LeTissier chce pověsit kopačky na hřebík

11.03.2002, 14:22
Aktuality
Obránce Southamptonu a bývalý anglický reprezentant Matt LeTissier asi po sezóně skončí s fotbalem. Končí mu smlouva a nevypadá to na to, že by dostal novou. Klub mu zatím žádnou nenabídl a zřejmě ani nenabídne, LeTissier odehrál letos jen pět zápasů. "Ještě nevím, co se mnou bude, ale jestli nebudu hrát tady, nebudu hrát ani nikde jinde. Novou smlouvu mi yatím klub nenabídl a ani nečekám, že se tak stane. Rád bych ještě zůstal, ale jen pokud bych byl fit a byl schopen hrát."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele