Middlesbrough dotáhlo příchod Rhodese

01.02.2016, 22:21
Aktuality
Jordan Rhodes se stěhuje z Blackburnu Rovers do konkurenčního Middlesbrough. To za skotského reprezentanta zaplatilo údajně 9 milionů liber a podepsalo s ním kontrakt na čtyři a půl roku...

Stále teprve 25letý útočník je odchovancem Ipswiche Town, za ten ale prorazit nedokázal, to se mu podařilo až v Huddersfieldu, odkud se následně stěhoval do Blackburnu Rovers.

Za ten dokázal Rhodes hned třikrát po sobě nastřílet přes 20 ligových gólů, čímž na sebe logicky poutal pozornost movitějších celků, stále však zůstával v League Championship.

To ostatně platí i nyní, přestože si obávaný kanonýr polepší, neboť z Blackburnu, se kterým bojoval o záchranu, se stěhuje do Middlesbrough, jež se aktuálně pohybuje na druhé příčce o pouhý bod za Hullem City.

Autor: Jiří Vojík / teamtalk.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
SpecialOne

Boro udělalo krok do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

boro potřebuje střelca co bude davát góly útok mi přišel jako "slabina", páč obranu maj parádní, doufám že bude sázet jeden za druhým

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Odvtedy, čo do Champu začali chodiť pepícke hype hviezdičky sa tu tá 2. liga začala propagovať ako keby šlo o skutočne kvalitnú súťaž, ste vtipní

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tak blbej, ale přitom zábavnej. Nepřestávej

Reagovat
paver

Díky moc za všechny góly (a že jich bylo!) v našem dresu! Snad se dočkáš konečné té PL, protože ty si ji zasloužíš a máš na ni! Bojovník a srdcař jako Jordan se bude hodně špatně nahrazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, musím jen kvitovat. První sezónu nás prakticky sám zachránil od pádu do League One, další sezónu spolu s Gestedem drželi šanci na Play Off. Loni opět nadstandard. V mých očích se stal novodobou "ikonou" Rovers. Možná kapku silná slova, ale v situaci, kdy tu za 4 roky bylo 260 trenérů a půl miliónu hráčů, nelze takto označit nikoho jiného. 8m liber, které jsme za něho dali Huddersfieldu splatitl do posledního centu a je evidentní, že jsme ho už neměli kam posunout. To jsme vlastně neměli nikdy, protože za 4 roky v champu jsme se vyškrábali max na 8 místo. Přeji mu ať se mu daří, ať si vykope s Boro PL a tam na sebe upozorní, min. jako Gestede (žádná hvězda, ale ví se o něm min. 4-5 už dal). Věřím, že pokud nastoupíš v Ewood Parku dostane se ti obrovského aplausu, protože nic jiného si nezasloužíš. Útok jako Rhodes + Gestede už tady pěkně dlouho nebyl, naposled 2007/08 Santa Cruz + McCarthy. Ať se vám oběma daří a nezapomeňte, kde jste si udělali "jméno" :) GL guyz.

Reagovat
paver

Reagovat
dave30

Zajímalo by mne, jestli má zakázaný sobotní vzájemný zápas (u nás by to asi byla podmínka přestupu)...

Reagovat
dave30

V Blackburnu ve 159 zápasech 82 gólů... se divím, že už nehraje někde jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

no... hraje uz inde

Reagovat
dave30

samozřejmě jsem myslel někde jinde než v Champu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele