Mám před sebou nejistou budoucnost, připouští Deila

18.04.2016, 10:56
Aktuality
Celtic nezvládl roli favorita a prohrál semifinálové utkání domácího poháru s Rangers. Úřadující skotský mistr tak přišel o šanci na double a manažer Ronny Deila tak přemítá nad svojí budoucností...

Domácí měli první dějství ve svojí režii, avšak Craiga Gordona dokázali překonat pouze jednou zásluhou gólu Kennyho Millera. Celtic posléze po změně stran srovnal krok.

Rangers se však ještě jednou ujali kýženého vedení, také během nastaveného času však dokázala hostující ekipa srovnat krok a rázem se šlo na penalty. Ty zvládli lépe domácí hráči a po zásluze tak postoupili do finále skotského FA Cupu, kde poměří síly s Hibernian.

Manažer Ronny Deila si uvědomuje vysoký tlak a přiznává, že si po vyřazení z poháru není jistý svojí budoucností na lavičce Celticu. "Za výsledek nesu zodpovědnost. Nehráli jsme dobře, jsem zklamaný," prohlásil Ronny Deila po vyřazení od Rangers. "Nyní se musíme soustředit na boj o titul. Máme to dobře rozehrané, je však před námi ještě pět zápasů," nabádá k soustředění manažer Celticu.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
Hector17

Nevyhrát double v lize o jednom týmu je ostuda. Táhni

Reagovat
Beči

V lize těžko vyhraje double, k tomu potřebuje vyhrát i právě ten pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Genius

Reagovat
REPLIKATOR

Celtic

Reagovat
REPLIKATOR

Celtic

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych naopak řekl, že máš naprostou jistotu ... vyhazovu.

Reagovat
Zark

Rangers, už to začina

Reagovat
Hector17

A znamená to teda že budou hrát rangers příští rok Evropskou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vyhrajou finale tak jo

Reagovat
paver

Nechápu, jak může s tím kádrem co má k dispozici předvádět tak průměrné výkony. V lize první s odřenýma ušima, vyřazení v ligovém poháru s Ross County, teď ten FA Cup. Herní projev mizerný, upracovaný. Těžko říct, jestli mu dát ještě rok nebo ne...

Reagovat
Zaschrona

Nemaj nejakou zasadni motivaci, ligu daji na pul plynu, ligovej pohar nikoho nezajima... Az tahle prohra je prusvih. Skotska liga bez souboje Celticu s Rangers je v dnesnich dnech bohuzel temer nezajimava.

Pristi sezonu bude konecne zpatky - ale stejne by Skotsku celkove jen prospelo, kdyby se jim nejak povedlo dostat do anglicke ligove struktury. Vic penez za TV prava nez ve Skotsku by dostaly kluby i v Champu, nemluve o PL. Se svym jmenem, stadionem a fanouskovskou zakladnou by oba kluby z Glasgow mely na to hrat casem v prvni polovine PL, jen by se musely dostat k TV pravum a posilit tym, financni zazemi ale jinak maji. Jediny problem by byl, ze by tim prisly o moznost kvalifikace do Evropy, nicmene LM uz i takhle je pro ne temer sci-fi a nez o ni snit, tak to je v jakemkoliv pripade lepsi mit realnou sanci na PL, i by to pro PL v dlouhodobem horizontu bylo prinosem. A treba by jim nakonec i pak UEFA povolila dal hrat skotsky FA Cup i ligovy pohar s kvalifikacnimi misty do Evropy...

Reagovat
hefy

Ten Robertsovo miss je ale šílenej.

https://www.youtube.com/watch?v=LtNZKQ6jq88

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
benybenito

kdyby se vrátit Neil Lennon, mohlo by to pomoct jak Celtiku tak jemu, protože po tom angažmá v Boltonu... NL jako bývalý hráč Celtiku to s tímhle klubem uměl i jako trenér

Reagovat
johan14

Reagovat
ryzskej

To se jen tak nevidí, aby finále poháru hráli druholigové týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Old firm derby favorita nemá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele