MISTR ZE SAN MARINA VYRUKUJE S ALDAIREM

17.07.2007, 11:55
Aktuality
Již dnes startuje nový ročník nejprestižnější klubové soutěže - Ligy mistrů. Do prvního předkola zasáhne 28 papírově nejslabších mužstev soutěže. Na Slovensku budou jistě pozorně sledovat výkon Žiliny proti lucemburskému Dudelange a zvýšený zájem bude i v Brazílii, po třech letech se totiž k velkému fotbalu vrací Aldair...

Již 41letý brazilský mistr světa z roku 1994 hrál soutěžní fotbalový zápas naposledy před třemi roky ještě jako hráč FC Janov. Vynikajícího stopera znají především fanoušci AS Řím, kteří se z jeho umění těšili dlouhých třináct let. Aldair stále cítí, že nepatří do starého železa a je připraven to všem dokázat. V těchto dnech je hráčem celku Murata ze San Marina a poctivě se připravuje na duel proti finskému Tampere.

"V kabině je cítit sebevědomí a nadšení. Velký fotbal s jedenácti hráčích na obou stranách jsem nehrál hodně dlouho, ale věřte mi, jsem ve velmi dobré fyzické kondici," hlásí Aldair.

Aldair během své kariéry hrával rovněž za Flamengo a Benfiku. San Marino se s kluby z těchto zemí měřit rozhodně nemůže, přesto má něco do sebe. "San Marino jsem neznal, nikdy před tím jsem tam nebyl, ale udělalo na mě dojem. To, co jsem viděl z klubu, bylo také dobré. Jsem si jistý, že to bude zajímavá zkušenost," říká dále brazilský veterán.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*Paker

Nascimento dos Santos = fotbalovej Hašan, no pořád bude patřit k oporám, protože tenhle borec to vždycky uměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jsem zvědavej. Jak může hrát 41 letý hráč, který je už tři roky bez fotbalu...

Reagovat
HOST*

normálně když si udržuje kondici

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej řádek má větší hodnotu než ten první.

Reagovat
Shevchenko

Taky starý čurák!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele