Lennon má nové angažmá, pokusí se pozvednout Bolton

12.10.2014, 15:47
Aktuality
Neil Lennon po pěti měsících našel nového zaměstnavatele. Bývalý úspěšný lodivod glasgowského Celticu se podle očekávání přesouvá do Anglie, nebude ovšem pracovat v Premier League, nýbrž pouze ve druhé nejvyšší soutěži. Na spolupráci se dohodl s jejím posledním týmem Boltonem...

"Bolton Wanderers s potěšením oznamuje příchod Neila Lennona coby nového manažera," stojí v prohlášení severoanglického celku.

Trotters hledali lodivoda od začátku měsíce, kdy se s nimi dohodl na ukončení smlouvy Dougie Freedman. Ten s týmem získal v dosavadním průběhu sezóny jen pět bodů a Bolton se tak po jedenácti kolech nachází na posledním místě tabulky. Ještě v sezóně 2011/2012 přitom Wanderers patřili mezi anglickou elitu.

Třiačtyřicetiletý Lennon do Boltonu přichází po čtyřleté štaci v Celticu, se kterým dokázal třikrát vyhrát skotskou ligu, dvakrát opanovat domácí pohár a probojovat se do vyřazovací fáze Ligy mistrů. Bývalý severoirský reprezentant bude na Macron Stadium spolupracovat s asistenty Johanem Mjallbym a Garrym Parkerem.

Autor: Petr Vaněček / bwfc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Filip12

myslím že Bolton pujde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli pujde Moyes do Interu tak v zimě čekám návrat Vidice

Reagovat
Filip12

Reagovat
Dufan

Hodně štěstí '

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, John Lennon by je pozvedl víc

Reagovat
Dufan

Já myslím, ze u to pro Bolton skvělej úspěch získat právě Neila. Se divím, že vzal nabídku z Champu. Ale asi rád výzvy. Doufám, ze se s ním pořádně zvednou.

Reagovat
FCBjhonysFCB

Reagovat
Stamby

Wanderers patří do PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele