Ligue 1 - preview 9. kola: Zůstane RC Lens bez prohry?

30.09.2022, 08:49, aktualizováno 02.10.2022, 09:06
Previews
Seko Fofana (© AFP)
Lorient vyhrál čtyřikrát v řadě a na povedenou sérii hodlá navázat i po obědě proti Lille. AS Monaco si brousí zuby na Nantes a RC Lens se pokusí prodloužit sérii porážek Lyonu. Dnes je na programu celkem sedm utkání...
FC Lorient - Lille OSC  (neděle 13:00)
Lorient se v úvodu sezony nečekaně zapojil do bojů o pohárové příčky a další krok může učinit v přímém souboji s Lille. Před reprezentační přestávkou drželi domácí čtyřzápasovou šňůru výher, ale dokáží na to v neděli navázat?

Les Merlus chytli vynikající formu a reprezentační přestávka tak trochu přišla nevhod. Od začátku sezony nasbíral Lorient šest výher a nečekaně se objevil v popředí tabulky. A že nejde o náhodu potvrzuje i vítězství nad Olympiquem Lyon.

Lorient se přitom spoléhá na vynikající ofenzívu. Sedmnáct vstřelených branek z něj dělá společně se Stade Rennes druhý nejproduktivnější celek, pochopitelně po pařížském PSG. Září především nigérijský forvard Terem Moffi, který už nasázel šest gólů.

V neděli čeká na Merlus předloňský ligový vítěz Lille, kterému se v úvodu nové sezony moc nedaří. Výkony Dog jsou jako na horské dráze a pravidelně střídají výhry s porážkami. Naposledy Lille přetlačilo Toulouse 2:1, nicméně až osmé místo v tabulce je prozatím zklamání.

Lorient v minulé sezoně doma nad Lille vyzrál a zvítězil 2:1, ovšem v odvetě Dogám podlehl. Každopádně vzájemná bilance je poměrně vyrovnaná a i v neděli se očekává vyrovnaný průběh hry.

Oba celky jsou prakticky kompletní a mohou nasadit to nejlepší. Hostům už bude k dispozici Timothy Weah, nicméně jeho start od úvodní minuty není pravděpodobný.
FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - Le Goff, Talbi, Laporte, Kalulu - Innocent, Abergel, Ouattara, Le Fee, Diarra - Moffi
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Ismaily, Yoro, Fonte, Diakite - Gomes, Andre, Bamba, Gomes, Ounas - David
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.61 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Ajaccio - Clermont Foot  (neděle 15:00)
Clermont sice vyloženě stabilní výkonnost nezaznamenává, na druhou stranu už stačil získat tři vítězství a jednu remízu, a nachází se tak asi zaslouženě v klidném středu tabulky. Určitě si však nesmí myslet, že je v bezpečí, a potřeboval by sbírat další body i nadále, na půdě Ajaccia nevyjímaje, aby se minimálně do startu světového šampionátu ocital mimo sestupové pásmo.

Domácí od postupu do nejvyšší soutěže zaznamenali v prvních sedmi kolech hned šest proher. Nicméně těsně před reprezentační přestávkou si výrazně napravili reputaci a naznačili, že se o udržení v Ligue 1 hodlají jakožto nováček porvat, jak jim divoká korsická nátura přísluší. Své první vítězství přetavili na svou stranu na půdě Brestu. "Očekával jsem komplikovaný začátek sezóny a ten jsme si fakticky prožili. Nebyli jsme tak v nějaké agónii," říkal Olivier Pantaloni, kouč korsických Medvědů. "Potřebovali jsme jen rychle uzmout nějakou tu výhru," těšilo ho.

Les Lanciers jsou pro Ajaccio rozhodně tím protivníkem, s nímž by se mělo dlouhodobě prát o záchranu na nejvyšší úrovni. Ekipa kouče Pascala Gastiena zatím zapisovala zřejmě pouze jedno zásadní zklamání, a to právě před dvěma týdny v domácím duelu s Troyes. Jinak ovšem uměla bodovat s těmi konkurenty, s nimiž by se chtěla měřit po papírové stránce vždycky, a dokonce překvapila například ve střetnutí s ambiciózním Nice. "Nemáme sice ani zdaleka ten nejlepší tým v Ligue 1, máme ale velké srdce a velký charakter," vzkazoval všem Pantaloni.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.04 - 3.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AJ Auxerre - Stade Brestois  (neděle 15:00)
Velmi dobře se zkraje ročníku prezentovalo Auxerre, jenže od konce srpna zaznamenalo do svých statistik čtyři porážky, a najednou je tak nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Právě nynější duel s Brestem představuje pro nováčka Ligue 1 jakýsi přímý souboj o záchranu, byť pochopitelně v téhle fázi sezóny o ničem klíčovém nerozhodne. Hosté trpí, jsou předposlední.

Jakmile celek z Burgundska narazí na papírově ostřílenějšího protivníka, neumí si jednoduše dobře poradit. Lille, Lyon, Marseille, Rennes a velké vzezření z Lorientu představovaly pro domácí takovou překážkou, kterou překonat nedokázali. Tenhle seznam rozhodně čítá takové celky, které jsou na poli nejvyšší soutěže pořádně ostřílené, nebo jsou prostě ve formě. "Mám v kádru hráče, kteří neodvádějí stoprocentní výkon," přiznával Jean-Marc Furlan, kouč AJA. "Možná je vidět, že se bojíme, na druhou stranu jsme získali už sedm bodů. Sezóna je ještě dlouhá. Je každopádně pro nás při aktuální situaci komplikované srovnat se s úrovní Ligue 1."

Ani Brest neskáče radostí do vzduchu, vůbec ne, v předešlých pěti kolech uzmul na své konto jedinou remízu a čtyřikrát padl. Jako by zkrátka svěřence kouče Michela Der Zakariana dostal pod deku a do velkého srabu debakl s Montpellierem, který nastal poté, co zapsali svou první a zároveň i poslední výhru v Angers. I oni tak budou v tomto mači hledat potřebnou vzpruhu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.39 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Toulouse FC - Montpellier HSC  (neděle 15:00)
Ve středu tabulky dojde na měření sil mezi Toulouse a Montpellierem a mírnějším favoritem budou hosté. Nováček před reprezentační přestávkou prohrál v Lille a proti Montpellieru doufá v podporu domácího publika.

Toulouse zatím na domácím hřišti pravidelně boduje. Nepovedlo se to pouze proti favorizovanému PSG (0:3) jinak na stadionu Municipal nikdo další nezvítězil. Naposledy se odtud vrátili s nepořízenou hráči Remeše, kteří prohráli po gólu Zakarii Aboukhlala 0:1.

Bohužel TFC se to nepodařilo v Lille potvrdit a na reprezentační přestávku odcházeli hráči s porážkou v zádech. Toulouse si samozřejmě nejvyšší ambice nedělá, ale rádo by se vyhnulo záchranářským starostem. V tomto směru je každý domácí zápas nesmírně důležitý a proti Montpellieru nevyjímaje.

Hosté mají z osmi zápasů vyrovnanou bilanci čtyř výher a čtyř porážek a na rozdíl od domácích naposledy vyhráli. S Toulouse mají navíc ještě lepší vzájemnou bilanci, ale potvrdit to budou muset na hřišti.

Na straně domácích zůstává zraněný útočník Rhys Healey a utkání s HSC se ho týkat nebude. Stejně tak je mimo hru i Rafael Ratao a zřejmě i Theocharis Tsingaras. Ani Montpellier není kompletní a obejít se musí bez Mamadoua Sakha a Faitouta Maouassy.
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Dupe - Diarra, Rouault, Nicolaisen - Sylla, Spierings, Desler, Van den Boomen - Aboukhlal, Chaibi, Dallinga
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Omlin - Tchato, Jullien, Esteve, Cozza - Ferri, Chotard, Nordin, Savanier, Khazri - Wahi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.79 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ES Troyes - Stade Reims  (neděle 15:00)
Tři výhry a jednu remízu si připsali od konce srpna fotbalisté ES Troyes a na vzrůstající formu budou chtít po reprezentační přestávce navázat. V neděli odpoledne hostí ESTAC tým Remeše, který zrovna nezáří.

Troyes sice nemělo povedený vstup do sezony, ale postupně začalo nabírat na dechu a přelom srpna a září vypadal v jeho podání dobře. Vrcholem přitom byla výhra v Monaku, potvrzená i domácí remízou se Stade Rennes.

Je otázkou jak dlouho forma Troyes v nevyzpytatelné francouzské soutěži vydrží. Stále platí, že domácí se chtějí vyhnout sestupovým příčkám a alespoň zatím k tomu mají nakročeno dobře. Proti Remeši se očekává vyrovnaný zápas, stejně jako v dubnu, kdy Troyes hostilo svého soupeře naposledy a zvítězilo 1:0.

Hosté nejsou v úplně optimálním rozpoložení a už tři ligové zápasy v řadě nevyhráli. Na svém kontě také mají jen jedno vítězství a s takovou bilancí se nepočítalo.

Trenér Bruno Irles má k dispozici kompletní kádr, ale jeho protějšek v tak komfortní situaci není. Kaj Sierhuis, Thomas Foket a Florent Duparchy laborují se zraněním. Hned čtveřice fotbalistů si pak odpykává karetní trest. Jmenovitě jde o Papeho Ndiagu Yadeho, Maxima Busiho, Marshalla Munetsiho a Diona Lopyho.
ES Troyes - pravděpodobná sestava:
Gallon - Bruus, Porozo, Palmer-Brown, Salmier, Yade - Tardieu, Kouame, Agoume, Ugbo - Balde
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Diouf - Gravillon, Agbadou, Abdelhamid - Flips, Cajuste, Doumbia, Mbuku - Zeneli - Ito, Balogun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.34 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - FC Nantes  (neděle 17:05)
Na pohárové příčky bude chtít po devátém kole poskočit AS Monako. Knížecí celek doma hostí loňského vítěze Coupe de France FC Nantes, kterému se ale v úvodu nového ročníku příliš nedaří. Kanárci dosud vyhráli jen jednou a k pohárovým příčkám mají výrazně daleko.

Po rozpačitém začátku se Monako rozehrálo do dobré formy a slepilo tři výhry v řadě. Nešlo přitom o jednoduché zápasy. Knížata postupně porazila v derby OGC Nice, Olympique Lyon a Stade Remeš. V tabulce se to okamžitě promítlo postupem na šestou příčku a samozřejmě svěřenci trenéra Clémenta nemají dost a rádi by se dostali na pohárové pozice.

Je otázkou, nakolik si udrží formu i po reprezentační přestávce. Trenér Philippe Clément byl rád, že se mu všichni hráči vrátili z reprezentačního srazu v pořádku a marodka se tak nerozšířila o další jména. "Vrátili se v pořádku a jsem tomu rád. Pro trenéry je to speciální období, protože nikdy nevíte, co se s hráči stane. Naštěstí to všichni zvládli bez zranění a s úsměvem," těšilo Clémenta.

Poměrně více starostí s aktuální formou má Antoine Kombouaré. Nantes se totiž v úvodu nové sezony nedaří a zatím ani v nejmenším nepřipomíná ten tým, který ovládl v loňské sezoně Coupe de France. Kanárci zvítězili v osmi kolech jen jednou a viditelně se trápí. Naposledy vyšli dokonce střelecky na prázdno v souboji s RC Lens (0:0).

Monaku ještě nebude k dispozici Kevin Volland, stejně jako obránce Guillermo Maripan. Připraven už je naopak Willem Geubbels, nicméně start od úvodní minuty je nepravděpodobný. Absence jsou i na druhé straně barikády, konkrétně si Samuel Moutoussamy odpykává karetní trest a Fabien Centonze zůstává zraněný.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Nübel - Vanderson, Disasi, Badiashile, Henrique - Diatta, Fofana, Camara, Golovin - Embolo, Ben Yedder
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Castelletto, Girotto, Pallois - Appiah, Chirivella, Blas, Sissoko, Merlin - Simon, Mohamed
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.70 - 6.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RC Lens - Olympique Lyon  (neděle 20:45)
Lyon vstoupil do tohoto ročníku moc povedeně, jakmile však na řadu přišel o něco těžší los, nedokázal se se situací a se soupeři popasovat nejlépe. Aktuálně tak má na svém kontě už tři porážky za sebou a přerušit tuhle negativní bilanci zrovna na půdě Lens nebude představovat snadný úkol. Domácí totiž od startu sezóny směle a bez jakékoli bázně atakují přední příčky.

Olympique přitom má výhodu, že se díky neúčasti v evropských pohárech může soustředit na domácí scénu. Ačkoli trenér Peter Bosz má jasnou důvěru klubového vedení, pokud by se mu druhý rok v řadě nepovedlo obsazovat takové pozice, které se blíží top trojce, asi by se musel z Auvergne-Rhone-Alpes pakovat. Jean-Michel Aulas, prezident Les Gones, sice nikdy nahlas o nějakém takovém ultimátu nehovořil, je ale zřejmé, že vysoké ambice v Ligue 1 neskrývá.

Hosté přes reprezentační přestávku alespoň mohli zapomenout na onu šňůru tří nezdarů, které si postupně zapsali v duelech s Lorientem, Monacem a naposledy s PSG. "Jenomže někteří mí hráči odjeli reprezentovat. Dva týdny jsem tak neměl k dispozici kompletní tým," připomínal Bosz. "Ve finále jsme ovšem velmi dobře pracovali. Ti, co byli méně vytížení, si stihli zahrát za rezervu. Především jsme se pak pokoušeli zlepšit všechny po taktické stránce," objasňoval.

A jestliže Olympique na první pohled může vypadat nejistě, Lens představuje v tomto ohledu pravý opak. Koncepční nastavení kouče Francka Haiseho přináší čím dál větší stabilitu. Když se domácí podívali zpět do Ligue 1 v roce 2020, příliš se neočekávalo, že by za krátkou chvíli mohli kousat i daleko ambicióznější rivaly silněji a silněji. A nakonec by mohl někdo namítat, že se vlastně o žádnou náhodu nejedná, vždyť v předchozích dvou fotbalových obdobích Les Sang et Or uzmuli parádní sedmou příčku. "Kdybychom na hřišti nebyli stoprocentní, ale hráli jsme jen na osmdesát pět až devadesát procent, byli bychom tak desátí až dvanáctí," vysvětlil domácí lodivod. "My ze sebe nicméně někdy ždímáme i sto deset, sto dvacet procent. Přesně tak se prezentujeme posledních třicet měsíců. Na tenhle fakt by se nikdy nemělo zapomínat."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.89 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - Stade Rennes  (sobota 17:00)
Rennes se pohybuje od začátku sezóny kolem těch příček, které je posunou i pro příští ročník do pohárové Evropy, a samozřejmě že v takovém trendu hodlá pokračovat i v týdnech dalších. Je ovšem pravda, že vyloženě stabilně nepůsobí, a tak by cestu za konzistentnějšími výsledky rádo načalo právě na půdě Štrasburku. Ten aktuálně okupuje jen nepopulární sestupová místa.

Nejenže domácí mají na svém kontě pouze pět bodů, hůře si v tomto ohledu vedlo Ajaccio do nedávné reprezentační přestávky, zároveň stále čekají na jakékoli vítězství. Z celého ligového pelotonu jsou svěřenci trenéra Juliena Stéphana těmi posledními vůbec, kdo se ještě neradoval ze tříbodového rezultátu. Na druhou stranu svého přemožitele našli pouze ve třech případech. Porazit je zkrátka nepředstavuje tak snadný úkol, jak by se při prvotním pohledu na statistiky mohlo zdát. "Štrasburk sice ještě nevyhrál, tahle skutečnost však vůbec nekoresponduje s jeho výklony na hřišti," uvědomoval si hostující lodivod Bruno Génésio. "Očekáváme těžký zápas proti týmu, který doma tlačí hodně dopředu diváci. Velmi dobře na vás umí zatlačit," varoval.

Rennes doposud v Ligue 1 nezaznamenalo byť jen tu nejkratší možnou sérii výher. Určitě se však nezlobí za aktuální šňůru čtyř ligových zápasů bez porážky. A pokud bychom do bilancí zařadili i Evropskou ligu, nepadlo už šestkrát za sebou. "Našeho rivala dost sužovala zranění. V podstatě si počíná podobně jako my, také si vytváří v každém utkání hodně šancí," povídal dále Génésio. "Jen díky jakési své nešikovnosti je nedokáže proměnit v branky," zakončoval.
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Doukouré, Le Marchand, Djiku - Bellegarde, Aholou, Prcič, Diarra, Dagba - Gameiro, Diallo
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Traoré, Rodon, Theate, Truffert - Bourigeaud, Majer, Ugochukwu, Tait - Gouiri, Terrier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.55 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Paris Saint-Germain - OGC Nice  (sobota 21:00)
Jedenáct soutěžních utkání sehrálo PSG od samého startu sezóny a až na jedno zaváhání vždy získalo kýžené vítězství. Aspoň na poli Ligue 1 ale stále není v natolik komfortní situaci, aby si mohlo dovolit sundat nohu z plynu. A jako tomu bývá pokaždé v těchto termínech, v duelu proti Nice pro něj bude klíčové, jak se hráči vypořádají s únavou po reprezentační přestávce.

Lens, Lorient a Marseille jsou zatím pařížskému gigantovi na ligové scéně po bodové stránce nejblíže. Setřást prostě všechny tyto hladové vlčáky představuje v úvodu ročníku možná větší problém, než se očekávalo, a tak ani nyní nepřipadá v úvahu nějaké zaváhání, pokud nechtějí v hlavní francouzské metropoli přicházet o průběžné vedení v tabulce. Tedy za předpokladu, že v páteční předehrávce Marseille nepřipustí na půdě Angers jinačí výsledek než vítězství.

Pro domácí bude určitě klíčové, aby na svou formu z předchozích týdnů nezapomněli. Hlavně pak v případě Neymara, Kyliana Mbappého a Lionela Messiho, jejichž spolupráce funguje na výbornou. Třeba prvně jmenovaný se doposud podepsal buď gólem nebo asistencí na patnácti přesných zásazích Les Parisiens, a to přitom mluvíme jen v souvislostech Ligue 1. Podílel se tak pozitivně na změně skóre každých 41 minut. Nebezpečnější není napříč top pěti soutěžemi nikdo jiný. "Jako hráč se můžete neustále zlepšovat, především po mentální stránce," nerad by pařížský stratég Christophe Galtier, aby Brazilec usínal na vavřínech. "Z technického hlediska je v mém kádru několik hráčů na mimořádné úrovni. Musíme je ovšem přimět k pokroku také na psychologickém levelu. Příprava na utkání, soustředěnost, odhodlání, všechny tyto aspekty se do této práce zahrnují. Lidé nesmějí zapomínat, že zde máme ještě spoustu dřiny," podotkl.

Nice od začátku ročníku spíše paběrkuje, nachází se v dolní polovině tabulky a minimálně do listopadu, kdy se naplno rozběhne světový šampionát v Kataru, by se rádo vyhouplo alespoň na ty příčky, které zaručují účast v pohárové Evropě. Byť výsledky zatím nemá kouč Lucien Favre bůhvíjaké, odvolaný zřejmě jenom tak nebude. "Nehodláme měnit trenéra po tak krátké době," ujišťoval Jean-Pierre Rivére, prezident Les Aiglons. "Jak po sportovní, tak po té lidské stránce není tohle řešení vhodné. Dlouho jsme s ním mluvili, jsme za něj rádi a fandíme mu."
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Sergio Ramos, Marquinhos, Danilo Pereira - Hakimí, Fabián Ruiz, Vitinha, Nuno Mendes - Messi - Mbappé, Neymar
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Lotomba, Lemina, Dante, Bard - Pépé, Beka Beka, Thuram, Diop - Laborde, Delort
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.97 - 14.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Angers SCO - Olympique Marseille  (pátek 21:00)
Marseille se po páteční předehrávce může posunout dočasně do čela tabulky. Musí nicméně bezpodmínečně skolit venku Angers, které sice prožívalo vážně bídný úvod nové sezóny, ale v posledních dvou kolech vykázalo zásadní zlepšení. Hosté na každý pád budou jistě plnit roli favorita, pod trenérem Igorem Tudorem se jim, aspoň tedy na poli Ligue 1, velmi dobře daří.

Tenhle zápas bude OM mimochodem sloužit i jako příprava před další, a možná pro něj také klíčovou částí Ligy mistrů, v níž doposud svůj potenciál a formu z domácí fronty výsledkově vůbec nepotvrdilo. A pokud by doma se Sportingem znovu selhalo, velmi stěží by pak mohlo usilovat o postup do osmifinále milionářské soutěže. Na druhou stranu na ligové frontě zatím umně konkuruje těm nejlepším, včetně PSG. Na své konto Olympique uzmul již šest vítězství.

Někteří experti byli před začátkem ročníku hodně skeptičtí, když se na jih Francie nastěhoval Tudor namísto Jorgeho Sampaoliho, kterému se navíc zdařilo najít si pozitivní vztah k velmi náročným fanouškům Les Phocéens. Jestli se však chorvatskému rodákovi něco povedlo, pak je to bezpochyby rychlé zasazení toho správného řádu na hrací plochu, jenž jeho hráči, možná trochu překvapivě, bleskově akceptovali. "Chce po nás hlavně dobré poziční postavení," říkal hostující záložník Jordan Veretout. "Musíme vyhrávat souboje o míč, hodně běhat, presovat a zároveň se hned vracet zpátky. A když už balón máme, je potřeba co nejvíce roztahovat hru."

Angers od startu ročníku nejprve dvakrát plichtilo, následně však utrpělo čtyři porážky v řadě. Poté si ovšem konečně připsalo své první vítězství v duelu s Montpellierem, aby následně na tříbodový rezultát navázalo plynule v Nice. Najednou tak pozice kouče Géralda Baticla není na první pohled tak nestabilní, jak se mohlo zdát před několika týdny. "On však nikdy nebyl v ohrožení a pod tlakem. Takovým způsobem já rozhodně nepracuji," uvedl na pravou míru prezident klubu Saïd Chabane, že Baticla neměl v úmyslu propouštět po šňůře neúspěšných výsledků. "Je se mnou a zůstane se mnou. Nemám problém s ním o čemkoli hovořit. I příští víkend bude u lavičky. A tak tomu zkrátka bude až do konce této sezóny," jasně vzkazoval.
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Fofana - Valery, Hountondji, Blažič, Doumbia - Mendy, bin Tálib - Thioub, Únáhí, Hunou - Sima
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Mbemba, Gigot, Balerdi - Clauss, Rongier, Veretout, Ünder - Guendouzi, Háríth - Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.42 - 3.90 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain871026:422
2.Olympique Marseille862016:520
3.FC Lorient861117:1219
4.RC Lens853016:718
5.AS Monaco842213:1214
6.Olympique Lyon841316:1013
7.Lille OSC841316:1613
8.Stade Rennes833214:812
9.Montpellier HSC840419:1512
10.ES Troyes831414:1610
11.Clermont Foot83149:1310
12.Toulouse FC82249:138
13.OGC Nice82245:98
14.Angers SCO82249:188
15.FC Nantes81438:117
16.AJ Auxerre82158:197
17.Stade Reims813410:176
18.Racing Strasbourg80536:95
19.Stade Brestois81258:185
20.AC Ajaccio81164:114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele