Los semifinále poháru UEFA

22.03.2002, 13:36
Aktuality
Finále pohátu UEFA by mohlo být italskou záležitostí. V semifinále totiž natoupí Inter proti Feyenoordu a AC Milán proti Borussii Dortmund. Italské týmy tak mají šanci napravit reputaci italského klubového fotbalu. V letošní sezóně se totiž ani jeden italský klub nedostal mezi nejlepších osm v Lize Mistrů. Inter a Feyenoord se v pohárech střetnou poprvé v historii, AC Milán a Borussia už spoju dvakrát hráli - v roce 1957 ve čtvrtfinále tehdejšího Poháru Mistrů Evropských Zemí. Tenkrát dvojzápas vyhrál italský klub celkem 5:2. Finále se bude hrát 8. května na stadiónu Feijenoord - tedy na domácí půdě Feyenoordu. Nizozemský klub tak určitě bude v semifinále mít zvláštní motivaci. První zápasy se hrají 4.4., odvety pak o týden později (11.4.).

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

finale nakonec feyenoord vs. borussia a 3:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele