Llorente se vrací na Pyrenejský poloostrov, upíše se Eibaru

27.10.2021, 12:52
Aktuality
Fernando Llorente se chystá zpět do práce a v letošní sezoně bude hrát druhou nejvyšší španělskou soutěž. Zkušený útočník se stane novou posilou Eibaru, smlouvu podepíše v nejbližších hodinách...

"Eibar se dohodl na spolupráci s Fernandem Llorentem a útočník uzavře smlouvu do konce sezony. K podpisu dojde poté, co bude dokončena zdravotní prohlídka," sdělil baskický klub v oficiálním prohlášení.

36letý útočník je odchovancem Athleticu a v Bilbau působil do léta 2013, kdy odešel jako volný hráč do Juventusu. Vedle toho oblékal i dresy Sevilly, Swansea, Tottenhamu, Neapole a Udinese, od letošního července byl volným hráčem.

Eibar loni sestoupil ze španělské nejvyšší soutěže, nyní se chce okamžitě vrátit zpět a po mizerném úvodu sezony se mu začalo dařit. Aktuálně neprohrál v deseti po sobě jdoucích zápasech a v tabulce se vyšplhal na druhé místo.

Autor: Tomáš Pavlík / sdeibar.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
standa91

Jojo pamatuju před 10 lety byl opravdu dobrý.. on je vlastně pořád.. pomůže mezi elitu o tom není pochyb..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele