Lille znovu hledá trenéra, neúspěšný Gourvennec končí

16.06.2022, 20:05
Aktuality
Lille před rokem získalo francouzský mistrovský titul, od jeho kormidla následně odešel Christophe Galtier a letos klub mění trenéra znovu. Kabině už nebude šéfovat Jocelyn Gourvennec, s vedením se dohodl na ukončení kontraktu platného do června 2023...

Lille v úvodu ročníku získalo Superpohár, když porazilo PSG a vyhrálo svou skupinu Ligy mistrů před Salzburgem, Sevillou a Wolfsburgem, jinak ale jeho fanoušci mnoho důvodů k radosti neměli. V Coupe de France klub narazil ve druhém kole proti Lille, v Ligue 1 se pak hodně rychle rozplynul sen o předních příčkách a výsledky nakonec stačily až na desátou pozici.

"LOSC a Jocelyn Gourvennec dnes oznamují ukončení vzájemné spolupráce," oznámil klub na svých internetových stránkách.

"LOSC by rádo upřímně poděkovalo Jocelynu Gourvennecovi za jeho spolupráci, příspěvek a profesionalitu v průběhu sezony 2021-2022, která začala triumfem v Trophée des Champions a v jejímž průběhu jsme došli do osmifinále Ligy mistrů," stojí dále v prohlášení.

Autor: Tomáš Pavlík / losc.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Nikdy jsem nepochopil jeho angažování, trenér pro Ligue 2 nebo spodek první ligy, více určitě ne. Nakonec ten superpohár a osmifinále LM nezní tak špatně, ale desáté místo v L1 je čistá katastrofa. Lille sice vyhlašovalo že nemá ambice hrát o čelo ligy, ale ten pokles byl obrovský. Snad tam příjde někdo schopnější a dodá tomu opět tvář a elán, to mi letos chybělo.

Reagovat
Salfovic

Ještě někdo znovu hledá trenéra ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele