LUSTRINELLI ODCHÁZÍ DO LUZERNU

10.01.2007, 13:35, aktualizováno 10.01.2007, 13:35
Aktuality
Zhruba jedenáct měsíců trvalo angažmá Maura Lustrinelliho v pražské Spartě. 30letý útočník se vrací zpět do Švýcarska, kde se dohodl na smlouvě s FC Luzern. Letenští za něho již mají vyhlédnutou náhradu v podobě Marka Kuliče...

Lustrinelli přišel do Sparty loni v létě z FC Thun s visačkou elitního kanonýra, jenomže velká očekávání nedokázal naplnit a v historii hráčů, kteří nesplnili svůj úkol, se zařadil po bok Igora Gluščeviče.

Novým působištěm jedenáctinásobného švýcarského reprezentanta se stal aktuálně sedmý tým Super League z Luzernu, s nímž se Lustrinelli dohodl na smlouvě do léta 2009. Na návratu do rodné země měl údajně největší zájem sám hráč.

Lustrinelli nastoupil ve Spartě k pětadvaceti zápasům, v nichž zaznamenal jenom pět branek. I přesto se dokázal zapsat do historie Gambrinus ligy, když v duelu s Jabloncem zaznamenal nejrychlejší branku v historii nejvyšší soutěže.

V kuloárech se nyní živě debatuje o Lustrinelliho nástupci. Na dobré cestě jsou údajně jednání o příchodu Marka Kuliče z Mladé Boleslavi, vyloučen pak ještě není ani přestup Davida Lafaty z Jablonce.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*XxX3J3

chlapce di moc ses tu neukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky toho moc nenahral a myslím, že nebyl zas tak špatný jsou i tragičtější Spareťane

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

skutečný Lustrigol Sparta buzerantu parta

Reagovat
smazaný uživatel

Neprosadil se, bohužel hrát s takovými kopyty, kteří tě nevezmou do party a nehledají a kloudnou přihrávku u nich vidíš jednou za uherský rok je těžký... Tohle je ten případ, kde je vina hráče jen z části, to ostatní je bohužel zapříčiněno tupým kolektivem Sparty....

Reagovat
HOST*roman

proč si nezůstal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele