Montolivo je na odchodu z AC Milán, Monza o něho usilovat nebude

21.12.2018, 23:00
Aktuality
Riccardo Montolivo býval ještě poměrně nedávno kapitánem AC Milán, v tuto chvíli je ovšem u Rossoneri nepotřebný a schyluje se k jeho odchodu ze severoitalského klubu. Další kroky zkušeného záložníka pak nepovedou do Monzy, její nové vedení posilovat bude, nákup středního záložníka ovšem neplánuje...

Montolivovi bude v lednu už 34 let a v AC Milán v probíhající sezoně pouze paběrkuje, trenér Gennaro Gattuso jeho služeb nevyužívá a na trávník ho neposlal ještě ani jednou.

Monza v tuto chvíli zažívá přelomovou sezonu a důvodem je zajímavá změna majitele. Tím se v průběhu podzimu stal Silvio Berlusconi a s vedením klubu mu pomáhá jeho dlouholetá pravá ruka Adriano Galliani. Oba se velmi dobře znají z AC Milán.

"Současný kádr postavili předchozí majitelé, Berlusconiho Monza začne od ledna. Je před námi hodně důležité přestupové období, ale bavit se o něm budeme až ve chvíli, kdy nadejde správný čas," naznačil Galliani, že se fanoušci Monzy mohou těšit na zajímavá jména.

"Montolivo? To je jen sen už jenom kvůli tomu, že na jeho pozici máme hráče, v záloze máme dostatek hráčů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

A kde presne rekli, ze po Montolivovi nepujdou?

Reagovat
pratoriax

Staci si to precist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Agent z Melmacu

Montolivo - symbol beztrofejového Milána ten chlapec nevyhral nič

Reagovat
Kixi Syhimour

Superpohár 2016/2017

Reagovat
Agent z Melmacu

čiže nevyhral nič že?

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by Silvio mohl přivést do Monzy?

Reagovat
John Obi Mikel

Montoliva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele