Lukaku se vrací do Interu, v příští sezoně tam bude hostovat

29.06.2022, 22:00
Aktuality
Hostování Romela Lukakua v Interu se stalo definitivní záležitostí. Belgický útočník se do Milána vrací po pouhé jedné sezoně v Chelsea, kde se příliš neprosadil a formou hostování se tak vrací do Itálie.

Lukaku se do Londýna přestěhoval loni v létě, kdy stál 113 milionů eur a stal se tak jak nejdražším nákupem Blues, tak i prodejem Nerazzurri. Na skvělé dvě sezony v Miláně ovšem nedokázal navázat a za celou sezonu vsítil jen osm ligových branek.

Sám pak projevil touhu po návratu do modro-černého dresu, přičemž novému vedení Chelsea nedal moc jiných možností. Ta jej tak na příští sezonu udala za pouhých 8 milionů eur, devětadvacetiletý útočník se navíc vzdal 35 procent své odměny.

Pro Inter se jedná o třetí novou tvář v týmu. Již v průběhu minulé sezony bylo oznámeno, že tým s platností od července posílí Joaquín Correa z Lazia a Robin Gosens z Atalanty.

Autor: Martin Vejdělek / football-italia.net

Komentáře (572)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele