do Polska vrací po necelých pěti letech, stojí velká výzva, neboť Termalica Nieciecza je aktuálně poslední, šest bodů od záchrany.

Situace v klubu nováčka Ekstraklasy, který nedávno zatoužil i po Jiřím Fleišmanovi z Baníku Ostrava, je skutečně zamotaná. BB Termalica Nieciecza se nejprve dohodla s Michałem Probierzem, jehož spolupráce s posledním celkem tabulky však skončila fiaskem - po dvou dnech se Probierz loučil s tím, že klub nedostál závazkům plynoucím ze smlouvy.

Termalica Nieciecza se tak opět vrátila k původním kandidátům na nahrazení Mariusze Lewandowského, a v československém souboji Pavol Staňo-Radoslav Látal měl dle dobře informovaného novináře Tomasze Włodarczyka uspět právě ex-olomoucký stratég.

Radoslav Látal už jednou v Polsku uspěl, když hned ve své první sezoně v Piastu Gliwice uhrál druhou příčku. Za kalendářní rok 2015 mu byla následně udělena cena Cizince roku.

Spolu s Látalem jde do Polska i donedávna kouč Teplic Radim Kučera, který mu bude dělat asistenta. Klub by měl dle informací Deníku Sport podpis smlouvy na 1,5 roku oficiálně oznámit zítra, kdy tým vyrazí na zimní soustředění do Łódźe.

Autor: Tomáš Daníček / meczyki.pl, isport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

Saňák na scénu

Reagovat
Mirek na tenisu

Pan Nafoukaný už bere všechno. Zajímalo by mě proč o něho není zájem třeba ve Čtvrté říši? Tolik tam toho odehrál. Že by se nenaučil dobře šprechtit?

Reagovat
eleven11

Dúfam,že tá dedina vypadne!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele